Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/67 oldal   Bejegyzések száma: 666 
Az orszàgot teleszarjàk szopornyicàval a migr
  2015-07-31 21:37:49, péntek
 
  Az orszàgot teleszarjàk szopornyicàval a migrànsok erre az ANTSZ bezàratja a szabad strandokat Velelencei tònàl mert nincs engedèlyük...

******************

Bezáratta a Velencei-tavi szabadstrandokat az ÁNTSZ



Propeller ma, 20:30

Bezáratta az összes Velencei-tavi szabadstrandot az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) - hangzott el az M1 péntek esti Híradójában.

Az M1-en a határozat alapján azt mondták: a hatóság szerint nem a vízminőséggel van baj. A probléma az, hogy a szabadstrandok engedély nélkül üzemelnek, nem felelnek meg a közegészségügyi feltételeknek és nincsenek vízi mentők, elsősegélynyújtó helyek.

A járási hivatal arra kötelezte a standok üzemeltetőit, hogy nyolc napon belül helyezzenek ki a parton fürdést tiltó táblákat és a lépcsőket távolítsák el. Aki nem tesz eleget a határozatban foglaltaknak, akár egymillió forintos, többször is megismételhető bírságra számíthat.

Dávid Zoltán strandüzemeltető az M1-nek nyilatkozva azt mondta: a tájékoztatást július végén kapták meg, a "strandszezon kellős közepén". Hozzátette: "békésebb és barátságosabb lett volna", ha a megfelelő hatóságok időben intézkedtek volna.

Tóth István (Fidesz-KDNP), Gárdony polgármestere arról beszélt: a kormány 15 milliárd forrást biztosít a településnek, amiből a jövő évtől hozzá kezdhetnek a Velencei-tó partszakaszainak felújításához.

A Híradó megkereste a Fejér Megyei Kormányhivatalt, de a hatóság egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

Ha a strandok bezárásáról szóló határozatok jogerőre emelkednek, az érintett partszakaszon nem lehet fürödni. Ha valaki a tiltás ellenére a vízbe megy, az önkormányzat vagy a rendőrség akár harmincezer forintos bírságot is kiszabhat rá - hangzott el.

Az ÁNTSZ június 5-én tájékoztatta az MTI-t a szabadvízi fürdőhelyek vízminőségéről. E szerint a magyarországi 241 kijelölt természetes fürdőhely közül 160 kiváló, 35 jó, 6 pedig tűrhető minősítést kapott, mindössze 4 esett az elmúlt négy év adatai alapján a kifogásolt kategóriába. Az ÁNTSZ honlapján is megtalálható lista szerint a Velencei-tó Agárdnál és Gárdonynál, valamint Velencén a Drótszamár Park és Kemping strandnál kapott jó minősítést. A többi velencei, valamint a velencefürdői strand vízminőségét kiválóra értékelte a hatóság.


http://propeller.hu/itthon/3136740-bezaratta-velencei-tavi-szabadstrandokat-antsz




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két zsidó megy a sivatagban teveháton.
  2015-07-31 21:28:31, péntek
 
  Két zsidó megy a sivatagban teveháton.
Az egyik megszólal:
- Te, adok 1000 sékelt, ha leszopod a tevét.
Leszopja, megkapja az ezrest. Mennek tovább, mire a másik is megszólal:
- Te, én is adok 1000 sékelt, ha leszopod a tevét.
Rendesen leszopja ez is, megkapja az ezrest. Mennek tovább, mire elgondolkozik:
- Te, ez mire volt jó? Visszakaptam a pénzemet, senki se lett gazdagabb.
- Forogjon a pénz, öcsém, forogjon a pénz!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Álhír
  2015-07-31 21:27:20, péntek
 
  A nemzetgazdasági minisztérium állásfoglalása szerint az üzletek vasárnapi zárva tartásáról szóló törvény értelmében nem csak az internetes vásárlás tiltott ezen a napon, de vasárnap a tévében sem mehet le olyan jelenet, melyben nyitva lévő kereskedelmi egység látható.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Önként”
  2015-07-31 21:04:53, péntek
 
  “Önként" = Ha elvállalják a munkát, akkor a jelenlegi 22 800 forint foglalkoztatást helyettesítő támogatás helyett 51 000 forintot fognak kapni.
Ha nem vállalják el a munkát, akkor a jelenlegi 22 800 forint foglalkoztatást helyettesítő támogatás helyett 0 forintot fognak kapni, mert kizárják a támogatásból.


http://41.media.tumblr.com/5bb9eb785a7a57a269b90c4d9cfe195a/tumblr_nscn81V8hV1qbg oyio2_1280.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tállai azonnal mondjon le képviselői mandátumáról, államtitk
  2015-07-31 20:53:42, péntek
 
  Trambulinról pisilt a medencébe Tállai András államtitkár


Tállai azonnal mondjon le képviselői mandátumáról, államtitkári kinevezését adja vissza, mert megzsarolta, megfenyegette a választókat.

Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2014. szeptember 25.
tallai2

Tállai András nyilvánosan megzsarolta a magyar választókat. Gengszter-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kis főnöke, aki a székesfővárosban államtitkári rangot is vett magának a Nemzetgazdasági Minisztérium fedőnév alatt működtetett gengszterközpontban, szemérmetlen módon, nem egy sötét raktárszobában, vagy a lehallgatástól tartva, egy folyóparti, vagy erdei beszélgetésen, de sajtóértekezleten zsarolta meg a Magyar Köztársaság választójoggal rendelkező állampolgárait, amikor azzal fenyegette meg őket, hogy amennyiben az ellenzékre szavaznak az októberi közigazgatási választáson, nem fognak állami támogatást kapni az uniós pénzekből.
hirdetés



Hogy csak tiszta forrást idézzünk, tiszta kormánypártit, vagyis a kormány seggében ülő Magyar Távirati Irodát, hát eme, magát hírügynökségnek nevező államhivatal jelentése szerint ezt mondta: hihetetlen felelősségük van a megyei önkormányzatoknak, hiszen az, hogy egy adott megye miként fog részesülni a 2014-2020-as európai uniós támogatásokból, nagyban függ attól, hogy milyen politikai összetételű lesz, kik fogják vezetni a megyét. Nagy a választás tétje, az a megyei önkormányzat tudja elérni a céljait, amelyik képes együttműködni a Fidesz-KDNP-kormánnyal - tette hozzá az MTI szerint.



Na mármost: Tállai András ezzel a mondattal elkövette a zsarolás, a politikai hatalommal való visszaélés, a politikai hatalommal való fenyegetés, a választók megfélemlítése és választások tisztaságának veszélyeztetése, a vélemény- és politikai szabadságjogok, mint a demokratikus, szabad és a hatalom által nem manipulált választáshoz való alapvető emberi jog megsértését. Tette ezt teljesen nyilvánosan. Ezért azonnal fel kellene jelenteni, de anélkül is hazánk pártatlan és örökös legfelsőbb ügyészének órákon belül vizsgálatot kellene indítani ellene, miután Tállai mentelmi jogának felfüggesztését kéri a parlamenttől.



Csakhogy nem ez fog történni. Semmi sem fog történni. Mivel Magyarország nem demokratikus ország, a törvényeket nem csak a klientúrára szabva és az ellenfelek megregulázására hozzák nálunk, hanem a politika, pontosabban a hatalom céljainak szolgálatában is használják. Nyilván Polt Péter erről mást mond a nagy nyilvánosság előtt - és ezt írjuk a javára -, mert ő - mint a világ számos országában a politikusok és a csicskásaik -, naponta köt elvtelen és a demokráciát megalázó érdekkompromisszumokat, de legalább suba alatt, mondjuk a Fradi luxusstadionjának VIP páholyában a szotyolázó kormányfővel, akivel egyébként egy helyiségben megfordulnia sem lenne szabad a legfőbb ügyésznek - már egy, a hatalmi ágak szétválasztását tiszteletben tartó országban. Vagyis - az ismert mondást idézve - mindenki belepisil az úszómedencébe, de nem a trambulinról. Nos, Tállai főkönyvelő és könyvvizsgáló urunk nem sumákolt, nyíltan vállalta, hogy a Fidesz-maffia vezető grémiumának tagjaként, módjában áll megfenyegetni azokat a választókat, akik esetleg azon törik a fejüket, hogy nem a Fideszre szavaznak.



És akkor majd Debrecen nagy szülötte, a volt mezőkövesdi polgármester, aki képes volt éhségmenetet gyalázni, felháborodottan fogja konstatálni, hogy az Európai Unió, az Egyesült Államok elnöke, volt elnöke, leendő elnöke, rosszallásának ad hangot a magyar demokrácia helyzetét illetően. Mert nem az a különbség az USA, Németország, Franciaország, Anglia demokráciája és a magyar demokrácia között, hogy ott nem, itt meg csalnak és lopnak a politikusok, mert ott is vannak csúnya korrupciós és egyéb sötét ügyek bőven. Azzal, hogy akit rajtakapnak, azt fel sem kell kérni, hogy húzzon el a francba, de ha mégis, hát rapid módon fel is kérik a távozásra.



Én most itt, arra kérem Tállai Andrást, hogy azonnal mondjon le a képviselői mandátumáról, államtitkári kinevezését adja vissza, mert a közhivatalnoki tisztségével, a képviselői mivoltával teljesen ellentétes, azt mélyen sértő dolgot tett, megzsarolta, megfenyegette a választókat, azokra akart a hatalom eszközeivel nyomást gyakorolni, akiket az ilyesmitől alkotmányos kötelessége lenne megvédeni, és akiknek kutya kötelessége lenne az érdekeit és szabadságjogait őrizni az ilyen és ehhez hasonló kísérletekkel szemben. A Fideszben persze maradhat akármilyen választmányi elnök, hiszen a Fidesz nyíltan gengszterek gyülekezete, amelyet a capo di tutti capi, vagyis Orbán Viktor irányít, tehát ott ez a viselkedés egy pillanatra sem lesz kritika tárgya.



A magyar demokratikus ellenzék tisztelt képviselőit pedig felkérem arra, hogy mától bojkottálják Tállai Andrást, ne tekintsék képviselőnek, ne szólítsák a parlamentben képviselő társuknak, ahol megjelenik, onnan azonnal vonuljanak ki, azt demonstrálva, hogy gengszterekkel nem hajlandóak egy levegőt szívni. Nem mondom, hogy ez eredeti ötlet, mert a Fidesz ezt már sikerrel alkalmazta egy bizonyos Gyurcsány Ferenccel szemben, aki - ha nem is olyan nyilvánosan, mint Tállai András -, de bevallotta, hogy a választási győzelem érdekében nem mindig mondtak igazat. Ez elég volt a Fidesz számára, hogy kiközösítse Gyurcsányt. Akkor a demokratikus ellenzéknek is elégnek kéne lenni ugyanerre, ha egy parlamenti képviselő, egy hivatalban lévő államtitkár, a hatalom egyik vezető személyisége fenyegetni, zsarolni merészeli az ellenzéki szavazókat.



Persze az igazi fellépés Gengszter-Magyarország urai ellen az lenne, ha az ellenzék - látva, hogy Magyarországon nincs demokrácia, és csak a demokrácia látszatával élnek vissza, egyre kisebb sikerrel -, felhagyna azzal, hogy részvételével a demokrácia megcsúfolásának és leépítésének folyamatában itthon és külföldön legitimálja Orbán Viktor förtelmes rendszerét, amely már a határainkon túl is egyre nyíltabban megvallott közutálat tárgya. A demokratikus ellenzéknek bojkottálnia kellene az orbáni rendszert, benne természetesen a nem tiszta, azonos esélyeket nem biztosító választásokat is.



Amíg a hatalom a saját hatalmának védelmében szabja a napi szükségletekhez a törvényeket, legyenek azok adó-, vagy választási törvények, amíg a közszolgálati média állami hazugsággyárként funkcionál, amíg az ügyészség a politika szolgálólánya, amíg a rendőrség törvényeket betartandó tevékenységét a helyi hatalmak kénye-kedvéhez kell igazítani, amíg Magyarországon az állampolgárok nem azonos jogokkal és esélyekkel rendelkeznek a gazdaságban, az állami munkahelyekhez jutásban, attól függetlenül, hogy a kormánypártra vagy az ellenzékre szavaznak-e, addig az ellenzéknek más dolga nem lenne, mint e rendszer megdöntése. Semmi esetre sem fenntartása azzal, hogy elvtelenül kollaborál vele és a parlamentben a száját tépve azt a látszatot kelti, mintha Magyarországon parlamenti demokrácia lenne, mert nincs és nincs - amit Tállai urunk csütörtökön Miskolcon sajtóértekezleten hivatalosan is megerősített.



Zsebesi Zsolt


http://gepnarancs.hu/2014/09/trambulinrol-pisilt-a-medencebe-tallai-andras-allamt itkar/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Együtt a Corvinusért!
  2015-07-31 20:42:20, péntek
 
 
Együtt a Corvinusért!



Lépjen kapcsolatba a petíció szerzővel!

Tájékoztatás a Budai Campus helyzetéről
2015-07-31 16:17

Kedves Kollégák, Hallgatók, a Campus sorsáért aggódó Barátaink!

A július 30-i sajtó ontotta a felsőoktatási államtitkár nyilatkozata alapján azokat a híreket, hogy a Corvinus Egyetem Budai Campusát beolvasztják a Szent István Egyetembe. Alig egy hete az Egyetem, s azon belül különösen az érintett három kar azt a feladatot kapta az EMMI államtitkárától, hogy dolgozzák ki a gödöllői egyetemmel a szakmai együttműködés koncepcióját. Három forgatókönyv elkészítését várja az államtitkárság, ami alapján majd a szakmai döntést meghozzák: első helyen a szenátus által július 6-án elfogadott, BCE-SZIE együttműködési tervezet mélyebb kibontása szerepelt; a másik változat szerint a BCE integrálhatja a SZIE-t, ám ez a gödöllői egyetem megrendült pénzügyi helyzete miatt aligha reális felvetés, és a Corvinus egésze számára nem reális opció; a harmadik változat a fenti, a sajtóban megjelent hír, a budai karok integrálása a SZIE-be.

Az államtitkárság nyilatkozata váratlanul érte a budai karokat, hiszen éppen az államtitkárságtól kapott munka elején vagyunk. Ezzel kapcsolatban közös nyilatkozatot adott ki a három dékán, és újabb tárgyalásokat kezdeményezett az EMMI-vel.

A két hét múlva esedékes határidőre az első változat kidolgozására jött létre egy bizottság, melynek tagjai a három dékán mellett Tóth Magdolna, Felföldy József és Lakner Zoltán professzorok. A koncepció a kormány által elvárt Közép-Magyarországi Agrártudományi Centrum kialakításának szakmai szempontjait vázolja fel a BCE budai karok és a SZIE együttműködésével. Nem kis problémát jelent azonban, hogy a SZIE részéről ebben semmiféle együttműködési készség nincs. Az alapvetés azonban egyértelműen az, hogy a Budai Campus a Corvinus Egyetem része marad.

A hármadik változat kidolgozásában alighanem a SZIE az érdekelt, ebben a budai karok a tételes, szabatos ellenvélemény megfogalmazását, az integráció káros következményeinek átgondolását tervezik. Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a SZIE-vel való integráció előbb vagy utóbb a gödöllői kiköltözést fogja jelenti, még akkor is, ha ma az államtitkárság azt kommunikálja, hogy a campus megmarad, hiszen nem való másra, mint az itteni képzések folytatására. Elég egyértelmű, hogy a SZIE ,,kisgömböc attitűdje" azért erősödött fel, mert az Állatorvosi Kar kiválásával erőteljesen megrendül majd. Pénzügyi szempontból, szakmai téren, tudományos - publikációs produktumban egyaránt.

A SZIE integrációs átszervezése azonban nem adna választ a torz felsőoktatási struktúrára, az agrárképzések alacsony finanszírozására.

Nagyon nehéz időknek nézünk elébe, de bízunk abban, hogy a Budai Campus közössége, oktatók, dolgozók és hallgatók, valamint a karainkkal szimpatizáló szakmai-társadalmi közeg együttesen kiállnak az egyetemért, a campusért, és érdemben tudják hallatni szavukat. A most véglegesnek beharangozott augusztusi bejelentésig támogatói nyilatkozatokkal, az EMMI-be és a sajtóba eljuttatott, szakmai szervezetektől származó támogatásokkal tudjuk jelezni eltökéltségünket a Budai Campus és az itt folyó oktatás, kutatás értékeinek megőrzése terén, és a megkezdett fejlesztések, a felfutó nemzetközi képzések fontossága iránt.

Meglehet, ez sem lesz elég, s ennél látványosabb szolidaritási akcióra lesz majd szükség a Budai Campusért. Ezért kérjük, javasoljuk, hogy maradjunk kapcsolatban.

Bízva a közösség erejében, üdvözlettel:



Szilágyi Kinga, Hegyesné Vecseri Beáta, Hegedűs Attila dékánok

Budapesti Corvinus Egyetem, Budai Campus

BCE HÖK


http://www.peticiok.com/a/116219
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szőke nő hazamegy feketére festett hajjal, kitetoválva, tele
  2015-07-31 20:35:32, péntek
 
  Szőke nő hazamegy feketére festett hajjal, kitetoválva, telelőve piercinggel, sötétre mázolt szemmel...
A férje elképedve ráordít:
- Hogy nézel ki?!
...
- Drágám! Te mondtad, hogy Marilyn az ideálod...
- De MONROE bazd meg, nem MANSON!!!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Mozgósítják a brit katonákat a menekülthullám miatt
  2015-07-31 20:21:25, péntek
 
 
Mozgósítják a brit katonákat a menekülthullám miatt

külföld
ma 7:16


A brit hadsereg is beszáll a rendteremterésbe a Nagy-Britanniát Franciaországgal összekötő alagút közelében kialakult válság enyhítéséért, értesült a Telegraph.

Ezrek akarnak illegálisan átkelni a Csalagúton, elindulnak gyalog, felkapaszkodnak a vonatokra, a teherautókra. Több ezren próbálkoztak az elmúlt három napban az átjutással, mintegy 150-en járhattak sikerrel.


Veszteglő kamionok Kentben. Fotó: AFP/ Jack Taylor


A menekültek folyamatos nyomása miatt akadozik a forgalom az alagútban, ezért a kamionok esetében már 19 óra a várakozási idő. Emiatt Kentben teljesen bedugultak az utak. A hétvégén rengeteg turista indulását is várják, ezért a hadsereg segít megtisztítani az utakat az ottrekedt teherautóktól. Többek között laktanyákat nyitnak meg ideiglenes parkolóknak.

Nagyon éles lett a belpolitikai vita a helyzet kezeléséről. David Cameron miniszterelnök “bevándorlók rajzásáról" beszélt. A jellemzően rovarokra használt kifejezés (“swarm“) felháborította a baloldali és a liberális ellenzéket is. Az ENSZ menekültügyi szervezetének egyik vezetője is elítélte a brit kormányt, mert xenofób szólamokkal kelti a hangulatot. (Telegraph)

http://444.hu/2015/07/31/mozgositjak-a-brit-katonakat-a-menekulthullam-miatt/

*************************



A végén kiderül, hogy Orbán maga Teréz Anya reinkarnációja.
Más országokban már katonaság....
Itt meg tejben-vajban Kánaán.

Mocskos náczi állam, hosz mindenki tudja a tanulatlan bevándorló a jó. Ja és legyen bűnözésre hajlamos és erőszakos. Ezek meg ezen szent emberek ellen akarnak védekezni. Pfujjjj!!!

nem is ertem a ciganyok miert nem tanulnak meg par szot afganul , egy kis szort növesztve siman kiadhatnak magukat menekültnek, es angliaban felvehetnek a SEGILYT
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kényszerközmunkával építi a szerb határra a kerítést a döbrö
  2015-07-31 17:47:26, péntek
 
  Kényszerközmunkával építi a szerb határra a kerítést a döbrögista horda

Posted on 2015/07/31 Szerző: Admin


490 munkanélkülit hívott be Csongrád megyében a kormányhivatal, akik csupán a helyszínen szembesültek azzal, hogy a kormány kerítését kell építeniük 51 ezer forintos havi bérért. Úgy tűnik, mégsem igaz, hogy csupán a honvédség vesz részt az építkezésben: a kerítést kényszerközmunkások és rabok fogják felhúzni. Ha az elsőként behívott 490 ember nem vállalja ezt a munkát, elveszik tőlük a megélhetésüket biztosító foglalkoztatást helyettesítő támogatást. A napi 8 órás munka mellett pedig biztosan nem lesz lehetőségük normális állást keresni.

aker
Úgy tűnik, úgy spórol a kormány a kerítés költségén, hogy nem fizetik ki normálisan az embereket, és nem szakképzett munkaerőt foglalkoztatnak az építésnél. A keményen dolgozó kisemberek kormánya még a plakátjain reklámozott ,,csodálatosan növekvő" minimálbért se hajlandó kifizetni saját állampolgárainak (valójában tudjuk, nettóban ez egyre kevesebbet jelent a megnövekedett adóterhek miatt). Aki pedig a kemény fizikai munkát ennyiért nem vállalná, attól elveszik a megélhetést jelentő támogatást.
Kiváló példát mutat ezzel a munkaalapú társadalom kormánya minden multinak arról, hogy lehet a munkavállalókkal bánni Magyarországon.
Nevetséges, hogy a kormány egy építkezésen saját állampolgárai bérén spórol, csak azért, hogy bemondhassák utána a propagandában, hogy nem is volt olyan drága a kerítés építése, miközben mindannyian sejthetjük, mennyi pénz fog itt is elfolyni a túlárazott anyagokra az ilyen-olyan közbeszerzések közepette.


Ha Orbánékat tényleg érdekelné a keményen dolgozó emberek helyzete, akkor nem éhbérért vezényelnének ki közmunkásokat, hanem tisztességes fizetést adnának a tisztességesen dolgozó magyar embereknek!
De úgy tűnik, Magyarországon a magyar emberek kizsákmányolásában a magyar kormány mutatja az utat.
Az pedig csak hab a tortán, hogy a hírek szerint november végéig alkalmaznák ezeket az embereket, amiből sejthető, hogy a kerítés Orbán Viktor ígéretével szemben nem fog augusztus végiéig felépülni.
De úgy tudjni, nemcsak ez a 490 ember lesz bevetve ingyen munkaerőként a kerítés építésénél. Meg nem erősített információink szerint rendvédelmi szakközépiskolásokat is kirendelnek a nyári szünetben a kerítés építéséhez. 16-17-18 éves gyerekek fogják építeni a fizikai határzárat.
Tehát kényszerközmunkával építi a déli határra a Fidesz azt a kerítést, amelyről tudjuk, hogy valójában nem fogja a menekülteket megállítani, maximum a legelesettebb és legszerencsétlenebb embereket. Ellenben jó sok pénzbe kerül, amiből a kormány a magyar munkavállalókon spórol. Úgy tűnik, tényleg semmi más nem számít, csak és kizárólag a PR-érték.
(kettosmerce)
Bal-Rad komm: Ugyanakkor viszont ÚJ MUNKAHELYEK QRMÁNYZATI teremtéséről fognak ódák zengedezni! Meg hát cinosodik is így a munkaügyi statisztika!

https://balrad.wordpress.com/2015/07/31/kenyszerkozmunkaval-epiti-a-szerb-hatarra -a-keritest-a-dobrogista-horda-2/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország államformája startupra módosul
  2015-07-31 17:43:43, péntek
 
  2015. július 31.

Magyarország államformája startupra módosul

A Parlament szeptemberben módosíthatja az Alaptörvényt. Az IMF helyett a Kickstarter lesz az új barátunk.

kickstarter_hun.jpg

Nem mindennapi gazdasági programmal rukkolt elő a Pénzügyminisztérium: Magyarország éves GDP-jét, 135 milliárd dollárt a kickstarter.com-on próbálják meg egy év alatt összegyűjteni. A Kickstarter kritériumainak való megfeleléshez szükséges módosításokat a Parlament már szeptemberben átvezetheti az Alaptörvényben. Így például Magyarország államból Kft-vé alakul, hárommillió forint törzstőkével.

A legvalószínűbb, hogy Színház kategóriában indulunk majd el, a projekt rövid leírása pedig ez lesz: ,,Balaton Sound, Sziget és Mága Zoltán minden évben a világ legnagyobb, 93000 négyzetkilométeres fesztiválján."

Ha egy év alatt összejön a 135 milliárd dollár, akkor senkinek nem kell egy fillér adót sem fizetnie, az állam önfenntartó lesz.

http://hircsarda.blog.hu/2015/07/31/magyarorszag_allamformaja_startupra_modosul
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/67 oldal   Bejegyzések száma: 666 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 666 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 73
  • e Hét: 406
  • e Hónap: 14598
  • e Év: 147515
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.