Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
„Mától fogva politikus v
  2009-10-01 21:10:46, csütörtök
 
  ,,Mától fogva politikus vagyok...

...azért lettünk mi mostan szabadok, mert megengedték nekünk a nagyok..."
(Egykori sláger)

Még hogy hazudnak a politikusok?
Ugyan kérem!
Persze, hogy nem, de azért időnként ,,...nem bontják ki az igazság minden szeletét..."

Néhány szál hervadt virágot (mondjuk: mákvirágot) gyűjtöttem bukétába, amit most átadok Önöknek:

Mindenki jól emlékszik még a csetlő-botló beszédű Medgyessy Péterre. A Cicero szövegű emberke - ezt csak emlékeztetőül mondom - beiktatása után kijelentette, ő nem költözik fel az akkor még a Béla király úti kormányfő-rezidenciába, inkább marad a saját villájában (Stromfeld Aurél utca) ezért természetesen állami költségen beszereltetett csekély 100 millióért egy riasztó berendezést azzal, hogy mandátuma lejártakor visszaadja a magyar népnek.
Igenám, de mit is mondott a felcserepedett ügynök a beiktatási beszédében?
,,...szegénységpárti vagyok..."
Nem, nem bakizott, ő valóban a szegénység pártján állt, hiszen a magyar nép a 2002-es beszéd óta csakugyan leszegényedett.

Azaz, a miniszterelnök igazat mondott!

Más: Első Gyurcsány Ferenc (még a puccs után egy héttel) mit is mondott beiktatási beszédében?
(mellesleg árpádházi zászló alatt tett esküje alkalmával)?
,,.....ebben az országban nagy a jólét....."
Remélem, sejti is a kedves olvasó, ez az elvtárs sem hazudott, mert ha összemérjük a 2003-as gazdaságunkat a maival, ahhoz képest csakugyan nagy jólétben éltünk relatíve.

Azaz, a miniszterelnök ismét igazat mondott!

Volt aztán madár influenza. Szerencsénkre véletlenül akadt egy külföldi identitású magyar cég, amely hazafias érzelmeinek engedve legyártott néhány millió vakcinát. Még szerencse, hogy a magyar miniszterelnök megnyugtatta jó népét. Gumicsizmát öltött, majd - a politikai véletlenek már csak ilyenek - egy hatalmas faasztalon szakszerű mozdulatokkal felvágott egy odarepült döglött hattyút, és azonnal meglátta, ez a madár egészséges, mint a pinty! Így aztán az aggódó nép is megnyugodhatott, mert a tévé egyenesen közvetítette a kormány esti kacsa-vacsoráját.

És lőn: elmaradt a madár-influenza izibe!

Emlékezünk-e még, amikor a balul sikerült 2004. december 5-iki népszavazás előtt Gyurcsány Ferenc tévébeszédet intézett népéhez? Ebben magyar egységről beszélt, majd az összeforrt csontok kifejezés helyett :
,,...összecsórt fontok..." - ról hablatyolt?

Igen, jóságos miniszterelnökünk freudi elszólásban, de kimondta az igazat!

Igenis, az összecsórt fontok jártak a fejében erdélyi testvéreink sorsa helyett...
Legutóbb pedig Ján S L O T A tapintott - hozzáteszem nagyon helyesen - az igazságra, azt jelentette ki ugyanis, miszerint:
,,...ezek a magyarok mindig csak Trianonra gondolnak..."

Nagy igazságot ejtett ki a száján Slota!

Mert nézzük csak meg közelebbről a kijelentést: a mi felfogásunk szerint magyar az, akinek fáj Trianon. Ez így igaz. Tehát mi, akik Trianonra gondolunk - nyilván fáj is a nemzetnek - mi vagyunk a magyarok. Mert akinek nem gondja a nemzet egyesítése, az nyilván nem magyar.
A tót politikus is igazat mondott tehát. Ne küldjük hát Slotát a jó morva nénikéjéhez...

Két nap óta a kommunista párt nyomoronc utódpártja valamiféle K á n a á n r ó l vízionál. A kedves olvasó egy pillanatig se higgye, hogy ez légből kapott ígéret!
De ne ám!
Csapja fel a Bibliát, és ottan Mózes könyvében bőségesen talál erre utaló ígéreteket. Mózes pártvezér 40 évi néphülyítés után csakugyan elvezette a bandát a Kánaánhoz, ahol a nem általuk épített palotákban laktak (és jól laktak!). Igaz, előbb ki kellett nyírniuk az őslakosságot, lemészárolva több tízezer őslakost. De hát nekik ez csupán részletkérdés.

Félő, ez is igazzá válik, ha nem vigyázunk, magyarok!

Ne kételkedjünk ennek okáért a politikusok igaz mondásában.
Ja, hogy az írás elején említett Medgyessy (209) Péter eddig még nem szolgáltatta vissza a százmilkós riasztót?
Ez csak azért lehetséges, mert utazó diplomataként mindig magával kell vinnie. Ahol megalszik, ott használja, és nesze neked rabló meg mindenféle zsivány népség!

De hát a derék Medgyessy egyik aranyköpése is ide illik, valamilyen gazdasági téma kapcsán ejtette ki a száján a drága:

,,...aki nem ül föl a hullámra, az végleg lemarad..." - mondta az Ügynök.

Nos én kijelentem: szívesen felülnék a D-209 -es hullájára...meg a többiére is!

(Czékus Jób Nemzeti Hírháló)


http://www.l88.hu/teljescik.php?tid=242
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megnyugodhatott, szegénységpárti, felcserepedett, miniszterelnök, beszereltetett, leszegényedett, diplomataként, szerencsénkre, mozdulatokkal, gazdaságunkat, emlékeztetőül, természetesen, részletkérdés, megnyugtatta, kijelentette, rezidenciába, szolgáltatta, őslakosságot, közvetítette, tévébeszédet, lemészárolva, kételkedjünk, néphülyítés, nénikéjéhez, hozzáteszem, népszavazás, gumicsizmát, összemérjük, elszólásban, testvéreink, kijelentést, közelebbről, érzelmeinek, felfogásunk, berendezést, politikusok, igazság minden, csetlő-botló beszédű, saját villájában, riasztó berendezést, magyar népnek, felcserepedett ügynök, beiktatási beszédében, szegénység pártján, 2002-es beszéd, miniszterelnök igazat, puccs után, országban nagy, kedves olvasó, 2003-as gazdaságunkat, miniszterelnök ismét, külföldi identitású, Medgyessy Péterre, Stromfeld Aurél, Első Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány Ferenc, Czékus Jób Nemzeti Hírháló,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Hiányzik  Szívem tiéd  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nem számIt  Albert Einstein gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Fekete-erdő desszert  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png virág  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Png kislány  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png kutya  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fekete István - Akác  Akarat  A másik dolog,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Még csak most kezdődik a nap  Julian Brass gondolata  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png virág  Zilahy Lajos gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Németh László tollából  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Adakozás  Adakozás  Mi lenne ha  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hazára minden embernek szükség...  Csak a fogyatkozás látható  Zilahy Lajos gondolata  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Png kislány  Őrizkednünk kell...  Kerüld el az evangélium örömén...  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Az igazi szeretetért rendszeri...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Zilahy Lajos gondolata  Albert Einsteinről  képre írva  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Az engedelmesség miért nem vál...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png fotel  Adakozás  Hogy lehet megtartani 
Bejegyzés Címkék
igazság minden, csetlő-botló beszédű, saját villájában, riasztó berendezést, magyar népnek, felcserepedett ügynök, beiktatási beszédében, szegénység pártján, 2002-es beszéd, miniszterelnök igazat, puccs után, országban nagy, kedves olvasó, 2003-as gazdaságunkat, miniszterelnök ismét, külföldi identitású, magyar miniszterelnök, politikai véletlenek, hatalmas faasztalon, odarepült döglött, madár egészséges, tévé egyenesen, kormány esti, madár-influenza izibe, balul sikerült, összeforrt csontok, összecsórt fontok, fejében erdélyi, magyarok mindig, száján Slota, nemzet egyesítése, kommunista párt, politikusok igaz, írás elején, százmilkós riasztót, derék Medgyessy, végleg lemarad&#8230, megnyugodhatott, szegénységpárti, felcserepedett, miniszterelnök, beszereltetett, leszegényedett, diplomataként, szerencsénkre, mozdulatokkal, gazdaságunkat, emlékeztetőül, természetesen, részletkérdés, megnyugtatta, kijelentette, rezidenciába, szolgáltatta, őslakosságot, közvetítette, tévébeszédet, lemészárolva, kételkedjünk, néphülyítés, nénikéjéhez, hozzáteszem, népszavazás, gumicsizmát, összemérjük, elszólásban, testvéreink, kijelentést, közelebbről, érzelmeinek, felfogásunk, berendezést, politikusok, megengedték, aranyköpése, összecsórt, valamilyen, jelentette, beiktatási, visszaadja, lehetséges, kommunista, utódpártja, egyesítése, villájában, lejártakor, mindenféle, szegénység, hablatyolt, faasztalon, alkalmával, véletlenek, legyártott, véletlenül, identitású, egészséges, beszédében, összeforrt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.