Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
„Miért tart együtt a kat
  2009-04-05 16:27:22, vasárnap
 
  ,,Miért tart együtt a katolikus egyház a zsidókkal?"

Sokan kérdezik manapság a nemzeti oldalról. Erre próbál választ adni Koszter atya Kérdések a fiúszívekben című művében. Alább csak azokat a részleteket közlöm, amelyek legfontosabbak a probléma megértéséhez.

,,Az emberiség történelme nem egyenes vonalban rajzolódik. Akciók és reakciók, eszmék és azok ellenhatásai váltakoznak egymással, és teszik az egész történelmünket nyugtalanná, hol jobbra, hol balra kilendülővé, és a nagy szélsőségek között hullámos vonalban haladóvá. A két utóbbi ezredéven át egyetlen intézmény volt, amely következetesen, egyenes vonalban haladt előre és hajszálnyira sem tért el soha ettől az egyenes vonaltól: Krisztus urunk Anyaszentegyháza.

Az Egyház kezébe vette Krisztus evangéliumát, és megindult vele a századokon át. Háborúk és békés korszakok, nagy keresztény irányú fellendülések, és nagy eretnekségek és eltévelyedések váltakoztak körülötte; voltak századok, amelyekben az Egyház a népek mestere volt; aztán jöttek idők, amikor hitetlenség, forradalmak, fejedelmi gőg és egész népek Istentől elfordulása tépdesték a palástját... És az Egyház egy pillanatra meg nem állt és egy lépésnyire sem tért el a Krisztus jelölte egyenes vonaltól: ment előre és hirdette az evangéliumot.

Ha a világtörténelem élesen jobbfelé tolódott el, akkor annak a kornak a népei maguktól balra látták a maga útját változatlan járó Egyházat, és gyanakodva, gyűlölködve elmondták baloldalinak, maradinak, zsidóbarátnak. Ha a világtörténelem balfelé tolódott és a népek hangulata a baloldali felforgatás eszméit kereste, akkor ezek a népek az Egyházat maguktól jobbfelé eltolódva látták és elmondták türelmetlennek, ultramontánnak, maradinak.

És az Egyház ment tovább, és idővel a történelem visszahajlott megint és újra jött egy korszak, amikor az ő változatlanul egyenes útján haladt a népek történelme is — a legközelebbi kilengésig. Az Egyház nyugodtan ment tovább, mert ő szüntelenül előre nézett az örökkévalóságba, és irányát soha nem revideálta; míg a népek története csak évekkel nézett előre és állandóan a legszélsőbb végletek között hullámzott tova. És mindig változatlanul az Egyháznak volt igaza, mert ő Krisztustól kapta az igazságot és egyetlen betűt el nem veszített belőle a századok folyamán...Két dátumot nézzünk, s megértjük e képet.

1894—95. év. A társadalom messzemenő liberális befolyás alatt; az ország sorsát intéző körök kimondottan liberális, zsidóbarát érzelműek. Államhatalom és társadalom messze eltolva a baloldal felé: meghozzák a súlyos sérelmet jelentő, egyházellenes célzatú házasságtörvényeket, majd a zsidó vallás recepciójának törvényét és a felekezetnélküliség elismerésének törvényét. Az Egyház megy a maga egyenes útján; a hercegprímás és a főpapság minden erejüket megfeszítve védik a katolicizmus jogait; gyűlölethullám kavarog körülöttük, szidják, gúnyolják, szélsőjobboldalinak nevezik őket; a képviselőház épületéből távozó hercegprímást az utcán tolongó, feltüzelt tömeg leköpdösi

1939—41. Félszázad sem telt el azóta. Fellángolt a nemzeti öntudat nálunk is, a külföldön is; az élesen jobbfelé eltolódott közvélemény gyűlölettel fordul a zsidóság ellen. Törvény törvény után regulázza őket és igyekszik visszaszorítani azoktól az előnyöktől, amelyeket ugyanez az államhatalom négy évtizeddel ezelőtt az Egyház erőteljes tiltakozása ellenére reájuk ruházott. A jobboldali szélsőségbe átcsapó intézkedések messze túlmennek az állam hatáskörén és sértik az Egyházra bízott kincseket is: keresztség szentségét, házasság szentségét. Az Egyház ezalatt a félévszázad alatt nyugodtan ment tovább a maga egyenes vonalú útján és ugyanúgy hirdeti és védi az evangéliumot, mint a liberális túlkapások idején. Ma a szélsőjobb irányban felizgatott közvélemény zsidóbérencnek szidja a hercegprímást és a törvény hibái ellen felszólaló püspököt, és vad haraggal vádolja a papságot zsidóbarátsággal, nemzetietlenseggel. Pedig ők egy lépéssel sem állnak közelebb vagy távolabb a zsidóságtól, mint 1894-ben az elődeik. Csak a korszellem tolódott el messze jobbra és onnan tekintve, persze hogy bal felé hajlónak látszik az Egyház mindig egyenes pályája."

,,Az Egyház és a papság ma éppúgy nem zsidóbarát, mint ahogyan 1894—95-ben nem volt ellensége a zsidóságnak. Nem is értük vagy ellenük küzd, hanem az evangéliumért, a szentségekért, az örök kincsekért, amelyeket rábízott az Úr. Az Egyház előbb harcolt a zsidósággal, mint akármelyik európai államhatalom. De «antiszemitizmusa» soha nem volt zsidógyűlölet, csak az evangéliumnak és a kereszténységnek védelme. Az Egyház az örök javakkal dolgozik; őt nem érdekli politika, gazdasági krízis, faji kérdés, zsidókérdés. Ezek mind a földi élet időleges gondjai, s a történelem időnként felmerülő és kiéleződő problémái. Krisztus országa nem e világról való; az Egyház nem harcol földiekért és földiekkel, hanem megy előre egyenes útján és hirdeti és védi az evangéliumot és őrzi a Krisztus rábízta örök kincseket.

Tudod, hogy hogyan nézi az Egyház a zsidókat? Emlékezzél a szőlőmívesekről szóló evangéliumi példabeszédre. (Máté 20, 6.) A szőlősgazda kimegy jókor reggel a piacra, hogy műveseket fogadjon szőlőjébe; meg is alkuszik velük napi egy dénár munkabérben. Azután újra kimegy három óra tájban, és hat és kilenc és tizenegy óra tájban ismét, és minden alkalommal újabb munkáscsoportokat küld ki a szőlőbe. Este pedig, a fizetés óráján, megrökönyödve látják a legkorábban elhívottak, hogy a legutolsók, akik csak néhány órát dolgoztak, ugyanúgy egy dénár bért kapnak, mint ők, akik pedig a nap terhét és hevét viselték. A zúgolódóknak határozott választ mond a szőlős gazda: «Vedd, ami a tied és menj; annyit akarok pedig adni ennek az utolsónak is, mint neked.» — És klasszikus az Úr Jézus befejező megjegyzése: «Így lesznek az utolsók elsőkké és az elsők utolsókká; mert sokan vannak a hivatalosak, kevesen pedig a választottak.»

Látod, embereket és népeket különböző időkben hív meg az Úr. Aki készségesen eljön a hívásra, megkapja jutalmát. Az emberiség történetében minden népnek megvan a maga szerepe; de minden népnek megvan a maga hivatása az üdvösség történetében is. Vannak, akik dolgoznak már; vannak, akik várakoznak; olyanok is akadnak, akik egy darab munkát már elvégeztek s most új meghívásra várnak... Az Egyház kétféle népeket ismer: dolgozókat és várakozókat. A dolgozók már meghallották Krisztus hívását és a kereszténység szőlőjében az Úr szolgálatában állnak; pogányok pedig és zsidók és mohamedánok és tévelygők még a nagy piacon ténferegnek és várják a Hangot, amely hívni fogja őket. Az Egyház ránéz a keresztényekre és azt mondja: ezek Krisztuséi! Aztán ránéz a nem-keresztényekre és azt mondja: ezek majd Krisztuséi lesznek s közöm lesz majd hozzájuk! Ezért néz az Egyház minden népre szeretettel és fáradozik azon, hogy mind meghallják és megértsék a Krisztus hívását."

,,A ti felelősségtek kettős az antiszemitizmus kérdésében. És két vágányon futnak azok a tények, amelyek majd a ti életetekben szerepet fognak játszani. Ne olyan kérdésekhez kapkodjatok egyre hozzá, amelyeket megoldottak vagy most oldozgatnak mások, felnőttek, hanem keressétek meg a ti feladataitokat.

1. Őrségváltás az egész vonalon...
Közéletben, gazdasági és szellemi életsíkon egyre folyik a zsidók leváltása és keresztényeknek a helyükre ültetése. Gyár, üzlet, irodalom, színház és mozi, orvosi rendelők, iskolák új arcokat és új neveket köszöntenek. Fellélegzik a magyar társadalom és azt mondja: Új világ kezdődik! Keresztény világ! Magyar világ!

De ha leváltják a zsidót és a helyébe lépett keresztények ugyanazt folytatják, ugyanúgy folytatják, amit és ahogyan a zsidó csinált évtizedeken át: mi haszna akkor a nemzetnek az őrségváltásból?

Ha eddig a zsidó csinálta önző üzleteit és károsított meg sok-sok keresztényt, ezután pedig keresztények csinálják tovább ugyanazt: mi haszna belőle a nemzetnek?
Ha eddig a zsidó írt érzékies és erkölcstelen regényeket, verseket, darabokat, adott ki könyveket és folyóiratokat; — ezután pedig a helyébe lépett keresztény ugyanúgy folytatja, megnemesedik majd attól a nemzet irodalma?

Ha eddig zsidóé volt a kocsma, a bűntanya, a kártyabarlang, az uzsorásbolt, a zálogház, ezután pedig minden változatlanul tovább folyik, csakhogy embertársai bűnén most a keresztény gazdagodik, akkor különbbé lesz a magyar, mint eddig volt?
Ha eddig züllöttünk jazz-zenekar mellett, ezután züllünk cigányzene mellett, akkor a leromlásunk nem lesz éppoly fekete?
Látjátok, itt van a ti első nagy felelősségtek! Új szellemet, új lelkiséget vinni bele a magyar közéletbe, üzletbe, irodalomba és mindenbe, ami eddig nem volt igazán keresztény, sem igazán nemzeti, de nem lesz azzá ezután sem, ha ti nem visztek új lelket bele. Minden egyes helynek, amelyet az őrségváltáson átveszünk a zsidóságtól, egy-egy új magyar őrhellyé kell lennie.

2. Ez a felelősség váltja ki a második nagy feladatnak öntudatosítását is. Gazdaságilag lassan megszabadulunk a zsidóság egyeduralmának karmaiból. De vajon megszabadultunk tőlük a szellemi és erkölcsi élet vonalán?
Az ifjúság tele torokkal szidja a zsidót (mert ez divat); — fogadkozik, hogy írmagját sem hagyja meg ebben az országban (mert ez is divat); — tele van nemzeti és keresztény jelszavakkal és frázisokkal (mert ez pláne nagy divat). — Es ugyanakkor olvassa tovább a régi érzékies, zsidó erkölcsű irodalmat; dalolja a zsidó szerzők dalait, amelyek mérhetetlen távol vannak a magyar lélektől; meséli a zsidók destruktív vicceit; szájról-szájra tovább adja mindenkit megfúró, minden tekintélyt kikezdő suttogásaikat; beszél körúti stílusban, udvarol lipótvárosi stílusban, a nagy erkölcsi kérdésekkel úgy játszik, mintha a gettóban tanulta volna a morálist... Mert, sajnos, ez is még mindig divat.

Hát látjátok, ezt nem! Új világ, új emberek, új stílus, új erkölcsök! Merjetek egészen katolikusok lenni és egészen magyarok! Vívjátok meg a magatok szellemi szabadságharcát a zsidóságnak mindent elsilányító, materialista, érzéki, önző hatásával szemben! A maga egész egyéniségében, gondolkodásában, lelkiségében, világnézetében, erkölcsiségében legyen zsidómentessé az új idők magyar ifjúsága! Merj és tudj önmagad lenni: magyar katolikus férfi-önmagad!
Ha ezt meg nem tudjátok csinálni, vagy nem akarjátok kényelemből vagy elrontottságból megvívni ezt az áldozatos, kemény lelki szabadságharcot, akkor hogy mertek egyáltalában antiszemitizmusról dadogni?..."
Hozzászólások
#1

Bölcs, intő szavaidat köszönöm hcsaba.
Igen, a közös gyarlóságaink miatti megosztottság egy árulkodó jel, hogy téves úton járunk. A gyengeségeink vannak kihasználva. Mindig azok.
hcsaba szo, 2009/04/04 - 15:37

*


#2

Kedves Tom V!
most olvastam a L88-on és a kialakult "hit-vita "
magyarázata:
" Mi magyarok soha nem voltunk hiányában a sanda oldalpillantások vetésének, miközben szemeinket soha nem a fő ellenségre, hanem azokra vetjük, akik a mi oldalunkon teszik ki magukat a veszélyeknek.

Vannak olvasók, akik azért olvasnak el a nemzeti oldalon is cikkeket, mert kiváncsiak, hol lehet abba tartalmilag belekötni.

És akkor nézzük a saját oldalunk tudatos megosztását: ugye, van a jól ismert mondás - oszd meg és uralkodj!

Tudjuk, ez tényleg a vesztébe viszi az országot, és az alábbi idézetet az Új-Szövetségből különösen a vallásos hetilap egykori tudósítójának ajánlom.

J é z u s mondta: ,,...bizony mondom...ha mindenfélét összekevertek a ti testetekben, akkor testetek békéje megszünik és örökös háború fog dúlni bennetek, és ez a háború el fog pusztítani benneteket, amint a megosztott országok saját romlásukat okozzák..."

Innentől kezdve tudjuk, van egy olyan megosztás, amelyik i d e g e n b ő l ered és mégis a mi pusztulásunkat okozza. Igen, az idegenből jött ártó szándék a mi pusztulásunkat eredményezi.

Nézzük meg, kik szokták a pusztulást okozni?

Ez csak az én gondolatom, nem is biztos, hogy igazam van, de én ebben hiszek:

Középen áll a Szabadmadarak társasága, ennek is közepén áll a Mammon, a pénz, ami már Jehovát is kezdi kitúrni a helyéről. (Mammon és Jehova rokonok, de ez most nem fontos)...

Utána jön a Piros Szegfű Társasága, akik megosztással vádolják a Narancsosok Társaságát.

,,...Megosztjátok az országot, árkot ástok, fúj!..." - hörgik oda nekik.

A narancsról tudni kell, hogy a Jaffa narancs Izrael nemes valutája. Na most, a Narancsosok és a tőlük jobbra álló Miép, Jobbik, Kossuth-teresek és csupa, hazájáért valóban aggódó csoportokra kiabál kígyót-békát: ,,...megosztjátok a Nemzeti Oldalt!!..."

Na, de nézzünk meg egy Hazafias Kiscsoportot: itt is megleljük a jámbor keresztény-szárnyat és van egy keményebb, tettre készebb szárny.

Ugyanez a történelemben: Vannak az Istvánosok és a Koppányosok. És minő furaság: a kicsi csoport még kisebb csoportja mondja ugyanannak a csoportnak a Koppányos szárnyára, hogy megosztják a nemzeti radikálisokat!

Ha már benne vagyunk, menjünk még tovább: tudjuk, hogy Koppány keresztény volt, templomokat építtetett, akkor már fel kell kiáltani, hogy miért nem elégedünk meg mi a szkíta kereszténységgel, miért kell egészen a pogány hagyományig visszamenni?

Ez a vád nem más, mint a megosztás vágya mindig a birodalmi központból fúj, mégpedig a Mammon zsákjából tör elő elemi erővel.

Miközben menetel a magát Nemzetinek nevező oldal vagy menetel az egész magyarság a szabadságharc színterére, a birodalom horgosai elkezdenek számolni, megállapítva, hogy hűha, ezek igen sokan vannak, bedobnak hamar egy gumicsontot, mire a csapat egyik fele rágni kezdi. És itt már kettéosztódtunk ismét.

Újabb osztódás: legyünk politikailag korrektek vagy legyünk úgynevezett nemzeti szélsőségesek...most innen mindenki folytathatja..."
Ne hagyjuk megosztani magunkat!

Ezt a jelent nem érdemes fokozni-mitől lenne SZEBB?-
Tehát: LIBERÁLBOLSI MENTES JÖVŐT!



http://szentkoronaradio.com/blog/noika/2009_03_29_%E2%80%9Emiert-tart-egyutt-a-ka tolikus-egyhaz-a-zsidokkal%E2%80%9D
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: antiszemitizmusa, zsidóbarátsággal, kereszténységgel, kereszténységnek, szentkoronaradio, anyaszentegyháza, oldalpillantások, szabadságharcát, gondolkodásában, elrontottságból, világtörténelem, örökkévalóságba, visszaszorítani, antiszemitizmus, kettéosztódtunk, szabadságharcot, erkölcsiségében, megszabadultunk, öntudatosítását, szőlőmívesekről, keresztényeknek, világnézetében, ultramontánnak, pusztulásunkat, egyeduralmának, következetesen, keresztényekre, megszabadulunk, gyűlölethullám, zsidóbérencnek, feladataitokat, történelmünket, legfontosabbak, őrségváltásból, türelmetlennek, eltévelyedések, katolikus egyház, nemzeti oldalról, fiúszívekben című, részleteket közlöm, probléma megértéséhez, emberiség történelme, egész történelmünket, nagy szélsőségek, egyenes vonaltól, népek mestere, világtörténelem élesen, népei maguktól, maga útját, világtörténelem balfelé, népek hangulata, baloldali felforgatás, Kedves Tom, Piros Szegfű Társasága, Narancsosok Társaságát, Nemzeti Oldalt, Hazafias Kiscsoportot, LIBERÁLBOLSI MENTES JÖVŐT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mai harmónia kártyám  Png kutya  Reménység és erő Krisztustól e...  Alázat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png csokor  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Bertolt Brecht -től idézet  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Németh László tollából  Idő  Éretlen vers  Adakozás  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Szívem tiéd  Soha ne kedvezz...  Ágai Ágnes – Csendélet  Tavaszi kép  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reggel van  Facebookon kaptam  Png kutya  Png fotel  Facebookon kaptam  Png virág  Szívem tiéd  Leonardo da Vinci gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  A jó emberek mindig szépek mar...  Png virág  Png kislány  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png ház  Irgalom és ítélet  Gonosz démon-álarc  Akarat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Egy bizonyos határt  Lóhere  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png ház  Gonosz démon-álarc  Gonosz démon-álarc  Png virág  Paul David Tripp Április 20  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nagyi telefonál  Bounty krémes  Őrizkednünk kell...  Örülök, hogy látlak!  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Neked tudnod kell  Png csokor  A kételkedés kezelése  Soha ne kedvezz...  Neked tudnod kell  Png kislány  Elköszönt  Egy lelki imádság  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png férfi  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy maradéktalanul uralt világ  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Sokan azt tartják 
Bejegyzés Címkék
katolikus egyház, nemzeti oldalról, fiúszívekben című, részleteket közlöm, probléma megértéséhez, emberiség történelme, egész történelmünket, nagy szélsőségek, egyenes vonaltól, népek mestere, világtörténelem élesen, népei maguktól, maga útját, világtörténelem balfelé, népek hangulata, baloldali felforgatás, történelem visszahajlott, népek történelme, legközelebbi kilengésig, népek története, legszélsőbb végletek, századok folyamán&#8230, társadalom messzemenő, ország sorsát, baloldal felé, súlyos sérelmet, zsidó vallás, maga egyenes, főpapság minden, katolicizmus jogait, képviselőház épületéből, utcán tolongó, nemzeti öntudat, élesen jobbfelé, zsidóság ellen, államhatalom négy, jobboldali szélsőségbe, állam hatáskörén, félévszázad alatt, liberális túlkapások, szélsőjobb irányban, törvény hibái, papságot zsidóbarátsággal, korszellem tolódott, örök kincsekért, kereszténységnek védelme, örök javakkal, földi élet, történelem időnként, szőlőmívesekről szóló, szőlősgazda kimegy, dénár munkabérben, fizetés óráján, legkorábban elhívottak, dénár bért, zúgolódóknak határozott, szőlős gazda, utolsók elsőkké, elsők utolsókká, emberiség történetében, maga szerepe, maga hivatása, üdvösség történetében, darab munkát, kereszténység szőlőjében, nagy piacon, antiszemitizmus kérdésében, egész vonalon&#8230, zsidók leváltása, helyükre ültetése, magyar társadalom, helyébe lépett, zsidó csinált, zsidó csinálta, nemzet irodalma, keresztény gazdagodik, magyar közéletbe, őrségváltáson átveszünk, felelősség váltja, második nagy, zsidóság egyeduralmának, ifjúság tele, régi érzékies, zsidó szerzők, magyar lélektől, zsidók destruktív, nagy erkölcsi, gettóban tanulta, magatok szellemi, zsidóságnak mindent, maga egész, közös gyarlóságaink, gyengeségeink vannak, sanda oldalpillantások, nemzeti oldalon, saját oldalunk, vesztébe viszi, alábbi idézetet, vallásos hetilap, megosztott országok, olyan megosztás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.