Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Újabb idióta cionzsidó parancsot kapott Magyarország! Gázt a
  2014-09-27 08:17:05, szombat
 
  És mit ad Isten, a Gazprom-találka után úgy beszart a "magyar" cionista kollaboráns kormány, hogy azonnal elzárta az ukrán gázcsapot

Küldő: Portál szerkesztő; dátum: Szeptember 26, 2014; idő: 5:31pmÜzenet küldése Blog megtekintése

Újabb idióta cionzsidó parancsot kapott Magyarország! Gázt az ukránoknak!


2014. szeptember 26. 14:02
Mikor jönnek már rá a zsidesz-kdnp 2/3-os cionista kollaboráns idióták hogy:
"Egy seggel, két lovat megülni, nem lehet!"
Az Európai Tanács döntése értelmében minden uniós tagállamnak elő kell segítenie, hogy az Ukrajnából érkező gázáramlást meg lehessen fordítani, vagyis meg kell teremteni a fordított irányú gázszállítások lehetőségét - közölte pénteken Helen Kearns, a brüsszeli testület egyik szóvivője. A Magyar gyarmatnak adott parancs egyértelmű: ha lábbal tiporják a kárpátaljai magyarokat, ha nem, kötelességünk gázt adni az ukrajnai gyilkos puccskormánynak.
És mit ad Isten, a Gazprom-találka után úgy beszart a "magyar" cionista kollaboráns kormány, hogy azonnal elzárta az ukrán gázcsapot - az EU-nak nem tetszik, az oroszok keményen reagáltak
A Naftogaz ukrán gázszolgáltatót váratlanul érte az, hogy az FGSZ Földgázszállító Zrt. csütörtök délután határozatlan időre megszakította a földgázszállítást Ukrajna felé.
Az ukrán cég szerint a döntés ellentétben áll az Európai Unió egységes energiapiaci alapelveivel. Azt is felidézték, hogy a leállás Orbán Viktor és a Gazprom-vezér találkozója után néhány nappal történt.
Az ukrán vállalat nem tudta elérni a magyar gázszállítót, hogy tájékoztatást kapjon tőle a gázszállítás leállásának okairól és időtartamáról, és tudomásuk szerint a nyugat-európai gázszolgáltatók sem kaptak az FGSZ-től semmilyen meggyőző magyarázatot az intézkedésre - írta közleményében a Naftogaz.
Zoom
A cég sajnálatát fejezte ki az FGSZ döntése miatt, és felszólította a magyar partnervállalatot, hogy tartsa tiszteletben a szerződésből fakadó kötelezettségeit, illetve az uniós jogszabályokat. Szerintük a döntés ellentétben áll az Európai Unió egységes energiapiaci alapelveivel.
Az ukrán cég közleményében felidézte, hogy a leállás néhány nappal Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Alekszej Miller, a Gazprom vezérigazgatójának hétfői budapesti tárgyalása után, illetve néhány órával a háromoldalú ukrán-orosz-EU gáztárgyalások újabb berlini fordulója előtt történt.
"Sem az EU-tagországok, sem Ukrajna nem helyezhető politikai nyomásgyakorlás alá energiával való zsarolás révén" - szögezték le ezzel kapcsolatban, reményüket fejezve ki egyben, hogy a hirtelen leállásnak nem lesznek váratlan hatásai az ukrán gáztranzitrendszer stabilitására.
Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában azt mondta, Magyarország nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy az orosz-ukrán konfliktus miatt a lakosság nem jut hozzá a szükséges energiaellátáshoz. "Jó ütemben töltjük fel" a földgázkészleteket, "nemsokára elérjük a 60 százalékot, és most ennek az ütemét gyorsítani fogjuk" - mondta a kormányfő, jelezve, hogy erről is tárgyalt a héten Budapesten Alekszej Millerrel, a Gazprom vezérigazgatójával.
"A következő időszakban nagy mennyiségű gázra lesz szükségünk, amivel tovább tudjuk növelni a betárolt kapacitásokat. Ezt a nagy mennyiséget meg is fogjuk kapni, erről megállapodtam Alekszej Millerrel" - tette hozzá a kormányfő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.
Az FGSZ Földgázszállító Zrt. csütörtök este közölte, hogy határozatlan időre megszakította az Ukrajna felé, a Testvériség vezetéktől független távvezetéken keresztül történő földgázszállítást aznap délután, a szállítás szeptember 25-én 18 órától leállt.
A közlemény szerint az elrendelt megszakítás oka, hogy a rendszerhasználók értesítése szerint a szeptember 26-i gáznaptól kezdődően jelentősen megnő a beszállítási igény. Az ellátásbiztonság és a hálózati egyensúly fenntartása érdekében a beregdaróci csomópont kapcsolását át kell alakítani olyan módon, hogy a csomóponthoz kapcsolódó valamennyi távvezeték az ország belseje felé történő szállításra legyen alkalmas.
Az FGSZ Földgázszállító Zrt. felhívta a figyelmet arra, hogy 2013 márciusa óta az Ukrajnába irányuló szállításhoz rendelkezésre álló, éves szinten 6,1 milliárd köbméter - napi szinten 16,8 millió köbméter - mennyiségű földgáz kiszállítását lehetővé tévő kapacitást a mindenkori technikai és kereskedelmi feltételek függvényében, megszakítható módon, tehát nem garantáltan biztosította.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) ugyancsak csütörtök este közölte, a kormány további intézkedéseket tesz a magyar lakosság biztonságos gázellátása érdekében, péntektől tovább növeli a Magyarországra irányuló gáz beszállítását, hogy felgyorsítsa a télre való felkészülést. A közlemény szerint a magyar gáztárolók feltöltése az elsődleges, mindent megelőző cél.
Hangsúlyozzák, hogy a földgázszállítás az orosz-ukrán konfliktus ellenére zavartalan. Az ország gázellátása biztosított, a biztonsági gázkészlet nagysága az előírásoknak megfelelő, a tárolók töltöttségi szintje jelenleg 56,6 százalékon áll és a betárolás mostantól felgyorsul.
Frissítés:
Az Európai Bizottságnak nem tetszik, Moszkva akár a főcsapot is elzárja, ha kell
Az Európai Bizottságnak nem nagyon tetszik, hogy Magyarország tegnap este megszakította Ukrajna felé a földgázszállítást. Közben az orosz energiaügyi miniszter lényegében megfenyegette a Nyugatot a gázszállítások megszakításával, ha az uniós országok továbbra is eladnak orosz földgázt Ukrajnának.
Az Európai Bizottság szerint az üzenet világos: az Európai Tanács döntése értelmében minden uniós tagállamnak elő kell segítenie, hogy az Ukrajnából érkező gázáramlást meg lehessen fordítani, vagyis meg kell teremteni a fordított irányú gázszállítások lehetőségét - közölte Helen Kearns. A brüsszeli testület szóvivője arra az újságírói kérdésre reagált, hogy van-e hozzáfűznivalója Brüsszelnek ahhoz, hogy Magyarország leállította a gázszállításokat Ukrajnának.
Kearns emellett emlékeztetett, hogy semmilyen jogi akadálya nem lehet annak, hogy a Gazpromtól vásárolt földgázt bármelyik uniós vállalat továbbértékesíthesse, akár az unión belül, akár azon kívül.
Egymásnak ellentmondó a helyzet
Arra a kérdésre, hogy hogyan tartja összebékíthetőnek az Európai Bizottság azt a látszólagos ellentmondást, miszerint ezzel egy időben Brüsszel azt várja el a tagállamoktól, hogy az energiaellátás rövidtávú kockázatait kiküszöbölendő minél előbb töltsék fel gáztározóikat, Kearns mindössze annyit válaszolt, hogy ezt a kérdést Günther Oettinger energiaügyi biztosnak kellene feltenni, aki ma saját szóvivőjével együtt Berlinben éppen Ukrajna és Oroszország képviselőivel tárgyal az energiaellátás biztonságáról. Kearns ugyanis alapvetően közlekedési ügyekért felel, csak helyettesíti Brüsszelben Oettinger szóvivőjét.
A témában Orbán is megszólalt már. Szokásos péntek reggeli rádióinterjújában azt mondta, Magyarország nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy az orosz-ukrán konfliktus miatt a lakosság nem jut hozzá a szükséges energiaellátáshoz.
"Jó ütemben töltjük fel" a földgázkészleteket, "nemsokára elérjük a 60 százalékot, és most ennek az ütemét gyorsítani fogjuk" - mondta a kormányfő, jelezve, hogy erről is tárgyalt a héten Budapesten Alekszej Millerrel, a Gazprom vezérigazgatójával.
A következő időszakban nagy mennyiségű gázra lesz szükségünk, amivel tovább tudjuk növelni a betárolt kapacitásokat. Ezt a nagy mennyiséget meg is fogjuk kapni, erről megállapodtam Alekszej Millerrel" - közölte.
Moszkva a főcsapot zárja el, ha bárki orosz gázt ad el az ukránoknak!!!
Közben Alekszandr Novak orosz energiaügyi miniszter a Handelsblatt című német napilapnak adott, pénteken megjelent nyilatkozatában gyakorlatilag megfenyegette a Nyugatot a gázszállítások megszakításával, ha az uniós országok továbbra is eladnak orosz földgázt Ukrajnának.
"Moszkva azt reméli, hogy európai partnerei betartják szerződéses kötelezettségeiket. Csak így garantálható a folyamatos szállítás az európai fogyasztóknak" - mondta az orosz miniszter.
Novak kemény hangvételű szavai röviddel azelőtt hangzottak el, hogy több hónap szünet után péntek délután Berlinben kezdődnek újra a háromoldalú tárgyalások az Ukrajnába irányuló orosz földgázról.
A világ legerősebb hatalma Oroszország és Kína.
A szíriai konfliktusban Oroszország és Kína együttesen blokkolta, vétózta meg az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatát, mely felhatalmazta volna a “Nemzetközi haderőt" (valójában túlnyomórészt az USA haditengerészetét és légierejét, - a szerk.), - hogy közvetlenül is beavatkozhassanak Szíriában.
És, ha az amerikai kormányzat komoly pénzügyi segítséget kívánna nyújtani a puccsal uralomra jutott, önmagát kinevezett “ukrán kormánynak", - mely összeg min. 1 milliárd dollárról indul, - nos ebbe a kínaiaknak is lesz némi beleszólásuk, mert könnyen elképzelhető, hogy az is a kínaiaké, - s így a törvénytelen ukrán hatalom segélyezését is a kínaiaktól kapott pénzből valósítanák meg.
*Kínának amúgy is komoly gondjai vannak az ukrán gazdasági élet főszereplőivel. Ezek nemrég csúnyán átverték a kínaiakat nem egy kérdésben, például az élelmiszeriparban is. - A szíriai lázadóknak szállították többek közt, a kínaiak által már kifizetett gabonát, - Kína helyett - a szerk.*
Ezért most Kína, 3 milliárd dollár kártérítést követel Ukrajnától. - Nem csoda tehát, hogy semmiféle formában nem kíván hozzájárulni a velejéig korrupt ukrán gazdasági szereplők további felszínen tartásához.
Ugyanakkor az Orosz Külügyminisztérium is hivatalos elvi nyilatkozatot adott ki: “Kína támogatja Oroszországot."
“Szergej Lavrov orosz és Vang Ji kínai külügyminiszter telefonbeszélgetésük során kiemelték, hogy álláspontjuk közel van az ukrajnai helyzetet illetően. Ezt hétfőn az orosz Külügyminisztérium közölte.
A két külügyminiszter eszmecserét folytatott az ukrajnai helyzetről. Oroszország és Kína álláspontja széleskörűen egybeesik az országban és a körötte kialakult helyzetet illetően" - olvasható a főhatóság honlapján.
Közeleg a cionizmus veszte!
Az alapvető (és hibás) globális gazdasági modellben állandó növekedési kényszer van, viszont már nincs hová terjeszkedni, de nem ez a fő probléma, sőt igazából nincs is probléma...
A világ forrásban van, és ez már nem oldható meg pusztán materiális síkon. És talán nem is kell, hiszen ez a globális változás mindannyiunk érdekében zajlik szerintem, még ha fájdalmas is a vajúdás. Spirituális értelemben véve bolygószintű tudatváltás zajlik, és mint minden változás, ez is viharral jár...
Rajtunk, magyarokon (is) múlik, hogy mekkorával !
Mert ahová most tartozunk, az egyenlő az ország halállal!


https://www.facebook.com/carol.kuti1/posts/4792696751239
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gázszállításokat, ellátásbiztonság, földgázszállítás, kötelezettségeit, hozzáfűznivalója, külügyminiszter, gázszolgáltatók, megszakításával, gázszolgáltatót, puccskormánynak, földgázszállító, nyilatkozatában, nyomásgyakorlás, energiaellátás, főszereplőivel, gázszállítások, kiküszöbölendő, magyarországra, intézkedéseket, jogszabályokat, gáztárgyalások, miniszterelnök, kötelességünk, megszakította, fogyasztóknak, beszállítását, megállapodtam, megszakítható, túlnyomórészt, kiszállítását, felhatalmazta, hangsúlyozzák, kapacitásokat, konfliktusban, rendelkezésre, megfenyegette, ukrán gázcsapot, fordított irányú, brüsszeli testület, kárpátaljai magyarokat, ukrajnai gyilkos, oroszok keményen, földgázszállítást Ukrajna, döntés ellentétben, leállás Orbán, ukrán vállalat, magyar gázszállítót, gázszállítás leállásának, nyugat-európai gázszolgáltatók, intézkedésre –, magyar partnervállalatot, szerződésből fakadó, Európai Tanács, Helen Kearns, FGSZ Földgázszállító Zrt, Európai Unió, Orbán Viktor, Alekszej Miller, Budapesten Alekszej Millerrel, Alekszej Millerrel, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Európai Bizottságnak, Európai Bizottság, Günther Oettinger, Brüsszelben Oettinger, Közben Alekszandr Novak, ENSZ Biztonsági Tanácsának, Orosz Külügyminisztérium, Szergej Lavrov, Vang Ji,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Kerüld el az evangélium örömén...  Alvó cicák  Png férfi  Albert Einstein gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kellemes délutánt kívánok  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  s immár én is felragyogva, ért...  Lóhere  Egy bizonyos határt  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png lepke  Alvó cicák  Kerüld el az evangélium örömén...  Bertolt Brecht -től idézet  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Egy maradéktalanul uralt világ  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Makszim Gorkij gondolata  Alázat  Reggel van  Png nő  Németh László tollából  Esti kép  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  képre írva  Png fotel  Akarat  Png fotel  képre írva  Bertolt Brecht -től idézet  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Krisztinától  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét kedves látogatóimna...  Julian Brass gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Erdőn  Hazára minden embernek szükség...  Akarat  Egy lelki imádság  Png ház  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Radikális szeretet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Szívem tiéd  Szép napot kívánok  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Png telefon  Nagyi telefonál  Egy bizonyos határt  Png telefon  Adakozás  Png cica  Png ház  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Lóhere  Png cica  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csak a fogyatkozás látható  Egy bizonyos határt  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Png lepke  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  A sors  Png lepke 
Bejegyzés Címkék
ukrán gázcsapot, fordított irányú, brüsszeli testület, kárpátaljai magyarokat, ukrajnai gyilkos, oroszok keményen, földgázszállítást Ukrajna, döntés ellentétben, leállás Orbán, ukrán vállalat, magyar gázszállítót, gázszállítás leállásának, nyugat-európai gázszolgáltatók, intézkedésre &#8211, magyar partnervállalatot, szerződésből fakadó, uniós jogszabályokat, leállás néhány, háromoldalú ukrán-orosz-EU, hirtelen leállásnak, orosz-ukrán konfliktus, szükséges energiaellátáshoz, ütemét gyorsítani, héten Budapesten, következő időszakban, betárolt kapacitásokat, nagy mennyiséget, szállítás szeptember, közlemény szerint, elrendelt megszakítás, rendszerhasználók értesítése, szeptember 26-i, beszállítási igény, hálózati egyensúly, beregdaróci csomópont, csomóponthoz kapcsolódó, ország belseje, figyelmet arra, mindenkori technikai, kormány további, magyar lakosság, télre való, magyar gáztárolók, ország gázellátása, biztonsági gázkészlet, előírásoknak megfelelő, tárolók töltöttségi, betárolás mostantól, orosz energiaügyi, gázszállítások megszakításával, uniós országok, üzenet világos, újságírói kérdésre, gázszállításokat Ukrajnának, unión belül, látszólagos ellentmondást, időben Brüsszel, energiaellátás rövidtávú, kérdést Günther, energiaellátás biztonságáról, témában Orbán, főcsapot zárja, folyamatos szállítás, európai fogyasztóknak, orosz miniszter, háromoldalú tárgyalások, világ legerősebb, szíriai konfliktusban, amerikai kormányzat, puccsal uralomra, törvénytelen ukrán, kínaiaktól kapott, ukrán gazdasági, szíriai lázadóknak, kínaiak által, velejéig korrupt, ukrajnai helyzetet, ukrajnai helyzetről, körötte kialakult, főhatóság honlapján, cionizmus veszte, világ forrásban, globális változás, ország halállal, gázszállításokat, ellátásbiztonság, földgázszállítás, kötelezettségeit, hozzáfűznivalója, külügyminiszter, gázszolgáltatók, megszakításával, gázszolgáltatót, puccskormánynak, földgázszállító, nyilatkozatában, nyomásgyakorlás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.