Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/68 oldal   Bejegyzések száma: 671 
Moszkva dobhat pénzügyi mentőövet Görögországnak
  2015-06-30 22:06:01, kedd
 
  hidfo.ru 2015.06.30. 19:01

Moszkva dobhat pénzügyi mentőövet Görögországnak

Panagotisz Lafazanisz görög energiaügyi miniszter szerint Görögország egyelőre nem kért nemzetközi segítséget az államcsőd-közeli helyzetben, de ha kell, Moszkva készen áll arra, hogy pénzügyi segítséget adjon.

A miniszter keddi bejelentése szerint az Európai Unió pénzügyi segítségének megtagadása nem jelentené a “világ végét", vannak ugyanis más források, amihez folyamodhatnak. Lafazanisz a Rosszija-24 TV-csatornának nyilatkozva annak lehetőségéről beszélt, hogy amennyiben eluralkodik a káosz, legelőször Oroszországtól fognak segítséget kérni, mert korábbi megbeszélések alapján biztosak abban, hogy Moszkvától segítséget kapnak.

Görögország július 5-én tart népszavazást arról, hogy a kormány elfogadja-e a nemzetközi hitelezők feltételeit, melyek újabb megszorításokat írnának elő a pénzügyi segítségért cserébe. Lafazanisz szerint az Európai Unió megalázta a görög népet, és a népszavazás most egy lehetőséget jelent arra, hogy nemet mondjanak az Európai Unió fenyegetéseire.

A miniszter elmondása szerint Athén egy “B tervvel" készül arra az esetre, ha a “nem" szavazatok nyernek a referendumon, és a nemzetközi hitelezők nem hajlandók változtatni álláspontjukon. Ezt a “B tervet" nem részletezte, a nyilatkozatból azonban sejthető, hogy a nyugati követelések fenntartása esetén az orosz-görög kapcsolatok jelentős javulása várható, és Moszkva megszorító intézkedések megkövetelése nélkül is fog hitelt adni Görögországnak. Ez az együttműködés egyben új energetikai együttműködéseket is jelenthet, melyek különösen jövedelmezőek lesznek Athén számára, így valós, fizikailag is létező beruházásokkal stabilizálhatják a helyzetet.

A két segítségnyújtás közti jelentős különbség, hogy miközben a nyugati hitelezők a szociális kiadások csökkentését követelnék meg, Moszkva a költségvetés bevételi oldalának fokozásával tudna segíteni a görög gazdaság helyzetén.

http://hidfo.ru/2015/06/moszkva-dobhat-penzugyi-mentoovet-gorogorszagnak-ha-az-eu -nem-teszi/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sokaknak evidens, hogy a menekültek csak úgy "megjelennek" a
  2015-06-30 22:00:05, kedd
 
  Annyit beszélünk róla, valaki hátha erre is tudja a választ. Sokaknak evidens, hogy a menekültek csak úgy "megjelennek" a határon...

Az alábbi képen látható, melyek azok az országok, ahol meg tudnak minket közelíteni, azaz nem Uniós tagállamok.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11243992_1127453923936 103_6228479830463076354_n.jpg?oh=c62046d014a8bb6c7d833656257f3d41&oe=561B1469



Kicsit fura a szitu, mert bárhogy nézem legalább 2 országon kell átvágniuk, azután, hogy átúszták a Földközi tengert, ráadásul az egyik Szerbia, ahol még egy laza turista busznak is 2-5 órát kell állnia a határokon.... ergo elég szigorúan nézik, ráadásul nem 1-2 emberről hanem több tízezer főről van szó, elég fura, hogy a több száz km hosszú úton nem tűnik fel senkinek... A másik érdekesség, hogy Afrikából, saccra ránézve a térképre, légvonalban talán Benghazi és Tunisz van a legközelebb, laza 4-5000 km a röszkei határátkelőtől, ebből "szűk" 3000 km tengeri út.... Gyalogolt már valaki hegyi túrán napi 30-40 km-t? Na aki igen, az képzelje el ugyanezt több ezer km-en... Kicsit olyan ez a szitu, mintha egyrészt szándékosan segítenének nekik, hogy ide érjenek, másrészt mintha a déli szomszédaink szándékosan figyelmen kívül hagynák az ellenőrzést és hagynák, hogy keresztül menjenek rajtuk... fura szitu

*************

Lefotózták, ahogyan a szerb rendőrök a zöldhatárhoz küldik a menekülteket

2015. június 30., kedd, 09:40

Szerző: hvg.hu

A Délmagyar.hu lefülelte a szerb rendőröket, akikről fotót is készítettek, amint a zöldhatár felé terelik a busszal érkező menekülteket.

A szerbiai Magyarkanizsán várakoztak a Belgrádból érkező buszra a Délmagyar.hu újságírói, mert arra számítottak, hogy oda érkezik majd a menekültekkel teli járat. A lap keddi cikke szerint azonban meglepetésre a busz meg sem állt a magyarkanizsai főtéri megállónál, hanem továbbment.

A Délmagyar munkatársai követték a buszt, amely három kilométerrel túlment a településen, majd a Tisza ártere mellett megállt. Itt három rendőr szállt le róla, egyik a forgalmat lassította, miközben a másik kettő az ártérbe engedte a busszal érkező menekülteket. A rendőrök aztán visszaszálltak a buszra és visszamentek Magyarkanizsa felé. Az esetről fotót is készítettek, amelyet a lap engedélyével közlünk.

Az újságírók megkérdezték a menekülteket, akik elmondták, nem tudják, miért ott rakták ki őket, a szerb rendőrök annyit mondtak, sétáljanak a folyó mentén, és akkor eljutnak oda, ahová indultak.


http://hvg.hu/itthon/20150630_Lefotoztak_ahogyan_a_szerb_rendorok_a_zol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így oszlattak bevándorlókat a rendőrök
  2015-06-30 21:54:57, kedd
 
  A videó elején a bevándorlók békés, kődobálással és gyújtogatással feldobott városnézését láthatjuk.




Így oszlattak bevándorlókat a rendőrök

Újabb felvétel látott napvilágot a tegnapi debreceni menekülttábor körüli balhéról. Eddig talán ez a legütősebb.
Az atv.hu-ra felkerült videó elején a bevándorlók békés, kődobálással és gyújtogatással feldobott városnézését láthatjuk. A felvétel végén a rendőrök rohammal tesznek pontot az elfajult sight seeing tour végére.


https://youtu.be/KACV-XQqH0s



http://alfahir.hu/igy_oszlattak_bevandorlokat_a_rendorok

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajna júliusban már fizetésképtelenné válhat
  2015-06-30 21:42:09, kedd
 
  Ukrajna júliusban már fizetésképtelenné válhat

2015. június 29., hétfő 19:53 Írta:

Ukrajna júliusban már fizetésképtelenné válhat

Amerikai elemzők szerint, Ukrajna júliusban már fizetésképtelen lesz - írja a Komszomolszkaja Pravda. A szakértők úgy gondolják, hogy a gazdasági nehézségekkel küzdő ország képtelen lesz törleszteni a kötvényekkel kapcsolatos kötelezettségeiket. ,,Ukrajna képtelen lesz kifizetni a kamatokat július 24-én, és ennek eredményeként ettől kezdve fizetésképtelen lesz" - mondta az egyik elemző.

A Ráda néhány héttel ezelőtt elfogadott egy törvényt, amelynek köszönhetően elhalaszthatják a külföldi hiteltartozások törlesztését.

http://oroszhirek.hu/index.php/gazdasag/4781-ukrajna-juliusban-mar-fizeteskeptele nne-valhat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Görögország válasza
  2015-06-30 21:38:40, kedd
 
  Görögország válasza

hétfő, 29 június 2015

Alexix Tsipras rövid beszédét hallgatva az jutott eszembe, hogy az elmúlt és jelenlegi magyar vezetőkben miért nem volt soha annyi spiritusz és becsület, hogy az általuk képviselteket, vagyis a magyar embereket kérdezzék meg sorsdöntő kérdésekben? De tovább menve: a magyar nemzetben miért nincs annyi bölcsesség, hogy Tsiprashoz hasonló vezetőt válasszon magának?


https://www.youtube.com/watch?v=UK5vXQkLmAo





http://emberiseg.hu/emberiseg/gorogorszag-valasza/#
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ébredőben Skandinávia? – Önszerveződő csoportok a bevá
  2015-06-30 21:34:08, kedd
 
  Ébredőben Skandinávia? - Önszerveződő csoportok a bevándorló bandák ellen

Múlt héten zavargások törtek ki Stockholm bevándorlók lakta gettóiban, de úgy látszik, a svéd hazafiak végre a kezükbe vették az irányítást.

sweden_2573103c

Minden éjjel újra megismétlődő rendbontás Svédország más nagyvárosára is kiterjedt. A bevándorlók kocsikat, iskolákat gyújtogatnak, köveket dobálnak a rendőrökre, tűzoltókra és a mentőkre is.

Múlt hét közepén, szerda éjjel a Nordisk Ungdom néhány aktivistája járőrözött a gettók melletti svéd utcákban.

Polgárőrséget szerveztek nagyszámú svédből, melybe beálltak nacionalisták, futballszurkolók, motorosok és más dühös svédek is.

Ahol a rendőrség beengedte őket, ott bementek a gettóba, és eltávolították a bevándorlókat. Sok más helyet is őriztek éjjel.

svéd

Svéd hazafiak beszámolója az eseményekről változtatások nélkül:

Péntek

Több napi faji alapú zavargások után Stockholmban olyan szóbeszéd kelt életre, hogy a svédek önkéntes önvédelmi bizottságokat állítanak fel azokból, akiknek elegük van a faji alapú zavargásokból. Néhányan a közösségi oldalakon jelentettek ilyesmit.

A Twitteren például ijedt bevándorlók írtak arról, hogy a bedühödött svéd harcosok vadásznak a nyugalmat megzavaró bevándorlókra.

A kulturális marxista elit megőrült, és a rendőrséget nyaggatta, hogy tegyen valamit a közrendet megóvni kívánó önkéntesek ellen. Ennek ellenére nem tűnik úgy, hogy érdekeltek lettek volna a svédek dühe útjába állni. Amit a rendőrség egy hét alatt képtelen volt megoldani, a svéd hazafiak egy éjjel megtették.

Riots in Stockholm, Sweden - 22 May 2013

A svéd hazafias média (nordfront.se) beszámolója:

Megerősítették, hogy több száz svéd gyűlt össze, és tömörült önvédelmi szervezetekbe, tiltakozásképpen a Stockholmban élő bevándorlók által elkövetett erőszakos cselekmények ellen. Az energikus svédekről készült kép a közösségi hálózatokon terjed.

Már a hatodik napja folytak zavargások és gyújtogatások Stockholm különböző helyein. Megerősítették, hogy svéd önvédelmi csoportok alakultak, hogy keményen visszavágjanak a bajkeverőknek.

Ez azért történhetett, mert a rendőrség nyilvánvalóan nem tudja, vagy nem akarja kezelni az ügyet.

A közösségi hálózatokon fénykép terjed az önkéntesekről. A képen több száz svéd látható. A tömeghez később még többen csatlakoztak.

Szombat

A jelentések szerint az önvédelmi bizottságok megalakultak az éjjel, amelyből a legnagyobb több száz fős. A bizottság figyel a bevándorló bajkeverőkre, és segíti a rendőrség, a tűzoltók és a mentők rendvédelmi munkáját.

Ezen az éjjel még több svéd gyűlt össze, hogy kitakarítsák a faji alapú zavargásokat Stockholmból.

Az egyik svéd nacionalista médium interjút készített az egyik önvédelmi bizottság résztvevőivel.

Svéd önkéntesek

Ebédidőben a Nordfront találkozott egy személlyel, akinek jó rálátása van az önkéntesek munkájára Stockholmban. Feltehettünk neki pár kérdést.

K: Mi történt? Miért gyűltek össze az emberek?

V: Egy kérdés gyűjtötte össze az embereket Stockholmsmässanben, Stockholm déli külvárosában. Mindenki, aki úgy érezte, ott kell lennie, így tett. Több mint százan gyűltek össze. A rendőrség nagyon gyorsan érkezett volna, így kocsiba ültünk és Stockholm azon negyedeibe hajtottunk, ahol tudtuk, hogy gond van a bevándorlókkal. Eközben Tumbában közvetlen kapcsolatunk is volt néhány személlyel, egyeseket fizikailag is megdorgáltunk.

K.: Az önvédelmi bizottság tagjai? Őket is ,,fizikailag megdorgálták"?

V: Durván 150-en lehettünk, míg ők 30-an. Üvegeket és köveket dobáltak ránk, míg rá nem jöttek, hogy nincs sok esélyük... akkor aztán elmenekültek... néhányan.

K: Milyen volt a hozzáállásuk azoknak, akik csatlakoztak hozzátok?

V: Nagyon pozitívan álltak hozzá, hogy megoldják azt, amit a rendőrség nem volt képes. A küzdelem alatt azt kiabáltuk: ,,A mi városunk, a mi országunk!" A rendőrök Tumbában folyosót biztosítottak volna, ha elhagyjuk a helyszínt. Rájöttek, hogy sosem fognak ellenőrzésük alatt tartani minket.

K: Gondolod, hogy összegyűlnek még így az emberek? Ez még csak a kezdet lenne?

V.: Már adott a hely és az idő, ahol találkoznak ma is.

K: Mi a céltotok?

V.: Hogy kiűzzük a bevándorlókat és biztosítsuk a svédek létét.

forrás: szentkoronaradio.com

http://ultrasliberi.hu/ebredoben-skandinavia-onszervezodo-csoportok-a-bevandorlo- bandak-ellen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország, ahol a
  2015-06-30 21:21:24, kedd
 
  Magyarország, ahol a stadionokat szelfibotos idegenek és szivárványos huligánok töltik ki, ahol az utcákon bevándorlók randalíroznak és ahol lassan divatból a fél nemzedék buzi...Magyarország, ahol a kiilleszkedettek miatt a falukban rettegnek a tisztességes polgárok, ahol a kultúrális kikapcsolódást a drogok és a fiatalok elkurvulása jelenti...nem tetszik...  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar közélet 90 százaléka becsicskult a Fidesznek
  2015-06-30 21:16:18, kedd
 
  A magyar közélet 90 százaléka becsicskult a Fidesznek
2015. június 30. 20:59 - Első Kézből

Nyomasztó túlsúllyal uralja a magyar belpolitikát a Fidesz. A kormánypárt diktálja a tempót, a témákat, ő adja az értelmezési kereteket és az uralkodó valóságmagyarázatokat.

Ellenállás nélkül tarol a fideszes gőzhenger. Nincs az a tébolyult ötlet, közpénzpazarló agyrém, amit a kormányzó nagyurak ne valósítanának meg, ha épp olyan lábbal keltek ki az ágyukból.

Még egy stadion valamelyik NB III-as vidéki focicsapatnak? Miért is ne? Bezárjuk a TESCO-t vasárnap, hogy jobban menjen a CBA-nak? Mekkora ötlet! Propagandatévé 80 milliárdból? Simán! Kerítés a szerb határra? Persze, imádni fogják! Budapesti olimpia? Mit nekünk az az 5000 milliárd, hát világnemzet vagyunk! Orosz metróroncsok felújítása? Ha többet lehet lopni vele, mint az újakkal, akkor naná! Osszuk újra a dohánypiacot a haverok között? Te egy zseni vagy, Janikám!

Nincs az a tébolyult ötlet, ami a megrémálmodásától számított két héten belül ne kötne ki (pályázat nélkül) valamelyik fideszes strómannál. Ha kell, holnap becikkelyezik a vécépapír szilárdságú alkotmányukba, hogy kenyeret sütni és árulni ezentúl csak Orbán Viktor legfeljebb unokatestvéri közelségű rokonának lehet.

NA ÉS?! Legfeljebb kiáll Tóbiás Jóska az MSZP-től és megmondja, hogy ejnyebejnye, és ők legalább másodunokatestvéri szintig engedélyeznék a dolgot, de most már ne viszálykodjuk és fogjunk össze.

tabloo.png

Az országot uraló felkapaszkodott kollégista fiúbanda csak az erőből ért, azzal pedig a lehető legritkábban találták szembe magukat az elmúlt 5 évben.

Mondjuk ki: az úgynevezett ellenzék jelentős része (agykapacitás, kreativitás, bátorság és gerinc hiányában) teljesen becsicskult a Fidesznek.

A Jobbik és a Fidesz eleve egylényegűek, legfeljebb stílusbeli különbségek adódnak. Mindketten ellenségei a szabad világnak, ellenségei az európai értékrendnek, viszont nagy hívei a nacionalista gőgnek és a kijelölt ellenségképek elleni uszításnak. Nem csoda, hogy komoly nézetkülönbségeik nincsenek is, vagy ahogy Vona Gábor mondta: Orbán Viktor is jobbikos, csak még nem tud róla.

Aztán ott van még a puhatestű MSZP, amelynek szánalmas gyávasága, szellemi sivársága már tényleg csak a méla undort képes kiváltani az emberből. Megszavazzák a metrómutyit, támogatják az olimpiai agyrémet, és persze nem bolygatják a Fidesz ezernyi piszkos ügyét. A szemünket kilophatják fényes nappal, az MSZP legfeljebb ír róla másnap egy sajtóközleményt. Ha rajtuk múlik, itt 2034-ig nem lesz kormányváltás, az hétszentség.

Az agresszorral való azonosulás régóta ismert jelensége a pszichológiának (lásd: Stockholm-szindróma). Az erős Fideszhez való szoci dörgölőzés rövid távon vonzó lehet: elvégre a nagy narancsos testvér rendelkezik minden pénz, megbízás, műsoridő, és kiosztható felügyelőbizottsági tagság fölött.

Ellenállni az uralkodó széljárásnak, nem megalkudni az ötödik percben: komoly szellemi és lelki erőfeszítés. Bátorság kell hozzá, emellett vízió, ambíció, belső hit, és persze gerinc. És hát szocialistáink finoman szólva sosem voltak azok a tipikus jellembajnokok.

Behódolni a Fidesz-maffiának azonban hosszútávon végzetes károkkal jár: szétrohasztja az országot, perverz módon megerősíti a tolvajokat abban, hogy mindent jól csinálnak és folytathatják a végtelenségig, emellett ellopja az emberek hitét abban, hogy bármi megváltoztatható ebben az országban.

A baloldal az elmúlt években többosztatúvá vált, így méginkább látható lett a különbség a valódi ellenzékiség és a korrupt színjáték között. Innentől a választópolgárok felelőssége, hogy egymás mellé tegyék a magukat ellenzékinek valló szereplőket és megmérjék: ki tett többet a Orbán-kormány leleplezéséért és megbuktatásáért.

Ha egyszer az életben még valódi változást akarunk ebben a bús országban, akkor a sunyi kollaboránsokat a Fidesszel együtt kell megérdemelt helyükre: a szemétdombra hajítani.


http://nyugatifeny.blog.hu/2015/06/30/a_magyar_kozelet_90_szazaleka_becsicskult_a _fidesznek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hoppá, Péter! Pert vesztett a Fidesz az álcivilezés miatt
  2015-06-30 18:47:31, kedd
 
  Hoppá, Péter! Pert vesztett a Fidesz az álcivilezés miatt

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletben mondta ki, hogy a Fidesz és korábbi szóvivője valótlan tények állításával megsértette a Magyar Helsinki Bizottság jóhírnevét.

A jogvédő szervezet közleménye szerint a bíróság kötelezte a Fideszt és Hoppál Péter korábbi szóvivőt, hogy a Népszabadságban, a Magyar Nemzetben, valamint a Fidesz.hu oldalon nyílt levél útján fejezze ki sajnálkozást amiatt, hogy azt állította, a szervezet amerikai megrendelésre támadja a kormányt, a Fideszt és Orbán Viktort.

Mint ismert, Hoppál Péter 2013 augusztusában egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy "egy amerikai spekuláns kör mintegy félmilliárd forint hálapénzt fizetett ki olyan álcivil szervezetek számára, akik hajlandók arra, hogy rendszeresen lejáratják Magyarországot, lejáratják a Fideszt és lejáratják a magyar kormányt, mindezt legfőképpen külföldön, külföldi fórumok előtt teszik meg. ... Ezek a fizetett statiszták magukat emberjogi szervezeteknek mondják." A Fidesz akkori szóvivője újságírói kérdésre efféle ,,álcivil" szervezetként minősítette a Magyar Helsinki Bizottságot is.

Egy Heti Válasznak adott interjúban Hoppál egyébként a Helsinki mellett ilyen szervezetnek minősítette többek között a TASZ-t, a Haza és Haladás Alapítványt, az Eötvös Károly Intézetet, a NaNét, a Háttértársaság a melegekért nevű szervezetet, a Krétakör Alapítványt és az Amnesty International Magyarországot is. Akkor azt mondta, hogy az amerikai pénzügyi körök (főként Soros György) Bajnai Gordont támogatják.

A jogvédő szervezet mai közleményében azt írja, hogy "kiderült a nyilvánvaló: a kormánypárt egy tisztességes bírósági eljárásban nem tudja megvédeni hazug propagandáját."


168 Óra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a tettesek annyira feketék voltak, hogy teljesen ismeretlen
  2015-06-30 18:42:39, kedd
 
  a tettesek annyira feketék voltak, hogy teljesen ismeretlennek tüntek.


Hol van a világon még egy ilyen töketlen ország, ahol a pénzzel és élelemmel ellátott, szabadon mozgó bevándorlók fényes nappal gyújtogatnak a befogadó ország egyik városának utcáin és bottal törnek-zúznak,- MAJD A RENDŐRSÉG ISMERETLEN TETTES ELLEN INDÍT NYOMOZÁST! ??
Ott helyben kellett volna bilincsben elvinni mindet és a küldő ország költségén postázni a saját hazájába,-vagy az ott háborút kirobbantó USA-nak
Meg azt mondja a Szíjjártó: "nem vagyunk egyedül,mert Brüsszelből kaptunk pénzt"!
Ki kapott?- Ti? sátrakra,-hogy nehogy odamenjenek a méltóságos EU-ba,-meg hogy legyen megint pár milla euro, amit Isten tudja, hova tesztek,- lehet még hat "kisebbséget" segélyezni az agyonpozícionált cigányok mellett,- akikkel már kurva jóban vannak a "bevándorlók", akiknek halomban áll a taxi, a prostik és tömve vannak euróval a helyiek elmondása szerint!
Nesztek magyarok!
Az USA-ban lőnek azokra, akik átmásznak a falon! A Colin Bell nevű nagykövetté avanzsált producer meg lement meglátogatni Szegedre a libsiket, hogy tervszerűen megy-.e a betelepítés a polgárháború kirobbantásához!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/68 oldal   Bejegyzések száma: 671 
2015.05 2015. Június 2015.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 73
  • e Hét: 406
  • e Hónap: 14598
  • e Év: 147515
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.