Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/63 oldal   Bejegyzések száma: 629 
Köszöntjük az EU új barátját! Jaj neked Ukrajna!
  2014-02-28 20:22:59, péntek
 
  Köszöntjük az EU új barátját! Jaj neked Ukrajna!

Posted on 2014/02/27 Szerző: Admin
A korábbi ellenzéki pártok által vezetett többségi kormánykoalíció jött létre csütörtökön a 450 tagú ukrán parlamentben. Az EU elismerte az új ukrán elnököt.

A 250 fős többségi koalíciót “Európai Választás" néven jegyezték be. A koalíciót három ellenzéki párt, a Haza (Batykivscsina), az Ütés (UDAR) és a Szabadság (Szvoboda) párt mellett a “Gazdasági Fejlődés" és a “Szuverén Európai Ukrajna" elnevezéssel létrehozott képviselői csoportok alkotják, továbbá a törvényhozás néhány más képviselője.

A házelnök szerint a többségi szövetség újabb tagokkal is bővülhet.
Kormányfővé választották Jacenyukot

Miniszterelnökké választotta az ukrán parlament csütörtökön Arszenyij Jacenyuk Európa-párti politikust, a Julija Timosenko volt kormányfő mögött álló Haza (Batykivscsina) párt frakcióvezetőjét.

Jacenyuk kormányfői kinevezését 371 képviselő támogatta a 450 tagú ukrán törvényhozásban.
Az EU elismerte Ukrajna elnökének Olekszandr Turcsinovot

Az Európai Unió szerint Ukrajna elnöke Olekszandr Turcsinov - jelentette ki csütörtökön az Európai Bizottság szóvivője.

Az ukrán parlament, amely a demokratikus törvényesség garantálója, döntést hozott Viktor Janukovics menesztéséről és az ideiglenes államfő kinevezéséről, aki az EU számára Ukrajna elnöke- jelentette ki Olivier Bailly.
Turcsinov: megvédik az ukrajnai zsidó közösség tagjait

Olekszander Turcsinov ideiglenes államfő ígéretet tett arra, hogy az ukrán hatóságok megvédik az ukrajnai zsidó közösség tagjait. Turcsinov szerdán találkozott Yaakov Dov Bleich, Ukrajna főrabbijával, akinek elmondta, hogy az új ukrán vezetés, amit csak tud, megtesz az ukrajnai zsidóság biztonságáért.

Február 25-én maszkos támadók Molotov-koktélokat dobtak a dél-kelet-ukrajnai Zaporizzsja nemrég épült zsinagógájára és zsidó közösségi házára, ami az első zsidó közösség elleni bűncselekmény azóta, hogy novemberben megkezdődtek a Janukovics-ellenes tüntetések. Ezeken az ukrán szélsőjobboldal tagjai is szép számban megjelentek, és ilyenkor nem fukarkodtak az antiszemita kijelentésekkel.
Az EP a kisebbségek jogainak megvédésére szólította fel az ukrán hatóságokat

A kisebbségek jogainak megvédésére szólította fel az Európai Parlament csütörtöki határozatában az ukrán törvényhozást és az új kormányt.

A képviselők felszólították az ukrán konfliktus minden érintett résztvevőjét, valamint a többi országot, hogy támogassák Ukrajna belső és területi egységét. Egyben felhívással fordultak az ukrán törvényhozáshoz, hogy tartsa tiszteletben a kisebbségek jogait, egyebek között az orosz és más kisebbségek jogát anyanyelvük használatára.

A dokumentumban kiemelték, hogy Ukrajnában új törvényt kell elfogadni, amely összhangban van a Kisebbségi és Regionális Nyelvek Európai Chartájával.
(vs)

Bal-Rad komm: Alakul a “jugoszláv" forgatókönyv. Minden pontosan úgy történik, ahogyan azt anno Jugoszlávia kapcsán megcsinálták.
Van már új kormány, új elnök-amit azonnal el is fogadott az EU! Amely azonnal zsidóvédelemre szólitott fel a kisebbségvédelmi nekibuzdulásában.
Nem lenne meglepő, ha Ukrajna már ma kérné a NATO segitségét. Amit az TERMÉSZETESEN meg is adna azonnal.
Érdekes, hogy egy szóval sem tiltakoztak e jeles szervezetek akkor, amikor a majdanisták feltúgták az ő felügyeletükkel megkötött megállapodást!

http://balrad.wordpress.com/2014/02/27/koszontjuk-az-eu-uj-baratjat-jaj-neked-ukr ajna/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
10-ből 9 magyar szerint a magyar lakosság nem felelős a holo
  2014-02-28 20:21:44, péntek
 
  10-ből 9 magyar szerint a magyar lakosság nem felelős a holokausztért

Posted on 2014/02/28 Szerző: Admin

Nem a szélsőjobboldalnak üzen a megszállási emlékmű, véli a Political Capital kutatási igazgatója. Krekó Péter beszélt arról, hogy egy 2013-ban készült közvélemény-kutatás szerint az emberek döntő többsége alapvetően a németeket tartja felelősnek a holokausztért, és csak 9 százalék gondolja úgy, hogy a magyar lakosságnak is volt szerepe a történtekben.

Krekó szerint egyébként nehezen elképzelhető, hogy a kormány ne lett volna tisztában a következményekkel, amikor december végén a német megszállási emlékmű felállításáról döntött. A tiltakozás ugyanis borítékolható volt a zsidó szervezetek részéről, és persze Krekó szerint igenis fontos, hogy legyenek viták az emlékművel kapcsolatban. Ugyanakkor azt is látni kell - teszi hozzá az elemző -, hogy aki ma ezt az emlékművet támadja, az a jelenleg uralkodó véleményáramlattal megy szembe, amely szerint a felelősség elsősorban a németeket, illetve bizonyos mértékben a magyar államot, mint egy a néptől távol álló bürokratikus rendszert terheli, a magyar népnek azonban semmiféle szerepe nincs a holokausztban.
(atv.hu)

Bal-Rad komm: “...csak 9 százalék gondolja úgy, hogy a magyar lakosságnak is volt szerepe a történtekben."
Efelől a 9 százalék felől pedig sok kétség nem lehet, hogy kik alkotják a “másként gondolkodók" derékhadát! Azok, akik nap-nap után zúditják nyakunkba a kötelező bűntudatot, a megemlékezések özönét, a kárpótlásigény-folyamot!
A holokauszt a második világháború része volt!

http://balrad.wordpress.com/2014/02/28/10-bol-9-magyar-szerint-a-magyar-lakossag- nem-felelos-a-holokausztert/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ELVTÁRSAk!
  2014-02-28 20:17:53, péntek
 
  ELVTÁRSAK!

Tudjátok-e, hogy a Fenyő-gyilkosság után a Vico-lapok és -ingatlanok
értékesítésével megbízott CA-IB Értékpapír Rt.-nek ki volt akkor (1999-ben)
az ügyvezető igazgatója, majd vezérigazgató-helyettese?
Nos, egy akkor 31 éves fiatalember, akit Bajnai Gordonnak hívtak (aki ezzel
egy időben a Danubius Rádió igazgatósági tagja is volt).

És ki volt a vezérigazgató? Hát egy Simor András nevű.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Simon Gábor: Nem (!) Avon-tanácsadó voltam! (UPDATE!!!)
  2014-02-28 20:17:19, péntek
 
 
Simon Gábor: Nem (!) Avon-tanácsadó voltam! (UPDATE!!!)

2014. február 27., csütörtök

Mindent bevallott Simon Gábor a HOT! Magazinban. Az MSZP elnökhelyettese nem (!) Avon-tanácsadóként ért el sikereket.

simon.jpg

,,A kezdőtőkét az indulócsomaghoz Keleti Györgyi segítségével kerestem meg, aki a Mariahilfer Strassén futtatott. Sokan ezt szégyellnék, ám én MSZP-s voltam, kellett a pénz" - tört meg a népszerűtlen politikus.

,,Rosszul emlékeztem, az Oriflame-nél Amwaynél Zepternél voltam, főleg a parfümök és a körömlakkok gurultak jól, de az arcápolásban is átütő eredményeket értem el régiós szinten. A lábasokról nem is beszélve. És kérem, ha ezt közlik, ne jöjjenek Lendvai Ildikó poénokkal, az már nagyon gáz 2014-ben" - mesélt karrierjéről Simon ismét, immár módosítva korábbi állításain. A kezemben látható termék Photoshop, vagy begyógyszereztek, amikor ezt mondtam.

,,A pénznek nincs köze pártügyekhez, helyesbítek, a pártnak nincs köze pénzügyekhez" - zárta le az interjút a politikus, aki munkatársunktól visszakérte a Cellu Break narancsbőr elleni krémet, mivel nem az övé volt.


http://hircsarda.blog.hu/2014/02/27/simon_gabor_avon-tanacsado_voltam
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amiért hallgat a jobboldal
  2014-02-28 19:52:56, péntek
 
 

Amiért hallgat a jobboldal
2014.02.26 20:18

Olekszandr Turcsinovot, a levitézlett Moszad-ügynököt, aki korábban a Timosenko-kormányban volt titkosszolgálati vezető, majd második felvonásra miniszterelnökhelyettes, épp a mai napon nevezték ki a hadsereg főparancsnokává.

A mostanra kialakult helyzettel a szokványos kategóriák rabjai láthatóan nem nagyon tudnak mit kezdeni. Ukrajnában az emberijog-demokrata "jenkiken" kívül izraeli kiképzők is részt vettek a szélsőjobboldali tüntetők szervezésében, akik eközben "Viking SS 88" feliratú sisakokkal a fejükön zsinagógákat gyújtogattak és rendőrökre lövöldöztek. Majd egy zsidót tettek meg államfővé és a hadsereg főparancsnokává, aki természetesen "magára vállalta" e nemes feladatot, miután a hasznos idióták elvégezték a piszkos munkát.

Hídfő.net | Ukrajna Viking SS feliratú sisakokA Russia Today felvétele a bizonyos csapatról.

A jobboldal többsége síri csendben van. Minden országban. Itthon is, nyugaton is - nem nagyon tudnak mit kezdeni az ukrán helyzettel. Mi is van ilyenkor? Zsidózni kellene, vagy támogatásukról biztosítani a "harcostárs" nemzeti radikálisokat? De hiszen a zsidók szervezték a nemzeti radikálisokat. A "harcostársak" hasznos idiótaként az atlantisták bábfiguráiként tombolnak az utcákon, épp olyan "nyugati típusú demokráciát" csinálnak, amit idehaza a jobboldal teljes mellszélességgel ellenez. Mégis mit lehet ilyenkor mondani?

Hídfő.net | Ukrajna hadseregének új főparancsnoka egy zsidó

Sikeresen harcolt az ukrán jobboldal a zsidó kormányért?

A döbbent csend megint csak rámutatott, hogy a szokványos kategóriákat el lehet felejteni. Kapitalizmus van, - pénz beszél. Aki fizet, az diktál. Így harcolnak az NS-tüntetők zsidó államfő kinevezéséért. Aztán utólag lehet mondani, hogy "mi nem Timosenkot, mi nem Turcsinovot akartuk". Talán pár év késéssel arra is rájönnek majd, hogy már a legelején nem kellett volna elfogadni azt a néhány száz hrivnyát.

Fenyvesi Áron


http://www.hidfo.net/2014/02/26/amiert-hallgat-jobboldal?fb_action_ids=2847170083 50191&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.Uw70TAdxkQU.like&fb_source=oth er_multiline&action_object_map=[431534436980092]&action_type_map=[%22og.l ikes%22]&action_ref_map=[%22.Uw70TAdxkQU.like%22]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
.Nácizhat itt az egész világ, kórusban mondhatják fel Izrael
  2014-02-28 19:49:11, péntek
 
  "..Nácizhat itt az egész világ, kórusban mondhatják fel Izraelnek a leckét, nem nekünk van szégyenkezni valónk.
.. Nem mi vásároljuk fel mások országát, nem mi tettük tönkre Magyarországot, nem mi nyomorítjuk meg az embereket. És, kedves antifasiszták, tudják mit? Köszönjük szépen a lehetőséget, amelyet átlátszó és beteges hisztériakeltésükkel a számunkra teremtenek.
.. Mert amíg önök gusztustalan módon felhasználják saját nagyszüleik halálát arra, hogy habozhasson egy kicsit a szájuk, addig mi kihasználva az önök butasága által generált figyelmet, védeni fogjuk leendő unokáink jövőjét.!"

[Vona Gábor]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még be sem fejezte, már újra kezdi a NATO a felforgatást
  2014-02-27 21:34:02, csütörtök
 
  Még be sem fejezte, már újra kezdi a NATO a felforgatást
2014.02.27 12:23


Tovább nyomul a NATO terjeszkedése Oroszország felé - Nyugat-Ukrajna elfoglalását követően még meg sem szilárdították a nyugatbarát kormányt, máris hozzákezdtek Dél- és Kelet-Ukrajna felforgatásához.

A krími tatárok egyre aktívabban vesznek részt az "ellenállásban". Ugyanott tart a dolog, ahol Kijevben a Majdan kezdődött. Tömeges tüntetések vannak és provokálják a rendőröket, lehetőleg minél több sebesült legyen, és minél hamarabb halálos áldozat. A belügyi egységek készenlétben vannak, miután mára ismeretlen fegyveresek elfoglalták a Krím parlamentjének és kormányzatának épületeit

Szisztematikusan halad előre a NATO terjeszkedése, amiért Oroszország az olimpia idején nem adott kellően gyors reakciót a nyugat-ukrajnai helyzetre. A krími tatárok esetében várhatóan Törökország támogatása is belép a képbe. Ha a rendfenntartó erők nem kezelik kellő szigorral a helyzetet, két hét és itt is polgárháborús helyzet alakulhat ki (ha nem hamarabb).


http://www.hidfo.net/2014/02/27/meg-be-sem-fejezte-mar-ujra-kezdi-nato-felforgata st
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiszivárogtak az ukrán IMF-hitel feltételei
  2014-02-27 21:30:14, csütörtök
 
  Kiszivárogtak az ukrán IMF-hitel feltételei
2014.02.27 13:21


Kiszivárogtak az Ukrajnának adott 16 milliárd dolláros hitelért cserébe az IMF által támasztott feltételek. A Wikileaks által kijuttatott dokumentum egy az Egyesült Államok által az IMF számára "ajánlott" program, amit az IMF természetesen el is fogadott, és ezt nyújtották be a nyugatbarát ukrán-zsidó kormánynak "szükséges reformok"-ként.

Ez a "reformprogram" a következőket tartalmazza:

1. Nyugdíjkorhatár megemelése férfiak számára 2, nők számára 3 évvel. Az összes nyugdíj-korkedvezmény megszüntetése, beleértve a fokozott egészségügyi kockázattal járó munkakörök korkedvezményes nyugdíját is.

2. Összes nyugdíj-kiegészítés megszüntetése, beleértve a tudósok, kormánytisztviselők, állami vállalatok vezetői számára biztosított kiegészítéseket is. Nyugdíjasok munkavállalásának korlátozása. Katonatisztek esetében a nyugdíjkorhatár 60 év.

3. A gáz árának emelése, önkormányzati vállalatok számára 50%-al, egyéni fogyasztók számára két lépcsős gázemelés. Villamos energia árának növelése 40%-al, beleértve a lakossági áram árát is. Benzin jövedéki adójának növelése.

4. Szállítmányozásra 50%-os adó kivetése, a korábban elérhető kedvezmények eltörlése. Nem emelhetik a létminimumot, kiterjedt segélyezést vezetnek be.

5. Az ország összes bányájának privatizálása, a bányászoknak járó összes juttatás eltörlése. Az önkormányzati közművekkel, közlekedéssel kapcsolatos és egyéb támogatások eltörlése. Az ingyenes étkezés és tankönyv állami támogatásainak eltörlése.

6. Az egyszerűsített adózás gyakorlatának korlátozása. Az elmaradt térségekben elérhető adómentesség teljes felszámolása. A gyógyszertárak és a gyógyszerészek megadóztatása.

7. Moratóriumok kihirdetése a mezőgazdaság terén. A baromfi és sertés ágazat állami támogatásainak teljes megvonása.

8. A minisztériumok méreteinek csökkentése, állami foglalkoztatottak tömeges leépítése. A fogyasztóvédelem és az Állami Vagyonkezelő Alap Pénzügyminisztérium alá rendelése.

9. Állami alkalmazottak béreinek befagyasztása.

10. Munkanélküli ellátások csak 6 hónap munka után elérhetővé tétele. A táppénz 70%-ra csökkentése úgy, hogy a mindenkori létminimumot ne érhesse el. A táppénz kifizetése csak a betegség 3. napjától kezdődik.

Látható, hogy mire számíthat a nyugattól az ukrán lakosság. Ezek csak a kezdeti, 16 milliárdos IMF hitel feltételei, az EU-tagság megadására még ezen felül külön feltételeket támasztottak, melyeket már korábban közöltünk.


http://www.hidfo.net/2014/02/27/kiszivarogtak-az-ukran-imf-hitel-feltetelei
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ilyen csak egy gyarmaton van: ingyen bulit kell tartani a be
  2014-02-27 20:17:42, csütörtök
 
  Ilyen csak egy gyarmaton van: ingyen bulit kell tartani a bevándorlóknak a Morrison'sban

Hazánkban minden jöttment idegennek több joga van, mint a magyarságnak! Egyre lejjebb és lejjebb süllyed hazánk. Lassan már nekünk kell elnézést kérni, hogy magyarok vagyunk Magyarországon...

Megegyezéssel ért véget a Morrison's 2 szórakozóhely és egy Afganisztánban született, de 18 éve magyar állampolgár, Mirwais Janan jogász közötti, az Egyenlő Bánásmód Hatóság által indított eljárás. Ennek értelmében nemsokára ingyenes menekültbulit tart majd a Morrison's, ahová elsősorban menekülteket várnak.

Janant tavaly október végén nem engedték be a szórakozóhelyre, pedig viselkedésével, ruházatával nem volt probléma. Az átlag magyar bőrszínénél kicsit sötétebb bőrszínű Janan még aznap panaszlevelet írt a helynek és magyarázatot várt. A hely azt ígérte kivizsgálják az esetet: végül arra jutottak, hogy a biztonsági emberek szerint korábban már sok probléma volt vele, ezért nem engedték be. A válasz természetesen komolytalan, Janan 3 évvel korábban, egyszer volt a szórakozóhelyen, akkor is néhány percet. Ezért az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult.

A mai, csütörtöki tárgyalás végül négy órán át tartott ahol elmondása szerint az első ajánlat a cég részéről az volt, hogy egyszer ingyen bulizhat. Miután ezt nem fogadta el, ő maga tett egy ajánlatot, amit a cég vezetője elfogadott. Ennek megfelelően a Morrison's 2-nek nyolc napon belül angolul és magyarul is bocsánatot kell kérnie tőle honlapján és a Facebook-oldalukon. Hatvan napon belül pedig rendezniük kell egy menekültbulit, ahova ingyenes lesz a belépés, és kifejezetten menekülteket várnak.

Nem ez az első ilyen esete a Morrison'snak. 2012-ben hat romaversitasos fiatal nem jutott áta face controllon, a szórakozóhely pedig nem tudta bizonyítani, hogy részegek lettek volna, vagy rendetlen lett volna a ruhájuk. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság arra jutott, hogy roma származásuk miatt diszkriminálták őket. Súlyosabb szankciót akkor a fokozatosság elve miatt és azért nem szabtak ki, mert figyelembe vették, hogy a szórakozóhely egyezséget ajánlott.

'Lépjünk ki' kommentár:
Javaslatunk a jövőre nézve: Az ilyeneket be kell engedni, majd kis idő múlva szépen jól összeverni bent a szórakozóhelyen és kidobni vagy átadni a rendőrségnek mint bajkeverőket! Természetesen azért, mivel zaklatják a lányokat és kötekednek a vendégekkel és a biztonságiak felszólítására, hogy viselkedjenek rendesen agresszíven reagáltak... Ehhez csak pár magyar tanúra van szükség, akik kiállnak a biztonságiak mellett és megerősítik az általuk elmondottakat. Meg kell szervezni és mehet a móka. Ha ez gyakran megesik velük nem fognak vissza kívánkozni arra a helyre garantáltan...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cukrosbácsi döbrögisták
  2014-02-27 19:42:56, csütörtök
 
  Cukrosbácsi döbrögisták

Posted on 2014/02/26 Szerző: Admin
Szó szerint új ízt hozhat a politika világába a Nógrád megyei Fidesz kampányfogása. Becsó Zsolt képviselő ugyanis nápolyival próbálja meghódítani a helyi szavazók szívét - amihez ugye tudjuk, hogy a gyomron át vezet az út.

A Facebookra feltöltött képek tanúsága szerint a képviselő fotójával ellátott, kakaós krémmel töltött ostyákat az aláírásgyűjtéseken osztogatják. - Balla Mihály képviselőtársammal közösen készíttettük el a nápolyikat, mert jó ötletnek tartottuk, hogy tollak és kulcstartók helyett idén mással álljunk elő. Ez egy jó geg, elsősorban nőnapon fogjuk majd osztogatni.

- A termék főkóstolója egyébként a kislányom volt, aki igencsak meg volt vele elégedve - mondta a Borsnak Becsó, akitől megkérdeztük: esetleg narancsos csokival is előrukkolnak-e. - Nem rossz ötlet, talán majd legközelebb - tette hozzá nevetve a honatya.
(bors)

Bal-Rad komm: Az édesség felszabaditja vagy állitólag serkenti a boldogsághormonokat. (A fene tudja!)
A döbrögisták ezt felismerve csokikat hánynak a nép közé! (Belekerül vagy félhavi apanázsukba ez az EGYSZERI KIADÁS-de busásan megtérül, hiszen 48 teljes hónapon át viszont a “választók" édesitik az életüket majd!)
Vetnek nekik kakaós nápolyit, hadd szabaduljon fel bennük a boldogsághormon!
Áldásos tevékenységük okán sokszor már úgysem lesznek boldogok! Legalább igy “választások" előtt higyjék magukat boldognak!
Igy aztán a “választásokig" ez a két döbrögista véglény átvált cukrosbácsira!
A nép meg boldogan falja a nápolyit-amig el nem fogy!
Egyétek nógrádiak a döbrögista nyalánkságot!
Április 7-től meg majd lesz naponta keserű üröm!


http://balrad.wordpress.com/2014/02/26/cukrosbacsi-dobrogistak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/63 oldal   Bejegyzések száma: 629 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 629 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 255
  • e Hét: 588
  • e Hónap: 14780
  • e Év: 147697
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.