Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vészhelyzet
  2009-12-11 18:01:27, péntek
 
  VÉSZHELYZET!
2009. december 7. 22:01:40


BIN LADEN MAGYARORSZÁGON VAN!

(MTI-s hazugságok korrigálva)






Fontos híreknek jutottunk a birtokába!

Bin Laden, a globálterrorista, az Al Qaida zsidóellenes terrorista szervezet feje a hírek szerint hazánkban bujkál, és legutóbb Budán, az Istenhegyi úton (az Orbán-tér előtt) látták őgyelegni, amint a közeli Lauder-iskola diákjait nézegette!



A körmönfont gazember, akiről mint tudjuk, hogy egyszemélyes hadseregként veszélyezteti a US. Air Force, US. Army, US. Marines (valamint az összes szövetséges haderő) katonáinak az életét, ezúttal egy újabb világraszóló merényletre készül.



Terveit még homály fedi, de semmi kétség, hogy ennek eredményeként hamarosan NATO megszállóhadsereg érkezik hazánkba, amelyet aprólékos szőnyegbombázás fog megelőzni.

Szakállam politikusaink és szakpajeszos tanácsadóik hamarosan kérvényt nyújtanak be e tárgyban a Lóbél Díjas békaharcos Barack O. Elnöknek, hogy ezt egy magyaros Barack P. ...álinka mellett vitassák meg.



A kérdés kényes, mivel Bin Laden ahol csak eddig felbukkant, azt az országot mindig az amerikaiak felszabadították (a piacaik számára...), csak ezt a lakosság rosszul tűrte.

A több százezer áldozat és a mérhetetlen anyagi-történelmi károk ellenére Bin Laden szenvtelenül mindig újabb és újabb országba költözik, és a béke és demokrácia hű képviselője, a nagy Egyesült Államok pénzt és emberéletet nem kímélve kénytelen utána menni és mindent porrá bombázni, pusztítani.

Bin Laden kontra ,,Szuperhatalom"...



A magyarországi helyzet különleges.

A Koncvédelmi Minisztérium (a Honvédelmi Minisztérium utódja...) máris részletes térképeket és népességfelmérést kért, hogy egyértelműen külön tudják választani a régi magyarok (fasiszták) és az újmagyarok (zsidók) nyomortelepeit illetve luxusgettóit, ugyanis nyilvánvaló, hogy melyiket érdemes bombáztatni mint Bin Laden feltételezett búvóhelyét!



Bin Ladenről köztudomású, hogy bár milliárdos, és szinte baráti kapcsolatban volt az amerikai törvényhozás minden tagjával és nem egy elnökkel is, kedveli a nyomort és a közművek hiányát.

Az így táptalajra talált ,,emberiség- és demokráciaellenes terrorista" bizonyára a fűtetlen és sötét magyar hajlékokat részesítené előnyben, különösen a kiköltöztetés és az árverés előttieket.

Éhezni is szeret...

Viszonyát az elhintett cigányterrorral kapcsolatban még nem ismerik, de egy 25 milliárdért vásárolt számítógépes program segítségével most vizsgálják azt a ,,GENNYT" (Gépesített Emberi Nyomtatott Nyilvántartás) alcsúti (vagy felcsúti) titkos, futballpálya nagyságú cigánytelepén, kanalas és orsós férgek tesztelése kapcsán.

(Állítólag ezt nem visszatérítendő támogatás formájában kapták szőlőnemesítésre...)



A KM már udvarias hangú levélben szövegezteti is a felszólítást, hogy nevezett lakosok a saját biztonságuk, jólétük és egészségük érdekében, hitelbérleti kedvezményes konstrukció keretében lejárt szavatosságú méreginjekciókkal oltassák be magukat arra az esetre, ha a szőnyegbombázás nem járna kellő hatékonysággal.

NATO pilótáink a ,,HN1"(Hungaria Nothing 1...) tervezet kivitelezésekor bizonyára fáradtan és a hosszú úttól elgyötörve érkeznének a légterünkbe és pontatlanságuk miatt sok felesleges fájdalmat és nemkívánt sebesülést okoznának.

Legyünk tekintettel a gyerekeinkre - különösen a terhes kismamákra - és öregeinkre, akik nem tudnak csak úgy szökdécselni a bombatölcsérek között, és először őket oltassuk be.

Ajánlja ezt F.F. (Fajtalan Féreg) Országos Tisztifőorvos jóindulattal, aki máris elöljárt a cselekvésben és kupakkal együtt nyomatta be magának a kamerák kereszttüzében az izraeli dimonai kísérleti telepen kifejlesztett kettős (és késleltetett) hatású ,,gojim" becenevű humánus eutanázia készítményt, ráadásul lejárt szavatossággal.



Eközben Bin Laden öntudatlanul aludt a Parlament földalatti bunkerében, közel a Dunához és a metróhoz, hogy felébredve észrevétlenül tudjon besurranni a Dohány utcai zsinagóga hátsó, klezmer zenével és illatos kokain füsttel átitatott hátsó kijáratán.

Itt ugyanis senki nem kereshette...



A KM az előre felvázolt tervezet szerint az ,,NR" kód (Népesség Reform, ami egyszer már bejött Haderő Reform címmel is...) alapján fog eljárni, amennyiben a lakosság még nem egészen és teljesen aberrált hülye és a ,,HN1" nem járna teljes sikerrel.

Ebben az esetben a Gázában már kipróbált és nemzetközileg is elfogadott emberi normák szerinti foszforgránátokkal, napalmmal, harcigázokkal és harckocsik általi letiprással (előtte azért ott van a légicsapás) szándékoznak a hátramaradó lakosság jóindulatát megnyerni, illetve előtte humánusan szórólapokkal felszólítva őket házuk és értékeik hátrahagyására, hogy a hazájuknak tévesen gondolt területről eltakarodni szíveskedjenek.



Erre a feladatra a Koncvédelmi Minisztérium és a REBISZ (Rehabilitált Bünözők Irgalmatlan Szövetsége), valamint különféle idegenajkú ,,őrzök és vétkezek" szolgálatok biztosítanak támogatást, amennyiben a magyar haderő nem bírna az ellenséges, magát magyarnak nevező fegyvertelen lakossággal...



(Palesztin tapasztalatok szerint az így kezelt antidemokratikus és emberi mivoltából teljesen kivetkőzött terrorista tömeg képes rasszistává válni és nyelvét nyújtogatva, kövekkel megdobálni a szent és erkölcsös - csak a munkájukat végző, - fáradt és remegő kezű géppuskásokat és harckocsivezetőket, kik népükért vállalják nehéz, de dicsőséges szolgálatukat. Jehova legyen velük!

Bárhova, csak ne ide!)



A Lisszaboni Szerződés értelmében nemsokára már segédcsapatok is behívhatóak a ,,ZsFB" akció (,,Zsidó Fegyver-Barátság") végrehajtására, így nem lesz annyira zavaró hallgatni az afganisztáni és iraki megszálló küldetésekben közönyössé és pénzért gyilkolászóvá vált magyar katonáknak a magyar nyelvű segély- és halálkiáltásokat...

Ez ugyanis rádöbbenthetné őket arra a nyilvánvaló tényre, hogy mocskos hazaárulók...



Bin Laden ezt mind tudta.

A magyar humuszon állva fogyasztotta csicseriborsós humuszát és elégedetten gondolt a szaudi kapcsolataira és nevelőtanárára, Itchak Ben Solomonra (az idősebbre...), aki már előre tudta azt, hogy most itt fog állni, kezében a zsinagóga tervrajzával, amit nemsokára átad majd egy ideérkező fekete-fehér egyenruhás félelemkeltő alaknak, aki azt magánál tartva hamarosan autóbalesetet szenved a Dohány és a Síp utca sarkán...

(Nem jól vannak ott a lámpák sem beállítva...)



A kivételesen gyorsan kiérkező ambuláns mentőautóban majd felfedezik a tervrajzokat és a manipulált (és előzőleg már lehallgatott...) mobiltelefonba épített és működésbe hozott időzítőszerkezetet.

Fájdalom, a robbantást már nem lehetett ezen a nyíltnapon megakadályozni, amikor ingyen fánkkal és adományokkal, gyerekzsúrokkal és ünnepi műsorokkal idecsalogattak minden gójt az országból (a zsidók tévedésből ma nem jártak erre, de ez a szanaszét heverő véres testrészeken majd úgysem látszik...), nagylelkűen megvendégelve őket a zsidószeretet és jóindulat bemutatásaként...



A zsinagógában elhelyezett pokolgépet az IOSA szakemberei helyezték el, vigyázva arra, hogy az csak inkább az embereket pusztítsa és ne az épületet.

Azért kár lenne...

Bár a világméretű adományokból a felháborodás után nem csak újat építhetnének, hanem az ország maradékát is megvehetnék, de a zsidó nem pazarló, ha másról van szó.



Bin Laden megtörölte izzadt homlokát, és arra gondolt, hogy ezt a véráztatta kínzóhelyet, álcázott fegyverraktárat, a naiv és jóindulatú magyaroknak már régen fel kellett volna robbantaniuk, csak az egészen hülyék és tájékozatlanok hihetik azt, hogy ez egy templom.



Horthynak az ostoba zsidószimpátiája helyett egyszerűen le kellett volna ezt bontatnia és nem bízni bennük, csak nem ismerte őket valójában.

A zsidók számára az igazság nem létezik, csak az érdek, és az nem a háláról szól.

Horthy Portugáliában készült emlékiratait a zsidók röhögve mutogatják egymásnak, mint remek példáját annak, hogy hogyan lehet minden egyértelmű bűnük és gazságuk ellenére előnyöket és jóindulatot kiváltani a hiszékeny emberekből, és a Kormányzó minden nagysága ellenére végtelenül tájékozatlan és merev volt. Olykor bizony még hintázott is...

Most ennek az ittlévő és felszaporított zsidóságnak a következményeiért kell fizetniük - ki tudja már hányadszor - a jólelkű magyaroknak.

Végülis a zsidók ezt felismerve jöttek ide...



Az események menetrendszerűen megtörténtek, hiszen Bin Laden a nagy globálterrorista itt is megpróbálta a jólétben tobzódó lakosságot rávenni az amerikai (zsidó) érdekek felrúgására, és ezt az USA hagyományosan emberbaráti politikája ugye nem engedhette.

(Mint ahogyan a történelmünkben is mindig segítette a minket elnyomókat...)



A hatalmas fekete H2 terepjáró, a globalista brókerek, a feka maffiózók és egyéb magasan művelt eltévelyedett személyiségű aberráltak egyenjárműve, a semmiből jelent meg és állt elé.



Bin Laden a kitárt ajtón keresztül derékból meghajolva, - valaki el....ta a belső magasságot, - szállt be a légkondicionált és lesötétített ablakokkal keretezett utastérbe.



,,A reptérre!" - utasította az izraeli sofőrt, aki nemrég még Jeruzsálemben tanulta a magyart, és most cionhunként büszkén élvezte új hazája bőségét és kényelmét, valamint a gyáva és jellemtelen ,,magyarok" hajbókolását, miközben pár forintért a seggét nyalatta velük...



A reptér Kettes Csarnokában már várták a VIP-s hostessek és előzékenyen kísérték a washingtoni járathoz, a rájuk nézni sem merő határőrök között.

Nemsokára a Pentagonban lesz, hogy kipuhatolja és összeegyeztesse a következő feladatát, hogy hol fognak felbukkanni azok a terroristák, akik nem tudják elviselni azt, hogy terrorizálják őket.



A gép emelkedése közben még látta a belváros felett lebegő fekete füstfelhőt.

A magyarországi helyzet különleges.

Jó és dolgos nép, szenvednek és húzzák az igát, hisznek valamiben.

Valamikor ő is hitt.

Istenben, hazában, családban és a földi boldogságban, de azután találkozott ezekkel és minden összekeveredett.



,,Úgy érezte, ha ideszületett volna, akkor az életét is adná ezekért az emberekért."



A magyarországi helyzet különleges.

Tudta, a harc még nem ért véget, csak most kezdődött.

Ez volt a jel.

Kár, hogy ezt is nekik kellett megcsinálniuk, de hát valahogy ki kell provokálni a világ figyelmét arra, hogy felfigyeljenek valamire.

Hiszen az életükről és sorsukról, a puszta fennmaradásukról van most szó.

Globálisan...



Intett a stewardessnek:



,,Kérek abból az egriből....most arra van szükségünk!"



Bin Laden átlépett gépével a szomszédos légtérbe, de tudta, hogy itt minden a magyaroké.

A legősibb és legjobb nemzeté.

Az ő jövőjükre ivott...



A KM hivatalos jelentésben tájékoztatta az MTI-t, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja Bin Laden és a terrorista szervezete jelenlétét, de a feszült helyzetre való tekintettel az ország demokratikus rendszerének és polgárainak védelme céljából a fasiszta és nyilas nemzetellenes szélsőségesek megfékezése érdekében kénytelen élni EU-s tagsága jogával, az idegen rendőri (katonai) erők behívásával...



A tanácstalan akaratgyengeségnek és a gyáva időhúzásnak mindig ára van.

Többnyire nagy.

Nem kellene ezt kivárnunk...



Bin Laden bármikor megjelenhet!



(Ennek a Vészhelyzeti Forgatókönyvnek több olvasata is lehetséges.

Valódi megértéséhez három alapfelszereltséget ajánlok, kizárólag eredeti kivitelben.

Észt (nem lett és vett...), szívet és lelket...

Made in Hungary!)



Bajtársi üdvözlettel: Gyula





Forrás: Gyula bajtárs


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=VESZHELYZET_63140
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: globálterrorista, szőlőnemesítésre, felszabadították, halálkiáltásokat, zsidószimpátiája, antidemokratikus, menetrendszerűen, fennmaradásukról, forgatókönyvnek, kivitelezésekor, összekeveredett, cigányterrorral, történelmünkben, szőnyegbombázás, légkondicionált, gyerekzsúrokkal, összeegyeztesse, fegyverraktárat, visszatérítendő, felfigyeljenek, pontatlanságuk, nyomortelepeit, megakadályozni, mobiltelefonba, magyarországon, bemutatásaként, hátrahagyására, nevelőtanárára, felszaporított, rádöbbenthetné, bombatölcsérek, hatékonysággal, kereszttüzében, idecsalogattak, csicseriborsós, tájékozatlanok, hírek szerint, közeli Lauder-iskola, körmönfont gazember, összes szövetséges, újabb világraszóló, magyaros Barack, kérdés kényes, országot mindig, amerikaiak felszabadították, piacaik számára, lakosság rosszul, több százezer, mérhetetlen anyagi-történelmi, nagy Egyesült, magyarországi helyzet, régi magyarok, LADEN MAGYARORSZÁGON VAN, Lóbél Díjas, Barack, Egyesült Államok, Koncvédelmi Minisztérium, Honvédelmi Minisztérium, Gépesített Emberi Nyomtatott Nyilvántartás, Hungaria Nothing, Fajtalan Féreg, Országos Tisztifőorvos, Eközben Bin Laden, Népesség Reform, Haderő Reform, Rehabilitált Bünözők Irgalmatlan Szövetsége, Lisszaboni Szerződés, Zsidó Fegyver-Barátság”, Itchak Ben Solomonra, Horthy Portugáliában, Kettes Csarnokában, Vészhelyzeti Forgatókönyvnek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  210 éve született a SZÓZAT meg...  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  képre írva  Facebookon kaptam  Nevem  Tanuld meg ezt a versemet  A jó emberek mindig szépek mar...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nem számIt  Ne kapaszkodj magasabbra,  Adakozás  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  A televizió nem a kultúrát kép...  Fekete-erdő desszert  Alázat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Nagyi telefonál  Szívem  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alázat  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Lóhere  Éretlen vers  Kövesd a cowboyt!  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Krisztinától  Régi emberek, akikre máig büsz...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Neked tudnod kell  Próbálj meg ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Csak a fogyatkozás látható  Png kislány  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Fekete István - Akác  Alázat  Reggel van  Nagyi telefonál  Neked tudnod kell  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Tavaszi kép  Mai harmónia kártyám  Kaffka_Margit  Sokan azt tartják 
Bejegyzés Címkék
hírek szerint, közeli Lauder-iskola, körmönfont gazember, összes szövetséges, újabb világraszóló, magyaros Barack, kérdés kényes, országot mindig, amerikaiak felszabadították, piacaik számára, lakosság rosszul, több százezer, mérhetetlen anyagi-történelmi, nagy Egyesült, magyarországi helyzet, régi magyarok, amerikai törvényhozás, közművek hiányát, árverés előttieket, elhintett cigányterrorral, saját biztonságuk, hosszú úttól, gyerekeinkre &#8211, terhes kismamákra, bombatölcsérek között, kamerák kereszttüzében, izraeli dimonai, előre felvázolt, hátramaradó lakosság, hazájuknak tévesen, magyar haderő, munkájukat végző, magyar nyelvű, nyilvánvaló tényre, magyar humuszon, szaudi kapcsolataira, zsinagóga tervrajzával, ideérkező fekete-fehér, kivételesen gyorsan, nyíltnapon megakadályozni, zsidók tévedésből, szanaszét heverő, zsinagógában elhelyezett, csak inkább, embereket pusztítsa, világméretű adományokból, felháborodás után, ország maradékát, véráztatta kínzóhelyet, egészen hülyék, ostoba zsidószimpátiája, zsidók számára, háláról szól, zsidók röhögve, hiszékeny emberekből, következményeiért kell, jólelkű magyaroknak, események menetrendszerűen, nagy globálterrorista, jólétben tobzódó, minket elnyomókat, hatalmas fekete, globalista brókerek, feka maffiózók, semmiből jelent, kitárt ajtón, belső magasságot, izraeli sofőrt, seggét nyalatta, reptér Kettes, washingtoni járathoz, rájuk nézni, következő feladatát, belváros felett, földi boldogságban, világ figyelmét, puszta fennmaradásukról, szomszédos légtérbe, terrorista szervezete, feszült helyzetre, ország demokratikus, idegen rendőri, gyáva időhúzásnak, globálterrorista, szőlőnemesítésre, felszabadították, halálkiáltásokat, zsidószimpátiája, antidemokratikus, menetrendszerűen, fennmaradásukról, forgatókönyvnek, kivitelezésekor, összekeveredett, cigányterrorral, történelmünkben, szőnyegbombázás, légkondicionált, gyerekzsúrokkal, összeegyeztesse, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1740
  • e Hét: 12007
  • e Hónap: 23118
  • e Év: 176614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.