Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Matolcsyék csak a munkahelyekre gondoltak, amikor megvették
  2014-08-28 20:13:03, csütörtök
 
  Matolcsyék csak a munkahelyekre gondoltak, amikor megvették a kastélyt


A Magyar Nemzeti Bank tiszaroffi ingatlanvásárlása hozzájárul a hátrányos helyzetű kistelepülés foglalkoztatási helyzetének javításához; a birtokbavétel óta 30 új munkahelyet alakítottak ki, valamennyi munkavállaló helyi lakos - válaszolta Matolcsy György jegybankelnök Korózs Lajos országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére. A szocialista képviselő többek között arra kért választ a jegybank elnökétől, hogy miért látta szükségesnek, hogy luxuskastélyt vásároljon dolgozói számára, és nem lát-e ellentmondást abban, hogy az MNB ilyen luxuskiadásokra költ, miközben a kormány több mint 100 milliárd forintos megszorítást hajt végre, és az ország közel fele a létminimum alatt él. Nem jelent terhet az adófizetőknek Az Országgyűlés honlapján közzétett válaszban az MNB elnöke kitér arra, hogy a májustól augusztus végéig szabadidőközpontként, szeptembertől áprilisig pedig oktatási központként működő ingatlan teljes üzembe helyezése után további létszámbővítés várható. A kastélyvásárlás pénzügyi hátteréről azt írta, hogy az MNB a múlt évet 26,3 milliárd forintos nyereséggel zárta, így a Tiszaroffon található ingatlan megvásárlása nem jelent terhet a központi költségvetésnek, az adófizetőknek. Nyomott áron vásároltak Matolcsy György hangsúlyozta, hogy az MNB-nek a nemzeti intézmények körében betöltött jelentősége és szerepe felelősséggel jár, amely kötelezettségeket is ró a jegybankra. Tevékenységével az MNB nemcsak az ország polgárainak jólétét kívánja szolgálni, hanem gondoskodik munkatársairól is, akik versenyképes tudásukkal hozzájárulnak a jegybank növekvő társadalmi elismertségéhez - fogalmaz a jegybankelnök. Felszámolták az üdülési hálózatot Matolcsy György emlékeztet arra, hogy az elmúlt évtizedekben a magyar jegybank tulajdonába több mint 20 ingatlan tartozott, közülük hetet kifejezetten üdülési célra használtak. Ezt az üdülési hálózatot az MNB korábbi vezetése 2009-ig felszámolta. A mostani ingatlanvásárlás nyomán összesen egy képzési és szabadidőközponttal rendelkezik a jegybank, amelyhez a jelenlegi nyomott ingatlanpiaci árakat kihasználva, kedvező áron jutott hozzá. Társadalmi felelősségvállalás Matolcsy György az MSZP-s képviselőnek küldött válaszában utal arra is, hogy hasonló minőségű és célú oktatási és szabadidőközpont több országban is létezik az európai jegybankoknál. Ez illeszkedik a magyar jegybank társadalmi felelősségvállalási programjába is. A jegybank honlapján augusztus 7-én közzétett tájékoztatás szerint az MNB idén egy üdülő megvásárlásáról döntött. A megvásárolt ingatlan Magyarország keleti, gazdaságilag elmaradottabb régiójában, a Tisza közelében található, és üdülőként való működtetése több helyi lakosnak biztosít megélhetést. A Tiszaroffon található Borbély-kúriát az elidegenítéssel megbízott közvetítő 680 millió forintért hirdette meg, de alkufolyamat után végül 415 millió forintért került az MNB tulajdonába - olvasható a tájékoztatásban.
Orbán paródia

Matolcsyék csak a munkahelyekre gondoltak, amikor megvették a kastélyt

A Magyar Nemzeti Bank tiszaroffi ingatlanvásárlása hozzájárul a hátrányos helyzetű kistelepülés foglalkoztatási helyzetének javításához; a birtokbavétel óta 30 új munkahelyet alakítottak ki, valamennyi munkavállaló helyi lakos - válaszolta Matolcsy György jegybankelnök Korózs Lajos országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére.

A szocialista képviselő többek között arra kért választ a jegybank elnökétől, hogy miért látta szükségesnek, hogy luxuskastélyt vásároljon dolgozói számára, és nem lát-e ellentmondást abban, hogy az MNB ilyen luxuskiadásokra költ, miközben a kormány több mint 100 milliárd forintos megszorítást hajt végre, és az ország közel fele a létminimum alatt él.

Nem jelent terhet az adófizetőknek

Az Országgyűlés honlapján közzétett válaszban az MNB elnöke kitér arra, hogy a májustól augusztus végéig szabadidőközpontként, szeptembertől áprilisig pedig oktatási központként működő ingatlan teljes üzembe helyezése után további létszámbővítés várható. A kastélyvásárlás pénzügyi hátteréről azt írta, hogy az MNB a múlt évet 26,3 milliárd forintos nyereséggel zárta, így a Tiszaroffon található ingatlan megvásárlása nem jelent terhet a központi költségvetésnek, az adófizetőknek.

Nyomott áron vásároltak

Matolcsy György hangsúlyozta, hogy az MNB-nek a nemzeti intézmények körében betöltött jelentősége és szerepe felelősséggel jár, amely kötelezettségeket is ró a jegybankra. Tevékenységével az MNB nemcsak az ország polgárainak jólétét kívánja szolgálni, hanem gondoskodik munkatársairól is, akik versenyképes tudásukkal hozzájárulnak a jegybank növekvő társadalmi elismertségéhez - fogalmaz a jegybankelnök.
Felszámolták az üdülési hálózatot

Matolcsy György emlékeztet arra, hogy az elmúlt évtizedekben a magyar jegybank tulajdonába több mint 20 ingatlan tartozott, közülük hetet kifejezetten üdülési célra használtak. Ezt az üdülési hálózatot az MNB korábbi vezetése 2009-ig felszámolta. A mostani ingatlanvásárlás nyomán összesen egy képzési és szabadidőközponttal rendelkezik a jegybank, amelyhez a jelenlegi nyomott ingatlanpiaci árakat kihasználva, kedvező áron jutott hozzá.
Társadalmi felelősségvállalás

Matolcsy György az MSZP-s képviselőnek küldött válaszában utal arra is, hogy hasonló minőségű és célú oktatási és szabadidőközpont több országban is létezik az európai jegybankoknál. Ez illeszkedik a magyar jegybank társadalmi felelősségvállalási programjába is.

A jegybank honlapján augusztus 7-én közzétett tájékoztatás szerint az MNB idén egy üdülő megvásárlásáról döntött. A megvásárolt ingatlan Magyarország keleti, gazdaságilag elmaradottabb régiójában, a Tisza közelében található, és üdülőként való működtetése több helyi lakosnak biztosít megélhetést. A Tiszaroffon található Borbély-kúriát az elidegenítéssel megbízott közvetítő 680 millió forintért hirdette meg, de alkufolyamat után végül 415 millió forintért került az MNB tulajdonába - olvasható a tájékoztatásban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ingatlanvásárlás, szabadidőközpont, költségvetésnek, megvásárlásáról, elidegenítéssel, kastélyvásárlás, tájékoztatásban, luxuskiadásokra, tevékenységével, elismertségéhez, foglalkoztatási, munkatársairól, létszámbővítés, elmaradottabb, adófizetőknek, hozzájárulnak, szeptembertől, jegybankoknál, luxuskastélyt, ingatlanpiaci, jegybankelnök, országgyűlési, felelősséggel, ellentmondást, birtokbavétel, munkahelyekre, évtizedekben, kifejezetten, felszámolták, alkufolyamat, tájékoztatás, megszorítást, versenyképes, munkavállaló, országgyűlés, megvásárlása, munkahelyekre gondoltak, hátrányos helyzetű, szocialista képviselő, jegybank elnökétől, kormány több, ország közel, létminimum alatt, májustól augusztus, kastélyvásárlás pénzügyi, múlt évet, központi költségvetésnek, nemzeti intézmények, ország polgárainak, jegybank növekvő, üdülési hálózatot, elmúlt évtizedekben, Magyar Nemzeti Bank, Matolcsy György, Korózs Lajos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A Megváltó szolgálatában  Paul David Tripp Április 21  Png fotel  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Albert Einsteinről  Adakozás  képre írva  Paul David Tripp Április 21  Png virág  Facebookon kaptam  Alázat  Idő  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nevem  Minden harmadik...  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Fekete István - Akác  Png ház  Ami embereknek lehetetlen, az...  Alázat  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Leonardo da Vinci gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Leonardo da Vinci gondolata  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Garai Gábor - Takarítás  Nem számIt  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Boldog születésnapot a ma ünne...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mi lenne ha  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kellemes délutánt kívánok 
Bejegyzés Címkék
munkahelyekre gondoltak, hátrányos helyzetű, szocialista képviselő, jegybank elnökétől, kormány több, ország közel, létminimum alatt, májustól augusztus, kastélyvásárlás pénzügyi, múlt évet, központi költségvetésnek, nemzeti intézmények, ország polgárainak, jegybank növekvő, üdülési hálózatot, elmúlt évtizedekben, magyar jegybank, mostani ingatlanvásárlás, jelenlegi nyomott, európai jegybankoknál, jegybank honlapján, üdülő megvásárlásáról, megvásárolt ingatlan, elidegenítéssel megbízott, ingatlanvásárlás, szabadidőközpont, költségvetésnek, megvásárlásáról, elidegenítéssel, kastélyvásárlás, tájékoztatásban, luxuskiadásokra, tevékenységével, elismertségéhez, foglalkoztatási, munkatársairól, létszámbővítés, elmaradottabb, adófizetőknek, hozzájárulnak, szeptembertől, jegybankoknál, luxuskastélyt, ingatlanpiaci, jegybankelnök, országgyűlési, felelősséggel, ellentmondást, birtokbavétel, munkahelyekre, évtizedekben, kifejezetten, felszámolták, alkufolyamat, tájékoztatás, megszorítást, versenyképes, munkavállaló, országgyűlés, megvásárlása, szükségesnek, gazdaságilag, hangsúlyozta, magyarország, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1023
  • e Hét: 11290
  • e Hónap: 22401
  • e Év: 175897
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.