Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/55 oldal   Bejegyzések száma: 546 
Ólomlábú Klárika
  2010-10-31 21:54:46, vasárnap
 
 

Ólomlábú Klárika

írta: turner ; 2010.10.25. 04:15

Úgy tűnik rohadtul eseménytelen volt ez pár nap. Ha már Kordáné Balázs Klárát állítjuk be a "rendszer" szenvedő alanyának, akkor marhára unalmas lehetett a hétvége. Márpedig ez történt a Blikk hasábjain.

Szegény, szegény Klárika. Kibaszik vele ez a kurva rendszer. Pedig csak kecses lába és a gázpedál közötti kölcsönhatás megzavarodásáról van szó. Egy szó, mint száz: Klárikát hetente többször is megzaklatja a hatóság egy-egy sárgacsekkel gyorshajtás miatt.

"Több tízezret dob ki az ablakon minden héten Balázs Klári. A Korda házaspár tagjai megvannak a maguk hóbortjaival: míg Gyuri bácsi a kártyajátékok megszállottja, Klárika a gázpedállal szórakozik.

Mióta kiköltöztek Velencére, sorra gyűjti a gyorshajtási bírságokat. A múlt héten például összesen 60 ezer forintot kellett kifizetnie. Klári nem bírja betartani a sebességkorlátozást, és havonta legalább kétszer beleszalad egy traffipaxba. Volt, amikor egy nap kétszer, reggel is és délután is kiakadt tőle az M7-es kamerája. (Blikk)"



Egy ország sír, zokog, s kiabálja, hogy "miééért"...

Amellett, hogy ezek elég furcsa hóbortok egy idős házaspárnak (szerencsejáték + gyorshajtás) Klárika mutatványi felvetnek néhány kérdést:

Ha a hír igaz (meg kell kérdőjelezni, mégis csak bulvár téma), akkor:

hogy a picsába van még Klárikának jogosítványa? Ugyanis 2001. óta Magyarországon is él a büntető pontrendszer, ami alapján gyorshajtásért 1-5 pont jár. Na már most Kordáék kb. 1 éve már Velencén laknak, ha havonta csak kétszer büntetik Klárikát (a cikk szerint volt, hogy egy nap kétszer is), az egy év alatt minimum 24 pont (3 év alatt 18 pont begyűjtése után: szevasz jogsi).

Ha a hír nem igaz, akkor:

miért találunk ki ilyen faszságokat? Esetleg Klárika bele sem gondolt, hogy nem éppen szimpatikus a luxus Merci előtt állva bociszemekkel, sugallva, hogy milyen szerencsétlen...?

Nem hinném, hogy bárki megsajnálná. Klárika, irány a posta azt fizess -na nem mintha földhöz vágna heti 60 rongy!

http://kiforditott.blog.hu/2010/10/25/olomlabu_klarika_1
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pali bá' politizál...
  2010-10-31 21:51:22, vasárnap
 
 
Pali bá' politizál...


írta: turner ; 2010.10.30. 05:00 ·

Épp a páromnak segítettem a konyhában, amikor a háttérből hallom a tv-ből, hogy "...most pedig Schmitt Pál köztársasági elnök közleménye következik."

Azt hittem, meghalt valaki...

...de mit hallok: Pali bácsi (Magyarország köztársasági elnöke) kőkeményen politizál főműsoridőben a magyar közszolgálati tévében. A téma: az Alkotmánybíróság kiherélése.

Jobboldali embernek tartom magam, de ezt azért nem kéne:

- nem kéne kipicsázni az alkotmánybíróságot,

- nem kéne a köztársasági elnöknek politizálnia a tévében (még ha ez cseppet sem meglepő).


Pali bá' legelőször is megvédte az alkotmánybírákat:

"Elbizakodással tölt el, hogy mindenki azt teszi, amire a megbizatása kötelezi. Az Alkotmánybíróság saját törvényi keretein belül hozta meg a döntését, az indokolatlan végkielégítések megadóztatását célzó törvénnyel kapcsolatban. Joga és kötelessége volt ezt a döntést meghozni az Alkotmánybíróságnak"

...node nem eszik azt olyan forrón.

Jó volt az Alkotmánybíróság, de...... .............

"Ugyanakkor az országgyűlés demokratikusan megválasztott képviselőitől sem vitathatja el SENKI (külön kihangsúlyozva -a szerk.) azt a jogot, hogy éljenek a választóktól kapott felhatalmazással, és mandátumukat a választók akaratának érvényesítésére használják. Ez nem csak joga, hanem kötelessége is a választott képviselőknek. Úgy látom, hogy a magyar Országgyűlés képviselői az említett törvénnyel kapcsolatban a választópolgárok akaratának kívántak eleget tenni."

...és pont.

Pali bácsi letette a voksát. Épp csak az a mondat hiányzott a végéről, hogy "Én a Fideszre szavaztam!"

Kedves fideszes politikusok! Ez olaj volt a tűzre. Az, hogy magatok alatt vágjátok a fát, nem elég kifejező. Ti szabályosan erdőírtást végeztek, amihez ráadásul a köztársasági elnök is aszisztál!

Rendben van, hogy le kell kommunikálni a dolgokat, na de ennyire!?

http://kiforditott.blog.hu/2010/10/30/pali_ba
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tisza Istvánra emlékeztek a fő
  2010-10-31 21:17:14, vasárnap
 
  Mélttatlanul felejtették el?

Tisza Istvánra emlékeztek a fővárosban

A 92 évvel ezelőtt ezen a napon meggyilkolt gróf Tisza István egykori miniszterelnökre emlékezett vasárnap a Tisza István Baráti Társaság.

2010.10.31 19:37MTI
Kinyomtatom Fórumozok róla +Nagyobb betűméret-Kisebb betűméretCsomós Miklós főpolgármester-helyettes a politikus budapesti emléktáblájánál tartott koszorúzáson elmondott beszédében úgy fogalmazott, hogy az elmúlt évtizedekben méltatlanul felejtették el a kormányfői tisztséget kétszer is betöltő Tisza Istvánt.

A városvezető szerint a politikus rossz híréről elsősorban a brit diplomácia és a kisantant nemzetiségei tehetnek, akik igazságtalanul azzal vádolták Tisza Istvánt, hogy ő robbantotta volna ki az I. világháborút.

A valóságban ezzel szemben Tisza István közvetlenül a Ferenc Ferdinánd főherceg életét kioltó szarajevói merénylet után sem támogatta a hadba szállást, azt azonban az események további alakulása miatt már nem volt lehetősége elkerülni - mutatott rá Csomós Miklós.

A közelmúltban kinevezett főpolgármester-helyettes szerint Tisza István több korábbi tette is példaként szolgálhat a mai politikusok számára.

Csomós Miklós ezek között említette a II. Rákóczi Ferenc fejedelem földi hamvainak 1903-as hazaszállítását, amely - mint fogalmazott - újra egységbe kovácsolta a nemzetet. Kiemelte a Tisza István által vezetett hadseregreformot is. Hozzátette: reményei szerint jövőre, Tisza István születésének 150. évfordulójára felállíthatják Budapesten a politikus szobrát, várhatóan a Jászai Mari téren.

Tőkéczki László egyetemi tanár, a Tisza István Szoborbizottság elnöke beszédében a volt miniszterelnök erényeit hangsúlyozva azt mondta, hogy szimbolikusan Tisza István meggyilkolásával szűnt meg a történelmi Magyarország is.

A Tisza István egykori, Hermina úti otthona előtt tartott rendezvény mintegy száz fős közönsége között megjelent Papcsák Ferenc, Zugló fideszes polgármestere, elszámoltatási kormánybiztos is. A koszorúzásra többen a Magyar Nemzeti Gárda egyenruhájában érkeztek. Tisza István ellen összesen négy merényletet követtek el, a sikertelen kísérletek után máig ismeretlen katonák az őszirózsás forradalom napján, 1918. október 31-én lőtték le terézvárosi villájában.

http://belfold.ma.hu/tart/pcikk/a/0/81272/1/belfold/Tisza_Istvanra_emlekeztek_a_f ovarosban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindenszentek 1934-ben - Filmh
  2010-10-31 20:45:46, vasárnap
 
  Mindenszentek 1934-ben - Filmhíradó

http://szebbjovo.hu/node/5312
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ön szexelne egy 4 millió eurós
  2010-10-31 20:35:30, vasárnap
 
  Hogy lehet megkapni a svájci állampolgárságot?

2010. október 29. 14:41

Ön szexelne egy 4 millió eurós házért?

Halála előtt szeretkezne még egy jót az a 74 éves svájci asszony, aki hirdetésben keresi a tökéletes partnert. A kielégülésért cserébe az ifjú szerető egy 4 millió euró értékű ház tulajdonosa lesz.


A svájci Marianne élete legjobb szexét szeretné átélni még mielőtt meghal. ,,Olyan 20 és 30 év közötti fiatalembert keresek, aki a mennybe röpít" - áll a 74 éves nő hirdetésében. A kiválasztott férfinek ,,szimpatikusnak, kitartónak, erősnek, leleményesnek, egészségesnek (ezt orvosi vizsgálattal kell bizonyítania) és egyedülálló, svájci állampolgárnak" kell lennie. A fizetség pedig nem más lesz, mint a hölgy 4 millió euró értékű háza.


http://mandiner.hu/cikk/20101029_on_szexelne_egy_4_millio_euros_hazert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szűkítené az érdekképviseleti
  2010-10-31 20:26:34, vasárnap
 
  Szűkítené az érdekképviseleti szervek jogosítványait a Fidesz
Index
2010. október 31., vasárnap 12:24
Két fideszes képviselő pénteken benyújtott törvényjavaslata elvenné a társadalmi és érdekképviseleti szervek jogát arra, hogy jogorvoslati eljárásokat indítsanak ...tovább »közigazgatási hatósági eljárások esetében.

Módosítaná a közigazgatási hatósági eljárás szabályairól szóló törvényt és egyes kapcsolódó törvényeket a fideszes Kósa Lajos és Tarlós István, akik pénteken nyújtották be erről szóló javaslatukat a parlamentnek.

A javaslat szerint társadalmi és érdekképviseleti szervek a jövőben nem indíthatnának jogorvoslati eljárásokat közigazgatási hatósági eljárások esetében.

Az indoklásban az áll, hogy a tapasztalatok azt mutatják: "a társadalmi szervezetek fellépése nem minden esetben az eredeti jogalkotói szándékot szolgálta", a módosítás pedig a visszaélések elkerülése és az eljárások hatékony és gyors lefolytatása érdekében indokolt.


Az indoklás szerint a törvény széleskörű ügyfélfogalma garanciát jelent arra, hogy a védendő érdekek érvényesülni tudjanak így is. A törvényjavaslat a kihirdetései napján lépne hatályba.

http://index.hu/belfold/2010/10/31/szukitene_az_erdekkepviseleti_szervek_jogositv anyait_a_fidesz/


http://index.hu/belfold/2010/10/31/szukitene_az_erdekkepviseleti_szervek_jogositv anyait_a_fidesz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit kívánt a magyar nemzet?
  2010-10-31 19:46:07, vasárnap
 
  Megyesi Gusztáv: Mit kívánt a magyar nemzet?

Minthogy a hírek szerint a közeljövőben mindenféle elemek és csoportosulások tüntetéseket szerveznek a kormány ellen, kötelességünk emlékeztetni az olvasót, hogy amikor napra pontosan fél évvel ezelőtt megérkeztek az Országos Választási Irodához az utolsó külképviseleteken leadott szavazatok is, végérvényesen eldőlt, hogy az emberek új, igazságos Magyarországot akarnak, s felhatalmazzák a kormányt ennek megvalósítására.

Más szóval a nemzeti ügyek kormányának minden döntése mögött a nép akarata áll, amelytől, ha akarna se térhetne el. Pontosan fél évvel ezelőtt a magyar nemzet egy emberként (egészen pontosan kétharmad emberként, de nyugodtan kerekíthetünk) kérte, sőt követelte az új kormánytól, hogy - miután az ország valamennyi fedett helyét teliragasztotta a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozattal, azonnali hatállyal számolja fel a társadalmi igazságtalanságokat. Ennek jegyében az egykulcsos adóval érje el, hogy a bruttó 220 ezer Ft alatt keresők ezután évente 55 ezer forinttal vigyenek haza kevesebbet, míg az állami vállalatok vezetőinél törölje el az előző kormány által húzott kétmilliós felső határt. Ezzel egyidejűleg, az ország válságos helyzetére való tekintettel, havi átlagban 140 ezer forinttal növelje az országgyűlési képviselők keresetét, s tegye lehetővé, hogy költségelszámolásként akár 742 ezer forintot is fölvehessenek. A nép külön záradékban kérte, hogy Orbán, Semjén, illetve Kövér képviselők havi jövedelme legalább 240, de inkább 300 ezer forinttal emelkedjék.

- A kommunistákban végképp csalódott nyugdíjasok kifejezett kérése az volt, hogy a statisztikai adatok alapján esedékes idei 1,1 százalékos nyugdíjkorrekció helyett mindössze 0,6 százalék emelést kapjanak. Ezt kompenzálandó javasolták, hogy a miniszterelnök viszont minimum tízmilliárd forintért Európa-hírű nemzeti magántestőrséget alapítson maga körül, a személye körül forgó köztársasági elnök és családja pedig örök életre szóló gépkocsit kapjon sofőrrel házzal, személyzettel, két titkárral.

- A magyar nemzet egyöntetűen kinyilvánította akaratát, hogy a kormány a visszaszerzett nemzeti önrendelkezés birtokában vegye el az emberektől a nyugdíjra félretett pénzüket és bánjon vele tetszése szerint, majd egy-két nyilvános fórumon tett kijelentésével fingassa meg a devizahiteleseket, de úgy, hogy arról kolduljanak, miközben a legalább harminc éve dolgozó orvosok, tanárok és egyéb közalkalmazottak kedvét a különadóval vegye el az élettől. A nép kizárólagos óhaja volt az is, hogy ezután az ország valamennyi köztisztviselőjét, ideértve az ügyintézőket, titkárnőket, portásokat, előadókat, hivatalsegédeket stb. azonnali hatállyal, indoklás nélkül ki lehessen rúgni, de úgy, hogy akik maradnak, azok se kaphassanak egy fillér jutalmat sem.

- A magyar nép felhatalmazta a kormányt, hogy honvédelmi alapon tetszése szerint bárkitől elvegye a vagyonát, a nyakába biztost ültessen, hogy a minisztériumaiban az előző kormány 84 embere helyett 134 vezetőt alkalmazzon 260 millió forint többletköltséggel, hogy a takarékossági okokból létrehozott Nemzeti Erőforrás Minisztériumában párhuzamosan működtesse a régi apparátust a frissen fölvett Fidesz-káderekkel, míg azok be nem tanulnak.

- A nép számára evidencia volt az Alkotmánybíróság megrendszabályozása, a szakszervezetek, mindenféle érdekvédők és -egyeztetők elhajtása, ugyanígy azoknak a városoknak a megbüntetése is, amelyek élére függetleneket s egyéb hasonszőrű bűnözőket választott a lakosság. A nép kifejezett kívánalma volt az is, hogy a bűnmegelőzés jegyében cukorkalopásért tettenért 16 éves diáklányokkal rakják teli a megnyitott börtönöket, s hogy az ország valamennyi állami objektumát Pintér belügyminiszter volt cége őrizze. Az egyetemisták kifejezett kérése volt a hallgatói önkormányzatok jogainak csaknem teljes elvonása, a közszolgálati televízió pártalapszervezetté nyilvánítása. Továbbá a magyar nép régi óhaja valósult meg, amikor a Nemzeti Együttműködés Rendszerében sikerült az Operaház művészeit és karmestereit úgy összezavarni, hogy egyetlen hang se jöjjön ki a torkukon. Ami végül a nemzetközi kapcsolatokat s főleg az országimázst illeti, az IMF, az EU s minden rendű és rangú nemzetközi szervezet embereit a magyar nép nevében mind meg kell várakoztatni, kiröhögni, elhajtani, Amerikát és az egész Nyugatot az anyjába küldeni, majd csak érteni fognak a szóból. Kéretik a tüntetéseken ennek jegyében tüntetni.

A szerző az Élet és Irodalom munkatársa

http://nol.hu/belfold/20101030-mit_kivant_a_magyar_nemzet_
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mai szerelmes vallomás:
  2010-10-31 19:40:51, vasárnap
 
  Mai szerelmes vallomás:
- Szép vagy mint az álom, csak a melled nem találom.


- Kinek szopogatják a golyóit kétszáz évvel a halála után is?
- Hát Wolfgang Amadeus Mozart-nak.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Aki elvesztette a háborút,megn
  2010-10-31 19:39:14, vasárnap
 
  Aki elvesztette a háborút,megnyerte a békét!


http://www.youtube.com/watch?v=ba1qO8K2t6g&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nELSMXjaxnw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=C0IYnRQJas0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=XwYl_56l3r0&feature=related
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Se ilyen, se olyan ország
  2010-10-31 18:06:00, vasárnap
 
  Gavallér János: Se ilyen, se olyan ország



Se igazság, se bűn, nem létező célok, át nem léphető emberek, toporzékoló ország. Tartunk-e valahol, ha nincs erkölcsi tanulság, ha egy rendszerváltás haszonélvezői az előző rendszer működtetőinek utódai közül kerülnek ki! A tisztviselői réteg ma is képes a néma utasítások végrehajtására (lásd a ,,rögtön ítélő bíróság" 2006 őszén 147 döntését 143 esetben felülírta a jog!?), júdásazonosulás kényszerével működtetett társadalom a miénk, beteg.

Nem nevezhető demokratikus együttműködésnek az, ha az 1949. évi XX. Törvény a Magyar Köztársaság Alkotmánya alapján, lélektelen tekintély elv telepszik az ország működésére, mert az akkor és ott megalkotott materialista diktátum megfosztotta az embereket a morális együttélési viszonyrendszer lehetőségétől. ,, Itt az idő" felszabadítani az embereket az erkölcsi zsarnokság alól, mert minden egyén szuverén gondolatokkal bír, így szomszédjáról, főnökéről, bírójáról, miniszterelnökéről mindenki rendelkezik önálló ismeretekkel, így azt is tudja ki kinek az elkötelezettje. A magyar ember nem bosszúálló, szeretet uralja lélekvilágát, de az önzés gyarlóságát képtelen elviselni: A közösséget képviselő elit figyelmét szükséges felhívni arra az egyszerű tényre, hogy átlépett egy olyan lélektani határt, ahonnan már nagyon nehéz elképzelni egy humánus megoldást az együttműködés során! A terhek cipelése mindenkinek kötelessége.

Szükséges és elengedhetetlen a kölcsönös érzésmechanizmus: A korrupcióra, könyvviteli bűvészkedésre, mások és az állam kihasználására berendezkedett off shore szemtelenséget művelő személyek méltatlanok a magyar állampolgárságra annak ellenére, hogy vagyonuk és egzisztenciájuk törvényesen, jogszerűen alakult ki. Uraim, ,,Itt az idő", emberré, magyarrá válni, a szócséplés, a jogi csűrés-csavarás identitás zavarra utal.

2010. 10. 28.

Forrás: Gavallér János
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/55 oldal   Bejegyzések száma: 546 
2010.09 2010. Október 2010.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 546 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 45
  • e Hét: 378
  • e Hónap: 14570
  • e Év: 147487
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.