Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/52 oldal   Bejegyzések száma: 511 
A magyarok kétharmada, a görögök háromnegyede késik a számlá
  2016-11-30 19:28:49, szerda
 
  2016. 11. 30. 05:00
A magyarok kétharmada, a görögök háromnegyede késik a számlákkal

Nehezen jönnek ki a háztartások a fizetésükből

Tízből négy magyar gondolja úgy, hogy nincs elegendő pénze a kiegyensúlyozott és méltányos életvitelhez - derül ki az Intrum Justitia legfrissebb kutatásából. Az idei felmérésben 21 ország 21 317 európai - köztük 1005 magyar - állampolgára vett részt. A válaszokból kiderült, hogy tavaly óta nőtt azon háztartások aránya, amelyek nem tudják időben fizetni a számláikat.

,,A kutatás rámutat, hogy a magyar családok jelentős részének vannak pénzügyi nehézségei" - mondta Felfalusi Péter, az Intrum Justitia vezérigazgatója. A megkérdezett európaiak 44 százalékával már legalább egy alkalommal előfordult, hogy késve fizették be számlájukat az elmúlt 12 hónapban - ennek fő oka az, hogy nem állt rendelkezésükre a számlák rendezéséhez szükséges összeg. Görögországban a legmagasabb a késve fizetők aránya, ott a megkérdezettek 76 százaléka nem fizetett időben.

Dániában és Spanyolországban a legalacsonyabb a késve fizetők aránya, de a lakosság 31 százaléka még ott is határidőn túl fizette be a számlákat az elmúlt évben. Magyarországon ez a mutató 64 százalékos, ez a második legrosszabb arány Görögország után az európai rangsorban.

Tízből három magyar megkérdezettben merült már fel a külföldre költözés gondolata a pénzügyi helyzete miatt. Ez az arány a kutatásban részt vevő országok közül - Görögország mellett - hazánkban a legmagasabb. A legnépszerűbb célországok Ausztria, Németország és Nagy-Britannia. ,,A külföldre távozó munkaerőt új munkahelyekkel lehet visszacsábítani. Ebből a szempontból nagyon pozitívnak értékeljük a kormányzat társaságiadó-csökkentési kezdeményezését. Meggyőződésünk, hogy ezzel új szolgáltatói központok jönnek Magyarországra, és újabb munkahelyeket teremtenek" - hangsúlyozta Felfalusi Péter.

Az európaiak 27 százaléka állítja, hogy időnként nem tudja visszafizetni tartozásait. Az ebbe a csoportba tartozók anyagi helyzete rosszabb, mint tavaly volt, és borúsabban is látják a jövőt pénzügyi tekintetben. Európai összehasonlításban a megkérdezettek közel 30 százalékának okoz nehézséget az adósságok visszafizetése, a magyar lakosság esetében ez az arány csaknem 40 százalék. Az európaiak elsősorban banki forrásból próbálják megoldani anyagi gondjaikat, Magyarországon viszont inkább a család és a barátok nyújtanak segítséget.

Mind az európai, mind pedig a magyar megkérdezettek mintegy ötöde ért egyet azzal, hogy a pénzügyi edukáció hiánya szerepet játszik a rossz anyagi helyzet kialakulásában. Bizakodásra ad okot, hogy a magyarországi válaszadók a múlt évhez képest kedvezőbben látják a jövőt; 4 százalékkal többen bíznak abban, hogy személyes pénzügyi helyzetük javulni fog, és ugyanennyivel nőtt azok aránya is, akik hosszú távon is bíznak ebben.

http://www.vg.hu/gazdasag/nehezen-jonnek-ki-a-haztartasok-a-fizetesukbol-478531?u tm_source=hirlevel&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=gazdasagi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy osztrák bank lefoglalta a Vajna-fánkozó harmadát
  2016-11-30 19:25:49, szerda
 
  Akkor ezt is fizethetjük.
Hú, nagyon izgulok, hogy a nemzet hörcsögnéje nehogy (pénzmosoda) fánkozó nélkül maradjon.



" Gomez volt eredetileg a tavaly decemberben bejegyzett cég ügyvezetője,
de miután nyáron hivatalosan eltiltották mindenféle cégvezetéstől
2021-ig, Vajna Tímea is ügyvezető lett júliustól."

Eltiltott "cégvezető."...... ........Madarat tolláról, embert barátjáról.
Nem igaz, hogy nem bírták felhívni a Tállait. Egy rekesz tepertős fánkért simán töröltette volna a tiltást.

Azért az elmond valamit a "vállalkozókról" ha korlátlan mennyiségű pénzel, és politikai támogatással sem tudnak normálisan üzemeltetni egy üzletet.

Timi bement reggel, és mondták neki, hogy végre hajtás van! Ő meg megnyugodott, és hazament.
Másnap már neki is gyúrni kellett.
A tésztát.



Egy osztrák bank lefoglalta a Vajna-fánkozó harmadát

haszanz
gazdaság
ma 13:50


Végrehajtás került a Vajna-házaspár fánkozóját működtető Mr. Funk Vendéglátó Kft. egyharmadára. Nem arra, ami a Beauty Enterprises Hungaryn keresztül Vajna Tímeáé és férjéé, hanem Gomez Norbert harmadát vitte november 24-én az osztrák Oberbank AG.

Az Átlátszón bemutatott cégbírósági dokumentumok szerint a lefoglalás oka egy 104 380 eurós (nagyjából 31 millió forintos) kölcsön miatt indult végrehajtási ügy.

Gomez ötlete volt a fánkozó megnyitása és vette rá Vajna Tímeát, hogy csatlakozzon. Gomez volt eredetileg a tavaly decemberben bejegyzett cég ügyvezetője, de miután nyáron hivatalosan eltiltották mindenféle cégvezetéstől 2021-ig, Vajna Tímea is ügyvezető lett júliustól.

https://youtu.be/euhTNXF7qow

Hogy a végrehajtás mennyiben befolyásolja az üzlet működését, aminek az üvegét korábban betörték, majd valamilyen rejtélyes ok miatt a nyitás után hetekre bezárták, azt nem tudni.


http://444.hu/2016/11/30/egy-osztrak-bank-lefoglalta-a-vajna-fankozo-harmadat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bűvölés és bűvöletbe esés
  2016-11-30 18:58:57, szerda
 
  Bűvölés és bűvöletbe esés

Közzétéve 2016-11-30

Mindenki rengeteget fog keresni!


Ezt nem én találtam ki. A nemzetgazdasági miniszter mondta. Pontosabban így fogalmazott: Magyarországon lezárult az alacsony munkabérek időszaka. Ez a múlt héten nyélbe ütött bérmegállapodásnak köszönhető, amelynek alkalmából nem csupán a minimálfizetéseket emelik jövőre és hosszabb távon, hanem az úgynevezett szakmai bérminimumot is. Előbbi 2017-ben 111 ezer forint helyett 128 ezer lesz - bruttóban -, utóbbi pedig 129 ezer helyett 161 ezer. És nem áll meg a menet, megvannak a következő esztendőkre vonatkozó számok is. A munkaadók emiatt növekvő terheit adó- és járulékcsökkentésekkel mérséklik, remélvén, hogy számításaik alkalmasak a kecske jóllakatására anélkül, hogy elpocsékolnák a komplett káposztakészletet. Akárhogy is, a hatéves terv összességében épp alkalmas arra, hogy Varga Mihály 40 százalékos béremelésről beszélhessen, amikor kerek számokkal szeretne zsonglőrködni.

Megengedem, az alacsony és a rengeteg között vannak fokozatok - ha lezárult az a korszak, ha nem -, vagyis tisztában vagyok vele, hogy írásom címében a költői túlzás eszközét alkalmaztam. De miért pont én ne tehetnék ilyet? Ha már havi 128 ezer forintnak örvendezve értekezhet a miniszter az alacsony munkabérek kiiktatásáról és soha vissza nem téréséről - és ha egy korszak kétségkívül véget is ért? Mármint az, amelynek során egy-két évtizedig tényleg a valóság különb- s különbféle értelmezése, és nem totálisan virtuális világok építgetése képezte a menet közben egyúttal sokat harsányodó verbális politika alapjait.
Szó se róla, a béremelés és a küszöbönálló nyugdíjemelés - ennek amúgy jelentősen szerényebb mértékéről ma ugyancsak dönt a kormány - húsba vágóbb és valóságosabb, mint az elmúlt másfél esztendő első számú kampánytémája. Utóbbit ideje is volt lecserélni. Azaz ha eldobni nem is, valamelyest háttérbe szorítani. Amit kihozhattak belőle, kihozták. Hogy elsöprőbb sikerre számítottak - érvényes népszavazással, alaptörvény-módosítással -, kézenfekvő, de hát nem lehet mindig minden egészen tökéletes és hibátlanul gömbölyű.
A témaváltás vagy hangsúlyáthelyezés - nevezzük, aminek akarjuk - azért is indokoltnak tűnik, mert a kormányzati ciklusoknak eddigi tudásunk szerint hasonló a karakterük. Az utóbbi időben persze megborultak a rendszerek, és nem fix, hogy a korábbi sablonok változatlanul alkalmazhatók. Ám ezzel együtt sem árthat felidézni, hogy a radikalizálódásnak jellemzően a ciklusok elején-közepén van hozadéka, amikor ellenben közelednek a választások, az emberek szívesebben fordulnak a nyugodt erők, a pozitív energiákat megmozdítani képes konszolidáltak felé. Magyarán pluszos és egyúttal beváltható ígéreteket, sőt, konkrét ajándékokat várnak.
Nem véletlen tehát, hogy a célkereszt kellős közepébe az alsó középosztály kerülhet ismét - Orbán Viktor múlt heti, a Világgazdaságban megjelent interjújának is ők voltak már a főszereplői -, így azon sem lepődnék meg, ha megint általánossá válna a keményen dolgozó kisemberek rendszeres emlegetése. Ők nagyjából másfél évvel ezelőtt előkerültek már egyszer, de abban a pillanatban hamarjában felbukkantak a migránsok - a kormányzat szerencséjére -, és a kisemberek átmenetileg eltörpültek.
Szó, ami szó, tény, ami tény: a 15 százalékra és a 25 százalékra olyat nem mondhatunk, hogy nincs konkrét és kézzelfogható tartalmuk. Egyrészt van, másrészt nagy valószínűséggel olyan köröket érintenek kedvezően, amelyek tagjai választópolgárként eddig nem tartoztak a népesség legaktívabb-legfideszesebb rétegei közé. Egy az egyben senki voksa sem vásárolható meg csak úgy, a szavazatszerzés kultúrája szofisztikáltabb, mint a Lehel piac, ám az irány alaposan megtervezettnek és kidolgozottnak tűnik. Feltétlenül kidolgozottabbnak, mint amilyen Medgyessy Péterék 50 százalékos közszférás ígérete volt 2002 előtt - és amelynek beváltása később kőkeményen megrogyasztotta a magyar gazdaság alapvető fejlődési esélyeit.
A hat év alatt 40 százalék óvatosabb duhajkodási szándékra utal - ez anélkül is megállapítható, hogy megpróbálnék mélyebben elmerülni a program teljesíthetőségének rejtelmei között. Bíbelődjenek ezzel - helyettem is - a rátermettebb-felkészültebb közgazdászok. A történetnek számomra egyelőre izgalmasabbak a politikai vonatkozásai. Ezekkel kapcsolatban két dolgot szeretnék megjegyezni még. Az egyik, hogy a közhangulat attól csak vidámabbá válik, ha nem a hazánkra leselkedő rettenetes veszélyek lesznek a kommunikációs stratégia középpontjában. Hanem a pénz. A több pénz. A másik, hogy miután ezt a tematikai mezőt is könnyed lendülettel fogja uralni a Fidesz, még nehezebb dolga lesz az összes kihívójának. Jobbról is, balról is. Innen szép nyerni, ahogy mondani szokás. Sőt, nemhogy nyerni, de egyáltalán versenyezni és észrevehetőnek lenni is.
(mno)
Bal-Rad komm: Mindenki rengeteget fog KERESGÉLNI a következő hat esztendőben!-az már biztos! Hogy ki mennyit fog találni?-az már egy más kérdés!
Mert azért az a 40 százalék izzasztóan remek emelkedés ám! Így első hallásra. MERTHOGY A RENGETEG ÍGÉRET KÖZÖTT MÁR SENKI SEM FIGYEL A HAT ÉVRE!
Úgy már mondjuk csak évi 6,66 százalék. Némileg kevesebb mint a 40 százalék!
1989-ben a havi netto átlagkereset Magyarországon 8165 ft. volt/hó
2016-ban Budapesten a legmagasabb átlagbér: 222 ezer forint volt a félév végén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében pedig alig több mint 116 ezer forint volt. Ha ezeket összeadju, majd elosztjuk kettővel, kijön egy átlag. 169 ezer forint.
Magyarán az idén kb. 20,7-szer annyi volt a havi netto jövedelem, mint '89-ben. 27 esztendővel a rendszerváltás után. Az éves netto bérnövekmény tehát a '89-es bázisévről kiindulva évi 7 (AZAZ HÉT!) százalék! (Ha jó a matek!)
Mondjuk nagyjából annyi, mint amit Varga Mikhál úr a falat dörömbölve beharangozott a következő hat esztendőre, MINT ÓRIÁSI BÉRFEJLESZTÉST! Döbrögi elszántsága jeleként!
No persze ha Mikhál úr úgy adja elő Döbrögi “nagylelkűségét", hogy a béremelkedés mértéke annyi lesz mint a megszokott!...-hát hozsannázásban nem törnek ki a magyarok!
A 40 százalék az sokkal jobban hangzik!
Gondoljunk bele: ha whytézz Antall József '91-ben azt mondja, hogy meglátjátok tízszeresére növelem a fizetéseteket!-azonnal örökös királlyá választotta volna a magyar nép!

(A Bal-Rad matekhoz felhasznált irodalom:

http://www.ksh.hu/statszemle_archive/2001/2001_04-05/2001_04-05_420.pdf
https://www.ksh.hu/keresetek )

http://www.balrad.com/2016/11/30/buvoles-es-buvoletbe-eses/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbrögi elrendelte…
  2016-11-30 18:56:13, szerda
 
  Döbrögi elrendelte...


Közzétéve 2016-11-30

Az Országvédelmi Alapból lesz új stadionja Orbán Viktor második számú kedvenc csapatának


Sikeresen tarhált a stadionépítésre eddig adott 12,8 milliárd állami forinthoz még 3,3 milliárdot a kormánytól a székesfehérvári önkormányzat. Sejteni lehetett, hogy Orbán Viktor nem fogja cserben hagyni szeretett városát valamint klubját, a barátja, Garancsi István tulajdonában lévő Videotont sem, amikor kiderült: jóval többe kerül majd a sóstói stadion, mint amennyit első körben a kormány adott rá. Az egyedüli pályázó ugyanis 16 milliárdért végzi el a munkát, ami hárommilliárddal kevesebb, mint amennyit a kormány gálánsan félretett rá.

A munkák elkedződtek, a hiányzó hárommilliárd forintot az önkormányat vállalta át, abban a reményben, hogy a kormány odaadja a különbözetet. És sokáig nem is kellett bizonytalanságban maradniuk, Orbán Viktor jegyzi a tegnap megjelent kormányhatározatot, ami azonnal átcsoportosít még 3,3 milliárdot a projektre. Ami elvileg a stadion mellett a székesfehérvári Sóstó Termeszetvédelmi Terület és Vidámparki csónakázótó rehabiliticióját is jelenti, de a nagy pénz természetesen az új arénára megy.
A 3,3 milliárdot az Országvédelmi Alaptól veszi el Orbán. Ez elvileg a gyengébb növekedés esetére félretett biztonsági tartalék, de a jelek szerint vannak ennél fontosabb ügyek.
(444)
Bal-Rad komm: EGY VIDEOTON STADIONNÁL (meg általában egy stadionnál-de még inkább a futballnál) FONTOSABB DOLOG NIN!-ÉS NEM IS LESZ!
A' zország különben is meg van védve! A' zút szélin senkit nem látni!
Akkóhát...? Mijabaj? Hogy nem a Market Építő Zrt. építi? Még nem késő! Döbrögi elintézheti, hogy a kötélbarát cége építsen magának stadiont.

http://www.balrad.com/2016/11/30/dobrogi-elrendelte/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elrontjuk az örömöt: Gyárfás lemondásával nem fog változni
  2016-11-30 18:50:00, szerda
 
 
Elrontjuk az örömöt: Gyárfás lemondásával nem fog változni semmi

2016. november 30. - Mr Flynn Rider

"A legsötétebb éjszaka is idővel véget ér és kisüt a nap!"
,,Mély levegő, tiszta lap."

- így kommentálta Hosszú Katinka és Gyurta Dániel, hogy lemondott Gyárfás Tamás, az Úszószövetség elnöke.

Nem akarjuk elrontani a méltán népszerűtlen Gyárfás Tamás távozása feletti örömöt. Hiszen a dildóborány már csak az utolsó csepp volt a pohárban. A gond csak az, hogy egy ember távozásával a rendszer nem fog megváltozni.

gytbd.jpg

Gyárfás vén róka volt, aki nem tudott annyira taktikus lenni, hogy az úszók érdekei és a Fidesz érdekei között lavírozni tudjon. Meg, béna is volt, szegénykém.

A Fidesz érdekei (húzunk ki minél több pénzt és termeljünk minél több politikai tőkét úgy, hogy az úszóknak minél kevesebb jusson) teljesen ellentétesek az úszók érdekeivel (legyen elég lehetőség a felkészülésre, legyenek európai körülmények, ne legyen korrupció, stb.)

Most akkor, elnézve az utóbbi hat év történéseit,
kinek az érdekei szerint fog tovább alakulni az Úszószövetség és a magyar úszósport sorsa...?

Költői kérdés volt, ne is válaszoljon rá!

De nézzünk néhány érvet amellett, hogy igazából kevés dolog fog Gyárfás távozása miatt változni. Lehet, hogy nem lesznek akkora bakik, mint Bol-dog, vagy a dildónevű kabalaállatka, de a rendszer marad.

Ugyanis a politika nyakig benne van a sportban és vica versa. Nem fogják elengedni a versenysportot, mint pénzforrást.

Kézilabdaszövetség, Kocsis Máté. Foci, Orbán és gyakorlatilag mindenki más: Kubatov, Deutsch. Hogy csak a leginkább prominensekről beszéljünk. Stadionok. TAO-pénzek. Milliárdok.
Mit várunk egy olyan helyzetben a folytatástól, amikor Orbán Viktor véleményét kérdezik arról, hogy lemondott az úszószövetség elnöke (a miniszterelnök, persze, nem válaszol, erre se)? Korábban az államtitkárán keresztül már megüzente, hogy Gyárfás mehet. Képzeljük már el ezt a szituációt más országokban: hát mi a fene köze a miniszterelnöknek ahhoz, hogy ki az Úszószövetség elnöke?
Az eddig fideszesített, pártosított klubok és szövetségek sorsát ismerve vajon mi történik majd az úszásban? És hova megy majd az ide szánt pénz? Nyilvánvaló, hogy odaraknak majd egy fideszes csókát, aki majd szépen középre nyilatkozik, közben ugyanúgy mossa majd tisztára a pénzt, mint kollégái, elődei. Csak jobban tud lavírozni és ráguglizik, hogy az új kabalaállatka nevét érdemes-e valami szexuális segédeszközről választani-e.

Tanulság: amíg a korrupt, pártérdekek mentén működő rendszert le nem váltja az ország, addig majd jön a következő Gyárfás, aki kiszolgálja a fent lévőket és ugyanúgy nem fogja érdekelni, ki küzd Magyarországért a medencében.

http://b1.blog.hu/2016/11/30/elrontjuk_az_oromot_gyarfas_lemondasaval_nem_fog_val tozni_semmi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egymásnak ellentmondó kormányzati nyilatkozatok a Pharaon-bo
  2016-11-30 18:32:34, szerda
 
  Egymásnak ellentmondó kormányzati nyilatkozatok a Pharaon-botrányban. Mi az igazság?
2016. november 30. 15:43
Hunhír.info

Az elmúlt időszakban rengeteg ellentmondásos nyilatkozat látott napvilágot a Pharaon-botránnyal kapcsolatban. Az FBI által is körözött szaúdi üzletembert egyik nap foggal-körömmel védi a kormány, másnap meg letagadják, hogy közük lenne hozzá. Az ügyben több miniszter felelőssége is tetten érhető, jelesül a belügyminiszteré, a külügyminiszteré, a hírszerzést felügyelő kancelláriaminiszteré és nem utolsósorban a miniszterelnöké, akinek veje többek között üzletelt is a terrorizmust támogató bűnözővel.


Talán a titkosszolgálatok felelőssége a legnagyobb az ügyben, ugyanis, ha nem észlelték a problémát, akkor az az alkalmasságukat kérdőjelezi meg, ha politikai utasításra csak szemet hunytak fölötte, akkor még nagyobb a baj.

Felmerül a kérdés, hogy ha családi, haveri üzletről van szó, akkor nem érvényesek a nemzetbiztonsági szempontok, nem hatályosak a magyar törvények? Miért hagyták Pharaont szabadon távozni Magyarországról? Nem valószínű, hogy a fenti kérdések megmagyarázására elég csupán bevetni a Habony-kommandót, hogy ők majd kommunikálják valahogy a kormány bűnpártolását.

A Jobbik mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minél előbb kiderüljön az igazság, és a felelősök ezúttal ne ússzák meg a felelősségre vonást, ahogy az sajnos az elmúlt 26 évben jellemző volt. Ennek érdekében - noha Szijjártó Péter miniszteri meghallgatása során nem volt hajlandó a Pharaon-dossziét bemutatni - a Jobbik a Külügyi Bizottságba delegált tagjai révén szeretne dokumentumokból tájékozódni, mi módon kaphatott vízumot és/vagy letelepedési engedélyt Gaith Pharaon.

Apáti István országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99425
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány és a kormánypártiak arcul csapták a munkából élő f
  2016-11-30 18:31:43, szerda
 
  A kormány és a kormánypártiak arcul csapták a munkából élő férfiakat
2016. november 30. 18:17

Hunhír.info

Több százezer férfi munkavállalót hagyott cserben a Fidesz-KDNP és a kormány kedden, mert érdemi vita helyett inkább a mellébeszélést választották. Itt az ideje a színvallásnak arról, hogy a kormány szerint megérdemlik-e a lehetőséget a férfiak 40 év munka után a nyugdíjba vonulásra.


A narancsos gőg ismét bebizonyította, hogy a munkából élő ember nem számít, hiszen a 6 órán keresztül tartott vitában lett volna lehetőség az érvek kifejtésére, de ma sem tudjuk, támogatják-e a Jobbik elképzelését. Az egyértelmű állásfoglalás helyett a vitát obstruálták, mely leginkább egy internetes trollkodáshoz hasonlított.

A Jobbik véleménye szerint minősíthetetlen az a teljesítmény, melyet nyújtott a kormány és a kormánypárti frakció, akik a magyar társadalom 76 százalékának véleményét dobták sutba és vették semmibe. A nemzeti néppárt továbbra is kiáll munkából élő emberek mellett, és ezentúl is elkövet mindent annak érdekében, hogy 40 év munka után mindenkit megillessen a nyugdíjba vonulás lehetősége.

Sneider Tamás, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=99428
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az anyós meghívja vejét ebédre.
  2016-11-30 18:27:51, szerda
 
  Az anyós meghívja vejét ebédre. Eleve gyanús. Az asztalon kétféle kaviár, lazac, mindenféle saláták, húsok, serpenyős krumpli, pezsgő, whisky, konyak, ami szem-szájnak ingere.
Anyós maga a bűbáj, majd valamiért kiszalad a konyhába. A vő próbaképpen levág egy szeletke húst és odaadja az anyós macskájának. Macska megeszi és feldobja a talpát. Bejön az anyós, a vő a krumplis serpenyővel jól pofán csapja. Ekkor a macska felpattan az asztal alól, és felüvölt:
- Yesssssssss!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Nyugdíjasok, ne dőljetek be Orbán alamizsnájának!
  2016-11-30 17:32:26, szerda
 
  Nyugdíjasok, ne dőljetek be Orbán alamizsnájának! Ezerszeresét ellopta a közösből és felelni fog érte

Nyakunkon a választási kampány, Orbán elkezdte a hízelgést a legaktívabb választói rétegnek: a nyugdíjasoknak.

Bevált recepten ne változtass: 2014-ben a rezsihazugsággal simán repetázni tudott, most megint arra készül: némi odavetett alamizsnáért cserébe megúszhatja az elszámoltatást az elmúlt 8 év köztörvényes bűneivel.

A maffiakormány feje maffia-logikával gondolkodik: Lopj, amennyit csak bírsz, aztán a lopott szajréból dobj szét valamennyit és mindenki kussolni fog.

Üveggyöngyökért megvenni a nép szavazatát - ebben a műfajban már tökélyre fejlesztette a képességeit, és pontosan erre alapoz harmadszor is.

orban-rajongok.png

A Fideszben is látják, hogy a migráncsos hisztéria kifújt, nem tart ki 2018-ig. Az ügy magyar vonatkozásai amúgy is gyengécskék voltak, lévén sosem voltunk célország a menekülteknek. (Innen viszont százezrével menekülnek Nyugatra a magyar fiatalok)

Szociális nehézfegyver kell tehát, hiszen a helikopteres pénzszórásnál semmit nem lájkol jobban a nép - gondolják most a Habony-művekben. Minimálbér-emelés a rabszolgáknak, ingyen virsli a nyugdíjasoknak Karácsony előtt.

Hogy érzékeltessük, milyen pitiáner parasztvakítás a 10 ezres virslipénz, egyetlen számot mondunk: Csak abból, amit a fideszes közvetítő cégek a letelepedési kötvénnyel kaszáltak, 40.000 forintot lehetett volna adni Karácsonyra minden nyugdíjasnak!

(120 milliárd forinttal és 3 millió nyugdíjassal számoltunk)

Most akkor tényleg vegyük ehhez hozzá a többi mocskos korrupciót, Mészáros Lőrincet, Andy Vajnát, Matolcsyt, vagy anélkül is érti mindenki, mire akarunk kilyukadni?

Nem az Orbán alamizsnájáért kell kezet csókolni, hanem mielőbb elzavarni a nyakunkról ezt a köztörvényes bandát, és olyan kormányt választani, amelyik megszünteti a közvagyon törvényesített harácsolását. És akkor a nyugdíjasok nem négyévente csirkepénzt, hanem minden hónapban tisztességes nyugdíjat kaphatnának.

Az MNB számításai szerint 2,7% lesz az infláció, tehát Orbán 1,6 százaléka vásárlóértékben nyugdíjcsökkentést jelent! Apropó, a 3000 milliárdos magánnyugdíj-vagyont mikor adják vissza?

Meggyőződésünk: 2018 a magyarok szellemi nagykorúságáról fog szólni. Intő példának ott van a legutóbbi választás. Ezer forinttal olcsított gázszámláért a nyakunkon hagytuk a Fideszt, aztán mi lett belőle?

És akkor most a Rogán egy pár zoknijának áráért odadobnánk nekik az országot újabb 4 évre? Tényleg ennyit ér a becsületünk?

Ők meg közben megússzák, hogy százmilliárdokkal nyúlták le a saját népüket? Megússzák, hogy Azerbajdzsán-alsót csináltak egy demokráciából? Megússzák, hogy körözött bűnözőkkel bizniszelnek? Megússzák, hogy félmillió fiatalt űztek külföldre? Megússzák, hogy minden cégéres gazember gennyesre gazdagodott az alattvalók pénzéből?

Reménytelenül önsorsrontók vagyunk, ha két ilyen ciklus után bármire felhatalmazást adunk a Fidesz-KDNP-nek. Nem folytathatják tovább a vadkeleti maffiatempót, nem úszhatják meg az elszámoltatást.

A hatalom közeléből is el kell kergetni a Fideszt - mert addig sem fejlődés, sem béke nem lesz ebben az országban.

Nyugdíjasok, ne dőljetek be Orbán alamizsnájának!



http://nyugatifeny.blog.hu/2016/11/30/nyugdijasok_ne_doljetek_be_orban_alamizsnaj anak_ezerszereset_ellopta_mar_a_kozosbol_es_felelnie_kell
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Boldogan halok meg, mert tudom, hogy drága barátom és harco
  2016-11-30 16:27:58, szerda
 
  "Boldogan halok meg, mert tudom, hogy drága barátom és harcostársam, Gyárfás Tamás élete végéig irányíthatja majd a magyar úszószövetséget" - Fidel Castro egyik utolsó mondata.

HírCsárda
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/52 oldal   Bejegyzések száma: 511 
2016.10 2016. November 2016.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 511 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 255
  • e Hét: 588
  • e Hónap: 14780
  • e Év: 147697
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.