Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/56 oldal   Bejegyzések száma: 558 
Sz. Feri útja a rendőrségtől a rendőrségig - avagy a fidesz
  2013-07-26 22:15:59, péntek
 
 
Sz. Feri útja a rendőrségtől a rendőrségig - avagy a fideszes maffiakormányzás

Szabó Timi

Egy tegnapi híradás szerint a Budapesti Rendőr-Főkapitányság megszüntette a nyomozást a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, aki több társával együtt erőszakkal elrángatta a Fidesz-székháznál demonstráló egyik, a képek alapján kb. 40 kilós egyetemista lányt, a kaput pedig rázárta az udvaron ülő aktivistákra. A rendőrség indoklása szerint a Lendvay utcai székház épülete több helyen életveszélyes, a vakolat és egyéb épületdarabok bármikor leomolhatnak, ezért Sz. Feri és hasonló kaliberű barátai - bár nem voltak a székház biztonsági szolgálatát ellátó céggel semmilyen jogviszonyban - tulajdonképpen megmentették a demonstrálók életét, és a személyi szabadság korlátozásának bűntette nem valósult meg.

Hát már ezen megáll az ember esze, de a rendőrség továbbmegy: ,,A Fidesz Székház alkalmazottai a Fidesz aktivisták segítségét nem utasították el, sőt elfogadták azt. Szabó Ferenc és társa cselekménye vonatkozásában jogszerűtlenség nem állapítható meg, mint Fidesz aktivisták, akik a székház alkalmazottjának kérésére segítséget nyújtottak a jogszerű birtokvédelem érdekében jártak el."

Álljunk is itt meg egy pillanatra. Tekintsünk el az olyan ordas hazugságoktól, miszerint az aktivisták elfogadták volna Sz. Feri ,,segítségét", és koncentráljunk arra, hogy 1. a rendőrség csak ebben a mondatban kétszer is ,,Fidesz aktivistának" hívja az elkövetőket, 2. ebből a mondatból egyértelműen kiderül, hogy Sz. Feri hívásra jött, és nem magától ment, ahogy azt egy korábbi bejegyzésében állította.

"Engem sem Kubatov Gábor, sem más nem bízott meg semmilyen feladattal! A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam"- írta márciusban a Facebookon. Ez az ember addig csak a börtöntársadalomnak, a bíróságoknak és az ujjlenyomatokat leszedő rendőröknek lehetett ismerős. 2001-ben ugyanis egy, az alvilágban ismert pénzváltó megöléséért 14 év szabadságvesztésre ítélték. Karrierjének több sort nem szentelnék, link alatt alapos dokumentáció olvasható.

A Kubatov elnökölte FTC biztonsági emberinek egyike/vezetője, egyszer csak tehát óriási erkölcsi kötelességtől hajtva, megjelent tehát a Lendvay utcában, és...a többi már ismerjük. Azóta egyetlenegy elhatárolódó fideszes kommentet nem hallottunk vagy olvastunk. A jobboldali politikai kommunikációban a szellemi süllyedés jegyében viszont megszületett a ,,Bajnai-gárda" kifejezés. Arról viszont, hogy vajon egy emberölésért leültetett hogyan kerül a Fidesz székházhoz rendfenntartónak - aki egyébként, ha nem az éjszakát járja, úgy a Kubatov-csapat biztonságának őrzője -, valahogyan nem sikerült Selmeczi Gabriellának szövegpanelt írni.

Sz. Ferenc így folytatta Facebook-bejegyzését: ,,A múltamat nem tagadom, hogy sihederként az életem tévútra került, de mára példás családapa, és tisztességes ember vagyok."

Ez a példás családapa, tisztességes ember és - most már a rendőrség szerint is - Fidesz aktivista, hogy, hogy nem, a Blikk szerint nemrég még egy lövöldözésbe is belekeveredett. Bár láthatóan szépen dokumentálva van a történés, egyelőre csak egy gyanúsított van az ügyben. És az sem ő. Sz. Ferenc bevédve? Ő maga tagadta, hogy ott lett volna, és perrel is fenyegette a híreket publikáló sajtót.

Úgyhogy most éppen ott tartunk, hogy rendőrök hajléktalanokat igazoltatnak ételosztás közben, a Pride-ról hazatérő felvonulókat nem védik meg az őket ököllel verő neonáciktól, és 600 forint és egy paplan lopásáért 11 évre ítélnek egy szerencsétlen embert, akit az Orbán-kormány elárult, magára hagyott.

Eközben Pintér Sándor és Kubatov Gábor nem hogy két hét alatt nem hozták el az ígért rendet, de pártjuk a gyűlölet emberivel ,,védeti" meg az ország iparszerű kirablásának Fideszes központját. Mert aligha tudom elképzelni - pláne a mostani rendőrségi határozat fényében - hogy az FTC biztonsági vezetőjének nincs meg az FTC elnökének telefonszáma. És aligha tudom elképzelni, hogy ne kapott volna fülest anno Kubatov: ,,Főnök, megyünk!". Ahogyan az Üllői úti lövöldözés kapcsán szintén nem kell komoly képzelő erő ahhoz, hogy ne tudjuk elgondolni, hogy ne ment volna sms valamelyik fideszes havernak: ,,Főnök, baj van!".

Nincs baj, hiszen csak egy gyanúsított van. És az sem az emberölésért leültetett Sz. Ferenc, a példás családapa és tisztességes ember. Akitől ugye nulla az elhatárolódás, sőt, most még a nyomozást is megszűntették vele szemben. Ezt úgy hívják: beismerés.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Indiában eltörik a gyerekek kezét mától fogva, ha nem visel
  2013-07-26 22:05:24, péntek
 
  Létrehozás dátuma: 2013.07.14.| Írta:Kovács István webhir.com

Indiában eltörik a gyerekek kezét mától fogva, ha nem viselkednek.

Új rendszer lépett életbe Indiában, azok a gyerekek akik lopnak, vagy erőszakos cselekményeket követnek el, zsarolnak, fenyegetnek, stb tömegesen, havonta egyszer eltörik mindkét kezüket. Tudni illik az indiaiak nem tudnak viselkedni, integrálódni, a mi cigányaink is innen származnak, ezek sem tudtak integrálódni. Ezen kíván változtatni az új rendszer. Egész egyszerűen egy motorral többször végighajt egy férfi a kis mocskok kezén, aztán ahogy törik úgy törik. Próbálkoztak már mindennel, de sem a szép szó sem a rossz szó nem hat rájuk. Börtönbe menni meg dicsőség.



Ha ez sem használ, levágják majd a kezüket ugyanígy, nyilvánosan -Ígérte meg az új rendfenetartó.

Forrás: http://webhir.com/1112_indiaban-eltorik-a-gyerekek-kezet.html#ixzz2aBSuMrN6
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beperelte a BKV-t a pimasz angol nőt megpofozó kirúgott vill
  2013-07-26 22:04:14, péntek
 
  2013-07-26. 19:42
Beperelte a BKV-t a pimasz angol nőt megpofozó kirúgott villamosvezető

Beperelte a BKV-t az a villamosvezető, aki múlt hónapban megpofozott egy Combino elé lépő terhes nőt. Az esetből botrány kerekedett, sokan a villamosvezető, mások a kismama pártját fogták. Kis Sándort az incidens után kirúgta a BKV. Ezért indított munkaügyi pert a járművezető.
- Nyolc tanúm is volt, hogy nem úgy történt minden, ahogy a BKV állította, de egyiküket sem hallgatták meg az eljárásban. Én sem mondhattam el az álláspontomat, egy előre leírt vallomást akartak aláíratni velem a főnökeim. Nem tettem meg, és kirúgtak. A szabálytalanságok miatt fordultam munkaügyi bírósághoz - magyarázta Kis Sándor. A villamosvezető ezzel a lépéssel mindent egy lapra tett fel. Nemcsak a megélhetése, de az otthona is a tét.
Mint korábban elmondta, nem azért szállt le a villamosról az eset megtörténte után, hogy megverje a nőt, hanem azért, mert azt hitte, hogy alatta vannak. ,,Úgy szálltam ki a fülkéből, hogy két embert megöltem, Úristen, alattam vannak, gondoltam. A villamos előtt azt láttam, hogy a két nő vigyorog a helyzeten, sőt az egyik a középső ujját is bemutatta" - emlékezett vissza a férfi. ,,Akkor csattant el a pofon" - mondta.
A szabálytalanul a villamos elé lépő angol nő magyarázkodása szerint 30 évig élt Nagy-Britanniában, így reflexből a jobbról érkező forgalmat várta.
Sándornak nincs saját lakása, a BKV szolgálati garzonjában neveli kislányát. A bérleti szerződés szerint ha megszűnik a munkaviszonya, 30 nap múlva ki kell költöznie. Az egy hónapos türelmi idő letelt, de eddig senki nem szólt Sándornak, hogy csomagoljon. - Amikor érdeklődtem, a BKV-nál is bizonytalanok voltak, hogy mikor kell mennem a lakásból. Azt mondták, az ingatlan valójában a fővárosi önkormányzaté, a BKV csak a kezelő. Akkor pedig a Fővárosi Közgyűlésnek kell döntenie rólam. Most viszont mindenki szabadságon van, és augusztus végéig nem is ülésezik a közgyűlés. A munkaügyi peremben sem jelöltek még ki tárgyalási napot, ott is nyári szünet van. Még jó, hogy így nyertem egy kis időt - számolt be Kis Sándor.
,,Súlyosbítja az eset megítélését az, hogy várandós anyát bántalmazott, még akkor is, ha a hölgy egyébként előtte szabálytalanul lépett a villamos elé. Egy terhes anya bántalmazására nem adhatunk felmentést" - írta korábban a BKV a közleményben.
A Blikk úgy tudja, a BKV vezérigazgatója, Bolla Tibor más munkakörbe helyezte volna át Kis Sándort, akinek szolgálati lakásából sem kellett volna kiköltöznie. Úgy tudjuk, a Főpolgármesteri Hivatal ragaszkodott Kis Sándor elbocsátásához.
(Blikk nyomán - Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/115551/#ixzz2aBQJOquq
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lúdtalpas Spartacusok
  2013-07-26 21:29:45, péntek
 
 

Lúdtalpas Spartacusok

Gyermekkorom hős rabszolgavezére nyilván megfordult sírjában, amikor álnevének a németnevű Ádám Weishaupt az Ő nevét használta 1776 május elsején, de még ez sem volt elég, mert az elkövetkező idők kommunista mozgalmai mind Spartacus fedőnéven futottak . Úgy csináltak ezek az elkényeztetett zsidógyerekek, mintha valóban rabszolgák volnának, pedig csak a jódolgukban rántották magukra a vörös rongyokat . Marx Kommunista Kiáltványának megjelenése után a jómódú zsidó gyerekek zászlajukra tűzték Marx Károly tanait, ami ragályos fertőzésként terjedt, a zsidó faj mindenhatóságát hirdetve .

Eközben egyik forradalom a másikat követte Európában, amelyek megváltoztatták az öreg kontinens arculatát . Angliában és Franciaországban fejét vették királyuknak a forradalmárok, akik mögött sötéten bújt meg a Jakobinusok csoportja . Ez a sötét erő volt az, amit a volt jezsuita pap, Weishaupt életre keltett az iluminátusok rendjének létrehozáskor . Anyagi fedezetet azok a bankárcsaládok szolgáltattak, akiknek élén hamarosan megjelent Amschell Mayer Bauer, aki később megalapítja a Rothschield dinasztiát . Mi sem egyszerűbb annál, mint a ház előtt cégérként lengedező vörös pajzs nyomán, magát Rothschieldnek nevezni . Vannak, akiknek a névcsere ennyit jelent csupán, mert a Bauer egy kicsit parasztosan hangzott .

Ezek a ,,felvilágosodottak" láthatatlanul ásták alá a kereszténység közel kétezeréves birodalmát, amit még a Római Birodalom romjaira építettek a szentatyák . Jézus életét követelő judeaiak szétszóródva terjeszkednek azóta is, szigorúan betartva a kereskedelem és pénzforgalom ősi szabályait, amelyet a keresztény királyok hosszú ideig megakadályoztak országaikban . Ezek a titkos társaságok föld alatt szervezkednek, mint a vakondok, a talajpuhítás hasznos cselekedete nélkül . Angliából kikergették őket még a XII-ik század végén, és csak a XVII-ik század második felében jöhettek vissza Cromwell Oliver mögött láthatatlanul . Ezért fizetett életével a Stuart családból származó Károly király . Ekkor, 1694-ben alapították meg a Bank of England intézményét, ami azóta is a világ vezető pénzintézete .

Amikor Bajorországból futárt indítottak Spartacusék Franciaországba, a gondviselés megvilágította őket egy pillanatra villám képében . Belecsapott a lovas futárba, akinek tarsolyában ott lapult a világ meghódításának kézikönyve, amiről a német uralkodó időben tájékoztatta volt francia rokonait, de azok csak mosolyogtak az Illuminátusok aknamunkáján . Néhány évvel később elsöpörte őket a forradalom ... Azóta háború háborút követ, de a titkosan szervezkedő Spartacusokról szinte szó sem esik . A római légiók ellen fellázadó rabszolgavezér erős volt testileg-lelkileg, de ezek a nevében garázdálkodó lúdtalpasok csak rombolni képesek . Magukat rabszolgának tartják milliomos szüleik árnyékában, nem felejtve zsidó eredetüket, úgy esnek neki a keresztény dogmáknak, mintha egyenesen ők találták volna ki azokat .

A kereszténység intézményrendszere megrendült, mert Mózes öt könyvére építették, arra támaszkodva próbálták terjeszteni az Új Szövetség eszméjét, mint a zsidók vallásának folytatását . A magukat kiválasztottnak tartó judeaiak nem azonosultak Jézus gondolataival, ezért követelték halálát a rómaiaktól, akik engedelmeskedtek nekik . Az eredendő bűn terhével örökre sebezhető maradt Róma, amelyek Bizánccal a kereszténység központjaivá lettek . Kelet és Nyugat így egyesült az egyetemes kereszténység kettős birodalmában, ami 1054-ig valóban katolicizmust alkotott . Ekkor az ortodox hitűek kiváltak Róma intézményrendszeréből . Ma a két keresztény felekezet elvi síkon kibékíthetetlen távolságból méregeti egymást, sőt Luther Márton reformációja után egy harmadik irányzat is megjelent, a protestantizmus .

A Spartakusok Párizst is behálózták 1871-ben, a kommün idején, majd megszállták az első világháborúban legyengített Oroszországot, ahonnan elindították a nagy háborút követő forradalmi lángot . A német Karl Liebknecht és Roza Luxemburg ugyanahhoz a földalatti mozgalomhoz tartozott, mint Kun Béla . Valódi nevüket soha sem fogjuk megtudni, mert adandó alkalmakhoz illően váltogatják azokat . Könyörtelen eszközeikkel megsemmisítik az uralkodó osztályt, majd a magára maradt népet terelgetni kezdik egészen addig, amíg fel nem lép ellenük a természetes reakció, a nemzet élniakarása, és el nem zavarja őket oda, ahonnan jöttek .

Kun Bélát, Benjamin Cohennek hívták korábban, aki a dicstelen patkányforradalom után Bécsbe repült, magával vitte az elkobzott arany nagy részét . Milyen érdekes, hogy a ,,Nyugat" tárt karokkal várta ezt a vérgőzös agyú terroristát, menedéket adott neki, majd engedte Moszkvába távozni . Róla még hallunk Madridban is, ahol a Szt Ignác és Szt Lajos katedrális felgyújtásával kezdődött a forradalom . Egyébként a város zsinagógájában szervezkedtek a szabadkőművesek, a 12 Calle del Principe épületében . Korábbi amnesztia során ötvenezer embert szabadon engedtek, majd ugyanezek elárasztották Madrid, Barcelona, Valencia és Albacete tartományokat .

Hatszázezer ember életébe került a zsidóság legújabb forradalma, amit a nemzetközi brigádok Sztálin Harmadik Internacionáléja keretében folytattak . Hitler és Mussolini támogatása nélkül Franco tábornok képtelen lett volna győzni a nemzetközi zsidóság elkötelezett vörös terroristái felett . Hazánkban, a háborút követő fejvesztett időkben is a zsidók kezemunkája tisztán látszódott, mint arról a Pester Lloyd zsidó főszerkesztője Vészi József is beszámolt : Magyarországot, - nem a zsidók, - de zsidók tették tönkre! Ötszáz zsidó ... Én mondom ezt, aki magam is zsidó vagyok.

Korunk erősen retardált közbeszéde tiltja ezeket az összefüggéseket napvilágra hozni, ami nem jelenti azt, hogy nem így történtek a dolgok . Olyan vélemény diktatúra áldozatai vagyunk, ahol a valóság leírása miatt megfenyegetik az embert, bár a demokrácia furcsa törvényei szerint jogos lehet az észrevételünk . Szólásszabadság mögött helyezkedik el a kettősbeszéd jól bevált módszere, amit mi magyarok tökéletesítettünk a cenzúra éveiben . Nagyon nehéz megválni bevett szokásainktól, de a zsidóságnak sem könnyű alábbhagyni aknamunkájával, ami belső kényszerré alakult náluk az elmúlt évszázadok alatt .

Ezek a Spartakusok csak rombolni tudnak ! Mindent elpusztítanak, amit nem ők építettek, Salamon templomának oszlopait és a templomtornyokat leszámítva, ami a szentlélek háromszögével megjelenik minden keresztény templom tetején . Korunk titkosított hétköznapjait nézve, ez a rombolás tovább tart a demokrácia fedőnév alatt, amit egyébként a kommunizmus építésekor is előszeretettel használtak, lásd az NDK és KNDK országainak neveit, amit a köztársasági államformával együtt kisajátított magának az új birodalom . Most nézzük meg, milyen államformákat látunk ma nyugaton ? És akkor ráhöhetünk arra, hogy mi sem változott a forradalmak kora óta .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hulljon a férgese – Orbán Viktor a középszerű fiatalok
  2013-07-26 21:04:18, péntek
 
  Hulljon a férgese - Orbán Viktor a középszerű fiatalokról

szerző
narancsblog
publikálva
2013. júl. 26., 19:41

Orbán Viktor péntek délelőtt újra a Kossuth rádió vendégszeretetét élvezte, és ha már ott volt előtte a mikrofon, hát nem finomkodott.

,,Szerintem közpénzen, adófizetők pénzéből egyetemen tanítani, taníttatni középszerű teljesítményű fiatalokat nem érdemes" - magyarázta a miniszterelnök, majd ehhez hozzátette még azt is: ,,Nem vagyok az ellen, hogy a közepes képességűek is tanuljanak, de nekik nem egyetemen kellene tanulniuk, nekik egy másfajta képzésre van szükségük."

Bevalljuk őszintén, most az egyszer nem hallgattuk élőben az adást, ezeket a szavakat csak leírt formában láttuk először, aztán másodszor. Merthogy többször futottunk neki, elsőre ugyanis nem hittük el, amit látni véltünk.

Most nem arról fogunk írni, összesen hány egyetemi helyre van szükség Magyarországon (megtettük már több ízben, lásd keretes írásunkat alant). Ami speciel igen fogas kérdés, komoly vita tárgya, amelyben lapunk határozott, de vitatható álláspontja az, hogy tanuljanak sokan, nagyon sokan, minél többen, hogy azt ne mondjuk: három gyerek, négy kerék, két diploma.

Orbán Viktor szerint csak a legjobbak tanuljanak. A közepes képességűekre nem költ pénzt.

Egyáltalán, mi a bánat az a ,,képesség"? Az ugye világos: hogy ki milyen felvételit/érettségit ír, nem áll egyenes összefüggésben a ,,képességeivel", hiszen ki lehet fogni egy rossz napot, miközben a vizsga különben sem azt méri, milyen pszichológus vagy tanár lesz az illetőből. Hogy egy pár órás felmérő alapján vonjunk le valakiről évekre - vagy akár egy egész életre - meghatározó következtetést, a mélységesen konzervatív magyar közoktatás jellemző és kártékony tikkje. Orbán ezt az elképzelést viszi el az abszurditásig.
Neked jók a képességeid!

Neked jók a képességeid!

Fotó: Kovács Attila/MTI

Előbb precízen szétválogatná a magyar lakosság egy csoportját, majd a művelet után az egyik részét szép dobozba csomagolná, a másikat pedig egy szakadt szatyorba gyömöszölné, mielőtt a kukába vágja. Jegyezzük meg ezt a nyilatkozatot: Magyarország miniszterelnöke több millió szegénységben élő állampolgár felé mutat olyan gőgös érzéketlenséget, mint a múlt és a jelen legsötétebb diktátorai. Úgy, ahogy a szíve - és Habony Árpád - diktálja neki.

Miért is beszélünk így? Hát azért, mert a felvételi pontszám - melyet Orbán szerint emelni kéne - csak egyetlen állapotot mutat meg egy bizonyos időben, jellemzően 18-19 évesen. Ez a bizonyos pontszám pedig korántsem csak a ,,képességektől" függ, hanem - mások mellett, de nem csekély mértékben - az anyagi háttértől. Ehhez vegyük hozzá azt a tényt, mely szerint függetlenül attól, hogy valaki el tud-e helyezkedni a tanult szakmájában vagy sem, sokkal jobbak lesznek a munkaerő-piaci lehetőségei diplomával, mint nélküle. Az a kormányfő, aki erről nem tud, felkészületlen, és lövése sincs a korszerű felsőoktatásról. Vagy tud és van, de azt gondolja: aki szegény, legyen még szegényebb.

Vagy nem gondol semmi másra, csak a szavazatokra, és ezért, ha mikrofon közelébe kerül, mást se csinál, csak a választók sértett, önsajnáló rétegeinek kedveskedik. Ők azok, akik szerint igazságtalan, hogy ilyen sokan tanulnak ,,ingyen", ,,az ő pénzükből". Igen, sajnos sokan éreznek haragot a szerencsésebbek (gazdagok, szépek, fiatalok) iránt, és sokan keserűségükben leginkább azt szeretnék, hogy legyen mindenkinek szar.

Nekik Orbán Viktor tökéletes miniszterelnökük.

Emberellenes bűn

Berlinger Edina közgazdász két éve írt cikket a Narancsba a felsőoktatással kapcsolatos tévképzetekről, köztük arról, hogy ,,a tömeges felsőoktatás szükségképpen a minőség hanyatlásával jár", vagy hogy ,,túl sok a diplomás". Ebből idézünk: ,,Aki a gyerekeknek azt mondja, hogy nem érdemes tovább tanulni és diplomát szerezni, az ember-, sőt nemzetellenes bűnt követ el. Empirikus tény, hogy a diplomások gazdagabbak, boldogabbak és tovább élnek, mint a nem diplomások; és az a csodálatos, hogy ez akkor is így marad, ha nő a diplomások részaránya."


http://magyarnarancs.hu/narancsblog/hulljon-a-fergese-orban-viktor-a-kozepszeru-f iatalokrol-85856
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állami pénzből épül a magyar "Moszad-kirendeltség"?
  2013-07-26 19:54:57, péntek
 
  Állami pénzből épül a magyar "Moszad-kirendeltség"?
2013, július 26 - 19:30

Fizikai kiképzés, sajtócenzúra, politikai elhallgattatás - úgy tűnik, ezek mentén működik a Tett és Védelem Alapítvány, az állami pénzből is működő ,,zsidó gárda". Ráadásul vezetőjük cégei körül sincs minden rendben.

A nemrég megalakult Tett és Védelem (TEV) nevű alapítvány, ahogy sokan hívják a ,,zsidó gárda" sikeresen lobbizta ki amerikai társszervezeténél a kuruc.info nevű hírportál Facebookról való letöröltetését. A több mint 70 ezer támogatóval rendelkező oldal letiltása sokak szerint egyértelműen szembe megy a sajtószabadsággal. Elvégre ki az, aki megmondja, mit szabad írni? Hisz semmit nem kötelező olvasni. Orbán Viktor talán le fogja tiltani Gyurcsány Ferenc profilját? Az antiszemita gondolatoktól való ,,rettegők" könnyen lehet, hogy pont az ilyen despotikus módszerek miatt fogják magukra haragítani azokat is, akik eddig nem is foglalkoztak velük.

Ám nem csak annyi történt, hogy a TEV az amerikai Rágalmazásellenes Liga (ADL) nevű zsidó szervezettel közreműködve letiltatott a legnagyobb közösségi portálról egy közkedvelt felhasználót. A szervezet vezetője, Bodnár Dániel még januárban így nyilatkozott a Népszabadságnak:

,,Szeretnénk a fiatalokat minél inkább arra a fajta önszerveződésre megtanítani, amellyel képesek lehetnek szervezett keretek között a saját önvédelmüket nem csak fizikai, hanem verbális szinten is ellátni. A célunk a zsidóságuk büszke vállalásával kialakítani bennük az önvédelem mechanizmusait. Ez részben oktatási részben önkéntes szervezői feladat részben pedig egy konkrét védelmi rendszer felállításának a feladata.".

E hangzatos szavak mögött valójában leginkább egy ,,új gárda" létrehozása állhat. A TEV nehezen bírhat bármilyen erkölcsi alappal is, hiszen tevékenységük úgy tűnik semmi másról nem szól, mint ideológiai ellenségeik politikai vonalon való megtámadásáról. Bodnár korábbi interjújában ráadásul pontosan úgy írta le szervezetének munkáját, mint ahogy a Magyar Gárda működik - ami szerinte félkatonai szervezet, és egy jogállamban teljes mértékben elfogadhatatlan. Íme az idézet, melyet két példában, egyfajta párosításként tálalunk!

Bodnár Dániel interjúja, Népszabadság

Negatív elem: antiszemita ember, aki zsidóra támad

,,Ha valakit megtámadnak az utcán, akkor, ahogy erről már korábban beszéltünk, nyilván nem a rendfenntartóként lépünk fel. De a jelenlétükkel, akár állandó utcai jelenléttel azokon a területeken, ahol a tapasztalatok szerint nagyobb számban fordulnak elő ilyen atrocitások, demonstrálhatjuk a zsidó közösség összefogását és tenni akarását. Már önmagában ezzel - ha szabad ilyen kifejezést használni - egyfajta elrettentéssel élhetünk."

Akkor most kicsit módosítsuk!

Magyar Gárda képviselőjének imitált kijelentése

Negatív elem: rasszista cigány, aki magyarra támad

,,Ha valakit megtámadnak az utcán, akkor, ahogy erről már korábban beszéltünk, nyilván nem a rendfenntartóként lépünk fel. De a jelenlétükkel, akár állandó utcai jelenléttel azokon a területeken, ahol a tapasztalatok szerint nagyobb számban fordulnak elő ilyen atrocitások, demonstrálhatjuk a magyar közösség összefogását és tenni akarását. Már önmagában ezzel - ha szabad ilyen kifejezést használni - egyfajta elrettentéssel élhetünk."

Kedves Olvasóink! Önök tudják, hogy mi a különbség a két idézet tartalma között? Miért támogatandó az egyik, miért tiltandó a másik? Talán csak szimpla politikáról és vagyonszerzésről van szó? Bodnár Dániel még a szervezet létrehozásakor leszögezte, hogy nem akarnak állami pénzből élősködni. Ám fél év sem telt el, amikor 42,5 milliós szerződést kötöttek Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárral. Hivatalosan az antiszemita jelenségeket ,,monitorozzák", ugyanis, bár a magyar állam erre ígéretet tett, munkájával nem voltak elégedettek. Így kiharcolták, hogy ezt a feladatot a TEV kapja meg, szerződéses megbízásként. Munkájuk része magyarra fordítva: sajtócenzúra (a kuruc.info ellen irányuló törekvések), a zsidóság fizikai és verbális kiképzése, valamint a Magyar Gárdához hasonló ,,rendfenntartó" demonstrációk szervezése - Bodnár szavaiból legalábbis ezek derültek ki.

d

Több tízmilliós tartozás és állami támogatás

A Facebookos letiltás után ,,válaszként" a kuruc.info a TEV vezetőjének cégadatait tárta a nyilvánosság elé. A portálon megjelent cégiratok szerint Bodnár Dániel több vállalkozása is felszámolás alatt áll. Mint megírták, a D-E-G Lapkiadó Kft.-ben vélhetően korábban ügyvezető lehetett, mára azonban felszámoló képviseli a céget. Ebben két vállalkozás is tulajdonos, mégpedig a SHARP MEDIA Kft. és a GLÓRIA KIADÓ Kft. Utóbbi megint csak felszámolás alatt áll, tulajdonosként Bodnár és valószínűleg annak édesapja található meg, a cég több mint 60 millió forinttal tartozik hitelezőinek, köztük az államnak is - írták. Erről további részleteket ide kattintva olvashatnak az érdeklődők.

Ami még aggasztóbb lehet a demokráciát, vagy eleve a magyar jogállamiságot féltő emberek számára, az az, hogy Bodnár és a TEV úgy tűnik, a magyar belpolitikába is bele akar avatkozni. Azután ugyanis, hogy egy törvényesen működő hírportált letöröltettek a Facebookról, a Jobbik Magyarországért Mozgalom oldalait is megtámadnák. Szögezzük le: akárki, akármilyen ideológia szerint is vélekedik a politikai pártokról, a Jobbik egy demokratikus választáson érte el mai pozícióját és mozgásterét. Megyei szervezetei ennek részét képzik, a közösségi csatornákon való részvételük pedig természetes joguk. Amennyiben egy szervezet ez ellen fellép, a demokratikus berendezkedés ellen lép fel.

,,A náci-nyilas szellemiségű Kuruc.info kitiltása nagy sajtóvisszhangot kapott, de - teszi hozzá Bodnár Dániel - a Facebookról remélhetőleg ugyanígy törölni fognak megyei jobbikos szervezetekhez kötődő profilokat is" - szerepel a Népszabadság cikkében. Az alapítvány vezetője ezzel és korábbi burkolt megnyilvánulásaival tehát irányt mutatott: a Tett és Védelem Alapítvány akár egy erőszakszervezetté is kinőheti magát (legalábbis, ha a Magyar Gárdát annak tartják, akkor biztosan), mely nem csak a magyar utcákon teljesíthet félkatonai szolgálatot, hanem a hazai demokratikus berendezkedésre is komoly veszélyt jelenthet.

alfahir.hu


http://alfahir.hu/allami_penzbol_epul_a_magyar_moszad_kirendeltseg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2014-BEN MÓDOSUL Az ÁLLATTARTÁSI TÖRVÉNY!
  2013-07-26 19:44:39, péntek
 
  2014-BEN MÓDOSUL AZ ÁLLATTARTÁSI TÖRVÉNY!

Jövő év májusától bármekkora marhát beszavazhatunk az Országgyűlésbe.
() Varga B. Tamás ()
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Válámi ván, dé ném áz igázi
  2013-07-26 19:44:09, péntek
 
  2013.07.25. 20:21
Válámi ván, dé ném áz igázi

Jutott eszembe Rajkin Nagy Átkosban sokszor idézett áthallásos mondása Csányi sajtótájékoztatójával kapcsolatban. Valami biztos van mint a jereváni klasszikusban "csak nem osztogatnak, hanem fosztogatnak" és "biztos nem úgy van, ahogy te mondod" jött még ehhez elő minden idők és világok legjobb Feleségének helyreigazításait bevezető kedvenc mondat.
Valami tényleg történhetett a színfalak mögött, ahol az igazi dráma zajlik, de a Nagyérdemű csak a "Vakulj paraszt, ne láss mindent" szomorújátékban gyönyörködhet szvsz.
Ezt elhiszem Csánnyinak:

Nem üzenni akartam a kormánynak, nem erről van szó...... .....
......ettől ő (Orbán) nem ijedne meg, ez olyan, mintha papírrepülővel dobálnám őt.......

meg hozzáfűzöm, hogy okos ember nem fenyegetőzik, hanem csak ígér. Csányi szerintem egy nagyon okos ember és mivel egy okos ember, érthetetlen számomra részvényeladásáról szóló magyarázata, hogy tervezett beruházásai miatt árfolyamhoz kötött eladási megbízatást adott a brókerjének. A választások előtti -mert eddig nem volt sürgős- tervezett devizahitelek meglebegtetett, kormányzati rendezés miatti árfolyamcsökkenés hatására automatikusan érvényesült az eladási megbízatása:

Nem is tudtam, hogy elkezdtünk eladni

Ja, meg a többi menedzser sem sem tudott róla, hogy el kezdték eladni a részvényeiket:

.........az elmúlt hetekben nem szokatlan, hiszen június óta Gyuris Dániel és Takáts Ákos vezérigazgató-helyettesek, dr. Utassy László igazgatósági tag, Michnai András felügyelőbizottsági tag és dr. Gresa István igazgatósági tag is nagyobb mennyiségben adott el bankpapírt......

Ejnye, ez vaskos. Túlspilázta. Azért az díjazom, hogy a kapitány maradt utoljára a fedélzeten.
Nehezen tudom elképzelni, hogy Csányi vagyona mellett csak az OTP részvényei eladásából tudna tőkéhez jutni. Arról meg nem is beszélve, hogy ha lefordítom magamnak, nekem az jön le, hogy egy bankár nem bízik az általa vezetett saját bankjában, realizál egy árfolyamveszteséget. Na ne, ez mindenképpen nagyon necces. Azt, azért belátom, hogy nem ismerheti be, hogy esetleg a devizahitelesek tervezett kormányzati megsegítése miatt adta el részvényeit, mert akkor s.k rakja saját és menedzserei nyakába a selyemzsinórt bennfentes kereskedés miatt és akkor neki, meg az OTP-nek annyi. Túl sok dolog jött itt egyszerre össze, lásd takarékszövetkezetek lenyúlása, Demján - Orbán csörte, MaNem mondunk igazat indiszkréciója Csányi műtétjével kapcsolatban, Navra bankok számára brutális terhet jelentő tervezete.

Nem tudom mi zajlik a Capitoliumon, de az számomra nehezen elképzelhető, hogy a miniszterelnök úr mint egy anapesztusa miatt megkritizált Nero: Orbán a Kúria miatt pöccent be, felgyújtja az országot. Ennyire azért nem lehetnek lemerülve a miniszterelnöki akkumulátorok, mert őrültnek őrült, de nem hülye az úr.
Csányi csatát nyert, levették a nyakából a selyemzsinórt, mert ha tegnapi kormányülésen elfogadták volna Navra tervezetét, akkor nincs a Világon olyan dörzsölt ügyvéd, aki ki tudta volna mosni Csányit a bennfentes kereskedés vádja alól. Ezt támasztja alá szerintem a miniszterelnök úr első számú táskahordozójává avanzsált Lázárnak címzett beszólása is:

Lázár urat nem ismerem személyesen olyan jól, de nagyon tehetséges politikus, láthatjuk, milyen jól elintézte a trafikügyet

amit nagy kár lenne csak poénkodásnak felfogni, mert üzenetértéke van és miniszterelnök úr megértette a kódolt üzenetet, mert azt azért ugye Önök se hiszik egy percig sem, hogy felhatalmazás nélkül Lázár ekézhetné a polipot, elvégre nem ő a Némo kapitány ezen az elkefélt hortobágyi gyorsnaszádon. Több van ebben szvsz, mint a szintén Rajkin által előadott mesében: á nyúl el-szem-te-lene-dett.
ocs.jpgNem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy Csányinak átfogó dokumentációja van arról, hogy a kisfiú milyen ügyesen elintézte a szó legszorosabb értelmében a trafik-ügyet. Tényleg nem:

...... A hangfelvétel szerint Stumpfék pénzelték Almássy Kornél puccskísérletét. Ehhez lett volna szükség Dávid Ibolya megfigyelésére is. A hangfelvételen Tóth János, az UD Zrt. vezérigazgatója tájékoztatja a Fidesz megrendeléséről Csányi Sándort, aki időt kér, hogy átgondolja, engedélyezi-e az akciót.....Innen: egyenlito.blog

Itt azért ne tessenek feledni, hogy Csányinak mint MLSZ elnöknek nagyon jó kapcsolatai vannak Kubatov SA-jával (Sturmabteilung v.ö. 2006), az ultrákkal. Momentán ellene nem bevethetők.

Írtam, Csányi csatát nyert most szvsz, hogy a háborút is megnyeri? Nem tudom. Ahogy azt se tudom, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, de ha miniszterelnök úrék prolongálják magukat 2014-ben, tartók tőle, hogy ez:

http://www.youtube.com/watch?v=orFn84DCKBc&feature=player_embedded



http://teheneszet.blog.hu/2013/07/25/valami_van_de_nem_az_igazi_118?fb_action_ids =175765609273068&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&a ction_object_map={%22175765609273068%22%3A345786888887725}&action_type_map={% 22175765609273068%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
CSUPASZ SEGGEL a TÖRTÉNELEMBE?
  2013-07-26 19:36:09, péntek
 
  2013. július 26., péntek
CSUPASZ SEGGEL A TÖRTÉNELEMBE?

Ugyan kérem, hogy venné az ki magát?
A miniszterelnök vagyoni helyzete legutóbb akkor került szóba, mikor legjobb barátja szóba hozta Kálmán Olgánál.
Azt hallhattuk, hogy a Vezér az öt leggazdagabb magyar egyike, ami - valljuk be - csak a legnaivabb Fidesz-zombikat lephette meg, a magyarok többsége ezzel - ha nem is a helyezés pontos ismeretében - tökéletesen tisztában van.
És ez így helyes is, mégiscsak, hogy jönne ki, ha olyan csóringer miniszterelnökünk lenne, hogy még egy jachtkikötője se lenne, piha!
Az olyan országot, amelyiket egy gatyából kilógó seggű filosz vezet, az olyat még a költöző libák is leszarják, márpedig hogy néz ki egy zöldfülű miniszterelnök a májusi réten?
Az is milyen nevetséges, ahogy elődei eljótékonykodták a miniszterelnöki fizetésüket!
Ha valaki értékes munkát végez, azt jól meg kell fizetni, a pénzt pedig meg kell becsülni, nem pedig szétszórni mindenféle élhetetlenek között!
A jó miniszterelnököt az különbözteti meg a rossz miniszterelnöktől, hogy ismeri a pénz értékét és hatalmát, márpedig hogy ő ismeri, azt nem lehet letagadni még az ellenségeinek sem!
Pénz beszél, a többieknek meg csak az állkapcáját lengeti a tavaszi szél, amelyik vizet áraszt, de majd szállítunk egy kis dolomitot a gátakhoz is, oszt jónapot!.
Mikor miniszterelnök lett, az égadta úrvilágon semmihez sem értett a lopáson kívül, merthogy azt korán kezdte.
Amikor Szolnokról Pestre költözött egy Mester utcai tanácsi lakásba, nem sokáig nyomorgott a prolinegyedben, hamar szert tett egy színvonalasabb, szintén tanácsi lakásra a már előkelőbb Haris-közben, ezt tanácsi pénzen felújíttatta, majd eladta, természetesen a méltóságos asszony üzleti köréből került rá a vevő.
Hogy hogyan épített ebből magának villát, hogyan próbálja eldugdosni a nyilvánosság elől, meg miért fotóztatja magát előszeretettel a spejzban, az már legyen az ő dolga, meg az is, hogy miért kell a mai napig trükköznie a használatbavételi engedéllyel.
Szép kis villa van benne borospince is, ahogy az egy tokaji szőlősgazdához illik, és nem lennék meglepve, ha atombiztos bunkert, pánikszobát és menekülő alagutat is rejtene a birtok, első az óvatosság, ugye...
A vagyon java természetesen nem saját néven szerepel, erre jó a kiterjedt család, és aki arra kíváncsi, hogy miért is a rendkívül tehetséges Vitézy gyerek vezeti a Budapesti Közlekedési Központot, annak tudnia kell, hogy az adriai kikötők telekkönyvi tulajdonosát meg Vitézy Tamásnak hívják.
A ,,ne mi nyerjük a legtöbbet" sárazsadányi ügye a magyar igazságszolgáltatás szégyene, de aki azt hiszi, hogy a Méltóságos Asszony veszteséggel szállt ki belőle, az nagyon-nagyon ostoba.
Amit a közvélemény lát az Orbán-vagyonból, az csak a jéghegy csúcsa, márpedig, mint tudjuk, a jéghegy kilenctizede a víz alatt van, nem látható.
És ami látható abból egyetlen centiméter sem tiszta, egy tisztességes jogállamban egy ilyen velejéig korrupt politikusra már rárohadt volna a műanyaglakat is.
Ezek az üzleti tranzakciók nem a nyilvánosság előtt zajlanak, strómanok, cégek, részvényesek és részvények, külföldi bankok és tőzsdék szövevényes hálózatán keresztül folyik az üzletelés.
Soha nyilvánosan nem mutogatott, ügyvédek és közjegyzői páncélszekrényeiben, letétben tartott szindikátusi, kölcsön és adásvételi és egyéb szerződések biztosítják a Család anyagi érdekeit, melyek nagyságrendjéről a népnek halovány segédfogalma sincs.
Hogy kik a KÖZGÉP részvényesei, hány százalékkal érdekelt a cégben az Orbán-család, azt sűrű, sötét homály fedi, aki meg a parlamenti vagyonbevallását nézegeti, az vagy hülye, vagy röhögni akar egy jót.
Vagy sírni.
Rettenetesen nagy pénzek mozognak ebben a szférában és egy miniszterelnök - főként a mai ügymenet mellett - pillanatok alatt tud milliomosból milliárdost csinálni, ehhez elég egy önálló képviselői indítvány, esetleg egy szaftos kis kiszivárogtatás, meg egy bennfentes információ és kész is a milliárdos.
A tiszta korrupcióról, mint amilyen például a messze bűzlő Gripen-döntés, ne is beszéljünk, annak ellenértéke valamelyik Karib-szigeteken dolgozó bank számláin lapul.
És ahány ilyen módon kreált milliárdos, az mind leadja a sápot a Keresztapának, aki elégedetten ül a pénzhegyek tetején, mint a nép egyszerű és szerény gyermeke, miközben a nép fele nyomorog.
Ha tisztán lehetne látni, hogy hány intézkedés született Orbán regnálása alatt a nyomor felszámolása és hány Orbán és sameszai meggazdagodása érdekében, el lehetne csodálkozni, attól tartok.
Amikor pedig a baloldal széplelkei Anikó asszonyt méltatják párás szemmel, akkor valaki elmondhatná nekik, hogy nincs ok a szemforgatásra - ez esetben is csak a zsák találta meg az ő igen passzentos foltját.
Ha a mezei Fidesz-fant erről kérdeznéd, úgy nézne rád, mint liba a piros kukoricára, azt mondaná, rosszindulatú vagy és gyűlöletet szítasz a Nemzet Miniszterelnöke ellen.
Pedig dehogy tennél ilyet, csak egy ócska maffiózóról beszélsz, aki tönkretette az országot és közben igencsak megszedte magát.
Hagytuk, megérdemeljük.

http://www.pupublogja.hu/2013/07/csupasz-seggel-tortenelembe.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Devizahiteles mentés.., elterelés, avagy megmentjük a..., ba
  2013-07-26 19:34:06, péntek
 
 
Devizahiteles mentés.., elterelés, avagy megmentjük a..., bankokat

A kúria hozott egy olyan döntést ami alapján tömeges perek indulhatnának Magyarországon. Közben Horvátországban precedens értékű ítélet született, - igaz első fokon -, amelyben semmissé nyilvánították az összes devizaalapú hitelezést. Ezek után nálunk is várható volt, hogy a bankokkal szemben peres eljárások sokasága indulhat. Ezt megelőzendő, - a bankok várható tömeges pervesztése és csődjének veszélye miatt -, el kellett terelni a lakosság figyelmét más irányba, ezért gyorsan bedobták a jokert miszerint majd az állam megmenti a devizahiteleseket. Immáron "másodszor". Ugyanis ,,Európában egyedülálló módon kimentettük a devizahiteleseket"- írta a miniszterelnök tavaly ősszel a "magyar embereknek" írt milliós költségvetésű közvetlen levelezésében. Ami most viszont duplanyerő értékűvé válik mert ugye jön a választás.... Amíg ezen a lakosság elrágódik addig sem indítanak peres eljárásokat, illetve a bankok rábeszélésére újabb szerződéseket kötnek a régi helyett ezzel elvesztve a jogot - a devizahitel miatti kereseti igényt. Még időben azért gyorsan pontosítanak, hogy csak a lakáscélú devizahitelekre vonatkozik a bazi nagy devizahiteles megmentés. Persze annak tudatában, hogy eléggé csökkenő tendenciát mutat a megmentendők száma mert vagy végtörlesztettek azok, - szinte valamennyi képviselő és közeli rokonsága, - vagy az utcán vannak már, mert kilakoltatták őket.

Orbán Viktor azt mondta ma reggel a Kossuth Rádióban, hogy a lakáscélú devizahitelek konstrukciója rossz a családoknak és a gazdaságnak is, ez a legsebezhetőbb oldala ma az országnak. Úgy fogalmazott, az ilyen devizakölcsönt felvevő embereket becsapták, a bankok "minimum gondatlan, ha nem rosszhiszemű magatartást" tanúsítottak, ráadásul az állami szervek sem tették meg azt, amit meg kellett volna tenni.

Kérdésem: Ha a miniszterelnök szerint is a bankok becsapták az embereket akkor nem a rendőrséget kellene értesíteni a becsapós bankokkal való tárgyalások helyett?

Varga Mihály ma azt nyilatkozta a miniszterelnök közvetlen utasítására, hogy a szabadfelhasználású forint- és devizahiteleseken nem tud segíteni a kormány.

Kérdésem: Akkor most ebben a konstrukcióban, - ami tulajdonképpen pontosan ugyanaz mint a lakáscélú devizahitelek konstrukciója -, nem csapták be az embereket? Nem tanúsítottak rosszhiszemű magatartást?

Tudom, hogy sose kapok ezekre választ mert ciki lenne megválaszolni, ezért csak inkább költőiek a kérdések...

A történet pikantériája, hogy mindezt azzal a Pataival egyeztetik aki bő egy éve szemrebbenés nélkül hazudta a tévé képernyőjén keresztül egy ország szemébe, hogy "a bankok is a pénzpiacokon magasabb árfolyamon szerzik be a valutákat, melyek a hitelek fedezetei". Azóta a hazai és nemzetközi szakmai, pénzügyi és laikus körök számára is világossá vált, hogy ez egy veretes hazugság mert ezek a "valutabeszerzések" nem léteznek az egész devizahitelezési folyamat, - és mindegyik -, számítógépek kommunikációja a virtuális pénzvilágban.

Pontosan ezért csalás és büntetendő amit a bankok elkövettek.

http://jadravica.tumblr.com/post/56527518028/devizahiteles-mentes-eltereles-avagy -megmentjuk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/56 oldal   Bejegyzések száma: 558 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 45
  • e Hét: 378
  • e Hónap: 14570
  • e Év: 147487
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.