Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gyűlöletkoalíció
  2014-05-19 18:56:37, hétfő
 
 

Gyűlöletkoalíció
2014, május 18 - 20:12

Lehetséges, hogy a Fidesz kampánycsapatába igazolt át Ron Werber, aki megunhatta a szocik szerencsétlenkedését és komolyabb, profibb csapatot talált magának. Olyanokat, mint ő maga.

kmléGyengébb pillanatainkban hajlamosak vagyunk azt hinni, a Fidesz azért mégis csak jobb egy fokkal a szociknál, a liberális utódpártoknál, vagy épp a Gyurcsány-párt elmekórtani kategóriájánál.

Gyengébb pillanatainkban hajlamosak vagyunk elfeledni, mit művelt 2010-ben a Fidesz és csatlós médiája a Jobbik vezető politikusaival, hogyan vájkált családjaik életében, hogyan próbált meg emberi életeket tönkretenni, hogyan lépett át minden emberi szabályt, mindezt csak azért, hogy pár mandátummal több jusson neki a parlamentben.

A gyűlölködés, a besározás, a szégyenteljes rágalmazás egy percig sem tartja vissza őket. Mit számít, ha nem igaz, mit számít, ha egyértelmű szemenszedett hazugságot terjesztenek?

Bár a bemocskolt, megrágalmazott ember perre mehet, megvédheti nevét a bíróságon, ha politikus bizottság elé citálhatja a rágalmazót, feltárhatják az igazságot, s akkor, pár hónap, pár év múlva kiderül, ki az igaz, ki a csaló, a hazug.

De ez már nem fog addigra senkit érdekelni.

A mostban, a jelenben csak egy számít: a rágalom, amit hírként tálalnak. Kit érdekel, hogy igaz-e, elég csak beszélni róla.

A rendszer pártjai, a Fidesz és a baloldal nagy játékmesterek, tudják, hogyan kell keverni a kártyákat, hogy ne derüljön ki a csalás, hogy cinkelt lapokat terítenek a nép elé. A Fidesznek leszóltak fentről, kiadták az ukázt: a Jobbik nem lehet második erő. Persze nem is nagyon kellett felhívni rá erre a figyelmüket, pontosan jól tudják ők is: egy korrupt, hiteltelen nemzetáruló baloldal sokkal kellemesebb ellenfél, mint egy a rendszeren kívül álló, azt elutasító, hiteles jobboldali erő.

Ez utóbbi ugyanis életveszélyes a számára, hiszen a hiteles konkurencia egyben valós fenyegetés. Ezért aztán mindent meg is fog tenni, hogy megfeleljen mind a külső, mind a belső parancsoknak: a Jobbikot a földbe kell döngölni.

Figyeltessük meg őket a titkosszolgálatokkal?

Persze, mehet.

Fogjunk össze a baloldallal a Jobbik ellen?

Hogyne, mi az akadálya?

Egyszerű mint az egyszeregy. Két nagy tömb van: van a Jobbik és van a többi. Ha másra nem volt jó ez a hét, akkor arra, hogy örökre megtanuljuk, a narancsos-vöröses színű hatalommániás tömb nem fog válogatni az eszközökben.

Senki ne higgye, hogy a maradék egy hétben nem jönnek ki újabb "botrányokkal", "ügyekkel", mondvacsinált vádakkal.

Olyanokkal, amelyek soha nem nyernek igazolást, amiket senki és semmi sem bizonyít, de ez úgyis csak később derül ki. Pontosan ez a Ron Werber-i gyomorforgató, a társadalom szempontjából iszonyúan kártékony, de politikailag sokszor hihetetlenül hatékony taktika lényege.
alfahir.hu


http://alfahir.hu/gyuloletkoalicio
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyuloletkoalicio, kampánycsapatába, gyűlöletkoalíció, pillanatainkban, megrágalmazott, politikusaival, kategóriájánál, játékmesterek, szégyenteljes, szemenszedett, utódpártoknál, szempontjából, hatalommániás, gyomorforgató, mondvacsinált, életveszélyes, politikailag, kmlégyengébb, botrányokkal, figyeltessük, feltárhatják, parlamentben, parancsoknak, terjesztenek, hihetetlenül, tönkretenni, kellemesebb, figyelmüket, elmekórtani, baloldallal, gyűlölködés, megfeleljen, mandátummal, konkurencia, nemzetáruló, megtanuljuk, liberális utódpártoknál, szégyenteljes rágalmazás, jelenben csak, rendszer pártjai, baloldal nagy, hiteles konkurencia, belső parancsoknak, földbe kell, narancsos-vöröses színű, társadalom szempontjából,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyi telefonál  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Őrizkednünk kell...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Tanuld meg ezt a versemet  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Bertolt Brecht -től idézet  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png virág  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png kutya  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Egy bizonyos határt  Sose bánj semmit  Éretlen vers  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Lóhere  Facebookon kaptam  Alázat  Png kutya  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png kutya  Alázat  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Szép estét kedves látogatóimna...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Adakozás  Próbálj meg ...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Adakozás  Fekete-erdő desszert  Png ház  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Nem számIt  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Egy bizonyos határt  Bounty krémes  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Tanuld meg ezt a versemet  Irgalom és ítélet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Albert Einstein gondolata  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Png férfi  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png csokor  Kövesd a cowboyt!  A Megváltó szolgálatában  Png csokor  Png cica  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Jó éjszakát  Png fotel 
Bejegyzés Címkék
liberális utódpártoknál, szégyenteljes rágalmazás, jelenben csak, rendszer pártjai, baloldal nagy, hiteles konkurencia, belső parancsoknak, földbe kell, narancsos-vöröses színű, társadalom szempontjából, gyuloletkoalicio, kampánycsapatába, gyűlöletkoalíció, pillanatainkban, megrágalmazott, politikusaival, kategóriájánál, játékmesterek, szégyenteljes, szemenszedett, utódpártoknál, szempontjából, hatalommániás, gyomorforgató, mondvacsinált, életveszélyes, politikailag, kmlégyengébb, botrányokkal, figyeltessük, feltárhatják, parlamentben, parancsoknak, terjesztenek, hihetetlenül, tönkretenni, kellemesebb, figyelmüket, elmekórtani, baloldallal, gyűlölködés, megfeleljen, mandátummal, konkurencia, nemzetáruló, megtanuljuk, eszközökben, bemocskolt, megvédheti, egyértelmű, lehetséges, hajlamosak, hazugságot, hiteltelen, jobboldali, egyszeregy, olyanokkal, megunhatta, fenyegetés, társadalom, rágalmazót, rendszeren, rágalmazás, citálhatja, családjaik, besározás, igazságot, terítenek, fidesznek, leszóltak, elutasító, kártyákat, érdekelni, bíróságon, politikus, bizottság, igazolást, iszonyúan, kártékony, narancsos, gyurcsány, liberális, szociknál, olyanokat, válogatni, komolyabb, elfeledni, életében, életeket, baloldal, csapatot, derüljön, akadálya, bizonyít, gyengébb, pontosan, tálalnak, jobbikot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.