Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A magyarok hátrányos megkülönböztetéséről
  2013-02-17 08:30:49, vasárnap
 
 

A magyarok hátrányos megkülönböztetéséről

Nemrégiben Lázár János vezetésével megalakult a Holokauszt Emlékbizottság 2014, amely szerint az idén 50 százalékkal, jövőre további 50 százalékkal emelik a holokauszt túlélők részére a magyar adófizetői pénzekből folyósított járandóságot. Bővebben ITT !



foto:www.szombat.org

A magyar meghurcoltak 8000 forint/hó körüli nyugdíj-kiegészítést kapnak, melynek összege a nyugdíj összegével együtt emelkedett egészen 2007-ig, amikor is a Gyurcsány-kormány véget vetett a zenének: a 8000 forintos járulék nem emelkedik tovább! A kettős mérce ebben az esetben is nagyon tetten érhető, itt viszont az is fennáll, hogy a magyar áldozat hátrányban van a saját hazájában. Miért van az, hogy Magyarországon az áldozat mindhalálig áldozat marad, meghurcolói, vérbírái, körmeiket leszedő ávósai pedig mindhalálig haszonélvezők?

Az úgynevezett rendszerváltozás után nem földtörvényt alkotott meg a parlament, hanem kárpótlási törvényt! Azt, hogy ez hány milliárdba került, soha nem számolta ki senki. A kárpótlási jegyekkel később aztán lehetett ügyeskedni, járták az országot az aktatáskás emberek, és vásárolták fel csekély összegekért, sokszor tv-készülékért a kárpótlási jegyeket gazdaggá téve ez által a megbízóikat. Arra valahogy mindig vigyáznak az illetékes elvtársak, hogy az, aki jól jár, soha ne a nép egyszerű gyermeke legyen.

Arra is jó lenne egyszer ELFOGADHATÓ magyarázatot adni, hogy a magyarok szidása, sértegetése, porig alázása az miért nem rasszizmus? A magyar gyalázást általában olyanok teszik Magyarországon, akik soha életükben nem dolgoztak, a magyar adófizetők pénzén élősködnek. Nemcsak a kisebbség teszi ezt persze, hanem a sokszor milliós jövedelmű megmondó liberálisok is. Akikről az ember azt hinné talán joggal, hogy ennél azért több eszük van. Most a Facebookon alakult egy csoport Tégy a magyargyűlölet ellen elnevezéssel. Ennél többet egyelőre tenni a nagy ellenszélben lehetetlen! Valóban lehetetlen?

2010-ben azt hitte a magyar társadalom, hogy végre rá is sor kerül, csodálatosak voltak a Fidesz választási ígéretei. Temérdek új törvény, jogszabály született, de ezeknek bizony egyike sem a magyar társadalomról szól. Ha szól, akkor temérdek megszorítást, rengeteg új adókivetést tartalmaz.

Tacitus szerint ,,Korrupt államban sok törvényt alkotnak" - hát nálunk a parlament már nem országgyűlés, hanem törvénygyár...

Kovács Árpád, a költségvetési tanács elnöke a napokban jelezte, hogy 736 milliárd forintos lyuk tátong az idei költségvetésben, ami előre vetíti az újabb megszorító csomagokat, az újabb adókivetéseket. Saját magára a hatalom ezeket azonban gyalázatos módon még mindig nem veti ki! Normális országban onnan vonnak el, ahonnan van mit!

Megy továbbra is a haverok, buli, hanta. Még mindig nem tudjuk, mit kerestek felettünk az izraeli kémrepülőgépek a 2010-es választások idején? És arról sem hallottunk, hogy Simon Perezre, Izrael köztársasági elnökére rákérdezett volna a 2007-es kijelentése miatt például a magyar külügyminisztérium? Miért szállhatnak felettünk zavartalanul kétes (egyesek szerint méreg-) csíkokat húzgáló repülőgépek?

Ma reggel elhangzott a Kossuth Rádióban, hogy 140 ezer honfitársunk lakáslehetősége van végveszélyben, de már nemcsak a devizahitel, hanem a jelentős közmű-tartozás miatt. Ők vajon valamennyien az út szélén maradnak? És mi lesz azokkal a gazdákkal, akiknek az eddigi földbérleményét Fideszes oligarchák kapták meg?

Békéscsaba, 2013. február 15.

Anton

Emlékeztető: ,,Olyan kis ország részéről, mint mi, szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot, és ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhova eljutunk..." - mondta Simon Perez, Izrael köztársasági elnöke 2007. október 10-én.

http://www.sokkaljobb.hu/content/magyarok-h%C3%A1tr%C3%A1nyos-megk%C3%BCl%C3%B6nb %C3%B6ztet%C3%A9s%C3%A9r%C5%91l
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendszerváltozás, lakáslehetősége, földbérleményét, lengyelországot, költségvetésben, adókivetéseket, magyarországon, magyargyűlölet, magyarországot, kémrepülőgépek, emlékbizottság, haszonélvezők, társadalomról, végveszélyben, fölvásároljuk, dinamizmusunk, költségvetési, magyarázatot, csodálatosak, elnevezéssel, meghurcoltak, honfitársunk, köztársasági, zavartalanul, valamennyien, földtörvényt, országgyűlés, járandóságot, megszorítást, ellenszélben, kiegészítést, adókivetést, elfogadható, mindhalálig, meghurcolói, úgynevezett, magyarok hátrányos, holokauszt túlélők, magyar adófizetői, magyar meghurcoltak, nyugdíj összegével, 8000 forintos, kettős mérce, magyar áldozat, saját hazájában, áldozat mindhalálig, úgynevezett rendszerváltozás, kárpótlási jegyekkel, aktatáskás emberek, kárpótlási jegyeket, illetékes elvtársak, magyarok szidása, Nemrégiben Lázár János, Holokauszt Emlékbizottság, Bővebben ITT, Kovács Árpád, Simon Perezre, Kossuth Rádióban, Simon Perez,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Segítsük barátainkat, hogy meg...  Egy hatékony szolga  Png ház  Facebookon kaptam  Png virág  Png csokor  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png nő  Az engedelmesség miért nem vál...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Leonardo da Vinci gondolata  Bounty krémes  Png virág  Rátalálsz  Radikális szeretet  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Akik bántanak téged  Mindig jusson idő nevetni  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Esti kép  Png kislány  Nevem  Albert Einstein gondolata  A másik dolog,  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Garai Gábor - Takarítás  A boldog családok mind hasonló...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyon különös  Radikális szeretet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Hogy lehet megtartani  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einstein gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Png csokor  Akik bántanak téged  képre írva  Png telefon  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Paul David Tripp Április 19  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Neked tudnod kell  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tavaszi kép  Nem méltó hozzád  Szívem tiéd  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Png férfi  Akarat  Jó éjszakát  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyarok hátrányos, holokauszt túlélők, magyar adófizetői, magyar meghurcoltak, nyugdíj összegével, 8000 forintos, kettős mérce, magyar áldozat, saját hazájában, áldozat mindhalálig, úgynevezett rendszerváltozás, kárpótlási jegyekkel, aktatáskás emberek, kárpótlási jegyeket, illetékes elvtársak, magyarok szidása, magyar gyalázást, magyar adófizetők, kisebbség teszi, sokszor milliós, csoport Tégy, magyargyűlölet ellen, nagy ellenszélben, magyar társadalom, magyar társadalomról, költségvetési tanács, napokban jelezte, idei költségvetésben, újabb megszorító, újabb adókivetéseket, hatalom ezeket, izraeli kémrepülőgépek, 2010-es választások, 2007-es kijelentése, jelentős közmű-tartozás, eddigi földbérleményét, dinamizmusunk jóvoltából, rendszerváltozás, lakáslehetősége, földbérleményét, lengyelországot, költségvetésben, adókivetéseket, magyarországon, magyargyűlölet, magyarországot, kémrepülőgépek, emlékbizottság, haszonélvezők, társadalomról, végveszélyben, fölvásároljuk, dinamizmusunk, költségvetési, magyarázatot, csodálatosak, elnevezéssel, meghurcoltak, honfitársunk, köztársasági, zavartalanul, valamennyien, földtörvényt, országgyűlés, járandóságot, megszorítást, ellenszélben, kiegészítést, adókivetést, elfogadható, mindhalálig, meghurcolói, úgynevezett, összegekért, sértegetése, megbízóikat, készülékért, liberálisok, törvénygyár, tehetségünk, kijelentése, szállhatnak, repülőgépek, folyósított, problémáink, devizahitel, rákérdezett, százalékkal, vezetésével, választások, emlékeztető, vásárolták, kárpótlási, manhattant, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1740
  • e Hét: 12007
  • e Hónap: 23118
  • e Év: 176614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.