Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/43 oldal   Bejegyzések száma: 421 
Az első becslések szerint csinos kis zakót kapott a franciao
  2014-03-31 20:56:34, hétfő
 
  2014-03-30. 21:12
Az első becslések szerint csinos kis zakót kapott a franciaországi baloldal

/Bővített hír/
Az első becslések szerint a választásra jogosultak alig 62 százalékos részvétele mellett Franciaországban a kormányzó baloldal jelentős vereséget szenvedett vasárnap a helyhatósági választások második fordulójában, s a jobboldali ellenzék visszahódította a hat évvel ezelőtt elvesztett települések egy jelentős részét, többek között Roubaix, Reims, Saint-Etienne, Limoges, Angers és Quimper városát.
A Nemzeti Front legalább négy közepes városban adhat polgármestert, az első fordulóban az északon elnyert Hénin-Beaumont mellett a második fordulóban a déli Fréjusben, Béziers-ben és Villers-Coterets-ben is győzni tudtak a szélsőjobboldali jelöltek.
Soha ilyen jelentős nem volt még a távolmaradás a francia helyhatósági választásokon, amit elemzők a Francois Hollande szocialista államfő politikájával szembeni elégedetlenség jeleként értelmeznek.
Jean-Francois Copé, a legnagyobb francia ellenzéki párt, a jobbközép Népi Mozgalom Uniója (UMP) főtitkára szerint pártja "hatalmas győzelmet" aratott vasárnap a helyhatósági választások második fordulójában azzal, hogy visszahódította a hat évvel ezelőtt elvesztett városok jelentős részét a kormányzó baloldaltól.
Ezzel egy időben Najat Vallaud-Belkacem kormányszóvivő elismerte, hogy "az eredmények tagadhatatlanul rosszak a baloldal számára".
Soha ilyen jelentős nem volt még a távolmaradás (a becslések szerint 38 százalékos) a francia helyhatósági választásokon, ami elemzők szerint a Francois Hollande szocialista államfő politikájával szembeni elégedetlenség jele.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/125855/#ixzz2xZI11ftt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bohózattá süllyedt az eladható magyar választás
  2014-03-31 20:53:36, hétfő
 
  Bohózattá süllyedt az eladható magyar választás

Doki 2014. március 15., szombat 07:16

A 2014. évi választások egyértelművé tették, hogy Magyarországon most nem az a nagy biznisz, ha valaki a termelő, vagy a szolgáltató iparban alapít vállalkozást és a GDP-t növelve emeli saját jólétét is, nem. Ma a politikában érdemes vállalkozást létrehozni, amit egyébként pártoknak hívnak, és a haza fényre derül. Az már egyértelműen látszik, hogy a FIDESZ az új választójogi szabályozással bohózattá alacsonyította a választást, és most jókat kuncog magában. Lettek itt olyan pártok, családi vállalkozásban, baráti körökkel karöltve, amilyet még komoly és civilizált világ nem látott.

A megszüntetett kopogtatócédulák helyébe lépő 500 ajánlás egy íven csak a nagyon buta embereket késztette gondolkodásra, hogyan is lehet azt összeszedni. Egy magasabb családi pótlékkal rendelkező népes család a rokoni körben, némi szomszéd segítségével össze is hozta és már jelölt volt. Olyan pártok futottak a sajtóban, amelyekről, ha Gundel Takács Gábor kérdést tesz fel a vetélkedőben, senki nem tudott volna semmit. Na, ennyit a műveletlenségünkről. Mert bizonyára óriási társadalmi bázis áll mondjuk az Új Magyarország Párt, vagy az Új Dimenzió Párt grabo választásmögött, csak mi rossz újságból tájékozódunk. Persze amikor megtudták, hogy az egy millát, amit kapnak zsebpénzként, vissza kell fizetni, ha nem érnek el legalább 2 %-ot, gyorsan elvonultak a gondolkodó sarokba, aminek meg is lett az eredménye, mert a jó magyar szabályozás szerint ezt a pénzt nyugodtan fel lehet kínálni a pártjuknak, azokat pedig a kutya sem ellenőrzi itt már 24 éve, tehát a pénz elköltése felől nem kell lelkiismeret furdalással bírni, lehet a gyereknek új cipő és még belefér egy Kanári szigetek, kipihenni a választási kampány fáradalmait. Csúcs röhej mi? Na, nem annyira, mert a mi f....kal verik a csalánt, így nekik nem csíp. Komolyan mondom néktek, ezektől a “kékcédulás" választások szervezői tanulhattak volna.

Ezerszer leírtam már, nem győzöm újra és újra hangsúlyozni, nyíltan ocsmány, gusztustalan, velejéig korrupt a magyar politikai elit és még a slepp is, és ebben a nyíltan szó a legveszélyesebb. Nem is akarják titkolni, jól van ez így és főleg igazságos. Nektek meg kuss legyen. Szóval most március idusán, ezen a szép napsugaras, madárfüttyös szombat reggel megfogadom, a büdös életben még egyszer a politikába írás szinten nem ártom bele magamat. Pártot lehet, hogy alapítok, de nem írok többé politikáról. Visszatérek a film, irodalom és egyéb csacskaság világába, így talán meglelve lelki nyugalmamat. Rohadjon tovább egyedül ez a mai magyar nagy nemzeti szarság, legalábbis nélkülem. Eddig is rohadt velem együtt, a jövőben sem lesz ez másképp. És ha már nyakig lerohadt minden végtagunk, még mindig ott a szánk, amivel nyalni lehet. A fagylaltot.

http://patacsipilvax.hu/2014/03/15/bohozatta-sullyedt-az-eladhato-magyar-valaszta s/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kettészakadt Magyarország – a gazdag négyszer többet k
  2014-03-31 20:42:15, hétfő
 
  Kettészakadt Magyarország - a gazdag négyszer többet költhet, mint a szegény

2014. március 31. 13:34



Tovább nőtt a legszegényebb és a legmódosabb családok fogyasztása közötti szakadék. Régiós szinten is igen nagy az aránytalanság.

Tavaly a legszegényebbek ismét kénytelenek voltak egy kicsivel visszafogni a fogyasztásukat, a legkedvezőbb anyagi helyzetben lévők pedig végre növelhették a költéseiket - derült ki a KSH legújabb adataiból.

Havi átlagban nettó minimálbérnyit költöttünk fejenként

2013-ban az egy főre jutó fogyasztás havi összege 67 ezer forint volt. 2013-ban nominálértéken az előző évinél többet költöttek a háztartások, az inflációs hatásokat is figyelembe véve viszont a fogyasztás szintje az előző
évivel azonos volt.

Az élelmiszer-fogyasztás összehasonlító áron számítva nem változott, és reálértéken számítva csak az élvezeti cikkekre (szeszes italokra és dohánytermékekre), valamint az egyéb termékekre (testápolásra, személyes használati cikkekre, biztosításokra és pénzügyi szolgáltatásokra) költöttek kevesebbet a háztartások a 2012. évinél.
Éhezésben

Jobban teljesít Magyarország

A legszegényebbek negyedannyit költhettek, mint a leggazdagabbak

A legszegényebb és a leggazdagabb háztartások fogyasztási színvonala és szerkezete tavaly is jelentősen eltért egymástól. A legalsó (legszegényebb) jövedelmi ötödbe tartozó háztartások összes egy főre jutó havi fogyasztása 2013-ban 35 ezer forint volt. Vagyis alig valamivel több, mint az átlag fele. Míg a legfelső (leggazdagabb) jövedelmi ötödbe eső családoké 126 ezer forint volt, tehát majdnem az átlag duplája.



Ez egyben azt is jelenti, hogy a leggazdagabb családok majdnem négyszer (3,6-szor) annyit költhettek fejenként átlagban, mint a legszegényebbek.

A legszegényebbek kevesebbet költhettek, mint egy éve

2013-ban kismértékben tovább nyílt az olló a legkedvezőtlenebb és a legkedvezőbb anyagi helyzetben lévő háztartások között: a családok fogyasztásának volumene reálértéken az alsó három jövedelmi ötödben csökkent (0,8, 1,8 illetve 0,6 százalékkal). A felső két ötödben viszont növekedett (1,5, illetve 0,7 százakkal).

Régiók szerint is szétszakadva

Az egyes régiókban nagyon eltérő jövedelmi helyzetben vannak a háztartások. Országosan minden jövedelmi ötödbe a háztartások 20 százaléka tartozik. Ezzel szemben a legkedvezőbb helyzetben lévő közép-magyarországi háztartások 60 százaléka a két felső (4. és 5.) jövedelmi ötödbe, míg az alsó két (1. és a 2.) jövedelmi ötödbe együtt csak negyedük tartozik.

A legkedvezőtlenebb anyagi körülmények között élő észak-magyarországi háztartások jövedelmi ötödök szerinti megoszlása éppen fordított: az alsó két (1. és a 2., vagyis a legszegényebb) jövedelmi ötödbe tartozik 60 százalékuk, a két felső (4. és 5.) jövedelmi ötödbe pedig csak a negyedük tartozott. Észak-Alföldön és Dél-Alföldön is ehhez hasonlóak az arányok.

Ahol átlagban több jut, és ahol kevesebb

A jövedelmi helyzet természetesen meghatározza a fogyasztás színvonalát is. Így a közép-magyarországi háztartások egy főre jutó havi fogyasztása a legmagasabb, 82,3 ezer forint, az országos átlag 123 százaléka. A közép-dunántúli és a nyugat-dunántúli háztartások fogyasztása kismértékben (0,9 és 1,8 százalékkal) meghaladja az országos átlagot, míg a többi régió háztartásai kevesebbet költöttek annál.

A leghátrányosabb helyzetben az Észak-Alföldön és az Észak-Magyarországon élők vannak, ugyanis egy főre jutó fogyasztásuk az országos átlag 83, illetve 86 százalékával egyenlő, 2013-ban havi 55 ezer, illetve 57 ezer forint volt.

Mire költöttek többet a szegényebbek és a gazdagabbak?

2013-ban az élelmiszerre, a szeszes italra és a dohányárura, továbbá a közlekedésre fordított kiadások volumene az alsó jövedelmi ötödben nőtt, míg a legfelső jövedelmi ötödben csökkent az előző évhez képest.

Ezzel szemben a magasabb jövedelműek egészségügyi és oktatási kiadásai reálértéken nőttek, míg a legalsó ötödbe
tartozóké csökkentek.

Az élelmiszerek aránya a legalsó jövedelmi ötödben még nőtt, a legfelső ötöd esetében viszont már csökkent a tavalyi évhez viszonyítva.

A lakásfenntartás aránya viszont a jövedelmi skála mindkét végén csökkent, amiben jelentős szerepet játszott a háztartási energia árának csökkentése.

Cigaretta - átalakult szokások

A dohánytermékek új értékesítési hálózatának a kialakítása és jelentős áremelkedése (2013-ben e termékeknél volt a legmagasabb áremelkedés, 12,4 százalékos) még inkább arra ösztönözte a dohányzókat, hogy változtassanak a szokásaikon. Cigarettavásárlásra összehasonlító áron az előző évinél 21 százalékkal kevesebbet fordítottak a háztartások, míg a cigarettadohány-, pipadohány-vásárlások volumene egy év alatt 10 százalékkal nőtt.
2013-ban jelentősen megváltozott a vásárolt dohányáruk összetétele, a cigarettán kívüli egyéb dohányáruk aránya 4,4 százalékponttal emelkedett, és így már a dohánytermékek közel ötöde tartozik e csoportba.

Többet költöttünk a nem alap dolgokra

A háztartások helyzetének javulását jelezheti, hogy már a nem alapvető szükségletekre; ruházkodásra, lakberendezésre, kultúrára és szórakozásra, valamint vendéglátásra és üdülésekre is változatlan áron a 2012. évinél többet költöttek. De azért ehhez az alacsonyabb bázis is hozzájárult.

A háztartásoknak az alapvető szükségletek (az étkezés, a lakhatás, a munkába és az iskolába járás költségeinek) fedezése után, a többi szükségletük kielégítésére fordítható összeg aránya mind a legszegényebbeknél, mind a legtehetősebbeknél emelkedett: az alsó ötödben 1 százalékponttal, 31,7 százalékra, a felső ötödben pedig 2,7 százalékponttal, 46 százalékra.

http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/03/31/ketteszakadt-magyarorszag-a-gazdag-negysze r-tobbet-kolthet-mint-a-szegeny/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&u tm_content=napi&utm_campaign=fn_2014-03-31
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kína támogatja Oroszországot az USA-val szemben
  2014-03-31 20:37:21, hétfő
 
  Kína támogatja Oroszországot az USA-val szemben
2014.03.31 15:41


Mialatt a nyugat mepgróbálja elszigetelni Oroszországot a világtól, Kína kifejezte egyértelmű állásfoglalását az oroszok mellett. Moszkva és Peking épp arról tárgyalnak, hogy egy közös katonai-rendőrségi egyezséget kötnek, ami egyezség könnyen megváltoztathatja a világ erőviszonyait.

Hídfő.net | Kína támogatja Oroszországot az USA-val szembenOrosz és kínai speciális erők közös gyakorlata

Kína a Krímmel kapcsolatos ENSZ szavazáson tartózkodott, ám ennek ellenére a kínai orgánumok egyértelmű állásfoglalásokat jelentetnek meg a napilapokban, amikről tudjuk, hogy a Központi Bizottság jóváhagyása nélkül nem lehetséges.

A kínai Global times lehozott egy cikket, amiben kifejtették, hogy "Az USA és az EU úgy tekintenek Oroszországra, mint egy játékfegyverre, ami hirtelen valódivá változott át." Még aznap újabb cikkben ostorozták a nyugatot, hogy Oroszország állásfoglalását igencsak alábecsülték Ukrajnával szemben. Hozzátették, hogy "Nem tagadhatjuk meg orosz barátainktól a segítséget ezekben a nehéz időkben. Kínának egy olyan stratégiai partnernek kell lennie, akire mindig lehet számítani."

A Kínai Kommunista Párt hivatalos szócsöve, a People's Daily hírlap lehozott egy cikket a következő címmel: "Oroszország és Kína stratégiai szövetsége lehet a modern világ biztonsági alapköve". Ezek egyértelmű állásfoglalások a kínai kormánytól a napilapokon keresztül.

Putyin egy az Állami Duma előtt elmondott beszédében köszönetét fejezte ki a kínai emberek felé a támogatásért, és felszólította az orosz külügyminisztériumot tagjait, hogy dolgozzák ki a katonai együttműködési szerződés részleteit. Emékeztetőül: Kína és Oroszország barátsági szerződést írtak alá 2001-ben.

http://www.hidfo.net/2014/03/31/kina-tamogatja-oroszorszagot-az-usa-val-szemben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kitálalhat az MSZP a fideszes kettős állampolgárokról
  2014-03-31 20:35:11, hétfő
 
  Kitálalhat az MSZP a fideszes kettős állampolgárokról
2014.03.31 15:01


Az MSZP felszólította a kormánypártot, hogy utasítsák a hatóságokat, tegyék közzé a Welsz tamás halálával kapcsolatos dokumentumokat. Emellett azt is követelték, hogy a kormánypárti képviselők nyilatkozzanak arról, milyen országbeli útlevelük van még a magyaron kívül.

Hídfő.net | Kitálalhat az MSZP a fideszes kettős állampolgárokrólWelsz Tamás, alias Tom Wallace Paar.

Előbbi amiatt érdekes, mert a radikális atlantisták követelése arra enged következtetni, hogy a kormánypárt politikusai közül többen is érintettek Welsz-ügyben. Másképpen nem is hozakodnak volna elő ilyesmivel: a halódó ellenzéki párt olyan ügyek napirenden tartására törekszik, amivel kedvező irányba módosíthatja a választási eredményeket. Ha a Welsz halálával kapcsolatos dokumentumoknak újabb szocialista érintettje lenne, mélyen hallgatnának az ügyről.

Utóbbi követelés pedig különösen érdekes, tekintve, hogy ezzel az MSZP arra tett utalást, nem csak a radikális atlantisták közt vannak kettős állampolgárok, hanem a kormánypártban is. Aki átlát a demokrácia illúzióján, annak ez eddig is egyértelmű volt, mindazonáltal az MSZP követelései fejezik ki igazán: a választásokat követően kezdődik csak a nagyobb sárdobálás.

Korábban a Jobbik kettős állampolgársággal kapcsolatos felszólításaiból médiabotrányt kevertek. Pedig nem a Jobbik volt az első a sorban: 2011. júliusában a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete névre szóló megkeresést intézett valamennyi országgyűlési képviselőhöz, hogy szolgáltassanak információt arról, van-e a magyaron kívül más állampolgárságuk és ha igen, milyen kettős állampolgársággal rendelkeznek.

Az akkor hatályos adatvédelmi törvény szerint ez közérdekből nyilvános adatnak minősül. Ennek ellenére a 368 országgyűlési képviselőből mindössze 11-en adták meg időben az erre vonatkozó adatokat, többen csak jókora késéssel, vagy egyáltalán nem válaszoltak. A hatalom egyszerűen eltussolta az ügyet, majd a rendőrszakszervezet módszeres felszámolásába kezdett.

Mindebből az következik, hogy a parlamenti politikusok nagy többségének van takargatnivalója. Minden parlamenti politikusnak van valamilyen sara - a kérdés csak az, okot ad-e valamelyik ellenlábasának arra, hogy az nyilvánosságra hozza. Ha a Fidesz eltapossa a radikális atlantista MSZP-t, az ellenzék szintén borítani fogja a kormánypártra vonatkozó kompromittáló információkat.

http://www.hidfo.net/2014/03/31/kitalalhat-az-mszp-fideszes-kettos-allampolgarokr ol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán hiába ismeri el "teljesítményét", Martonyi úgy érzi, k
  2014-03-31 20:29:18, hétfő
 
  Orbán hiába ismeri el "teljesítményét", Martonyi úgy érzi, kiöregedett a hazaárulásból

Martonyi János, aki éppen az országgyűlési választás előtt, szombaton tölti be a 70. életévét, a jelek szerint beleunt a külügyminiszteri poszt sorsa körüli bizonytalanságba, és Fidesz-győzelem esetén sem akar ismét kormánytag lenni.

Az Index kormányzati körökből származó információi szerint Martonyi János eldöntötte: akkor sem vállalja a külügyminiszterséget, ha a választás után Orbán Viktor ismét felkéri.
A miniszterelnök eddig nem nyilatkozott a külügyet érintő személyi kérdésekről, pedig az utóbbi hetekben-hónapokban a tárca sorsáról számos ellentmondó információ látott már napvilágot.
Lehetséges külügyminiszterként emlegetik Navracsics Tibort, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium eddigi vezetőjét, aki a magyar EU-biztosi poszt várományosaként is szóba jött. Szijjártó Péter neve is felmerült a találgatások között. Szijjártó a ciklust Orbán személyes szóvivőjeként kezdte, de 2012-től hivatalosan is átvett egy területet a tárcától, amikor külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkár lett.
Bár az elmúlt négy év "teljesítménye" alapján Martonyi is számított arra, hogy Orbán a következő kormányába is meghívja, a bizonytalanság miatt az Index forrásai szerint a napokban a visszavonulás mellett döntött.
Martonyiról egyébként már 2010-ben is azt mondták, hogy az akkor esedékes magyar uniós elnökség miatt és csak két évre vállalta a tárcavezetést. A kormány legidősebb tagjaként azonban végül kitöltötte a négyéves időszakot.
(Index nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A te versenyautód 2014.03.30. 22:57 | jotunder | 99 komment
  2014-03-31 20:26:54, hétfő
 
  A te versenyautód


2014.03.30. 22:57



"egy lerobbant, döcögő, defektes járgányból üzembiztos, gyors, merész versenyautót építettünk"

(ismeretlen kelet-európai miniszterelnök)

Ez a te versenyautód kedves huszonéves polgártársam. Ez a te üzembiztos, gyors és roppant merész versenyautód. Neked építették, azért, hogy egész életedben benne ülhess.

A te versenyautód tripla bóvliban van. Az egy főre jutó nominális GDP-je 10000 euró alatt van. A versenyzők havi átlagos nettó fizetése körülbelül 500 euró. Kevésbé üzembiztos, gyors és merész országokban ez a nyomorszintet jelenti, ott a nominális GDP 30000 euró körül van. Tudod ők a Nyugat, akik irigykednek a mi versenyautónkra, mert.... nem kell annyit kérdezősködni.

Te ebben a versenyautóban fogod leélni az életed, itt képeznek ki üzembiztos, gyors és merész versenyzővé. Egy olyan felsőoktatásban, amelyik összesen hét képzésben van a legjobb kétszázban a világon. Körülbelül húsz olyan lerobbant, döcögő, defektes brit egyetem van, amelyik egymagában tizenöt képzésben van a legjobb kétszázban a világon. Nem baj, a lényeg, hogy tépünk, mint atom.

Nem voltál a Békemeneten. Az Operánál sem láttalak. Pedig megtudhattad volna, hogy... Hogy ők tették tönkre az országot. Pedig nekünk kellett volna tönkretennünk egyedül. Csak viccelek, egy ilyen versenyautót nem lehet tönkretenni. Ezeréves konstrukció, bár úgy ötszáz éve nem nyertünk futamot.

De majd most. Hogy miért? Mert nagyon erősen akarjuk, hogy a másik dögöljön meg. Ez a mi speciális tuningunk, ettől repesztünk. Mások szarakodnak oktatással, nekünk itt van a csodakuplung, a karburátorok gyöngye, hogy utáljuk egymást, mint a szart. Nem annyira jó nekünk, de hátha nekik rosszabb. Érzed a sebességet? Még hatvan év a Befutóig, a végén egy kicsit spórolni kell a benzinnel.

Kéred a kulcsot? Elviheted egy körre.

Hogy mi? Az csak a benzin szaga. Ennek ilyen van. Meg lehet szokni.

Miért állunk? Ez állóverseny. Mi állva vagyunk gyorsak. Nincs szükségünk sebességváltóra. Túl van értékelve a menés. Főleg az előre. Mi állva verjük meg a világot. Üzembiztosan és merészen.

Vannak versenyzők, akik még ennyire sem tudnak állni, mint te. Kicsit lassabb köröket állnak. Kevesebbet fogyasztanak és a versenyük is rövidebb. Te majd szép közepes köröket állsz, üzembiztos, merész köröket. Majdnem suhansz. Majdnem. Ez a kulcsszó. A majdnem. Majdnem lesz egy életed.

Ezt tudják ajánlani neked. Az üzembiztosat, a gyorsat, a merészet. Ha... Mert egy kis "ha" azért, mindig van. Egy kicsit csendben kell lenni. Menetbéke. Nem kell mindig kihúzatni, kis gáz, kis fék, rásegítünk néha nyelvvel. Ennyit kérnek tőled.

Itt a kulcs. Hatvan éved múlva majd beadod.

http://orulunkvincent.blog.hu/2014/03/30/a_versenyautod
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megkezdődik a szavazatvásárlás
  2014-03-31 20:25:55, hétfő
 
  Megkezdődik a szavazatvásárlás

Lehet, hogy még használt bugyikat is fognak osztani az analfabéta szavazóknak.
Az mégiscsak elképesztő, hogy egy analfabéta, adót és járulékot soha nem fizető ember szavazata ugyanannyit ér, mint egy diplomás emberé, vagy például a miniszterelnöké.
Ennek a gyakorlatnak ideje lenne véget vetni! Minden lehetősége megvan az igénytelenjének arra, hogy elvégezze a nyolc osztályt, és legalább a nevét le tudja írni, ha nem lenne LUSTA! Amikor meg beiskolázzák, azzal van elfoglalva, hogyan toljon ki az osztálytársaival, és a TANÁRAIVAL! A beilleszkedésnek még csak egy szemernyi akarata sincs meg sok romában. Tisztelet a kevés kivételnek!
A téli napocska meg holdacska rajzolós négy hónapos tanfolyam elképesztő volt! 24 milliárdba került, de ért semmit, legfeljebb annyit, hogy unalmukban a rajzolgatók szétverték a termet.
Az ingyen kaja és a havi 50 ezer forintos jövedelem viszont jól jött.
A láncszavazással meg lehet vásárolni a szavazatukat... Annyian vannak most már, hogy el fogják dönteni akár a választási eredményt is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állandóan tesznek az antiszemitizmus tüzére, miközben el aka
  2014-03-31 20:07:09, hétfő
 
  Állandóan tesznek az antiszemitizmus tüzére, miközben el akarják hitetni, hogy ellene küzdenek?
2014. március 31. 12:00
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Az antiszemitizmus elleni küzdelemről tárgyaltak Bécsben" - adta hírül március 20-án a Mazsihisz honlapja, ahol is Heisler András és Zoltai Gusztáv megint csak arról panaszkodtak, ezúttal Avigdor Leieberman izraeli külügyminiszternek, hogy ,,sajnálatos módon térségünkben is jelen van az antiszemitizmus, az anticionizmus és az Izrael ellenesség". Igen, ,,térségünkben is". Beszédes fogalmazás, annyi bizonyos. Meg az is, hogy az effajta elszólások hallatán egyre többekben merül fel a címadó kérdés.

Mert ugye a legelemibb logikával is belátható, hogy antiszemitizmus, anticionizmus csak ott létezik, ahol szemitizmus és cionizmus is, mégpedig korántsem nyomelemnyi mennyiségben, mint mogyorós táblában a mogyoró. Nem bizony, amiért is reneszánszukat zavartalanul élhetik itt. Inkább, mint Izraelben, tehetjük még hozzá, elvégre e földön egyetlen szellentésükre is alighanem halálijedtséggel áll vigyázva minden bennszülött notabilitás.

Ami a tárgyaláson konkrétan elhangzottakat illeti, honlapjukról belőlük csak egy derült ki, éspedig, hogy Liebermann nem hagyott kétséget arról, ,,Izrael Állam továbbra is figyelemmel kíséri a magyarországi helyzetet" - ami ugye kétségbeejtő -, s ennek megkönnyítésére ,,akár személyesen is áll mindenkor a MAZSIHISZ vezetőivel az egyeztetésekre, ezért megadta az összes személyes elérhetőségéta magyarországi zsidó vezetőknek".

Mi viszont ismételten megadjuk az elérhetőségét annak, miként lehetne eredményesebben küzdeniük az antiszemitizmus ellen - ha már életük amúgy sem áll másból, mint örökös küzdelemből. Mégpedig csupán egyetlen mondattal. Ne piszkítsanak oda, ahonnan enni kapnak. Mert vajon mégis mihez kezdenek majd, ha egyszer a piszok tényleg rájuk hull vissza, ha végképp kikerül kezükből mindaz, amihez oly ragadósan hozzányúltak?

Gondoljanak továbbá csak arra, hogy fentebbi kérdésünket hányszor feltették nekik már eleink is. És nemcsak nyilasok meg nácik. Olyanok is, akik egzakt módon, ideológiai körítések nélkül vizsgálták valaha, miért, hogy ahol erős szemitizmus lengi be a légkört, ott az antiszemita fellegek is egyre sűrűbbek. Mint például egykoron bizonyos Szepesváraljai Haendel Vilmos selmecbányai nemzetközi jogászprofesszor - nyolcvanhat éve.

Nevezett ekkor megjelent könyvében (A nemzetiségek) ugyanis tényként volt kénytelen megállapítani, hogy az értelmiség vezetése teljesen az ő kezükben van nálunk. Kifejtette benne, hogy vannak hangyafajok, melyek a legóriásibb fát, a baobabot - amelyek törzsét húsz ember sem tudja körülfogni - belülről kirágják, s így, ,,mint Kittenberger Kálmán és más utazók beszélik, a növényvilág ilyen óriása azután egy gyönge szélfuvallatra eldől".

Szerinte emiatt esett szét 1918-ban, Károlyi Mihállyal az élen a Szent István-i Birodalom, mivel minálunk ,,fontosabb volt a ,,liberálismus" a ,,nationalismusnál", és mindaddig, amíg ,,röstelljük nyíltan kimondani, hogy nekünk Magyarország magyarsága fontosabb, mint bármely ,,liberális demokrácia", addig nem lesz új Magyarország". Nem bizony, s hogy mennyire nem, az élharcosainak virulens voltát igazoló statisztika hűvös számaival igazolta is.

Íme közülük néhány. 1914-ben az orvosi karon a hallgatók fele került ki soraikból. Az iparban részesedésük négy évvel korábban mindössze 15,2 volt, viszont a kereskedelemben - ,,a legkevésbé produktív foglalkozásban" - 51,8 %. A nyomdatulajdonosok 57, a hírlapírók 42,4, az ügyvédek, továbbá az ezer holdnál nagyobb területet bérlők 73,2 %-át adták, vagyis minden ötödik nagy- és középbirtokost. Ismételjük, már a békebeli időkben is.

Konklúziója? Az értelmiség vezetése teljesen az ő kezükben van nálunk, éspedig ,,sokkal inkább, mint a 13 százalék zsidó lakost feltüntető Lengyelországban, mert nálunk - éppúgy, mint Nyugaton - mind a kormányrúd körül csoportosulnak", így a társadalmunkban elfoglalt helyüket jelző számok ismeretében ,,a szúőrlött fa szimbóluma újból és újból elénk tűnik". Mint Felvidékünk cseh megszállása után is. Amikor szintén máshova piszkítottak.

Mert arra a kérdésre, hogy amíg az ottani magyarság a csehszlovák vezetés elnyomása ellenére is megőrizte önazonosságát, addig vajon elmondható-e ez róluk, akik még az 1910-es népszámláláskor magyarnak vallották magukat, igencsak lesújtó felelettel szolgál a történelmi statisztika, élén Szabados Mihály tanulmánya (Az országcsonkítással elszakított zsidók és a magyarság. Katolikus Szemle, 1938. április), amelyben ezt olvassuk:

,,A trianoni békeparancs következtében Magyarországtól elcsatolt területeken élő zsidók tömegesen, szinte egységesen fordultak el a magyarságtól. Az utódállamokhoz csatolt 496 000 főnyi zsidóságból az 1910. évi magyar népszámlálás szerint még 258 002 zsidó vallotta magát magyarnak (52 %), addig az 1930. évi utódállamokbeli népszámlálások szerint már alig 75-80 000, mintegy 15 %, míg 85 % más nemzetiségűnek."

Jócsik Lajos műve (Idegen igában. Húsz év cseh uralom alatt, 1940) ugyancsak arról számol be, hogy ,,a kisebbségi évek során a zsidóság nagy tömegei kapcsolatukat a magyarsággal visszafejlesztették és az új gazdanép felé törekedtek, a magyar iskolák helyett a zsidó fiatalság a többségi iskolákat kereste fel". Ha hovatartozásukról kérdezték őket, hol zsidóknak, hol németeknek, hol szlovákoknak vallották magukat.

De kanyarodjunk csak vissza a Heisler-Zoltai-Liebermann trió iménti nagyotmondására! Ugyanis minden jel arra mutat részükről, hogy számukra a szemitizmus semmi másból nem áll, mint ,,antiszemitizmus elleni küzdelem"-ből. Ami azért lássuk be, a paradoxonok paradoxonja. Egy közösség nem valamiét, hanem valami ellen létezik csak? Lehetséges, hogy náluk tényleg nincs semmiféle önálló hit, kultúra, csak örökös önvédelmi gerillaharc?

Ami már csak azért is kérdés, mert ha valaki a Chábád Lubavics zsidó mozgalom honlapjára (Zsido.com) rákattint, gyakorta találkozhat rajta olyan megnyilatkozásokkal, melyek szerint a zsidóság önképe messze nem merülhet ki a holocaustemlékezésekkel, hiszen egy közösségnek alapvetően pozitív, azaz nem valami ellen, hanem valamiért való identitást kell felmutatnia. Így március 29-én a Magyar Nemzetnek Köves Slomó rabbi ekként nyilatkozott:

,,Nem célszerű az antiszemitizmus ellenei küzdelemmel, és pláne nem a történelem szemlélettel kapcsolatos vitákkal mobilizálni, mert ez csak azt a negatív identitásképet erősíti, amitől éppen távolodnunk kellene. Megítélésem szerint, a zsidó közösséget, csakis a zsidó vallás és hagyomány értékeivel, pozitív zsidó identitáskép felmutatásával szabad mozgósítani." Meg nem oda való piszkítással, ahonnan enni kapunk, ugyebár.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73881
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Domokos Endre János: Zsidókérdés
  2014-03-31 20:02:19, hétfő
 
 

Domokos Endre János: Zsidókérdés

,,Nem vagyok antiszemita. Sohasem voltam az. Aszemita vagyok. A zsidó éppen olyan ember, mint mi vagyunk, brutális erőszakkal nem lehet ezt a kérdést megoldani. Az egyetlen megoldást a cionizmus képviseli, önálló zsidó államot kell kialakítani, mert a népek tulajdonságai különböznek s vannak fajták, amelyek nem tudják egymást megérteni. Egyébként is ez a kérdés jelenleg nem aktuális, de a háború után mindenesetre meg kell oldanunk, de nem tömegsírokkal, hanem Európához méltó megoldással. Legutóbb illetékes német körök a magyarországi zsidók kiszállítását kívánták. Ezt határozottan megtagadtam azért, mert tudom, milyen sors vár a mai körülmények között a deportált tömegre. Tekintve azonban, hogy a magyarországi zsidóság ezt a háborút nem tekinti az ő háborújának - mi pedig a miénknek tekintjük, kénytelenek vagyunk addig őket biztonságos elkülönítésben tartani. Hallottam, hogy különböző helyeken sajnálatos atrocitások történtek. Én a magam részéről mindent elkövetek, hogy ezek a jövőben megszűnjenek és ezért nyomatékosan figyelmeztetem a jelenlevő lapszerkesztőket, hogy a zsidókérdéssel a jövőben ne foglalkozzanak...."

(Szálasi Ferenc nyilatkozata, 1944 november)

Nagyjaink már idejekorán felismerték a zsidó szellem és morál irányából a keresztény magyarság lelkére és érvényesülésére leselkedő veszélyt, de a liberális korszellem süket maradt a figyelmeztetésekre. Gróf Széchenyi István 1844. október 1-jén a zsidók jogainak kiterjesztését célzó törvényjavaslat vitájában így érvel az emancipáció ellen:

,,Egyik túlságból a másikba esünk. Most az egész emberiséget, az embereket a zsidókkal együtt szívünkhöz szorítjuk. S most a legnagyobb liberálisok vagyunk. Ámde a mi helyzetünk e részben nem oly kedvező, mint például az angoloké. Az angol nemzet egyenjogúsíthatta a zsidó fajt. Mert ha például én egy palack tintát töltök egy tóba, azért annak a vize nem romlik el és mindenki ártalom nélkül megihatja. A nagy angol elemben a zsidó elvegyülhet. Ugyanez áll Franciaországra is. De ha a magyar levesbe az ember egy palack tintát önt, megromlik a leves és azt nem eheti meg."

A legnagyobb magyar úgy érzi, az éppen hogy csak nemzeti öntudatra ébredt, a polgárosodás, a kapitalizmus útján első tétova lépéseit megtevő magyar nemzet még nem kész arra, hogy a - gátlást nem ismerő - zsidósággal versenyre keljen.

,,E tekintetben tehát a liberalizmus - érvel Széchenyi - egyenesen a nemzetiség rovására történik. És az nem vélekedés, mert apodictice, számszerűen be lehet bizonyítani, hogy minden ílyféle kedvezés csorba a nemzetiségre nézve. Azért annak, ki a nemzetiséget őszintén pártolja, lehetetlenség, hogy most oly elemnek, amelynek több intelligenciája, több szorgalma van, a nemzetiség rovására kedvezéseket nyújtson."

A reformkorban ugyan lekerült a napirendről a zsidókérdés, de a kiegyezés után létrejövő dualista rendszer első dolga volt a zsidók egyenjogúsítása (1867. évi XVII. tc.), így minden akadály elhárult térnyerésük elől, megindult Magyarország felé a galíciai gettók népe. Istóczy Győző és a mögé felsorakozó Országos Antiszemita Párt működése jórészt visszhangtalan maradt, a liberális magyar arisztokrácia korrumpálódott a zsidósággal. A rongyos, jórészt uzsorával és kereskedelemmel, illetve ,,közvetítéssel" foglalkozó jövevények gyermekeiket már nem jesivákba, hanem magyar egyetemekre járatták, így a századfordulóra jelentős zsidó intelligencia székelt Budapesten és a nagyobb városokban, várva, hogy a magyar értelmiség helyét átvehesse. A zsidó mágnások nemesi, grófi, bárói címeket vásároltak maguknak (a Habsburg monarchiában mindegyiknek megvolt a szabott ára) és igyekeztek emancipálódni, asszimilálódni - no persze nem a magyar néphez, hanem a kiváltságos osztályokba. A zsidó tinta - hogy Széchenyi hasonlatánál maradjunk - szétáradt a magyar ,,levesben", mi pedig ennek a levét isszuk mind a mai napig.

Prohászka Ottokár püspök 1893-ban megjelent ,,A zsidó befogadás az erkölcs szempontjából" című írásában szintén az erkölcsi féket nem ismerő zsidó szellem romboló hatásaira figyelmeztet: ,,a zsidó morál valóságos átka a keresztény műveltségnek, amely átkon ez a keresztény kultúra okvetlenül tönkremegy, ha nem dobja ki magából a mérget." De a liberális, úri Magyarország nem vett róla tudomást, ahogy Istóczy és társai nemzetféltése is pusztába kiáltott szó maradt. Prohászka 1920-ban, egy veszett világháború és két véres forradalom után ,,A marxizmus csődje a tények világánál" című tanulmányában a forradalmak okait kutatva a következő belátásra jut:

,,Hogy a kapitalizmus oly borzasztó pusztításokat végzett, hogy emberi érzést s isteni törvényt nem ismert, azt a klasszikusoknak nevezett, de voltaképpen oktalan, egyoldalú nemzetgazdászati nézeteknek köszönjük, melyek az önzés diktatúráját kiáltották ki vezető hatalomnak. Hogy a modern termelésben a pénz s a profit az egyedüli intéző hatalom, azt nem hozza magával semminemű termelési mód, hanem azt a zsidó szellem, a Mammon-imádás tette uralkodóvá."

A húszas években a nemzetgyűlésben elmondott egyik beszédében Prohászka nem csak a zsidó üzleti morál, hanem a keresztény intelligenciát háttérbe szorító, annak helyét átvenni igyekvő zsidó értelmiség és az általa hordozott kultúra kártékonyságát is hangsúlyozza:

,,A zsidó értelmiség térfoglalása a magyar irodalom elzsidósodását eredményezte. Amint Heine lekicsinyel mindent, ami német, úgy Ady lekicsinyel mindent, ami magyar. A zsidóság szelleme átjárja, meghamisítja a magyar érzést, a magyar szellemet, a magyar kultúrát."

Prohászka volt talán az első, aki felismerte, hogy ez nem csak magyar jelenség, így az egész európai civilizációra veszélyt jelent. Egy évvel halála előtt, egy katolikus nagygyűlésen így figyelmeztetett:

,,A nyugati kultúrának meghúzták a lélekharangot. A társadalom szétesik, és új barbárok jelennek meg, kiket osztályharc és vörös gyűlölet korbácsol. A társadalmi erkölcs hanyatlik. A materializmust nem a szociáldemokrácia, a szabad versenyt és a demokratikus szabadságjogokat nem a zsidóság találta ki, azok csak felhasználták azokat a kereszténység rontására."

A püspök helyesen ismerte fel, hogy liberalizmus, kapitalizmus vagy bolsevizmus közös tőről fakad, s mindegyik csupán eszköz a zsidóság kezében, hogy célját elérje. Prohászka 1927-ben meghalt, de eszméi, keresztényszocializmusa nagy hatást gyakorolt Szálasi Ferencre, aki a püspök által felvázolt gondolatokat, elképzeléseket egységes ideológiai rendszerbe foglalta, és a ,,napba öltözött forradalmár" előtti tisztelgésül, hungarizmusnak nevezte el.

,,A vallás, nacionalizmus és a szocializmus életösszhangja eddig azért nem sikerült, mert a zsidóság puszta jelenlétével azt lehetetlenné tette, mindenkor szétbontotta és mindegyiket saját anyagelvű világszemléletének megfelelően eltorzította." - jelentette ki Szálasi az Értelmiségi Nagytanács előtt 1942 december 27-én elmondott beszédében. A zsidóság tehát nem úgy jelent veszélyt az európai civilizációra, mint a történelme során hódító seregeikkel rátörő arabok, tatárok vagy törökök. A zsidóság azon a síkon hadakozik, amelyiken a legerősebbnek véli magát: a szellem síkján, s önmaga vagy nem alkalmaz erőszakot, vagy a piszkos munkát másokkal végezteti el (lásd. II. világháború). ,,Sikeréhez nincs szüksége erőszakra, és ellenállni sem lehet neki erőszakkal." - írja a kulturális forradalomról Charles A. Reich. Éppen ez a lényeg. Aki erőszakkal próbál ellenállni, ,,szabadságharcot" hirdet, azt mindenki hülyének nézi, mint olyat, aki látható ellenség hiányában tulajdon árnyaival hadakozik. A frankfurti agytröszt körmönfont elmélete szerint így lesz az ellenszegülőből elmebeteg, kezelésre szoruló, szánalmas fickó, aki ,,előítéletesen gondolkodik", ,,tulajdon hibáit a szegény zsidókra vetíti ki" és összeesküvés elméleteket fabrikál. De a kulturális forradalom csendes győzelme, a politikai korrekt ideológia egyeduralkodóvá válása juttassa eszünkbe Jerikó történetét, s ébredjünk rá végre: mindannyian jerikóiak vagyunk. A nyugati (keresztény) kultúra és civilizáció évezredes várfalai éppen összeomlani készülnek a zsidó kürtök hamisan csengő szavára, s ha azok összeomlanak, védtelenek leszünk.

,,Valahogyan kikopott belőlünk az a tudomás," - írja dr. Padányi Viktor - ,,hogy nem vonása Európának a kereszténység, hanem fogalomalkotó lényege, s általában hajlamosak vagyunk arra, hogy a kereszténységet szemléljük európai tényként, nem pedig megfordítva. Már pedig ez óriási különbséget jelent, különösen a jelen válsága tekintetében, főképpen azért, mert a kereszténység, mint Európa-lényeg, integráns része annak a nehezen kifejezhető valaminek, ami százféleségünk alatt közösen európai bennünk."

Belőlünk ,,kikopott ez a tudomás", a zsidóság azonban Marxtól Lukácson át egészen Marcuse-ig, Terézvárostól a Wall Street-ig tökéletesen tisztában van vele és eszerint is cselekszik. A hungarizmus szembenállása a zsidósággal tehát nem faji, hanem erkölcsi és szellemi természetű volt születésekor és a zsidó szellem által ihletett kulturális forradalom és globális vadkapitalizmus korában sem lehet más. Prohászka a századfordulón még az asszimilációban, a zsidóságnak a keresztény magyarságban való teljes feloldódásában látta a megoldást, de a bolsevizmus tapasztalatai nézetének felülvizsgálatára késztették. 1920-ban német nyelven megjelent ,,Zsidókérdés Magyarországon" című tanulmányában lehangoltan állapítja meg az asszimiláció csődjét: ,,Amíg a zsidóság fajközösséget alkot, amíg a saját útján jár, amíg a magyar zsidó a lengyel zsidóhoz közelebb áll, mint a keresztény magyarhoz, addig a nemzeti összeolvadásra gondolni sem lehet." De ugyanitt katolikus főpaphoz méltó megoldással áll elő: ,,Izraelnek újra egybe kell gyűlnie, egy nemzeti államot kell alkotnia, meg kell térnie az Üdvözítőhöz és mint külön népnek, be kell lépnie a keresztény kultúrába. Most átokban él és ameddig így él, átok lesz és nem is lehet más."

A hungarizmus aszemitizmusa (zsidó-nélküliség) tehát a keresztény antijudaizmusból származtatható (nevezik kulturális, vallási antiszemitizmusnak, vagy tévesen egyszerűen antiszemitizmusnak), amelyet Prohászka így jellemez: ,,Az antiszemitizmus a keresztény erkölcstan és a keresztény társadalmi rend reakciója, s mint ilyen, a legjogosultabb mozgalom." A hungarizmus ebből kifolyólag nem vallja a rosenbergi fajelméletet. Szálasi 1938 és 1940 közt vezetett börtönnaplója tanúsága szerint a későbbi nemzetvezető eredetiben (németül) tanulmányozta Alfred Rosenberg ,,A XX. század mítosza" című munkáját, és az abban foglaltakat a zsidó felsőbbrendűségi tudat változatlan formában való németre fordításaként értékelte és - finoman szólva - nem volt elragadtatva tőle: ,,Úgy gyanítom - le se merem még írni -: amit a zsidók majd 6000 éven át tettek, ezt akarná A. R. is, hogy a németek cselekedjék még meg - 6000 éves késéssel". Úgy vélte, Rosenberg elméletének megalkotásával éppen azokhoz vált hasonlóvá, akik ellen harcolni szándékozott. Szilárdan hitte, hogy Hitler maga nem osztja Rosenberg nézeteit. Maga Szálasi Ferenc úgyis mint gyakorló katolikus, úgyis mint államférfi Prohászka fent kifejtett felfogásával azonosult, egy független zsidó állam megalkotását tartotta szükségesnek:

,,A zsidóságot tehát feltétlenül el kell távolítani minden európai nép testéből, nem maradhat meg tehát az európai nagytérben és olyan helyet kell kiutalni számára, amelyen nem lehet többé ártalmára egyik népnek sem, és amelyen megépítheti és kiépítheti sajátos felfogásának megfelelő gyakorlati világát; rég óhajtott célját és vágyát: az önálló és a független és a szabad és a demokrata zsidó államot, melyben mindig béke lesz, mindig kenyér lesz, mindig munka lesz."

Bár 1948-ban létrejött a független Izrael, de ott ma a világ zsidóságának kevesebb mint egyharmada él, a többi továbbra is a világon szétszórva folytatja ,,áldásos" tevékenységét. Így zsidókérdés mindig is lesz, egészen addig, ameddig Prohászka látomása a világ valamennyi zsidóját magába fogadó, Krisztushoz megtért Izraelről be nem teljesedik. Ez viszont már nem a társadalomtudomány, hanem az eszkatológia tárgykörébe tartozik...

Addig viszont, ameddig ez be nem teljesül a zsidóság ,,átok lesz és nem is lehet más".

A hungarizmus fent ismertetett aszemita felfogásából egyenesen következik, hogy a nemzeti oldalon világszerte kóros méreteket öltő megfelelései kényszer egyik legvisszataszítóbb megnyilvánulása, az úgynevezett ,,dísz zsidók" vagy ,,jó zsidók" futtatása nemzeti szervezetekben - azt bizonyítandó, hogy az illető tömörülés mennyire nem antiszemita - nálunk szóba sem jöhet. Az ,,én zsidóm jó zsidó" szánalmas gyakorlata nemcsak saját tömegbázisát fordítja szembe az adott szervezettel, de ráadásul nem is igaz. A ,,dísz zsidó" ugyanis soha nem önzetlenül, a jó ügy szolgálatában csatlakozik egy számára eredendően ellenszenves szervezethez, hanem vagy bomlasztani akar, esetleg saját pecsenyéjét szeretné sütögetni, vagy azért, hogy a szervezet irányítását átvegye. Az általánosan ismert mondás a megtérő zsidóról, miszerint ,,egy kereszténnyel több lett, de nem lett egy zsidóval kevesebb" a közéletben érvényes csak igazán. A jól bevált zsidó taktika, miszerint ,,amit nem tudsz eltaposni, annak állj az élére" a itt is kiválóan működik. Ezért van a Zsidesz, hogy csak a legnyilvánvalóbb példát említsem. Ezzel szemben a ,,jó zsidó" kifejezés a Hungarista Mozgalom szemében azon zsidó hazafiakat takarja, akik nemzetük valódi érdekeit felismerve annak jobbá tételén munkálkodnak, hogy Prohászka víziója az Üdvözítőhöz megtért Izraelről - amely nem jelent fenyegetést sem szomszédaira, sem a világzsidóságon keresztül a többi nemzetre, - mielőbb valósággá válhasson. A hungarizmusnak nincs szüksége árulókra, renegátokra, akik bármilyen indokból megtagadják tulajdon fajtájukat. A mi érdekeinket, és meggyőződésünk szerint minden nép - ideértve a zsidó népet is - érdekeit az előbb említett ,,jó zsidók" szolgálják megfelelően. Nem azt várjuk tehát a ,,jó zsidóktól", hogy sorainkba állva forduljanak tulajdon fajtájuk ellen, tagadják meg múltjukat, identitásukat, hanem - ahogy a hungarizmus is a ,,nemzettel a nemzetért" van - ők is a ,,zsidókkal a zsidókért" dolgozzanak. Otthon.

A hungarizmus tehát - alapítója szelleméhez híven, aszemitizmusából fakadóan - elismeri a zsidóság jogát a független zsidó államhoz, de csak és kizárólag az 1948-as, nemzetközi szerződésekben rögzített határok között, tiszteletben tartva a palesztin nép önálló hazához való jogát (amelyeket szintén - mindmáig be nem tartott, számon nem kért - nemzetközi szerződések garantálnak). De a hungarizmus aszemitizmusa nem csak fizikai zsidónélküliséget, a zsidók saját hazájukba való szíves hazasegítését jelenti, hanem a népünk lelkét megmételyező zsidó szellemiséggel való teljes, megalkuvás nélküli szakítást is. A legjobb persze az lenne, ha emez inkriminált szellemiséggel legelőször maga a zsidóság szakítana, de napjainkban még nem támadt közöttük egy Mózes kaliberű vezető, akinek bátorsága lenne összetörni az aranyborjút és népét az igaz istenhez visszavezetni. Ugyanis az, amit mi gyűjtőnéven ,,zsidó szellemnek" nevezünk, a zsidók számára - még ha ők ennek éppen az ellenkezőjét is érzik - éppen olyan káros, mint a többi népre, sőt, károsabb, mivel ha nem szakítanak vele, előbb-utóbb a pusztulásukat fogja okozni.

Nem kell politológusnak lenni ahhoz, hogy az ember belássa: az aszemitizmus fizikai megvalósítása nem a közeli jövőben fog megtörténni (pedig mindenkinek jobb lenne). Ebből kifolyólag nem arra kell összpontosítanunk, amit most nem tehetünk meg (pl. kellemes haza utat kívánni kedvenc zsidóinknak), és sorsunkba beletörődve a jóleső önsajnálat langyos mocsarában hemperegni, hanem arra, amit a jelen körülmények közt is hatalmunkban áll megtenni. Ha őszintén magunkba tekintünk, s szétnézünk a minket közvetlenül körülvevő világban, meg kell vallanunk, a zsidóság fizikai eltávolítása a nemzet testéből csak a baj forrását szüntetné meg, az általa okozott szellemi, erkölcsi romlást még nem.

Ha elhessegetjük a malária-szúnyogot, miután megcsípett, többet nem fog csípni, viszont a mérge már bennünk van. Nem hiába óvta már Prohászka is a keresztény magyarságot a zsidó szellemtől, mentalitástól, gátlástalan üzleti moráltól, ez a méreg az elmúlt évszázadban bekerült a nemzet szellemi vérkeringésébe, s átjárta minden tagját. Ne legyenek ábrándjaink: ha valami csoda folytán az összes zsidó egyik napról a másikra szépen összekapná a motyóját és hazaballagna, az uzsora, a korrupció, a melósok kiszipolyozása, eszközként kezelése, az individualizmus, az ,,egydimenziós" - ,,teszkó gazdaságos lét", az ügyeskedés és megannyi minden itt maradna.

Amitől nagyjaink annak idején óvtak, mára a ,,kultúránk" része lett, észre sem vesszük, de körülvesz minket földi létezésünk minden egyes percében - szinte már elképzelni sem tudjuk az életet másképp, ebben nőttünk fel. Pedig ezen hatalmunkban áll változtatni, ha egész hazánkból nem is, de tulajdon életünkből azonnal kirekeszthetjük a zsidó szellemet és morált. Senki sem tilthatja meg, hogy saját egyéni életünket, emberi kapcsolatainkat az általunk vallott világnézet szellemében szervezzük újjá. De változtatni csak mi tudunk, senki más nem teszi meg helyettünk. Ennek a forradalomnak a lelkünkben és nem a szavazófülkében kell lejátszódnia. Előbb saját életünknek kell ,,aszemitává" lennie, hogy majdan egész hazánk is azzá válhasson.

Domokos Endre János - PHM vezető

Kitartás.net

http://kitartas.net/2014/03/28/domokos-endre-janos-zsidokerdes




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/43 oldal   Bejegyzések száma: 421 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 421 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 14742
  • e Év: 147659
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.