Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 204 
Lehet hogy így működik az IMF?
  2012-08-31 20:53:42, péntek
 
  Lehet hogy így működik az IMF?

Áron nagy pénzzavarba került!

- Feltétlenül szüksége van két pengőre.Jobb nem jut eszébe, elmegy
Kohnhoz, hogy kölcsönkérjen.
Kohn figyelmesen végighallgatja Áron
mondandóját, majd így szól:
- Figyelj Áron, adok neked 2 pengőt.
Zálogba itt hagyod a fejszédet, és tavasszal visszaadsz négy pengőt.
Jó lesz így?
Áron is töpreng kicsit, majd rááll az üzletre. Fogja a 2 pengőt, odaadja Kohnnak a fejszéjét, és indul haza.
Kohn ekkor utána szól:
- Figyelj csak, Áron! - gondolkodtam.
Zord telünk lesz, a tavasz is keservesnek ígérkezik, rossz lesz a termés.
Nem fogsz tudni visszaadni egyben 4 pengőt. Adj vissza most kettőt, és
tavasszal így csak kettőt kell adjál, - jobban jársz.
Áron meghányja-veti a dolgot, és úgy ítéli meg, Kohn-ak igaza van.
Visszaadja neki a kapott két pengőt és indul.
Hazafelé kicsit még töpreng magában:

- Hmm? Pénzem nincs. Lett 2 pengő adósságom. S a fejszém is oda... és mégis minden stimmel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagykoalíciós összeborulás a TEK-botrány eltussolására - tör
  2012-08-31 20:32:31, péntek
 
  2012-08-31. 15:51
Nagykoalíciós összeborulás a TEK-botrány eltussolására - törvénytelenül figyelhetik meg a jobbikosokat

A szocialista hagyományokhoz híven ismét kettős mércét alkalmazott Molnár Zsolt, a Nemzetbiztonsági Bizottság MSZP-s elnöke az általa vezetett testület rendkívüli ülésére vonatkozó jobbikos indítvány elutasításával - írja közleményében Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja. Mint ismeretes, a Nemzetbiztonsági Bizottságot korábban számos pitiáner ügyben is összehívták a Fidesz asszisztálásával. Elég csak két esetet említeni, amikor civilek tettek komolytalan kijelentéseket a Magyar Szigeten vagy épp Gyöngyöspatán. Ezekben az esetekben az MSZP-Fidesz nagykoalíciója azonnal ágyúval lőtt verébre és haladéktalanul összetrombitálták a titkosszolgálatok és rendvédelmi szervek vezetőit, akik egyébként rendre cáfolták a ,,szélsőségektől való félelmük" jogosságát.
A Jobbik döbbenetesnek tartja azt is, hogy - az elmúlt 22 év gyakorlatát nézve példátlan módon - egy titkosszolgálati eszközökkel is felruházott rendvédelmi szerv főigazgatója, Hajdu János többször politikailag állást foglalt és minősített, a Jobbikot például kezelhető problémának nevezte. A nemzeti ellenzék álláspontja szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelent egy rendvédelmi szerv vezetőjének nyílt politikai állásfoglalása, tekintettel arra, hogy a Terrorelhárító Központnak politikamentesen, párthovatartozástól függetlenül kellene ellátnia feladatát. Fölmerül a kérdés, hogy milyen jogon mer egy állami szerv fellépni egy demokratikus, országgyűlési képviselettel rendelkező párttal, illetve tagjaival és szavazóival szemben.
Emellett a belügyminiszter és a TEK vezetője továbbra sem adott választ arra, hogy használtak-e a gárdisták, jobbikosok vagy a párt országgyűlési képviselői ellen titkosszolgálati eszközöket például a hétvégi csókakői akció kapcsán, ugyanis a jelek erre utalnak.
Mirkóczki Ádám szerint azzal, hogy mind a kormánypártok, mind pedig a szocialisták mélységesen hallgatnak és megakadályozzák, hogy az érintett szervek vezetőit a Nemzetbiztonsági Bizottság az ügyben meghallgassa, tovább erősítik azt a gyanút, hogy a Jobbik tagjait, szimpatizánsait és országgyűlési képviselőit törvénytelenül lehallgatják, megfigyelik.


További részletek: http://kuruc.info/r/2/100709/#ixzz259MgRO4V
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szándékosan nyitva hagyott kiskapuk
  2012-08-31 20:26:47, péntek
 
  Szándékosan nyitva hagyott kiskapuk

2012, augusztus 30 - 09:36 barikad.hu

Korondi Miklós szerint törvénnyel, példák statuálásával lehet jó eredményeket elérni. A képviselő szerkesztőségünkbe eljuttatott levelében úgy látja, szándékos kiskapukkal viszont milliárdokhoz lehet jutni.

A képviselő szerint a kilencvenes években erre volt példa: a HTO jövedéki adómentességét, halasztott vámfizetéseket és az olajüzlet ellenőrzéseinek hiányát szándékosan tartották fent. Korondi Miklós úgy véli, legkárosabb hatása ennek öt tisztességes rendőr rejtélyes halála lett.

Az ügyek folytatódtak - írja a képviselő. Korondi Miklós sorolja: fenyegetések, robbantások, vétlen áldozatok, koncepciós perek. Továbbá pénzmosás, korrupció, gyanús vagyonosodások és újrabefektetés. 1997-ben zárták be a kiskapukat a VPOP-vezér hathatós közbenjárására, majd az Országgyűlés "olajügyi" bizottságának eredményeit 85 évre titkosították - írja a képviselő.

A Jobbik politikusa hozzáteszi, a fémfelvásárlási ügyletek a ma olajügyei: a Jobbik két éve küzd a vasúti sínlopások elleni komolyabb fellépésért, de hiába - a bűncselekmények a biztonságos kötöttpályás közlekedést is veszélyeztetik, minden eddiginél nagyobb károkat okozva, továbbá órákra lebénítva egyes MÁV vagy HÉV vonalakat.

Korondi Miklós levelében megemlíti a hétfői esetet, mikor Hatvan és Tura közt nélkülözhetetlen vezérlőkábeleket loptak el, amiről ugyan tájékoztatott a kormánypárti média, csak az elkövetőkről nem esett egy szó sem. Korondi úgy látja, ha hasonló bűncselekményekért például öt év börtön járna, már az nagyobb visszatartó erő lehetne.

Csakhogy - folytatja a politikus -, ez nem lenne jó a befolyásos színesfém-maffiának, hiszen a legrosszabbul a legkevesebbet kereső járna. Korondi Miklós szerint a hatóságok felderítés területén nem állnak a helyzet magaslatán, de akár műveleti területté is lehetne nyilvánítani egyes vonalszakaszakaszokat, legalább ott biztonság lenne - zárul a képviselő levele.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Protestáns egyházi vezetők alázkodtak a zsidók előtt
  2012-08-31 20:23:47, péntek
 
  2012-08-31. 19:56
Protestáns egyházi vezetők alázkodtak a zsidók előtt

A Raoul Wallenberg-emlékév alkalmából a protestáns egyházak emlékülést rendeztek csütörtökön Budapesten. Az eseményen megjelent Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára, aki egyúttal az evangélikus egyház felügyelői posztját is betölti.

Protestáns egyházi vezetők a konferencián
,,Az egyháznak és az államnak is szüksége van arra, hogy szembenézzen saját múltjával" - jelentette ki az államtitkár. Hogy miért a zsidók az egyedüliek, akiknek nem kell szembenézniük a múltjukkal, arról Prőhle Gergely nem tett említést. Csupán azt fejtegette, hogy ,,a sokféle történelmi személyiség, ez a színes arcképcsarnok mind mi vagyunk, hibákkal, bűnökkel és jó cselekedetekkel együtt". A megjegyzés alighanem a protestáns egyházak elöljáróira és híveire vonatkozhatott, a zsidókkal kapcsolatban ugyanis a ,,hibák" és ,,bűnök" emlegetése gyűlöletkeltésnek és antiszemitizmusnak minősül.
A karrierjét gondosan egyengető államtitkár a felvilágosodás és a liberalizmus szellemiségével összhangban az egyház és az állam szétválasztása mellett tett hitet, ugyanakkor - óriási civil kurázsiról téve tanúságot - meglepő kijelentést is tett: ,,Mégis meg kell állapítanunk, hogy vannak olyan ügyek, amelyek esetén az állam és az egyház érdekei egybeesnek". De nem történt tévedés, Prőhle Gergely ugyanis világosan rámutatott, hogy ,,a Wallenberg-megemlékezés ilyen alkalom". Az államtitkár tovább fűzve gondolatainak fonalát, filozófiai magasságokba emelkedett: mint mondta, Európában ,,az állami lét a zsidó-keresztény kultúrára épül", melyből egyenesen következik, hogy ,,sokszor egybeesnek állam és egyház érdekei". Hogy a Wallenbergre történő megemlékezésen kívül mikor esnek még egybe az állam és az egyház érdekei, azt nem részletezte az államtitkár, pedig a hallgatóság feszülten várta a tanulságok levonását.
Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke szerint "szükségünk van arra, hogy helyet találjunk magunknak Wallenberg mellett". Amit a svéd diplomata tett, azt üzeni, hogy "az ember méltósága, személyazonosságának megőrzése minden körülmények között (...) keresztény kötelesség" - hízelgett a zsidóknak a református püspök.
Felszólalt a kétségbeejtően unalmas rendezvényen Anna Boda, Svédország magyarországi nagykövetségének ügyvivője is, aki újfent figyelmeztette a leigázott magyarokat: ,,a holokauszt borzalmait soha nem szabad elfelejteni, és azt a tudást, hogy mi történt a holokauszt alatt, tovább kell adni a következő generációknak". Mi több, azt is leszögezte, hogy amíg antiszemitizmus és diszkrimináció létezik, addig Wallenberg munkája még nem teljes, éppen ezért a társadalmi párbeszédre továbbra is szükség van.

Jelen volt természetesen a hazánkat felvásárlók nagykövete, Ilan Mor, aki képes volt azt az égbekiáltó hazugságot kiejteni a száján, miszerint az izraeliek "felülemelkedtek a bosszúvágyon" (lásd pl. a Képíró Sándor és Csatáry László elleni hajszát, hogy más ügyeket ne is említsünk), mert a ,,Világ Igaza" díjjal jutalmazzák "azt a relatív kevés embert", akik embereket mentettek. A díjalapítás a pofátlan cionista szerint azt bizonyítja, hogy "párbeszédben vagyunk", de nem szakadt rá a sok zsidóra, és a még náluk is nagyobb számban megjelent seggnyalóikra a plafon, amikor a nagykövet a következőket hazudta: ,,Nem a bűntudatkeltésről beszélünk, hanem a kollektív felelősségről" annak érdekében, hogy "ami velünk megtörtént, az soha ne történhessen meg más kisebbséggel." Hogy a palesztin kisebbséggel mit művelnek Izraelben, arra a protestáns résztvevők közül senkinek sem volt bátorsága felhívni a figyelmet.
Felszólalt még, de a többiekhez hasonlóan dögunalmas közhelyekkel igyekezett a zsidók kegyeibe férkőzni Martin Modeus svéd evangélikus püspök, Horváth Erzsébet, a református egyház zsinati levéltárosa, Gombocz Eszter főiskolai tanár. A rendezvény végén Gáncs Péter evangélikus elnök-püspök felolvasott egy svéd imádságot.
Perge Ottó - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/7/100719/#ixzz259KVY9wM
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Marschalkó Lajos: VILÁGTERROR - VILÁGURALOM
  2012-08-31 20:19:50, péntek
 
 
Marschalkó Lajos: VILÁGTERROR - VILÁGURALOM

A hamu tüzesedni kezd az elfojtott parázsban, a vulkán kráte­réből kitörni készül a lávazuhatag, amely egykor elpusztította Pompejit és Herculanumot, Sodomát, Gomorhát.

A földkerekségnek van egy központi problémája, amelyről nem mer beszélni senki. A keresztény világnak van egy tabuja, amely érinthetetlen. Van "szent-tehén komplexum", amelyhez éppúgy nem szabad hozzányúlni, mint India szent majmaihoz.

Mindezt úgy hívják, zsidó kérdés.

Aki ma ezt említi, azt elsősorban bolondnak tekintik, a pszy­hiáter terrorizmus és sarlatánizmus, vagy az úgynevezett "igazság­szolgáltatás" hatáskörébe utalják. A fehér ember és az egész kultúr-világ ennek a világterrorizmusnak igájába nyög, csak éppen nem akarja tudomásul venni, hogy milyen sorsot szántak neki.

Mint előző oldalainkon már megírtuk: Hitler, Rosenberg téves úton keresték a zsidó probléma nyitját, mikor faji alapra helyezték át a kérdést és Mózes, Ezdrás, Nehémiás isteni kiválasztottságról szóló elméletével szembe állították az árja-germán kiválasztottsági dogmát. Negatív és - mint az eredmény mutatta - háborúvesztő, terméketlen, negatív-judaizmus volt ez. De barna ingben, horog­keresztes karszalaggal is ugyanazt hirdette, mit Mózes, Ezdrás és Nehémiás 5000 évvel megelőzőleg faji, nacionalista és nemzetek feletti alapon, mint a zsidó nép számára kiadott különleges isteni parancsolatot.

A zsidó-kérdés kulcsa nem. a faji, hanem a hatalmi alap. Milyen méretű e világban egy 13-16 milliós nép politikai, gazdasági, szellemi hatalma és milyen alapon jöhetett ez létre?

Ostobaság azt hinni és hirdetni, hogy a zsidó alacsonyabb rendű faj, mint a germán, kelta, vagy magyar, indus, turáni. Ellenkezőleg! A zsidó, a maga nézőpontja szerint magas intelligenciájú fajta, amely ma már semmi esetre sem azonosítható az egykönyvű Tal­mud-zsidóval, a koszos kis galiciánerrel. A keresztény emberiség, sőt a zsidóság legnagyobb liberálisai és szabadsághősei azonban világosan látták, hogy a Tan, a Talmud és a Thóra a világtörténe­lem legnacionalistább, legsovénebb, leghatalomratörőbb népét, a legkülönlegesebb népi képletet nevelték ki a zsidóból. Népet, amely csak akkor tud létezni és élni ha kezében tart minden kulcs-pozíciót, minden hatalmat és léte, megmaradása érdekében minden népet terrorizálni tud.

Talán nem érdektelen, hogy Herzl Tivadar a cionizmus apos­tola a földkerekség legintelligensebb zsidóságából származott: a budapestiből. De ugyancsak Magyarországon született egy másik, meghallgatatlan zsidó próféta is, akinek nevét talán nagyon keve­sen ismerik, Herzl Tivadar tanainak száz százalékos ellentéte, dr. Fejér Lajos.

Dr. Fejér Lajos vérrel, szívvel, lélekkel zsidó volt. Azonban mikor már Magyarország határain is tombolt a hitlerizmus, úgy, mint a nagy zsidó próféták, akik hiába akarták népüket megvál­tani és megmenteni a Jehova, vagy Hitler bosszúja elől, hatalmas könyvet írt, amely talán egyetlen tökéletes felismerése a zsidó-kér­désnek. Miután magyar nyelven jelent meg és Európában már a második világháború előszelei fújtak, dr. Fejér Lajos könyve idegen nyelveken nem jutott el a politikusok, az államférfiak asztalára és természetesen meghallgatatlanul maradt még a magyarországi zsi­dóság legmagasabb, legintellektuálisabb köreiben is.

Dr. Fejér Lajos, az európai zsidóság tragédiája közeledtén, valami kísérteties felismerésre bukkant, amely nem volt tetszetős sem az asszimilánsoknak, sem a cionistáknak és mégkevésbé hitle­ristáknak. Ez a felismerés annyiból állott, hogy a hitleri és rosen­bergi nacionálszocializmus és a mózesi, vagy talmudi cionista zsidó nácizmus között nincs semmiféle különbség. Adolf Hitler a fajvédő törvények tekintetében szerény epigonja volt Mózesnek, a zsidó Führernek. A hitlerizmus nem volt más, mint negatív júdaizmus. A marxizmus és a kapitalizmus pedig ugyanígy egymás édes­testvérei.

A marxizmus - írja a nagy zsidó tudós és publicista - ­tökéletes parafrázisa a zsidó messianisztikus hitnek. Szellemi vigasz­talás, amelyet a gazdasági és politikai elnyomatásban lévő munkás­osztály részére rajzolt meg Marx, a tan apostola.

S folytatja tovább: "Minden zsidó eszmével foglalkozó cikk, akár pap, akár profán zsidó írja, par excellence, politikai cikk. A zsidó eszme nem vallási eszme, hanem a nemzeti, állami törvény­közösség eszméje. A zsidóság az egész világot átfogó irredenta moz­galom, amelynek szellemi forrása a zsidó vallás, hivatásos agitáto­rai a Papok és médiuma a zsidó népi anyag.

Juda Halevi szerint a népek sorában az isteni kiválasztottság folytán olyan elsőbbséget élvez, amelyet meg nem oszthat és nem is oszt meg más népekkel.

Ez a felfogás jelentené - érvényesülésében a népek faji alapon nyugvó hierarchiáját, amelynek élén a zsidóság állam, ő képezné a népek arisztokráciáját. Az így kialakuló világban olyan kaszt­rendszer fejlődne ki (de nem hivatási, hanem faji alapon), ahol az emberek közt a fokozati rendszer, mint az indusoknál, a nagy tö­megnek lealjasításához vezet: ahol már nem is jön emberszámba és az állat rendfokára alásüllyedt pária".

"Iróniája a sorsnak, amely a népek és fajok történetét igaz­gatja, hogy a hitlerizmusban olyan faji politika nyer kíméletlen alkalmazást, amely árja - faj elnevezés alatt a német fajra ugyan­azt a kiválasztottsági teóriát érvényesíti, - de egyedül és kizáró­lag a zsidósággal szemben! - amit a zsidó vallás alkalmazna a zsidó faj javára, ha fejlődésének irányában uralomhoz jutott volna. És alkalmazná a világ összes fajtáival szemben!"

És olvasván egy zsidó próféta, az eichmanni KZ-ben elpusztult nagy magyarországi zsidó bölcselő sorait[1], úgy érezzük, hogy ismét a Mene Tekelt írják a Fehér Ház és a Kreml falára. Egyetlen faj arisztokratizmusa, vagy plutokráciája fenyegeti az egész földkerek­séget. Egyetlen faj kiválasztottjai ülnek a New York Times, a Time a német 4 milliós Bild-Zeitung asztalainál, a televíziók, rádiók szerkesztői szobáiban. Akarunk-e hát a "népek arisztokráciájának" nyomorult elnyomottjai lenni? Akarjuk-e amit egy becsületes ma­gyar zsidó, dr. Fejér Lajos jósolt meg, hogy az állat foka alá sül­lyedt pária legyünk?

A zsidóság mindenkor is a terrorizmus népe volt. Josephus Flavius, a szintén nagy és kiváló zsidó történelemtudós "A zsidó háborúról" szóló könyvét kell elolvasnunk ahhoz, hogy meglássuk: a bolsevizmus nem marxi és lenini találmány. Az ó-korban is volt, a mainál sokkal rosszabb bolsevizmus - annyi csekélyke különb­séggel -, hogy a GPU- és Cseka-módszereket akkor még nem idegen népek, hanem saját fajtájuk, saját népük vezetői ellen foly­tatták a mai "humanisták".

Josephus Flavius zsidó volt. Százezres galilei hadsereget veze­tett két római cézár - Titus és Vespasianus vasfegyelmű légiói ellen. Megverték, legyőzték. Ez még mit sem változtatott zsidó hazafiságán.

Flavius József, akkor kezdett lélekben is a rómaiak oldalára állani, mikor látta, hogy a Templomot, amelynek nagyságáról, szépségéről senki se adott nálánál szebb és jobb leírást, hirtelen megszállja a csőcselék, a zsidó mob és Jeruzsálem fölött úrrá lesz egy olyan terrorista, - ma úgy mondanánk - bolsevista uralom, amelynél szebbet, véresebbet, kegyetlenebbet nem álmodhatott se Lenin, se Sztálin, se Derzsinszkij.

A Titus és Vespasianus légiói által már-már megközelített Jeruzsálem belállapotairól, az ókori bolsevizmusról így ad hírt az 7 900 év előtti hírnök:

"A zélóták és idumeusok (két zsidó néptörzs) a köznépet, mint valami tisztátalan állatok csordáját úton, útfélen mészárolták. Az összefogdosott előkelő embereket (nobiles) és a fiatalságot megkö­tözve börtönbe csukták, arra számítva, hogy kivégeztetésük halo­gatásával többeket párthívükül megnyerhetnek..."

Mik ezek, ha nem a szovjet-orosz bolsevizmus, az ÁVH, Cseka, GPU 1900 év előtti módszerei?

Mert Josephus Flavius folytatja:

"Kivégeztetésük előtt a legkegyetlenebb megkorbácsolást kel­lett elszenvedniök; testük borítva volt sebeiktől, a veréstől és kín­zástól, és amikor már nem volt hely a testükön a kínzásokra, csak akkor érdemesítették őket - a kardra... A népet pedig olyan félelem, rettegés szállotta meg, hogy nyilvánosan megsiratni, avagy eltemetni senki se merte a maga halottját. Tizenkétezer nemes em­ber pusztult el így".

A zélóták gyilkolási dühe - írja Flavius - főként bátor és jeles férfiak ellen irányult, azt tartva, hogyha ezeket irigységből kipusztítják, ezzel az erényektől való félelemtől is megszabadulnak. Kivégezték tehát, sok mással együtt, Goriont egy származásra, mint tekintélyre kiváló, a népuralomért lelkesülő szellemdús férfit, akinél egyetlen zsidó sem szerette jobban - a szabadságot!"

A bolsevizmus lefelé szintező jellegzetessége ott lángolt már a római légiók által ostromolt Jeruzsálemben is. "A nagy bűnté­nyekre és a kisebb vétségekre pedig egy és ugyanazon büntetés volt: tudniillik a - halál, s ez elől csakis az menekült, aki ala­csony származás, vagy szegénységre nézve, a lehető legsilányabb ember volt".

Egyenesen rémítő, ahogy Josephus Flavius leírja a zsidó ter­roristák hatalmába tartott Jeruzsálem akkori állapotait: A zsidó terroristák "ahol a házat bezárva látták, ez gyanújel volt előttük arra nézve, hogy ott a bennlakók, valamit esznek; nyomban be­döntve hát az ajtókat, és a félig összerágott ételt az emberek torkából húzták ki, evégből össze-vissza fojtogatva őket. Öreg embereket, akik nem engedték a maguk falatját, megdögönyözték; nőket, akik markukban valamit rejtegettek. megtépázták. Nem volt könyörület sem az ősz fej, sem a csecsemőkor iránt, hanem a vala­mit rágcsáló gyereket földhöz vagdalták... A tekintélyesebb és gazdag embereket maguk a zsarnokok elé kísérték s egyrészűket aztán hamis vád alapján, állítólagos gonosz tervek miatt végezték ki, másik részüket azért, mert a várost elárulni akarták a római­aknak". (Szovjet kirakat-perek!)

Vajon nem-e a Szovjetunió és a keleti államok bolsevizmusáról írta Josephus Flavius?:

"Az uralom fölött egymással mindkét részről villongásban vol­tak, a gazságokban azonban egyetértettek... Nem bírom egyenkint felsorolni gáztetteiket, s ezért röviden csak annyit mondok, hogy véleményem szerint, soha egy más város sem szenvedett annyi mindenfélét és emberemlékezet óta nemzet, nem volt még fékte­lenebb a gonoszlelkűségben".

Nem egy útszéli antiszemitának, vagy "elvadult náci gyilkos­nak", hanem a galilei hadak "héber főparancsnokának" félelmetes ítélete ez saját nemzete fölött.

Szinte a hátunk borzong tőle, hogy idézzük Josephus Flavius könyvének egyik fejezetét, "arról az asszonyról, aki éhségében megsütötte a fiát". A héber hadvezér, későbbi történetíró állításait azonban 1900 éven át tényekként fogadta el a világ és a tárgyila­gos történetírás. Ezek szerint bizonyos Mária nevű asszony, akinek vagyona legnagyobb részét elrabolták a zsarnokok, legyilkolta és megsütötte saját fiát.

"Te nyomorult kis gyermek, mondá - írja Josephus Flavius, - kinek tartogassalak én háború, éhség, lázadás közepette? Ha a rómaiak között fogsz is élni, rabszolgaság lesz az osztályrészed; az éhség pedig előbb utólért, mint a rabszolgaság, ezeknél még a lázadók, még rettenetesebbek. Légy tehát az én eledelem, légy a lázadóknak a bosszuló szelleme és légy az emberi életnek egy me­séje, ami még csak egyedül hiányzik a zsidók szerencsétlenségéből. Ezeket mondva megölte a fiát és miután megsütötte a felét meg­ette... Ennek a szerencsétlen esetnek híre pedig hamar eljutott a rómaiakhoz is; ezek közül némelyek nem hitték el, mások sajnál­kozásuknak adtak kifejezést, sokan meg most még jobban meg­gyűlölték ezt a nemzetet. A cézár pedig azért Isten előtt beszámolt magáról; mert ő a zsidóknak békét ajánlott fel s kijelentette ne­kik, hogy mindazok, amiket csak elkövettek, feledve lesznek".

A türelmes rómaiak számára is betelt végre a mérték. A cézár rohamra vezényelte légióit, mikor a Templomot a felkelő bolsevis­ták felgyújtották és Flavius szerint 1 600 000 zsidó pusztult el a rómaiak ellen vívott háború idején. Titus cézár azonban tiszta lelkiismerettel mondhatta:

"Ahányszor csak győztem, mindig békére szólítottalak fel ben­neteket, mintha csak én lettem volna a legyőzött fél. Amidőn a templomhoz értem el, szántszándékkal figyelmen kívül hagytam a hadijogból kifolyó jogaimat és kértelek benneteket, legyetek kímé­lettel a magatok szentélyei iránt s óvjátok meg a Templomot. Ti visszautasítottátok minden ajánlataimat és a templomot saját kezeitekkel gyújtottátok fel" - fejezi be Flavius, aki ezután már csak a cézár római diadalmenetéről ír.

A divus caesar, aki helyreállította a római birodalom békéjét, nem sejthette, hogy amikor szétűzi és elhurcolja a zsidókat, 1900 évre terjedő szerencsétlenséget szabadít a világra. Mert, csak okta­lan "antiszemita" mondhatja, hogy a zsidóság okvetlenül a békét­lenség, a héber Flavius szerint "féktelen gonoszlelkűség" népe.

Azonban, senki nem tagadhatja, hogy minden nép sorsát, jel­lemét, magatartását, az új és újabb nemzedékek gondolkodásmód­ját a tradíció, a nevelés határozzák meg. Mikor Titus cézár szét­űzte a zsidókat, akkor a terror és a terrorizmus népét szabadította a világra.

A tegnapi és a mai zsidók sem tagadhatják: e népet, nem a fajiság, nem a vérség nevelték azzá, amivé lett, hanem a Tan, amely ott van a szentkönyvekben lefektetve. Ott volt már akkor is, amidőn Titus légiói Jeruzsálem falai alatt állottak. Ott volt korábban is és a lerombolt Templomban olvasták tudós papok és főpapok "Isten igéjét", amely soha nem is volt más, mint a zsidóság állami törvénye, amely a zsidót azonosította Istennel. S ez a Tan, akárhogy is nézzük és a kereszténység egyik része hiába vallja magáénak az Ó-szövetség (Tóra) tanait, a minden népek elleni nacionalizmus, a népgyilkosság és népirtás vallása!!!

Humanitásról, filantropiáról szóló üres szavak helyett elő kell venni az Ó-szövetséget, a Tórát, a Talmudot, Sulhán Árukot, ame­lyek mind a nem-zsidó népek megvetését, a nemzsidó ember szabad kirablását hirdetik.

A nagy magyar, katolikus hebreológus, aki tökéletesen tudott héberül, Huber Lipót kalocsai kanonok, minden úgynevezett anti­szemitizmus nélkül, a héber betűk fotokópiájával bizonyítja ezt a zsidó terrorizmust. Idézi az Albó, Széfker ikkarim 1861 Lemberg-i kiadását, amely szerint teste, lelke a bálványozónak (a nem zsi­dóknak) szabad, mennyivel inkább vagyona (pénze), mert helyes megölni a bálványozót. "Öljétek meg azt, akinek nincs vallása (a vallástalant)". Így figyelmeztet a Tóra a bálványozókra, nem­zsidókra. És Mózes, a nagy Führer, kiadja a Jehovától közvetlenül kapott parancsot: Egyáltalán senkit se hagyj életben". (Ó-szövetség, Mózes, V. 20. 16.)

Senki sem tagadhatja, hogy a zsidóság híven megtartotta a nemzeti és vallási parancsokat.

Huston Stewart Chamberlain, "A XIX. évszázad alapjai", .,Die Grundlagen des neunzehnten Jahrhunderts" alapvető művében olvassuk, hogy a szétűzetés útón a zsidók Ciprus-szigetén olyan terrorista lázadást rendeztek, az akkor már hanyatló római biro­dalom ellen hogy annak 400 000 nem-zsidó, földközi-tengeri em­ber esett áldozatául. Említettük azt is, hogy a régi, klasszikus Rómában Ciceró, a nagy történetíró, római szenátor és a római hatalom egyik legkiemelkedőbb szellemisége, a bíróság előtt csak halkan sugdosva mert a bírákhoz szólni, mert - mint mondotta - a zsidók anyagilag tönkreteszik, ha őszintén beszél.

Miután a Kr. u. második évszázadban Ciprus-szigetén többség­ben voltak és ott meg akartak alapítani egy új zsidó nemzeti álla­mot egyetlen napon legyilkoltak a sziget lakosságából 220 000-et és egyedül Cyrene városában 240 000 nem-zsidót Pusztítottak el. (Momsen: Römische Geschichte V. 543. oldal.)

A terror és népgyilkosság népe Titus cézár jeruzsálemi győ­zelme után szétáradt a világ minden részébe. A zsidóság egy jelen­tős része a mai Spanyolországban kötött ki. A nyugati gót királyok - miért, miért nem? - minden kedvezménnyel, elárasztották a zsidó bevándorlókat. A hála az volt, hogy - Chamberlain szerint - a spanyolok ellen tisztán üzleti érdekből a nyugati gót ki­rályság, a befogadó állam ellen, szövetségesül hívták a mórokat.

A kalifák segítségével aztán, mint a feltétlen zsidóbarát He­man "Die Weltstellung der Juden" (1882. 24. old.) írja, - összpon­tosítottak a maguk kezében minden anyagi és szellemi hatalmat. A mór állam elpusztult, ami azonban a zsidóknak mindegy volt. Az időközben felépült spanyol államban ugyanúgy kezükbe vettek minden hatalmat, pénzt, gazdagságot.

"Az ország gazdagsága teljesen az ő kezeikben volt: a föld­birtok az uzsorások tevékenysége és a spanyol nemesség eladóso­dása következtében mindinkább az ő birtokukba került. Az állam­titkároktól a pénzügyminiszterig minden hivatal, minden adó- és pénzügy a zsidók hatalma alatt állott. Egész Aragonia tulajdon­képpen zsidó zálogban volt. Hatalmukat főként kiváltságok meg­szerzésére használták fel. Például adósság követelése esetén egyet­len zsidó esküje a kereszténnyel, arabbal szemben, elég volt a bizo­nyításra, míg a keresztény esküje a zsidóval szemben, egyáltalán nem volt érvényes. Hatalmukkal oly mértékben visszaéltek, hogy végül is a nép felkelt ellenük". (Antiszemitizmus? - A szerző.)

Ugyanilyen hatalomátvételre készültek azonban Nagy Károly német-római birodalmában, amely kegyesen befogadta őket. Nagy Károly az adóbehajtást, az államigazgatást csaknem át­ruházta a zsidókra. Mint adóbérlők és az állami hivatalok vezetői ezek hamarosan a különféle kiváltságokat szerezték meg a maguk számára. A zsidó bűnözőt mérsékeltebb büntetésre ítélték, mint a keresztényt, a vásár-napokat, szombatról vasárnapra helyezték át.

Nagy Károly, aki a keresztény középkor legnagyobb politikai lángesze volt, rendelkezett bizonyos célirányos gyengeséggel. "En­gedményeket tett s az ügyes zsidó csalásnak és a zsidóság diplomáciájának". (Maurice Pinay: Verschwörung gegen die Kirche". 463. oldal.)

"Ezekben az időkben - írja Graetz a zsidóság neves történet­írója - a zsidók voltak a világkereskedelem főképviselői".

Az ugyancsak zsidó Kastein megállapítja, hogy a zsidó keres­kedelem már az évezredfordulón Franciaországtól Indiáig és Kí­náig terjed és a zsidó hitközségek az egész világon úgy működtek, mint kereskedelmi ügynökségek. A zsidó Schedechias volt a császár bizalmi orvosa és a zsidók az ő segítségével jutottak be az ud­varhoz.

"A zsidó taktika - írja Maurice Pinay - az volt, hogy hűen szolgálni a császárt, hogy ekként a keresztény államban minden hatalmat a maguk számára hódítsanak. Nagy Károly halála után fia Ludvig került a trónra, aki még jobban áldozatául esett a zsidó hatalmi törekvéseknek".

"Ha új, tetterős keresztény vezetők nem harcoltak volna a zsidó bestia ellen, a római-germán szent birodalom már 11 évszázadnak előtte a zsidó imperializmus áldozatává vált volna". (Maurice Pi­nay. Verschwörung gegen die Kirche 467. oldal.)

Ezt megelőzőleg azonban az egész világkereszténységet fenye­gette az arianizmus, amelynek vezetője a Líbiában született zsidó Arius volt, aki a keresztény szentháromság tanával a régi zsidó dogmát, az egyetlen zsidó istenség, a Jehova-tanát igyekezett a keresztény egyházakba becsempészni, ötödik hadoszlopa útján. Hány és hány keresztény esett áldozatául e terrorisztikusan terjesztett tannak. Hány és hány nem-zsidó lett áldozatává a Julianus apos­tata által kötött ál-keresztény és zsidó szövetségnek, amelynek során a császár megígérte a zsidóknak, hogy saját költségén építteti újra Jeruzsálemet és a Templomot?

"A Julián császár kedvezéseitől elkapatott zsidók, a kereszté­nyek iránti fanatikus gyűlöletükben Palesztina és Szíria különböző városaiban vakmerően elpusztították a keresztény bazilikákat. Pél­dájukat követték az egyiptomi zsidók is" - írja Abrosius. (A. d. Theodosium ep 29. 18.)

Amidőn N. Konstantin utóda Konstancius császár az áriánu­sokhoz pártolt. Egyiptomban a pogányok és a zsidók karddal, botokkal rohanták meg a (keresztény) népet a templomokban. Szerzeteseket lábbal tiportak és így öltek meg. (Athanasius Encycl. ad episc. nr. 3. Közölve, Huber Lipót által.)

Alexandriában - a legnagyobb zsidó diasporában - 418-ban felgyújtották a keresztények Szt. Alexander templomát; s mikor a keresztények ennek megmentésére siettek, borzalmas vérfürdőt ren­deztek a keresztények között.

Amikor Phokas kelet-római császár uralma alatt a perzsa király rátámadt a kelet-római birodalomra, a kereszténység ellen­ségeivel rokonszenvező szíriai zsidók a szíriai Antiokiában "a város keresztény lakosságának nagyrészét leöldösték és óriási máglyán elégették". (Nicephorus. Historia Eccles. XVIII. Cap. - Huber Lipót.)

Kr. u. 614-ben a perzsák elfoglalták Jeruzsálemet és ott ren­geteg keresztény foglyot ejtettek. "A zsidók pedig sáskaseregként özönlöttek a perzsák táborába, és tőlük - kiki tehetsége szerint ­potom áron mintegy 90 000 keresztény foglyot vásároltak meg, akiket aztán kisebb-nagyobb csoportokban kegyetlenül lemészárol­tak".

A római birodalmon kívül például Perzsiában szintén hatal­mas méretekben folyt a zsidóterror. Kr. u. 343-ban Sapur perzsa király uralkodásának 35 éve alatt 16 000 keresztény szenvedett vértanúságot. Csak egyetlen napon 129 apácát végeztek ki a zsidók. ("Az akkor teljesen zsidó uralom alatt állott Perzsiában, Sapur zsidói száz püspököt és más egyháziakat végeztettek ki".) (Huber Lipót: Zsidóság és kereszténység 63. old.)

Arábiában a Kr. u. 522-ben hatalomra jutott zsidó király, ke­gyetlen üldözést kezdett a keresztények ellen. Negraán városában a zsidó király 4000 keresztényt ölt meg.

"A vérengző zsarnok Hakim (Hakem egyiptomi kalifa 996-­1021) a zsidók biztatására (a mai Spanyolországban) több ezer keresztény templomot pusztított el és a keresztények százezreit mészároltatta le. (Huber Lipót: Zsidóság és kereszténység 71. old.)

A terror népe mindig is értett hozzá, hogy mohamedán, vagy keresztény királyokat, államhatalmakat mint használjon fel, meg­hódított népek elnyomására.

Kastiliában 1350-ben, mint 15 éves gyermek került a trónra "Kegyetlen Péter", aki a kastiai zsidóvezért Samuel Ha-Levi Abulafia-t nevezte ki előbb pénzügyminiszterré, majd az ország első miniszterévé.

"Sajnos a történelem bizonyítja, írja Maurice Pinay, - ha a zsidók valamely keresztény, vagy nem-keresztény országban a ha­talmat kezükbe veszik, akkor a gyilkosságnak és terrornak olyan hulláma indul meg, amelybett patakokban folyik a keresztény és pogány vér". A fiatal királyt zsidó miniszterek és asztrológusok (a mai pszychiáterek megfelelői!) vették körül s mikor a nemesség és a király rokonsága fellázadt a korlátlan zsidó terror ellen "Péter úgy érkezett Kastiliába, mint egy vérszomjas, éhes farkas a juhnyájba. És előtte haladt a rémület, oldalán a Halál és nyomán foly­tak a vérpatakok".

A zsidók Kastiliában elérték "hatalmuk csúcspontját". A pápa kiátkozta Pétert és Kastilia keresztény alattvalóit feloldozta min­den, az államnak tett eskü alatti kötelezettségeik alól. Addig azon­ban, amíg erre az intézkedésre sor került, ezrek és tízezrek estek áldozatául a "keresztény" uralkodó lobogói alatt folytatott zsidó terrornak.

Ma már tulajdonképpen felesleges beszélni arról a zsidó terror­ról, amely elborította Spanyolországot. A spanyol államot és népet a végleges leigázás veszélye fenyegette. Zsidók voltak a földbirto­kosok, a király miniszterei, a püspökök. Kialakult az ál-kereszténnyé vált zsidók arculata, a marannóké, akik kifelé ugyan keresztények voltak, de befelé a zsidó vallási szokásaikat, szertartásaikat követ­ték s csupán egyetlen céljuk volt: meghódítani a keresztény spanyol államot. Spanyolországban már a nép, sőt az arisztokrácia felkelése fenyegette, mikor Torquemada, az inkvizíció vezetője azt ajánlotta a királynak és királynőnek, hogy szólítsa fel a zsidókat: vagy tér­jenek keresztény hitre, vagy hagyják el az országot.

Az 1492. március 31-én kelt királyi parancs a spanyol és a világtörténelemben kiemelkedő fordulópont. A terror népét kötelez­ték, hogy négy hónapon belül vagy elhagyja az országot, vagy ke­resztény hitre tér.

Mikor a kiutasítási rendelet megjelent, Abarbanel a király zsidó kincstartója a legelőkelőbb marannókkal megjelent a palotában, hogy 300 000 arany, abban az időben jelenlegi dollár milliárdokat jelentő összeg felajánlásával, a rendelet visszavonására bírja. Minderről tudomást szerzett Torquemada főinkvizítor, aki kezében feszülettel megjelent az Alhambrában, s így szólt az ingatag királyi párhoz: "Iskarióti Judás 30 ezüst pénzért árulta el ezt; felségtek 300 000 aranyért akarják elárulni" - és elhagyta a termet. Erre az ural­kodó pár állhatatos maradt.

1492. augusztus 2.-án 30 000 zsidó család, kb. 150 000 zsidó; mások szerint 350.000, a király hajóin elhagyta Spanyolországot. Sokan Navarrába, Olaszországba, a mai Hollandiába, Törökországba, a Földközi-tenger kikötőibe vándoroltak és lassan felszivárogtak egészen Budáig.

Portugáliában 4 év múlva, 1496-ban Manuel király szintén elűzte a terror népét.

A "népek arisztokráciája faji alapon" azonban ment és vándo­rolt tovább, szerte a világon. Jeruzsálem? Egyiptom, Perzsia, Róma, Spanyolország, Portugália, Oroszország? Mindenütt ott maradt nyomukban az országpusztulás. Ott maradtak a kifosztott népek nyomorban.

S ott maradt az, amit a magyarországi származású zsidó pró­féta, dr. Fejér Lajos, a művelt, okos és éppezért az eichmanni KZ-ben elpusztult, modern zsidó látott meg:

"A zsidó faj vonása ma is, hogy véleményét, sőt világnézetét, ráerőszakolja (helyesen mondva: ráterrorizálja) a világra".

A kultúra nem egy nép, vagy egy faj monopóliuma. A keresz­tény népek egyike sem tekintheti magát a többivel szemben ­"kiválasztottnak", vagy hivatottabbnak a kultúra ápolásában. Csak éppen a zsidó faj, amely a keresztény népek kultúrájának ápolásá­ban részt nem vett és több mint kétezer évet kizárólag, vallástudo­mányának fejlesztésében töltött. - Talmudját és kabaláját művelte - őrizett meg olyan faji önhittséget, amely az egyes zsidóban ál­landóan ébren tartja azt a faji suggestiót, hogy ő is a többi népek­nél különb szellemi képességek birtokában van" - írja Fejér Lajos (Zsidóság: 315. oldal).

"A népek faji alapon nyugvó arisztokráciája", akkor érte el a világtörténelem során soha nem élvezett hatalmát, mikor a hitleri birodalmat amerikai, angol, orosz fegyverek legyőzték.

Az új, a "demokratikus" Nyugat-Németország az amerikai át­nevelők, zsidó terroristák, OSS és CIA-zsidók uralma alatt elvesz­tette minden képességét az önállóságra. Ha a világtörténelem során van nemzeti szerencsétlenség, az a német tragédia. E népnek eltörték a gerincét: nürnbergi-perrel, hazugsággal, terrorral, hamis igaz­ságszolgáltatással, Morgenthau-tervel, licenzírozott újságok félre­vezetésével, minden erkölcs, vallás, nemzeti érzés, gyalázatos dest­rukciójával.

Nyugat-Németországban csak 30 000 zsidó él, de épp itt bizo­nyosul be, hogy a "népek arisztokráciájának", legyen az csak har­mincezer főnyi, nagyobb hatalma lehet, mint magának az ötvenkét milliós nemzetnek és kormányának.

A zsidó hatalomnak Nyugat-Németország fölött tényleges alapja: 1. a nagy Adenauer tévedése, amely abból indult ki, hogy az Izraelnek nyújtott, egyszer, s mindenkorra szóló 3 és félmilliárd DM-es "jóvátétellel" megnyerheti a világ-zsidóság szimpátiáját és Amerika, valamint a világ-zsidóságától hátbiztosítást kaphat, a bol­sevista veszedelemmel szemben. (Élete utolsó időszakában mondta, a Der Spiegel című nagy magazinnak adott intervjújában: "Vi­gyázzunk! A világ-zsidóságnak nagy hatalma van!" Mintha csak Ciceró mondotta volna a legfelsőbb római törvényszék előtt.) 2. Az adenaueri megalkuvásnak következménye nem az volt, amit a bölcs kancellár várt; a demokratikus Németország becsületének, világtekintélyének helyreállítása, hanem a Nyugat-Németország ellen megindított és a végtelenségig fokozott zsidó gyűlölet-propaganda Tel-Avivtól New Yorkig és végestelen végig, a földkerekségen. Az Izrael javára megkötött 3 és félmilliárd márkás "jóvátétellel" Adenauernak nem sikerült nemzetét kiszabadítani a zsidó terroriz­mus nyomása alól. Ellenkezőleg! Jöttek az újabb és újabb cionista követelések, zsarolások! Mikor Eichmann Adolfot közönséges em­berrablás és a világ "humanista" közvéleményének hallgatása mel­lett elrabolták Buenos Airesből, J. C. Burg, a mélységesen kiábrán­dult és okos zsidó író a "Zsidóság sorsa hóhérok és csalók között" című könyve szerint, Adenauer New Yorkban "véletlenül" találko­zott az éppen ott tartózkodó Ben Gurionnal, akinek 500 millió DM-ről szóló csekket adott át, azzal a kéréssel, hogy az Izraeli bíróság előtt ne azonosítsák a mai nyugatnémet államot a hitleri Harmadik Birodalommal. Ben Gurion "a nagy barát" zsebre tette a csekket, ami azonban nem akadályozta a világ-zsidóságot abban, hogy ne folytassa a Nyugat-Németország elleni megvadult gyűlölet­propagandát.

Az eredmény szörnyű és világ-veszélyes, mert a terror előbb-­utóbb csődbe kergeti a nyugatnémet államot. Jönni fog a munka­nélküliség és annak segítségével a szovjet-bolsevista hatalom özön­lik be majd a Rajnáig és a francia, olasz kommunisták millióinak segítségével, egészen a spanyol határig.

A megfélemlített és a demokratikus rendért minden zsarolással kétségbeesett versenyt futó Nyugat-Németország eddig 35 milliárd DM-et fizetett ki a zsidók "egyéni kártalanítására". A Wiedergut­machung összege el fogja érni az ötven, esetleg százmilliárd DM-et is. Ha ehhez hozzávesszük, hogy szerte a világon egész ügyvéd­kolchozok alakultak hamis tanúk verbuválására, a kártalanítások hamis eskü alatti nyilatkozatokkal való igazolására, ha tudjuk, hogy a német Wiedergutmachung hivatalok számtalan tisztviselőjét kel­lett megvesztegetettség miatt elítélni és ha ehhez hozzávesszük, hogy a többiek - épp ezért? - állandó megfélemlítettségben élnek, akkor nyugodtan elmondhatjuk, hogy Nyugat-Németország ma a kétmilliós Izrael, gyarmata lett.

Európa területén különféle terrorista-szervezetek épülnek fel. Ilyen például a ludwigsburgi "náci bűnöket üldöző hatóság", amely egy vörös múltú zsidó, Bauer legfőbb államügyész hatalma alatt áll. Ilyen a Wiesenthal Simeon által vezetett bécsi zsidó dokumen­tációs központ, amely szoros együttműködésben van a ludwigsburgi, de egyben a moszkvai szovjet-hatóságokkal.

Ezek működésének "fényében" lehet meglátni, hogy a fehér em­beriség a német nemzeti szocialista hatalom legyőzése után a világ­terrorizmus uralma alá jutott. Közel negyedszázaddal a "náci bű­nök" elkövetése után a ludwigsburgi nyugatnémet államügyészség, szoros egyetértésben az izraeli titkos-szolgálat náci "háborús bű­nöst" keres. Óriási költségekkel nyomoznak Martin Borman, Men­gele, az auschwitzi orvos felkutatására. Auschwitzi kirakat-perek folynak, amelyek során a földkerekség legtöbb államából hatalmas költségekkel hajtják fel a tanúkat, akiknek legnagyobb része ­- dr. Latenser védőügyvéd szerint, - hamis tanú. A nyilvánvaló ha­mis tanút nem esketi meg a bíróság, nehogy egy zsidónak baja essék. A hamis tanú mehet és futhat, miután a német munkás adó­jából felvette a 9000 márkás tanúdíjat. És a hamis tanúk miatt hányan, de hányan választják az ártatlanul elítélt kisnácik közül a börtönben az önkéntes halált, mint az egyetlen kivezető utat a XX.-ik század igazi győztesei és igazi bűnöseinek terrorja elől való menekvést.

Ennek a Szovjetnél is rosszabb, hangtalanul gyilkoló terroriz­musnak legkiválóbb fegyvere, az amerikai zsidók által felépített nyugatnémet "demokratikus" sajtó, amelynek megteremtésére a megszállás idején az amerikai-angol zsidó sajtótisztek, a Hans Habek, a Henry Ormondok, a gyűlölet tűzköréből máig sem szaba­dult emigránsok adták a lizenceket és a sok milliós alaptőkét. A "demokratikus" Nyugat-Németország sajtó cárja ma Axel Springer, aki négymilliós Bild Zeitungjával, a monopolizált sajtó-kon­szernjével a közönyös német munkástömeg, közvélemény-csináló atyaistene. A német intelligenciának szánt, kétségtelenül magas nívójú Der Spiegelt, a nyugatnémet sajtódestrukció magazinját Rudolf Augstein szerkeszti, aki halovány náci múltja ellenére Challoner angol sajtó-őrnagy és két zsidó emigráns kezéből kapta a megbízatást a német lélek, a német ifjúság "felvilágisítására" ­mivel szerencsésebb a helyzet a többi jelentős nyugatnémet lapok­nál, ahol a múltjukat titkoló karrierista egykori náci újságírók ver­sengenek zsidó kollégáikkal a nemzeti és szellemi, immár az erköl­csi értékek rombolásában, hajdani bajtársaik kegyetlen üldözésében. Azonban akármilyen mértékben süllyednek erkölcsileg a zsidó-világ­terror szolgálatában, akármilyen lelkesen szolgálják is ki a cioniz­must és akármilyen hévvel magyarázzák, hogy-a német újra-egyesí­tés érdekében meg kell alkudni a világ-zsidóság hatalmával, a világszerte folyó Németország elleni külföldi, gyűlölet-hadjárat nem enyhül egy árnyalatnyival sem.

Nem is fog enyhülni soha, mert itt nemcsak a Thóra és Tal­mudból ismert ötezer éves bosszú folyik, hanem ennél is sokkal több. Mert minden eichmanni emberrablás, auschwitzi, treblinkai és sobibori kirakat-per mögött ott áll az igazi nagy cél és az ó-szövet­ségi ígéret beváltása utáni világhajsza: adjatok és fizessetek még több Wiedergutmachungot!

A sokak által megcsodált Nyugat-Németország és a neo-demok­rácia a satellit-szellem, a régi Landsknecht-mentalitás Amerikánál is tipikusabb megtestesítője. Ha újabb és újabb jóvátételek kizsarolósa céljából a zsidók merényletet akarnak elkövetni Ben Gurion nagy barátja, Konrad Adenauer ellen, ha aljas rágalmakkal, a zsidó-gyilkosság gyanújával "kilövik" a kormányból prof. Ober­lündert, a menekültek nagy, szudéta-német patrónusát, ha moszkvai, budapesti, prágai segítséggel és egy Wiesenthal-szerű galiciáner be akarja bizonyítani, hogy Lübke nyugatnémet köztársasági elnök "koncentrációs lágereket épített" a hitleri idők alatt; akkor ő ellene indul meg hajsza, nemcsak a kommunista államokban, hanem a moszkvai és - természetesen - new yorki lapokban.

A világterror irányítói már beleszólnak abba is, hogy ki legyen a német kancellár, mint ez George Kiesinger megválasztása után történt, aki "náci múltja" miatt elsőszámú megzsarolható alanya lett a cionista-kommunista világterrornak. A világterroristák ma már ott tartanak, hogy elő akarják írni az ötvenkét milliós német népnek, ki legyen a következő köztársasági elnök. A new yorki "Aufbau" című német nyelvű cionista újság már odáig megy a ter­rorizmusban, hogy egyenesen Hamburg zsidó főpolgármesterét, dr. Herbert Weichmannt ajánlja, sőt követeli Nyugat-Németország jö­vendő köztársasági elnökének, mert ezzel a választással "a német nép bebizonyítaná, hogy úrrá lett a hitleri múlt fölött".

Különös német végzet, hogy ezt a népet azért gyűlölték Nyu­gaton, mert Goetheket, Beeothoweneket, Clausewitz-méretű nagy katonákat adott a világnak, ma pedig azért vetik meg, - mint ezt több angol, francia, szovjet-orosz, sőt kínai politikus megállapítja, mert saját fészkébe piszkít, önmagát gyalázza, kisebbíti, a zsidó ­világterror hatása alatt. És a világzsidóság kajánul nevet a német politikusok, államügyészek, bíróságok megdöbbentő szolgalelkűsé­gén, mellyel meghajlik a "népek arisztokráciája előtt" és szüntele­nül, csak az Ó-szövetségi parancstól reszket:

"Mert a nép és az ország, amely néked nem szolgáland elvész és a népek mindenestül elpusztulnak. És szopod a népek tejét és királyok emlőjét szopod!" - jósolta a már idézett Ézsaiás.

Nyugat-Németország leigázása, erkölcsi és politikai felbom­lasztása nem német és legkevésbé nemzetiszocialista, hanem európai és világ-tragédia, a XX. század legsötétebb fejezete, mert az 1945. május 9.-én támasztott erkölcsi, politikai űrön keresztül mint a tüzes láva-folyam árad be a bosszú, a terror, a szovjet­befolyás.

A zsidó világhatalom, amelynek - nagyobbrészt hamis eskü alatti nyilatkozatokra és hamis izraeli, lengyelországi tanúk vallo­mására 35 milliárd márkát fizettek ki a nyugatnémetek - olyan terrort gyakorol; amelyhez hasonló nincs se Vörös Kínában, se a Szovjetunióban. S ez a terror - a világhódítók hideg terrorja ­rosszabb, mint a gépfegyveres, vagy a hajdani tungid-terror. Az csak a testet tudja megölni. Ez azonban a lelket, az erkölcsi maga­tartás tisztességét öli ki Goethe, Schiller, Beethoven, Nietsche, a feltalálók, orvostudósok egykori nagy nemzetéből.

Adenauertől kezdve, Ludwig Erhardt és Kiesinger kancellárokig a nyugatnémet nép mindig úgy szerette magát a világ előtt csil­logtatni, mint a nagy német nép egyedüli és kizárólagossági joggal felruházott képviseletét, arról azonban kevesen tudtak, hogy a né­met Bundestag, a bonni parlament, a szövetségi német kormány, a szövetségi államok kormányai, az igazságszolgáltatás szervei, a rendőri hatóságok legtöbbje az izraeli és new yorki parancskiadási központ alantas végrehajtó hatóságaivá váltak.

A világ-zsidóság ma már úgyszólván minden német ügybe bele­üti az orrát és terrorisztikusan parancsolni akar a 18 milliós világ­kisebbség nevében az 52 milliós népnek. Nahum Goldmann, a World Jewis Congress legfőbb terroristája "radikális változásokat" követel a nyugatnémet iskolák demokratikus tantervében, a világ­zsidóság javára. Ugyancsak a World Jewish Congress az egész világon hecceket rendez Nyugat-Németország ellen, mert a hesseni Landtagba bevonult néhány National Demokratische Partei által választott képviselő. Beleszólnak abba, hogy ki kaphatja meg a Deutsche Stiftung nagydíját. S ha véletlenül egy olyan nagy szel­lemi ember kapja meg, mint Armin Mohler, a konzervatív, elfogult­ságoktól mentes német író, akkor rögtön rásütik a bélyeget, hogy "antiszemita".

Az újságok, az idegen talpnyalásra berendezett államügyészek és politikailag megfélemlített bírák, ülnek az államügyészi és bírói magas pulpitusokon és ítélkeznek nem a németség, hanem a világ­zsidóság nevében. Ma már nemcsak Shakespeare Velencei kalmár­ját törölték a német színházak műsoráról, hanem már ott tartanak, hogy ha egy bremeni kávés-cég osztogatja a kávét hőn szerető német vásárlóknak, akkor arra kényszerítik, hogy a reklámot vonja vissza, mert abban egyetlen egyszer előfordul a "zsidó" szó.

Ma már a keresztény egyházak legkitűnőbbjei sem védettek a sorozatos, és pimaszkodó zsidó támadástól. Köln érseke Frings kar­dinális, csak annyit kérdezett egy hozzá belopakodott Nussbaum nevű amerikai rabbinustól: Biztos-e Ön abban, hogy hatmillió zsidó pusztult el a hitleri koncentrációs táborokban?"

Huszonnégy óra múltán Frings kölni kardinális a zsidó világsajtónak olyan pergőtüzébe került, hogy kénytelen volt demen­tálni, visszavonulni, magyarázkodni és végül is részt venni a zsidó­-keresztény testvériség hetén.

Még ennél is megdöbbentőbb a világ-zsidóság akciója az oberammergaui passió-játékok ellen. Az európai nagy pestis elmú­lása után fogadalmi ajándékként felajánlották az oberammergauiak, hogy 10 évenként előadják a Krisztus szenvedéseiről szóló passiójátékokat. Négyszáz éven keresztül játszották egyszerű hegyi pa­rasztok, falusi lányok, asszonyok hét órás előadást betöltő pas­siót. Pontosan úgy, ahogy az, az Új-szövetségben írva van. Nem tettek hozzá egy szót sem és nem vettek el egyet sem az apostolok megnyilatkozásaiból. Amikor aztán a cionisták meghirdették a vi­lág-bojkottot az oberammergaui játékok ellen, a városi tanács fel­fogadta Hans Schwaighofer rendezőt, aki átírta a több száz éves szöveg egyes jeleneteit, hogy abból kiküszöbölje "az antiszemita megjegyzéseket". Mert amit az Új-szövetség ír, ami kétezer éven át érvényes volt a kereszténység számára, íme antiszemitizmus lett. Schwaighofer a játékban szereplő zsidókat és keresztényeket "al­legorikus figurákkal" helyettesítette. Mi más ez, mint a világuralom terrorja alatt.

Az ősi cél újra itt látható: dechristianizálni az egyházat, úgy­mint az arianusok, a marannusok, vagy a szabadkőmívesek akar­ták. Összekavarni az eszméket, meghamisítani a Bibliát is, hogy aztán a Vatikánban egy napon majd ne a Miatyánkot imádkozzák, hanem a Kol-nidré imádkozása előtt, mint a világ minden zsinagó­gájában ma is, felhangozzék a Sátán egyházának szörnyű átkozó­dása:

"Háborúval sújtsa (Isten) a kutahait (a kereszténységet) és fejedelmét (értsd Szamaélt az ördögök fejét, aki a rabbinizmus szerint kormányozza a kereszténységet). Takarja (a kereszténysé­get) felhő hat hónapon át, hogy fekély csapásával kínoztassék. Verje meg himlővel és büntesse haraggal és dühvel. Mert az Örök­kévalónak vérontása leszen (Boszrában=Rómában, a keresztény­ség országaiban). Rendezd ezt (a vérontást) Boszrában; buktasd meg a királyt (=a pápát) a Te dühödben és akkor ébreszd majd üdvöd szeretteidnek (a zsidóknak). Te örökkévaló nem fogod meg­tagadni irgalmasságodat. (Huber Lipót: Zsidóság és kereszténység 455. oldal.)

A kereszténység kétezer éves történelméről két nézet uralko­dik. Az egyik - amit egy nagy magyar szellemi ember dr. Vágó Pál hirdet, hogy a Thórában zseniálisan levezetett zsidó világhódítás csakis a kereszténységet teperte le. Ennek pedig történelmi oka, az a világosan bizonyítható tény lenne, hogy Krisztus apostolai egyszerűen nem értették meg mesterüket.

Ezek lelkében a mózési hit oly mély nyomokat hagyott, hogy az új vallást el sem tudták képzelni a Thóra nélkül. Ez kiderül azokból a vitákból, amelyek az Evangéliumnak "Az apostolok cse­lekedetei" halálát követő 15.-ik évben tartott zsinatukon még arról vitatkoztak, hogy szabad-e körülmetéletlen embert megkeresztelni, ill. bevenni a keresztény közösségbe? Nem tudták megérteni, hogy a Megváltó univerzális erkölcstana a zsidó törzsi elzárkózó erkölcs­tannal összeegyeztethetetlen. Nem értették meg, hogy Krisztus tanítása egyenesen a zsidó istenkiválasztottság tana ellen irányult, amelynek megdöntése logikusan a zsidó közösség felbomlásához vezetett volna. Ha az apostolok következetesen ezen az úton ma­radnak és diadalra viszik Krisztus antijudaista erkölcstanát, csakis ebben az esetben teljesíthették volna azt a küldetést, amellyel a Megváltó emlékének tartoztak, mert csakis ebben az esetben vált­hatta volna meg Krisztus a világot a sátán zsinagógájától.

A létet fenyegető e végveszéllyel a synhedrion tisztában is volt, amikor a főpap azzal az indoklással mondta ki a halálos íté­letet, hogy jobb, ha egy ember hal meg mintsem, hogy egy nép pusztuljon el.

Ezzel szemben az apostolok azzal, hogy az új vallás történelmi alapjául megtartották a mózesi hitet - amelyet az ő jogutóduk a keresztény Egyház a Biblia ó-szövetségi részével együtt szentté avatott - és egy önmagának ellentmondó ideológiával szerencsét­lenítették meg híveiket, nem adtak többet annál, mint amit egy szakadár zsidó szekta adhatott; egy olyan ideológiát, amely gya­korlati megvalósításában minden tekintetben kedvezett a zsidó ha­talmi törekvéseknek. A zsidók - mert hiszen az apostolok, ha vérségileg nem is, de világnézetükben ezek voltak - meghagyták izraeli használatra a harcos politikai messiást, a keresztényeknek pedig egy jámbor Krisztust adtak, aki azt tanítja, hogyha jobb képeden pofon ütnek, tartsd oda a balt is, ha hétszer bocsátottál meg hiába, bocsáss meg hetvenhétszer, ne törődj a földi javak gyűjtésével - bízd ezt a zsidókra - viseld türelemmel szolgaságo­dat, mert mindezért a túlvilágon bőségesen jutalmaztatol.

Amennyire ez igaz, ugyanannyiban igaznak látszik a másik vé­lemény is, amely szerint a keresztény egyházak kétezer éve nem állott másból, mint a zsidó beszivárgás és terrorizmus, antiszociá­lis gondolat elleni elkeseredett harcból.

Ezt a harcot árulta el XXIII. János és VI. Pál pápa, nem na­gyon dicsőséges uralma alatt, a Vatikán. A zsidó világterror be­hatolt az ökumenikus világ-zsinatra és megvalósította az ariánusok és marannusok nagy álmát: az antijudaista keresztény-szellem le­igázását.

Hitlert legyőztük! mondták a második világháború diadalmasai. - Most következik Jézus Krisztus !

És a vatikáni zsinat aláírta a kereszténység halálos ítéletét. Legalizálta önmaga fölött is, a zsidó világterrort!

betiltva.com/files/vilagterror.php
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cionista hatalompolitika: Hajdunak mennie kell?
  2012-08-31 19:38:19, péntek
 
  Cionista hatalompolitika: Hajdunak mennie kell?


Felállása óta kiemelten kezeli a média a Terrorelhárítási Központot. A TEK folyamatosan el van látva feladatokkal, melyekről a média rendszeresen tudósít. Maga a szervezet nem tudta - talán mert nem is lehet - lerázni magáról a politikai színezetet. A hivatalban lévő kormányfő volt testőre vezeti a TEK-et, ez magáért beszél.

A Fidesz-kormány szélsőliberális ellenzéke, karöltve a magukat nemzeti radikálisoknak nevező tömörülésekkel, elszántan küzdenek és tiltakoznak a TEK ellen. A liberálisoknak és sajnos - az eddig felmutatott munkásságuk alapján - a radikálisoknak sincs semmi közük a rendhez, mert rettegnek tőle. A liberális cionisták eltagadják, hogy a TEK értük van, a radikálisok szervezetlen hadakozói pedig egyszerűen félnek attól, hogy eljön az idő, mikor nem a rohamrendőröket vezénylik rájuk, hanem a jól szervezett és felszerelt terrorelhárító egységeket. Mert akkor - jelen felállás szerint - nekik ott örökre végük.

Afelől, hogy nem valamiféle "Al-Kaida" vagy a nyíltan szabadkőműves cionterrorista, "magányos" Breivik-félék miatt hozták létre a TEK-et, gondolkozó embernek nem lehetnek kétségei. Természetesen a liberális demokráciákban mindenkinek megadják a jogot ahhoz, hogy higgyen a mesékben, de hála Istennek, sokan felébredtek már.

Az elmúlt hétvégén egy politikai rendezvényen a TEK főigazgatója, Hajdu János dandártábornok beszélt többek között a szélsőjobboldal erősödéséről is, melyről elmondta, hogy a folyamatot kezelhetőnek tartja. Az erősödés egyik jeleként értékelte a Jobbik parlamentbe kerülését, valamint több, szélsőséges jobboldali szervezet megalakulását. Lényeges megemlítenünk azt, hogy elmondta, hogy nagyon helyesnek tartja a nemzeti alapon történő szerveződést, de a "kapával-kaszával" módszerrel nem ért egyet.

A magyarságot mesés ügyességgel félrevezető Jobbik elnöke, Vona Gábor látszólag nagyon kiakadt a TEK főigazgatójának szavain. Mintha azt sugallná, hogy a Jobbikot fel akarják számolni, megfigyelik és terrorista szervezetként kezelik.

Valljuk be, azért több sebből vérzik az, hogy Hajdu szavait "Orbán testőrének őszödi beszédeként" kívánja tálalni Vona. Egy olyan politikai erő, melynek zsidó érdekű vezetése több ízben bizonyította, hogy nincs szüksége valódi nemzeti szövetségesekre, valamint elismerte, hogy nem tesz különbséget ember és ember között származás szerint, nehezen nevezhető a TEK célpontjának. Vonáéknak semmi félnivalójuk nincsen. Legfeljebb saját anyagi javaik és anyagi biztonságuk miatt aggódnak, mert a pénzt azt imádják. Ha pedig mégis baj lenne, beáldozzák szerencsétlen gárdistákat, ezredszerre és utoljára elárulva, leköpve őket.

Hajdu dandártábornok egy tegnapi televíziós beszélgetésben kifejtette, hogy nem is nagyon érti, miért támadja őt a Jobbik. Azzal érvelt, hogy a Jobbik nyilvános rendezvényein olyan elemek jelennek meg, akik nyíltan különbséget tesznek származás és bőrszín alapján. Olyanok is ott vannak szerinte, akik egyszerűen származási alapon likvidálnák is a nekik nem tetsző embereket, és ezt nem tartja megengedhetőnek. Példaként hozta erre a cigánygyilkosságokat. (Elméletileg részben egyet lehet érteni Hajduval, mert békeidőben a puszta származás nem lehet likvidálást kiváltó ok. Vegyük azt, hogy a rendre és hierarchiára épülő, jövendő hungarista állam tenni fog azért, hogy például a cigányságot a képességeinek megfelelően beillessze a társadalomba. A beilleszkedett, munkás cigány teljes jogú tagja a társadalomnak, hátrányos megkülönböztetés nem érheti.) Hajdu János dandártábornoknak melegen ajánljuk, ha eddig nem tette, nézzen utána a cigánygyilkosságok hátterének. Hol és milyen képzést kaptak a gyanúsítottak, illetve kik és milyen segítséget nyújtottak nekik. Minden bizonnyal meglepődik majd.

A Jobbik most az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága összehívását kezdeményezi, hogy rendkívüli ülésen hallgassák meg Pintér Sándor belügyminisztert (a gárdista botránykeltésükkel kapcsolatban), valamint a TEK vezetőjét, Hajdu Jánost az "őszödi beszéde" miatt. Bizottságosdi, kerekasztalosdi, ez megy. Érdekes, hogy egy liberális hírportál a Jobbik és a TEK formálódó háborújáról beszél. Így akarják a cionisták erősíteni a Jobbikot - üldözött szervezetként jelenítik meg. Természetesen szó sincs ilyesmiről.

Nem mellesleg itt van egy kényesnek szánt ügy Hajduval kapcsolatban. Lehozta a cionmédia, hogy sajtótájékoztatón az egyik Szíriából hazahozott "volt rendőrnek" azt súgja a TEK-es főigazgató, hogy "mondjál kevesebbet, akkor nem tudnak belekötni". Tekintsünk el egy pár pillanatra attól, hogy mit kerestek a "volt rendőrök" Szíriában.

Az utóbbi napokban lejött két olyan megnyilvánulás is Hajdu részéről, melyek miatt a liberálcionista média általában ki szokta végezni az embert. Burkoltan azt sugallja most a cionmédia és a Jobbikhoz köthető híroldalak, hogy politikai nyilatkozatot tett egy független államvédelmi szervezet vezetője, valamint hogy nyilvánosan a tények elhallgatására vett rá valakit. Ezekért az "jogállamiságra érzékeny" cionmédia mindig kivégzi áldozatát.

Azt gyanítjuk, hogy nem véletlenül nagyította fel a média Hajdu két megnyilatkozását. Ne feledjük el, a TEK-es dandártábornok nagyon helyesnek tartotta nyilatkozatában a nemzeti alapon történő szerveződést. Költői kérdés, hogy a rendszernek jelen pillanatban, vagy egyáltalán van-e szüksége nemzeti alapon gondolkozó emberekre. A kérdés költői. Természetesen nincs. Nincs szükség olyanra, aki nem látja el feladatát, nevezetesen nem terrorizálja a valódi hazafiakat. Elképzelhető, hogy a cionista hatalompolitikának elege lett Hajduból, és médiája révén most előkészítik a leváltását. Míg a TEK-et végig jó színben tüntetik fel, a vezetőjét hiteltelenítik.

Hajdu hiteltelenítése mellé lejáratás is jár a nemzeti radikálisok és a cionisták részéről. A TEK vezetője írt egy korrekt levelet a Szentkorona Rádió főszerkesztőjének, bizonyos Ostenburg-Moravek Gyulának, melyben megkérte őt, hogy szedjék le az oldalukról a TEK munkatársának fotóját. Hajdu nem küldött ki különítményt a főszerkesztő lakására, nem tartottak házkutatást, nem foglaltak le semmit, hanem tisztelettel kérte a főszerkesztőt, hogy vegye le a TEK-es kolléga képét az oldalról. Erre óriási rihi-röhögés tört ki a cionisták és a radikálisok háza táján, mondván, "micsoda vicc, hogy egy halott őrnagynak küld levelet a TEK vezetője". (Azóta se szedték le a terrorelhárító képét, sőt, várják személyes adatait.)

Az ATV is foglalkozik a levél ügyével, szerintük halott fasisztának írt kérelmet Hajdu. Ők is nevetség tárgyává teszik a TEK vezetőjét. Így jártak el Schmitt esetében is. Aki nem véresszájú cionista, és vannak bizonyos emberi jó tulajdonságai, annak ez a csapat nekiesik. Addig mocskolódnak, míg célhoz nem érnek. Bárkit lemondásra lehet kényszeríteni, csak megfelelő mennyiségű patkány kell hozzá, amiből pedig nincs hiány.

Tálas András - Jövőnk.info
2012. augusztus 29.

http://jovonk.info/2012/08/29/cionista-hatalompolitika-hajdunak-mennie-kell
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teheránban több mint 100 ország vezetői döntenek a Nyugat ve
  2012-08-31 19:28:22, péntek
 
  Teheránban több mint 100 ország vezetői döntenek a Nyugat vereségéről

Idén Irán látja el a vendéglátó szerepet a El Nem Kötelezettek Mozgalma csúcstalálkozóján, ami így a korábbi találkozókhoz képest lényegesen korábban a figyelem középpontjába került. Az önmagukat hivatalosan egyik nagy hatalmi blokk mellett sem elkötelezettként nyilvántartó nemzetek augusztus 26-tól 31-ig Teheránban tartják 16-ik csúcstalálkozójukat. A rendezvény témakörei a világban jelenleg zajló geopolitikai átrendeződés köré csoportosulnak.

Ez egyben a legtöbb kérdést felvető rendezvénynek is látszik, annál fogva, hogy egy olyan ország szolgál a találkozó helyeként, ami a fejlettnek mondott nyugati gazdaságokkal szemben jelenleg vívja ki térségi nagyhatalmi pozícióját (gazdasági téren is). Ha a találkozó sikerrel zárul, az több téren is paradigmaváltással járhat, de mindenféleképpen súlyos kijelentéseket fog maga után vonni olyan országoktól, mint például Észak-Korea, Azerbajdzsán és Irán, melyek jelenleg a nemzetközi diplomácia terén válaszút előtt állnak, és miközben saját függetlenségért minden eszközzel fellépnek, az erő felmutatása mellett igyekszenek is pozitív képet felmutatni a nagyhatalmak számára, beilleszkedni és helyet szorítani maguknak a jelenlegi nagyhatalmak közé.

Az ENSZ főtitkára, Ban Ki Moon is részt vesz az eseményen, ami találgatásokat vont magával annak kapcsán, hogy a találkozók során az iráni atomprogram ügyében is paktum születhet, miközben az Irán elleni szankciókat támogató államok újra erőre kaptak. India, mint a El Nem Kötelezettek Mozgalmának szellemi atyja, szintén felszólal ebben a kérdésben.

A El Nem Kötelezettek Mozgalmához (a későbbiekben NAM - Non Aligned Movement) 120 harmadik világ béli ország tartozik, melyek a nemzetközi szervezeten keresztül együtt a fejlődő országok gazdasági és kulturális érdekképviseletét látják el. A NAM létrejötte 29 ázsiai és afrikai ország 1955-ös találkozójához köthető, melyek közös nevezőt állapítottak meg a gyarmatosítási folyamattal és a Nyugat befolyásával kapcsolatban. Az 1961-es találkozó meghatározta a NAM tagság feltételeit. Ez az egyezmény kimondta, hogy csak az az ország válhat tagállammá, amelynek a nyugati országokkal szemben semmiféle szövetségi viszonya nem áll fenn, és a nagyhatalmakkal semmilyen védelmi egyezményekben nem vesz részt. A NAM ezen az úton akarta biztosítani, hogy tagállamai a hidegháborús felek eszközeivé váljanak, és egyben elkülönítette magát mind a nyugati, mind pedig a szovjet blokktól. A NAM tagállamok első csúcstalálkozója 1961-ben az akkori Jugoszláviában (Belgrádban) Tito indítványozására lett megszervezve, a találkozón 25 állam képviseltette magát, légkörét az Egyesült Államok és a Szovjetunió közti konfliktus határozta meg.

A NAM kinyilvánítottan az imperializmus ellen küzdő államok jogait védi és egyfajta független bíróság szerepét tölti be. A mozgalom egyben a világgazdasági rend átrendezése mellett is elkötelezett. A Szovjetunió összeomlását követően a NAM politikáját a globalizáció jelensége, az eladósodás, a gazdasági gyarmatosítás és a nemzetközi szervezett bűnözés elleni fellépés határozta meg. Mivel a NAM tagállamok nagy része egyben ENSZ tagállam is, az ENSZ belelát a NAM működésének egy részébe, viszont a NAM tagállamoknak több ENSZ határozat is köszönhető, ami a tagállamok közös érdekképviselete nélkül egyébként nem született volna meg.

Ennek köszönhetően az ENSZ a találkozót megelőzően a következő nyilatkozatot adta ki:

1.) Elítéli a megszálló izraeli erők palesztin lakosság elleni támadásait a palesztin városokban, különösen a Jenin menekülttáborban
2.) Elítéli, hogy a megszálló erő, Izrael nem hajlandó együttműködni a közgyűlés tényfeltáró csoportjával a Jenin menekülttáborban az ENSZ Biztonsági Tanácsának
3.) Hangsúlyozza a Közel-Kelet térsége valamennyi népének biztonságának és jólétének fontosságát, és elítéli a tömeges halálesetekkel járó erőszak, terror alkalmazását a palesztin és izraeli civilek ellen
4.) Követeli az ENSZ BT 1402 (2002) határozatának azonnali megvalósítását
5.) Követeli a 2001 december 5-én Genfben kiadott deklaráció azonnali megvalósítását nemzeti, regionális és nemzetközi szinten is
6.) Utasítja a főtitkárt a Jenin és más palesztin települések területén történtekről az átfogó jelentés elkészítésére minden elérhető forrás és információ bevonásával
7.) Követeli, hogy a megszálló hatalom Izrael hagyjon fel az ENSZ humanitárius tevékenységének akadályozásával a megszállás alatt tartott területeken, különös tekintettel a Vörös Kereszt és az ENSZ újjáépítésért és munkahelyteremtésért felelős bizottságára, illetve hogy Izrael tartsa tiszteletben a szabad mozgás és tartózkodás jogát, biztosítsa a humanitárius ellátmányokhoz való szabad hozzáférést
8.) Felszólít az azonnal szükséges ellátás és alapvető szolgáltatások biztosítására, a jelenlegi humanitárius helyzet megoldásában és az újjáépítésben való segédkezésre, beleértve a palesztin hivatalok épületeinek újjáépítését is
9.) Mindkét felet felszólította a krízis megoldására tett törekvéseinek megduplázására, és a tárgyalások újrakezdésére minden témakör kapcsán, beleértve a független palesztin állam megalapítását is
10.) A tizedik különleges pont meghatározását elnapolja és felhatalmazza a közgyűlés elnökét, hogy a tagállamok kérésére újabb gyűlést hívjon össze kifejezetten e kérdéskör megvitatására

Ez a cionista rendszerben is komoly aggodalmakat váltott ki - a hét folyamán Izrael figyelmeztette Ban Ki-moon-t, az ENSZ főtitkárát és más vezetőket, hogy ne essenek az iráni propaganda csapdájába, mikor az El Nem Kötelezettek Mozgalmának csúcstalálkozóján részt vesznek. ,,Nincsenek kétségeink affelől, hogy az iráni állam ezt a találkozót propaganda célokra és politikájának legitimálására fogja felhasználni" (Yigal Palmor, a külügyminisztérium szóvivője) ,,Felszólítunk minden odalátogatót, hogy vigyázzanak az ilyen manipulációkkal, és ne essenek ebbe a csapdába" Martin Nesirky, az ENSZ szóvivője külön bejelentést tett, hogy a főtitkár Izrael (és az USA) tiltakozása ellenére is személyesen tesz látogatást a csúcstalálkozón, és személyes megbeszélést tart Mahmud Ahmadinedzsád iráni elnökkel. Ezt hallván az USA ENSZ nagykövete, Susan Rice szintén felszólította az ENSZ főtitkárt a távol maradásra.

A legmagasabb rangú delegáltak közt van az egyiptomi elnök Mohamed Murszi, a kubai vezető Raul Castro, és India miniszterelnöke Manmohan Singh. Ez még nagyobb felháborodást váltott ki a nyugati országokban, főleg az után, hogy Hamenei ajatollah a csúcstalálkozót megelőző héten rákos daganatnak nevezte Izraelt.

Egy az Oslo Times-nak adott interjúban az iráni nagykövet már a találkozót megelőzően bejelentette, tisztában vannak vele, hogy az iráni atomprogram kapcsán tárgyalásokat folytató ,,5+1 országok" közül többek politikai okoknál fogva nem vesznek részt a találkozón - és ha a tárgyalások nem az elvárásnak megfelelően alakulnak, akkor számítani lehet arra, hogy a tárgyalásoknak vége szakad, és a Nyugat szerepe nyilvánvalóvá válik.

Az El Nem Kötelezettek Mozgalmának jelenlegi találkozója azért is kiemelkedően fontos, mert először kerül megrendezésre úgy, a világ egyetlen nagyhatalma sem áll ki mellette támogatóan, így a szervezet egy különálló nagyhatalmi blokk formálódásának tekinthető.

A héten megjelent a Washington Postnak egy száma, ami már nyíltan felszólítja Ban Ki-moont, hogy ne vegyen részt Teheránban a konferencián, mivel Iránnak ez a konferencia kiváló lehetőséget ad, hogy a nyugati szankciókkal szemben nemzetközi ellenállást indítson be. A Haaretz cikkeiben Izrael elsődleges félelmei jelennek meg, mikor arról írnak, hogy a rendezvény elsősorban a palesztin állam nemzetközi támogatásáról fog szólni, és különösen amiatt aggódik, hogy ebben az ENSZ főtitkár is részt vesz. A Haaretz cikkeinek megjelenését követően a Washington Post ezt a találkozót ,,az USA, az ENSZ és az ENSZ BT-vel szembeni ellenállás fesztiváljának" nevezte. A Haaretz szerint ,,azzal, hogy Ban kezet ráz Ahmadinedzsáddal, átlépte a végső határt, mert legitimizálja az iráni elnök Izrael-ellenes és antiszemita propagandáját".

Nem csak az ENSZ főtitkár látogatása váltott ki hasonló reakciókat, az indiai miniszterelnök, Manmohan Singh Teheránban tett látogatását ugyanígy fogadták a nyugati államok. De ez nem is az első alkalom, hogy a szövetség hitelességét egy tagállam politikájára hivatkozva kérdőjelezték meg, a 14.-ik találkozót követően (2006-ban) a kubai kormányra hivatkozva történtek hasonló esetek.

Irán 30 vezetőt lát vendégül, köztük India, Egyiptom és Kuba vezetőit, ami egyben azt is bizonyítja, hogy a Nyugat törekvése Irán nemzetközi elszigetelésére sikertelenül zárult. Az iráni külügyminiszter, Ali Akbar Szalehi azt nyilatkozta, ,,több mint 100 ország jelezte részvételi szándékát, közülük 30 ország képviselteti magát a legmagasabb szinten. Irán történetében ez az eddigi legnagyobb volumenű nemzetközi politikai rendezvény." Ebben a két napban ugyanis Irán bizonyítja, hogy helyen van a nemzetközi politikában annak ellenére is, hogy a nyugati országok mindent megtesznek Irán nemzetközi politikából való kizárásáért. Ugyanis összesen hétezren jelennek meg a rendezvényen, beleértve a politikai, vallási vezetőket és a média embereit (ami nem utolsó sorban az ország turisztikai ágazatának is 50 millió dollár közvetlen bevételt jelent). Az iráni média pedig bátran kijelenti (mert kijelentheti), hogy ezek alapján a nyugatiak törekvései a rengeteg befektetett pénz és energia ellenére is sikertelenek voltak.

A NAM konferenciának ugyanis egyik központi témája, hogy a NAM tagállamok együttesen fellépnek az ellen, hogy a cionisták és az Egyesült Államok beavatkozzon a szír belpolitikába és kényszerített rendszerváltást idézzen elő katonai erővel. Ugyanis 2008 októberében a szír hatóságok lényegében helyreállították a rendet az országban. Azt követően kezdtek a nyugati államok és az arab szövetségesek teljes erőbedobással dolgozni az ország káoszba borításán, azóta több szír nagyváros helyén csak romhalmazok állnak. Az iráni külügyminisztérium szóvivője szerint a találkozón döntés fog születni ebben az ügyben, és általánosságban a tagállamok hasonló jellegű problémáinak megsemmisítéséről. A nemzetközi terrorizmus elleni közös fellépésről - ez talán egy újabb katonai szövetségi rendszer kialakulását jelenti, de a végső közleményekből majd egyértelműen látszódni fog, miről van szó. Ez beleillik az El Nem Kötelezettek Mozgalmának profiljába is, ami az 1979-es határozat óta a tagállamok önrendelkezésének, függetlenségének, területi egységének és biztonságának szavatolása.

A következő találkozó három év múlva Venezuelában kerül megrendezésre, és ez a két esemény együtt nemzetközileg egy sokkal nagyobb fordulópontot jelent: hogy újra létrejön a kétpólusú világ, még a világháború kirobbanása előtt. Ebben a viszonylatban pedig az ENSZ-szel szemben az El Nem Kötelezettek Mozgalma jelenti az alternatívát, és mint alternatíva, kiutat jelent minden államnak, ami a hanyatló Nyugatnak hátat fordítana. Az El Nem Kötelezettek Mozgalma egy olyan, nemzetközi, nemzetek feletti fórum szerepét fogja betölteni, ami a cionizmus és a Nyugat világméretű vereségét követően azt a szerepkört töltheti be, amit mindig is az ENSZ-nek kellett volna, de a cionizmus megjelenése miatt már az alapításkor eltorzult, és így feladatát ellátni nem tudta.

Molnár István - Jövőnk.info
2012. augusztus 31.

http://jovonk.info/2012/08/31/teheranban-tobb-mint-100-orszag-vezetoi-dontenek-ny ugat-veresegerol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Moszaddal ápol partneri kapcsolatokat a TEK?
  2012-08-31 06:56:13, péntek
 
  A Moszaddal ápol partneri kapcsolatokat a TEK?
2012. augusztus 30. 23:04:13

Volner János, a Jobbik alelnöke érdekesnek tartja, hogy a Szíriában elrabolt magyarok kapcsán a TEK vezetője ,,külföldi partnerszolgálatokról" tett említést, amelyek a térségben működnek. ,,Csak nem a Szíriával szomszédos Izraelre és a Moszadra gondolt?" - tette fel a kérdést a nemzeti radikális politikus.

A Jobbik szerint Hajdu Jánosnak, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatójának politikai megnyilvánulásai miatt távoznia kellene a szervezet éléről - mondta Volner János, a Jobbik alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülése után.

Volner úgy véli, hogy ha erre a TEK vezetője nem hajlandó, akkor Pintér Sándor belügyminiszternek a rendőrség védelme, presztízse, tekintélye helyreállítása érdekében kellene visszavonnia Hajdu János vezetői megbízását.

"Az, aki rendőri vezetőként, titkosszolgálati jogosítványokkal rendelkező rendészeti szerv vezetőjeként nyíltan elkezd politizálni, nem méltó arra, hogy a rendőrségnél bármilyen beosztásban szolgáljon" - közölte a Jobbik alelnöke.

Volner János szerint Hajdu János, a Terrorelhárító Központ vezetője a Hit Gyülekezetének saját televíziójában, az ATV vendégeként ,,nyíltan hazudozott" a Jobbikkal kapcsolatban, és azt a látszatot próbálta kelteni, mintha a nemzeti radikális pártnak köze lett volna a kislétai cigánygyilkossághoz.

A Jobbik alelnöke szerint a rendszerváltás óta eltelt két évtizedben nem akadt egy olyan rendőrtiszt sem, aki ,,megengedte volna magának azt a luxust", hogy elkezdjen politikai pártokat minősíteni.

A nemzeti radikális politikus sajnálja, hogy bár Pintér Sándor egy erőskezű belügyminiszterként lett ismert, semmilyen következménye nincs a Hajdu János múlt havi ,,ámokfutásának", illetve annak sem, hogy a TEK vezetője, rendőrtisztként politikai pártokat minősít.

Volner János érdekesnek és tanulságosnak nevezte, hogy a Szíriából elrabolt magyarok kapcsán a TEK vezetője ,,külföldi partnerszolgálatokról" beszélt, amelyek a térségben működnek. ,,Csak nem a Szíriával szomszédos Izraelre és a Moszadra gondolt?" - tette fel a kérdés a nemzeti radikális politikus, aki szerint, ha a Moszaddal kapcsolatban áll a TEK vezetője, akkor nem lehetnek véletlenek a Jobbik irányába tett megnyilvánulásai sem.

A Jobbik alelnöke szerint számos kérdés felvetődik a Szíriából hazahozott három leszerelt rendőr esete kapcsán: ,,Hogyan lehet egy olyan operatív érzékkel megáldott ember a terrorelhárítás vezetője, aki tíz beélesített mikrofon előtt elkezd tegezve suttogni az egyik úgynevezett túsznak, hogy minél kevesebbet mondjon, mert akkor a sajtómunkatársai nem tudnak belekötni?" Hozzátette: ,,Önmagát teszi nevetség tárgyává az a rendőri vezető, aki ennyi operatív érzékkel sem rendelkezik."

A jobbikos politikus kiemelte, az elmúlt évtizedek ,,legostobább rendőri magyarázatát" találták ki, hogyan sikerült megszöknie a három magyarnak szíriai fogvatartóiktól. ,,Amíg a túszejtők a tűzharccal voltak elfoglalva, addig a túszok sikeresen megléptek. Természetesen annyira ostobák voltak a fogvatartók, hogy nem zárták be őket és nem bilincseltek meg senkit sem" - mondta Volner János, majd hozzátette: ,,Aki ezt elhiszi, az álljon be a Terrorelhárítási Központba és szolgáljon Hajdú János alatt, mert kb. azon a szinten látja a rendőri szakmát, azon a szinten kezeli ennek a mélységeit."

A rendőrséget ne futamítsák meg "egyes felfegyverzett cigány bűnözői hordák"

Az Országgyűlés Rendészeti és honvédelmi bizottságának rendkívüli ülésén, csütörtök délelőtt tárgyalták meg a rendőri átszervezésekkel kapcsolatos intézkedéseket, illetve annak részleteit. Kontrát Károly, a belügyi tárca parlamenti államtitkára a rendőrség hatékonyabbá tételével és az emberek közbiztonságba vetett hitének megerősítésével indokolta a testületet érintő, folyamatban lévő átszervezéseket. Kontrát Károly hangsúlyozta, hogy szakmai és hatékonysági alapon vizsgálták felül a rendőrséget. A szervezeti átalakítások részleteiről Papp Károly vezérőrnagy, miniszteri biztos és Hatala József országos rendőrfőkapitány számolt be a bizottság tagjainak. Papp Károly azt mondta, hogy az előkészítői feladatokat 2011 őszétől egy szűk vezetői grémium hajtotta végre Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével, aki azt kérte, hogy a minisztérium irányítása alatt lévő szervezetek vezetői tekintsék át a tevékenységeket és a működést, majd készítsenek javaslatot, hogy milyen átalakításokra, ,,finomhangolásokra" lenne szükség. A miniszteri biztos tájékoztatása szerint az átszervezésre azért volt szükség, hogy a tevékenységek párhuzamosságai megszűnjenek, a szervezet pedig professzionálisan és költséghatékonyan működjön.

Volner János az átszervezéssel kapcsolatban az ülésen elmondta, hogy a rendet fenntartani csak a lakossággal együttműködve, a bűnözőkkel szembeni kemény és következetes fellépéssel lehet. A rendőrségnek azt javasolta, hogy a zéró tolerancia elvét a bűnözőkkel szemben gyakorolja, és az erőszakos, garázda jellegű magatartást, ami Cegléden is tapasztalható volt, a rendőrség ,,csírájában fojtsa el." A Jobbik alelnöke hozzátette: bízik abban, hogy a szervezeti átalakítások után nem fordul elő olyan eset, mint amikor "egyes felfegyverzett cigány bűnözői hordák" megfutamítják, illetve meghátrálásra kényszerítik a rendőrséget. Az ülés utáni sajtótájékoztatóján továbbá megjegyezte, az emelkedő bűnözési statisztikákból az derül ki, hogy a rendőrség nem képes eleget tenni a feladatának: "nem jól látja el a feladatát."



barikad.hu

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=103754
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Véget ért az "elszámoltatás" - Lázár és Budai szerint sikerr
  2012-08-31 06:47:25, péntek
 
  2012-08-30. 19:00
Véget ért az "elszámoltatás" - Lázár és Budai szerint sikerrel

Eredményesen zárult a 2002 és 2010 közötti kormányzati időszakot érintő elszámoltatás feltáró munkája - közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön. Arra a kérdésre, hogy Nyugat-Európa vagy az USA felől érzékelt-e a kormány nyomást arra, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon ellen ne induljon eljárás, Lázár azt válaszolta: "igen, természetesen volt ilyen kérdés, nyomás, tájékozódás és olyan befolyásolási kísérlet, amely arról szólt, hogy a szocialista párt kapjon védelmet, immunitást."
Budai Gyula - aki 2010 őszén vette át az elszámoltatási kormánybiztosi posztot a szintén fideszes Papcsák Ferenctől - kifejtette: hivatala 2010 novembere és idén augusztus között 1442 ügyet vizsgált, 110 nyilvános jelentést készített, 61 esetben tett büntetőfeljelentést, amelyből 30 ügyben még folyik a nyomozás, 7 ügyben viszont már megtörtént a vádemelés. A nyomozások során 47 embert gyanúsítottak meg, és 39 ellen emeltek vádat.
"A számok makacs tények" - fogalmazott a leköszönő kormánybiztos - akit időközben kineveztek a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti államtitkárának -, hozzátéve, a 61 feljelentés alapja minden esetben az volt, hogy bűncselekmény megalapozott gyanúja merült fel. Megjegyezte ugyanakkor azt is, több esetben előfordult, hogy nem állt fenn ilyen gyanú, ilyenkor a vizsgálati jelentését az adott minisztériumnak küldte meg további intézkedésre.
Összegzése szerint az elmúlt csaknem két év tapasztalata az, hogy "a korrupció az előző kormányzat ideje alatt rendszerszerűen működött", a lefolytatott vizsgálatok során pedig az előző kormányzatokhoz kötődő szinte összes miniszter és államtitkár neve felmerült "valamilyen szinten" az ügyekben. "A két miniszterelnöké mindenképpen" - fogalmazott.
"Az általunk végzett munka, amely egyébként kifejezetten jogi munka volt (...), teljes mértékben sikeresnek tekinthető" - mondta Budai Gyula, aki szavait azzal zárta, hogy a megindult büntetőeljárások sikere nem az ő felelőssége, hanem az adott hatóságok munkájához köthető.
Lázár János a kormány álláspontját ismertetve a tájékozatón azt közölte: eredményesen zárult az elmúlt két évben végzett elszámoltatás feltáró része. Hangsúlyozta, a hátralévő munka "a rendőrség, az ügyészség és a bíróság feladata, tekintettel arra, hogy a kormány jogállami alapokon áll". Az igazság szolgáltatására csak a bíróságok vállalkozhatnak, nekik van erre joguk és kötelességük - tette hozzá a Miniszterelnökséget vezető államtitkár.
"Az a népi vélekedés, amely szerint a szocialisták szétlopták az országot", rendszerszerűen megrajzolható az elszámoltatást összegző dokumentumból - fogalmazott, megjegyezve azt is, hogy a Fidesz sohasem kapott volna kétharmadot, ha - "sajnálatos módon" - a korrupció nem lett volna ekkora.
Lázár János szerint azok is felelősséggel tartoznak, akik hagyták, hogy Magyarországon a hazai és uniós forrásokat, valamint az állami vagyont "így lopják szét 2002 és 2010 között".
Kitért továbbá arra, hogy több dolog is akadályozta az elszámoltatást: így például az, hogy az ügyekben sokszor szinte az összes dokumentum eltűnt, továbbá az, miszerint a szocialisták nem fogadják el, hogy minden kormány köteles elszámolni, ezért megpróbáltak nyomást gyakorolni "testvérpártjaikon keresztül, Nyugat-Európából Orbán Viktor kormányára és a magyar politikai közéletre", a vizsgálatok, a nyomozások leállítására, az ügyek eltussolására.
"Nekem az a meggyőződésem, hogy amikor majd eljön a pillanat, amely a demokráciákban előbb-utóbb elkövetkezik - lehet, hogy nem 2014-ben, de 2018-ban már könnyen lehetséges vagy 2022-ben, ki tudja ezt -, akkor a Fidesznek, állami vezetőnek, tisztségviselőnek el kell tudniuk számolni" - jelezte.
Azzal kapcsolatban, hogy a kormány augusztus 31-i hatállyal felmentette Budai Gyulát kormánybiztosi pozícióból, de már korábban kinevezték a VM államtitkárává, Lázár János azt mondta: az elszámoltatás kormányzati szakasza lezárult, de Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is számít Budai Gyulára államtitkárként.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/100674/#ixzz2560zFiqF
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így megy ez a gyarmaton: eligazítást tartott a rendőri vezet
  2012-08-31 06:39:30, péntek
 
  2012-08-30. 16:56
Így megy ez a gyarmaton: eligazítást tartott a rendőri vezetőknek a Mazsihisz


Itt tartunk 2012-ben: pufajkás zsidó parancsol a "magyar" rendőrség vezetőinek
Hatala József országos rendőrfőkapitány arról biztosította a magyarországi zsidóságot, hogy a rendőrség a leghatározottabban fellép minden antiszemita megnyilvánulással szemben, és érvényt szerez a törvény szigorának - közölte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) csütörtökön.
Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz ügyvezető igazgatója csütörtökön találkozott Hatala Józseffel és Garamvölgyi Lászlóval, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatójával. A megbeszélésen áttekintették az utóbbi időben kialakult biztonsági helyzetet, és egyeztettek a szükséges lépésekről - derül ki a rövid közleményből (a részleteket persze nem véletlenül tartják titkokban - a szerk.).
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/100670/#ixzz255ywQcHf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 204 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 150
  • e Hét: 483
  • e Hónap: 14675
  • e Év: 147592
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.