Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Együttélés” - A hazának
  2009-12-12 08:24:18, szombat
 
  "Együttélés" - A hazának nincsen háza...




Írta: Szeszák Gyula
2009. december 10. csütörtök, 22:07


"Együttélés"
A hazának nincsen háza...





Hitler SS ,,hordái" 1944-ben ugyan megszállták Magyarországot,- az Ország Házát azonban jelenlétükkel nem szentségtelenítették meg. Edmund Weesenmayernek, vagy pláne Adolf Eichmannak eszükbe sem jutott, hogy stábjaikkal a szent csarnokban büdösítsék a levegőt és magyar csahosaikkal ünnepeltessék magukat. Nos, erre most sor került. Elie Wiesel neves közírót ünnepli az Ország.

Az egész ország? Nem, csak a ,,hivatalos".

A nagy orosz író Szolzsenyicin világhírű regényéből tudjuk, hogy festett a valóságban az együttélés: a zsidók és az oroszok együttélése Oroszországban, majd a Szovjetunióban. Finoman szólva nem sikerült, aminthogy a zsidóságnak csaknem hatezer éves történelme során még sohasem sikerült együttélnie a befogadó népekkel. Itt sem fog. Budapest végülis nem züllik Judapestté.
A zsidókérdésre már Szolzsenyicin előtt is sokan felhívták a figyelmet, gondolkodó magyarok. Többüket idézhetném, de elegendőnek látszik Szabó Dezső idevágó summázata.


,,A zsidó, a világtörténelem egyetlen csodájaként megmaradt az az elzárt ős törzslélek, mely ötezer évvel ezelőtt volt. A megkülönböztető tollat viselő primitív törzsek védő vér szerinti gyűlöletével és megtartó szeretetével zsidó, csak zsidó: akaratában, ösztöneiben, látása formájában, megértése mikéntjében: tudatos és tudatlan énje minden rezdülésében. Kapard meg a ,,legkultúrabb" zsidót, aki reggel Maeterlincket olvas, délben Paul Claudelt szaval, este Tolsztojt gargalizál: az ,,európai" epidermis alatt megtalálod az érintetlen ős zsidót, az ádáz Jehova, a rettenetes Talmud acélos bennszülöttjét, aki a vérnek, az idegeneknek tudatlan ősösztönösségével az élet alapkérdéseiben faja minden egyedével azonosan lát, hall, tapint, szagol, ízlel, szeret és gyűlöl." [Szabó Dezső vezércikkei a Virradatban.]


Erről igazabbat, találóbbat hat sorban leírni még senkinek sem sikerült.
Sok nemkívánatos ,,vendég" tapodta már hazánk földjét, de ennél orcapirítóbb - undorítóbb módon még egyetlen betolakodó és egyetlen vendéglátó sem viselkedett. Időnként elkerülhetetlen, hogy olyanokat bocsássunk be, akiknek kívül lenne tágasabb. Az ilyen ,,vendéget" azonban éji órán, a leghátulsó kapun szokás beengedni, úgy hogy a sarokvasak ne csikorogjanak.

A látogatás kapcsán két dolgot kell szóvá tenni: kit fogadtunk (?), hogyan fogadtuk (?).

Igaz, Elie Wiesel ,,1986-ban Nobel-békedíjat kapott, mint ,,az egyik legfontosabb vezéralak és szellemi vezető azokban az időkben, amikor az erőszak, az elnyomás és a fajgyűlölet rányomta bélyegét a világ arculatára. Őt tartják a holokauszt története egyik legismertebb szakértőjének." [ http://index.hu/kultur/klassz/wiesel0928/ ]

Ez a rangos kitüntetés nagyon imponálhatna, ha nem tudnók, hogy azt megkapta a terrorista tömeggyilkos háborús bűnös Menachem Begin is. Számtalanszor kijelentettem, hogy tapasztalataim, szerzett ismereteim és ezekre alapozott belső meggyőződésem folytán nem vagyok holocaust tagadó. Ettől függetlenül, sőt épp emiatt, éles különbséget teszek a holocaust tényleges áldozatai és az áldozatok szenvedéseiből pénzt sajtoló holocaust iparosok között.
Elie Wiesel esetén azt kellene tisztán látni, ő hova tartozik? Magát mindenesetre a Holocaust áldozatának kiáltja ki, ám több körülmény utal arra, hogy Wiesel csaló és a holo-zsarolók cinkosa.

A holocaust egyik valódi áldozata és szerencsés túlélője a nyíregyházi Grüner Miklós.


,,Életének elmúlt húsz évét arra áldozta, hogy kiderítse: mi lett a sorsa az auschwitzi haláltáborban megismert barátjának, a Máramarosról elhurcolt, akkor 31 éves Lázár Wieselnek, és hogyan került az ő tetovált azonosító száma, az A-7713 ahhoz az emberhez, akit a világ Elie Wiesel néven ismert meg, s aki 1986-ban Nobel-békedíjat kapott..."

Magán nyomozásának eredményeit könyv alakban is megjelentette.
Grüner Miklós állításai vagy igazak, vagy valótlanok. Ha egy neves közszereplőt ilyesfajta váddal illetnek, elemi kötelessége a vádak tekintetében magát tisztázni, erkölcsi [és anyagi] jóvátételt követelni. Ha a vádak hamisságát nem sikerül kimutatni, a közszereplésről le kell mondani - egy gojnak...

A kiválasztott nép fiai tetteiket nem hajlandók a közvélemény értékítéletének alávetni, egyszerűen azért, mert a gojok, akinek csak állati lelkük [nepeschhük] van, nem alkothatnak erkölcsi értékítéletet olyanok fölött, akinek isteni lelkük [nechmannjuk] van.
Okkal feltételezhető, hogy Elie Wieselt egyszerűen nem érdeklik ezek a vádak. Ez rendben is volna. De egy ilyen alakkal szemben milyen magatartást kellene tanúsítania a méltatlan vendégfogadás alkalmával a magyar államot és a magyar népet reprezentáló köztársasági elnöknek. Annak a köztársasági elnöknek, aki bizonyította, hogy tud finnyás is lenni, nem fogván meg Fekete János piszkos kezét. Sólyom László kifejezetten jó családból származik, ha igaz, hogy Kun Béla - a zsidó tömeggyilkos - unokája volt. Jogban járatos személynek is tekinthető, hisz e derék Mekk Elek csaknem két évtizeden át toldozgatta - foldozgatta, a sztálini alkotmányt, amelynek jelentős szerepe van a magyarországi joghalál bekövetkeztében.
Aki ugyan nem volt elítélt bűnöző, csak valami büdösség terjengett körülötte, arra a ,,selymaság" bélyegét sütötték. Az ilyennel nem fogtak kezet és főleg nem léphetett az úri kaszinóba. De hol van már a ,,kirekesztés" ezen formája. Már a szó se található se az idegen szavak szótárában, se a magyar nyelv értelmező szótárában. Mikszáth Kálmán 1898-as országgyűlési tudósításáig kell visszatolatni, hogy az ember e kifejezésre bukkanjon és megnyugodjék, hogy még nem hülyült meg teljesen. De hol vannak már a mikszáthkálmánok, elporladtak, mint a régi jó táblabírák.
A zsidóság világmegvető mentalitását talán Wiesel sztárolásánál is jobban érzékelteti, amit Roman Polanskival, a huszadik század Jud Süssével, a huszonegyedik században művelnek. Ez az ocsmány alak egy tizenhároméves gyönyörű, ártatlan gyermeket ,,csábított" el. Most karpereccel luxusvillájában dekkol, tömegek tüntetnek mellette és nincs rendőrség, amely kilőné a szemüket, beverné a fejüket és széttaposná a veséjüket. Persze ami most késik, az utóbb esetleg nem múlik.
Wiesel, úgy látszik, az érettebbeket kedveli... Szemmel látható, nincsenek rasszista előítéletei. Hát' ezt megértem...
Külön vicces, hogy az ál-holocaust túlélő számára találkozót szerveztek a valódi holocaust túlélőkkel. Hát nem morbid ez?
A vendég zsidók és a házigazda zsidók magyarok iránti tapintatára utal a ,,Stop" tudósítása.



,,Mint megtudtuk, komoly gondot jelentett, hogy a mintegy háromszáz vendégnek - akik a politikai, üzleti és művészeti élet jeleseit reprezentálják - milyen étkészletben tálalják fel a vacsorát, amely a zsidó vallás kötelmei szerint természetesen szigorúan a kóserság szabályai szerint készült. A kóserság megköveteli azonban azt is, hogy a tányérok és egyéb, az asztalra kerülő eszközök is megfeleljenek ezeknek a követelményeknek. A problémán - mint a vezető rabbi elmondta - az ország egyik legpatinásabb porcelángyára, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra segített, amely a tekintélyes mennyiségű tányért és egyéb tálalóeszközt támogatásként biztosítja a vacsorához. A mennyiség érzékeltetésére mi sem jellemzőbb, mint az, hogy az étkészlet teljes súlya eléri a 6500 kilót."


A bennszülöttek egyre nagyobb hányada a kukákban guberál. Nem túl erős, nem túl veszélyes a dolgoknak ez a kontrasztja? Bölcs rebbék - ez a dolgok isteni rendje? Ilyen közel már királyotok eljövetele? Mi lesz, ha tévedtek?
Történjék bármi, az ország házát ki kell takarítani. Ujjá is kéne szentelni - dehát a hercegprímás is zsidó. Maradjon hát a takarítás.

Jut eszembe: és a JOBBIK?

2009.12.10
Sz. Gy.

http://szeszak.hu/index.php?option=com_content&view=article &id=96:wiesel-holocaust&catid=39:cionizmus&It
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mikszáthkálmánok, követelményeknek, világtörténelem, luxusvillájában, megkülönböztető, elkerülhetetlen, alapkérdéseiben, közszereplésről, értékítéletének, érzékeltetésére, bekövetkeztében, szenvedéseiből, feltételezhető, bennszülöttjét, weesenmayernek, reprezentálják, magyarországot, tizenhároméves, szovjetunióban, oroszországban, tapasztalataim, vendégfogadás, csikorogjanak, természetesen, szolzsenyicin, megfeleljenek, ünnepeltessék, megjelentette, sztárolásánál, kijelentettem, maeterlincket, értékítéletet, visszatolatni, huszonegyedik, szakértőjének, zsidókérdésre, hazának nincsen, szent csarnokban, egész ország, nagy orosz, oroszok együttélése, zsidóságnak csaknem, befogadó népekkel, világtörténelem egyetlen, megkülönböztető tollat, ádáz Jehova, rettenetes Talmud, idegeneknek tudatlan, élet alapkérdéseiben, ilyen „, leghátulsó kapun, látogatás kapcsán, Szeszák Gyula, Hitler SS, Ország Házát, Edmund Weesenmayernek, Adolf Eichmannak, Elie Wiesel, Szabó Dezső, Paul Claudelt, Menachem Begin, Grüner Miklós, Lázár Wieselnek, Elie Wieselt, Fekete János, Sólyom László, Mekk Elek, Mikszáth Kálmán, Roman Polanskival, Zsolnay Porcelánmanufaktúra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A föld szépségéért  A föld szépségéért  Idézetek a barátságról  Szent György nap  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Minden gyerek jó.  Muratáj  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Ázzal aki csak szép  Volt egy...  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  A Föld napja  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti kép  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Föld napja április 22  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam Krisztina b...  802 esztendeje, 1222. április ...  Föld napja április 22  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Környezetvédelem  A könnyek összegyűjtése  Minden gyerek jó.  Alakot vált...  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...) 
Bejegyzés Címkék
hazának nincsen, szent csarnokban, egész ország, nagy orosz, oroszok együttélése, zsidóságnak csaknem, befogadó népekkel, világtörténelem egyetlen, megkülönböztető tollat, ádáz Jehova, rettenetes Talmud, idegeneknek tudatlan, élet alapkérdéseiben, ilyen &#8222, leghátulsó kapun, látogatás kapcsán, egyik legfontosabb, fajgyűlölet rányomta, világ arculatára, holokauszt története, rangos kitüntetés, terrorista tömeggyilkos, holocaust tényleges, áldozatok szenvedéseiből, holo-zsarolók cinkosa, holocaust egyik, nyíregyházi Grüner, auschwitzi haláltáborban, világ Elie, neves közszereplőt, vádak tekintetében, vádak hamisságát, közvélemény értékítéletének, ilyen alakkal, méltatlan vendégfogadás, magyar államot, magyar népet, köztársasági elnöknek, zsidó tömeggyilkos, sztálini alkotmányt, magyarországi joghalál, idegen szavak, magyar nyelv, zsidóság világmegvető, huszadik század, huszonegyedik században, ocsmány alak, tizenhároméves gyönyörű, utóbb esetleg, érettebbeket kedveli, ál-holocaust túlélő, valódi holocaust, vendég zsidók, házigazda zsidók, mintegy háromszáz, zsidó vallás, kóserság szabályai, kóserság megköveteli, asztalra kerülő, vezető rabbi, ország egyik, tekintélyes mennyiségű, mennyiség érzékeltetésére, étkészlet teljes, 6500 kilót, bennszülöttek egyre, kukákban guberál, dolgok isteni, ország házát, mikszáthkálmánok, követelményeknek, világtörténelem, luxusvillájában, megkülönböztető, elkerülhetetlen, alapkérdéseiben, közszereplésről, értékítéletének, érzékeltetésére, bekövetkeztében, szenvedéseiből, feltételezhető, bennszülöttjét, weesenmayernek, reprezentálják, magyarországot, tizenhároméves, szovjetunióban, oroszországban, tapasztalataim, vendégfogadás, csikorogjanak, természetesen, szolzsenyicin, megfeleljenek, ünnepeltessék, megjelentette, sztárolásánál, kijelentettem, maeterlincket, értékítéletet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.