Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hagyd abba, Lajos!
  2014-11-26 19:33:26, szerda
 
  Hagyd abba, Lajos!

Feladta: 2014, november, 26

Még a legprofibbal is előfordul, hogy elfásul. Az, amit korábban oly' nagy kedvvel és hozzáértéssel csinált unalmas, félvállról veendő napi rutinná laposodik el. A bölcsebbek tudják, hogy ilyenkor köll abbahagyni. ... Sajnos Kósa Lajos nem tartozik közéjük.

A múlt héten a “Bors" című bulvárlap helyre kis botrányt kavart abból, hogy az egyik szemfüles riportere nyakon csípte Kósa Lajost, Debrecen volt(?) Döbrögijét, az ő titkárnőjét, valamint Halász Jánost (egykori aldöbrögi a Cívisvárosban) és a fiát a Lisztferihegyen, amint éppen egy Dubaiba tartó repülőre csekkolnak be. Később kiderült, hogy valódi uticéljuk az új-zélandi Auckland, ahol a Rolling Stones koncertjén akartak részt venni. A “Bors" rögvest ki is számolta: fejenként legalább egymillába, oda-vissza pedig legalább 40-48 órába került ez a kiruccanás. Újabb néhány nap elteltével az is kiderült, velük utazott a debreceni televízió forgatóstábja is, ismeretlen okból.

Hétfő délután, a Népszabadság tudósítója pedig azt tapasztalta döbbenten, hogy a világ túlsó féltekéjére elutazott két politikus már ott virít az Országgyűlésben. Meg is kérdezte a delikvenseket, hogy akkor most mi is van, de csak Kósa volt hajlandó szóba állni vele. Ő pedig - alaposan megsértődve - mindössze annyit közölt: általános hazudozás folyik az utazásukról, mert valójában ugyanis “minden teljesen másként" történt.

Kedden osztán végre kiderült, hogy ez a “minden" hogyan is volt “teljesen másként". Lajos ugyanis interjút adott a “Hír24“-nek, melyben lerántotta a leplet az Utazási Titokról, no meg a bulvársajtó mesterkedéseiről is. A “valóság" ugyanis az, hogy:

“A Debreceni Városi Tévé és a Debreceni Mozgóképkultúráért Alapítvány 2006-tól kezdődően, folyamatosan, tehát már szocialista kormányok alatt is, több forrásból pályázati pénzt nyert arra, hogy filmet készítsen a szórványban élő diaszpóra magyarságról. A stáb eddig ötször járt az Egyesült Államokban, egyszer Dél-Amerikában, most pedig Ausztráliába és Új-Zélandra utazott. A filmeket az MTV és a Duna tévé is bemutatta. Az egész munka akkor kezdődött, amikor én polgármester voltam, Halász János pedig az alpolgármesterem, és még a legelején beszéltük, hogy egyszer elkísérjük a forgatócsoportot. Ezt a mostani, amúgy háromhetes utat ez év elején kezdték szervezni, terveztük, amellett, hogy részt veszünk a felvételeken, előadásokat tartunk, beszélgetünk a kintiekkel. Csakhogy kiderült, Halásznak és nekem vissza kell érnünk, így múlt kedd délután, a parlamenti szavazások után indultunk, megérkeztünk csütörtökön, vasárnap indultunk is vissza, és hétfő fél tizenkettő körül szállt le a gépünk.“

Továbbá az a helyzet, hogy az állítólagos “titkárnő" az ő kabinetfőnöke, aki nem Aucklandba, hanem “csak" az ausztráliai Perth-be utazott, meglátogatni a rokonát (“Auckland felé, félúton ..." - ugyi?!). A milliósra kalkulált költség sem felel meg a valóságnak, hiszen a legolcsóbb repülőjegyet vették meg (mindössze 450 ezer fejenként, holott volt 1,5, sőt, 5 milliós ajánlat is!), szerény volt a szállásuk is (fejenként 30 ezer/éjszaka, holott volt 200 ezres is!) és az olcsó, de jóminőségű kikötői étteremben étkeztek. Így a teljes kiadása még a havi fizetésének kétharmadát sem érte el. Ezen kívül a Rolling Stones koncertre is csak “véletlenül" estek be. Már régen le volt beszélve az utazás, amikor Halász szólt neki, hogy éppen akkor Aucklandban turnézik Mick Jagger és együttese, így osztán ha már ott voltak, ugyan miért hagyták volna ki a lehetőséget (az interneten megrendelt jegy is a legolcsóbb volt és a legócskább helyre szólt!).

Ha készpénznek vesszük Kósa nyilatkozatát, akkor ebből az kerekedik ki, hogy pusztán egy már a körmükre égett ígéret teljesítése, no meg az új-zélandi diaszpóra iránti érdeklődésük okán vállalták az oda-vissza 40-48 órát igénylő, alaposan kimerítő utazást, holott idehaza számos, országépítő tevékenységük (költségvetési vita és szavazások) lettek vóna. Mindezt pedig a saját zsebükből fizették, s hogy ne legyen túl nagy a költség (a havi jövedelem “alig kétharmada") tulajdonképpen végig fapadozták azt az új-zélandi, alig több, mint két napot. S miután teljesítették a Diaszpóra felé vállalt kötelezettségeiket is (néptáncbemutató, tiszteletbeli konzul meglátogatása, estébé), hát miért ne mentek volna el a Stones koncertjére (ócska helyre szóló, olcsó jeggyel), ha már Jagger és társulata éppen akkor, véletlenül szintén arra járt. “Baj, hogy ha már ott voltunk, elmentünk a koncertre?“

Nem baj, nem ez a baj, Lajos! Hanem az, hogy az elejétől a végéig hazudoztál. Ráadásul mindezt olyan ügyetlenül és átlátszóan (népnemzeti gúnyába öltöztetetten), hogy elvakult híved legyen a talpán, aki “bicskanyílás" nélkül volt képes elolvasni a “Hír24″-nek adott “igazoló jelentésedet"!

http://img.444.hu/KosaRosszkifogas.png

Ugyan ki a franc hisz el, hogy Kósa (meg a Halász) pont a parlamenti szavazások idején volt “kénytelen" Új-Zélandba utazni, mert a Debreceni Városi Televízió diaszpórista forgatóstábjának máskor nem volt alkalmas, nekik meg nincs elegendő befolyásuk eme “független és közszolgálati" lokális médiára ahhoz, hogy az időpont megváltoztatását elérjék? Ha csak a januári, parlamenti szünetben mentek volna el, akkor már egyetlen magyart sem találtak volna az “Örök Tavasz Szigetén“, mert azok a “Magyarország jobban teljesít!" hívószavára valamennyien visszatelepültek volna az Anyaföldre (közmunkásnak!)? Nem beszélve arról, hogy Halász 2006-10 között volt aldöbrögi Debrecenben, tehát az “ígéret" minimum bő négy esztendős! Ugyan miért pont most vált sürgetővé ennek teljesítése?

Ugyan ki a fene hiszi el, hogy ez az egész “váratlanul" derült ki, a Stones koncertje pedig csak amolyan (ugyancsak “váratlan") plusbonus volt? Ha Jaggerék netán Budapesten rendezték volna az előadásukat, akkor már hónapokkal korábban sem lehetett volna jegyet kapni rá! Se személyesen, se interneten, se luxust, se fapadost, utóbbit is legfeljebb a környéken kószáló neppertől (húszszoros áron!).

De tegyük fel, hogy ez az egész már hónapokkal korábban le volt szervezve - pont november közepére! Hát ezek az urak annyit nem tudtak, hogy ebben az időszakban zajlanak a legfontosabb parlamenti szavazások (költségvetés, adótörvények), melyeken nekik kötelező a részvétel? Mindketten tapasztalt, régi motorosok már az Országgyűlésben (Kósa 1990-től, Halász '98-tól képviselő)! Nem is beszélve arról, hogy a nemtitkárnő kabinetfőnöknek is pont ekkor köllött nővért látogatnia Perth-ben? Amikor Nagyüzem van a parlamentben és Kósának esetleg szüksége lehet rá? Osztán az se “sámli", hogy mi az ördögöt keresett ott Halász fia? Ugye nem akarják nekem/nekünk bemagyarázni, hogy az ifjoncot annyira érdekelte az új-zélandi diaszpóra (meg a néptáncbemutató és az ottani, tiszteletbeli konzul), hogy ezért vállalta a kétnapos utazást (az apja meg az ő költségeit)? Osztán meg csak “úgy" ő is betévedt a Stones koncertjére ... ha már.

Ugyan ki a fene hisz el, hogy ezt mi elhisszük?! Halászon és főleg Kósán kívül? Akik nyilvánvalóan már elöregedtek. Belefásultak az állandó hazudozásba. Már untatja őket a hatalomgyakorlás, a közszereplés, talán még a korrupció is. Napi rutinnak tekintik az egészet, s már arra sem vigyáznak, hogy legalább minimálisan hihető legyen, amit mondanak (igaz, erre a szavazótáboron belül látszólag nincs is igény, bár az Újpesten otthon maradó narancsosok példája mást mutat ... már!).

Hagyd abba, Lajos! Nem megy ez már neked! Igaz, a Hír24-nek adott interjúd sokkal jobban sikeredett, mint az a hírhedt “fémkupakos" nyilatkozatod, ami egy teljesen szétesett ember elképesztően káoszos szózagyvalékát örökítette meg az utókor számára.

Hagyd abba, Lajos! Mindenkivel előfordulhat, hogy magánéleti problémái támadnak. Például úgy, hogy kiszeret belőle a felesége. Hrisztov Éva nem egy csúnya csaj így nem csoda, hogy megakadt rajta a feleséged szeme. Azon feleségedé, akivel közösen loptátok Debrecen és az Ország pénzét. Engedd el őt és hagyd élni a maga életét. A Közös Biznisz ettől még megmaradhat (mint már tudod!), az Asszony párválasztása okán pedig bizonnyal nem fogsz kellemetlen kérdéseket kapni a Pártod és annak Szövetségesei (KDNP, Jobbik) homofóbjaitól!

Hagyd abba, Lajos! Mert már elveszítetted a veszélyérzetedet. Lemondtál a biztos hátteredről (a debreceni döbrögiségről), s így a “tököd" kizárólag A Főnök kezébe került. Bár ezt a “Hódmezőlázárhelyi Recept" szerint tetted: a Papp nevezetű Pótkósa ugyanúgy szállítani fogja Neked a százalékokat és azt teszi majd, amit Te mondasz neki. Ámde meddig? Mikor fog megtörténni az, hogy a Főnök utasítására ez a Papp hátba szúr Téged? Mert meg fogja tenni, ha A Főnöktől kap egy jó ajánlatot, cserébe a fejedért!

Mert A Főnök kicsinyes. Mert A Főnök bosszúálló. Mert A Főnök bizantikus! Mert A Főnök nem felejt! Nem felejtette el, hogy Te 2002-ben (a Bukás után) lesámánoztad őt, s nem zártad ki a leváltását sem. Nem felejtette el a “fémkupakos" nyilatkozatodat sem, így majd lesz hivatkozási alapja, amikor lefejeztet Téged! ... Meg fogja tenni, mert már túl régen vagy a környezetében! Az meg neki egyáltalán nem KÓSer!

Hagyd abba, Lajos! Amíg még önként teheted. Loptál már eleget, unokád is holta napjáig megélhetne belőle. Ne várd meg, amíg A Főnök mészárol le, avagy vele együtt Téged is a Tömeg!

Hagyd abba, Lajos!

http://szendamondja.wordpress.com/2014/11/26/hagyd-abba-lajos/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: veszélyérzetedet, mesterkedéseiről, alpolgármesterem, visszatelepültek, kosarosszkifogas, hatalomgyakorlás, megváltoztatását, forgatóstábjának, forgatócsoportot, néptáncbemutató, nyilatkozatodat, lisztferihegyen, országgyűlésben, kabinetfőnöknek, tulajdonképpen, szózagyvalékát, szavazótáboron, költségvetési, kabinetfőnöke, nyilatkozatod, közszolgálati, tiszteletbeli, környezetében, cívisvárosban, delikvenseket, döbrögiségről, teljesítették, meglátogatása, forgatóstábja, tevékenységük, homofóbjaitól, öltöztetetten, nyilatkozatát, nyilvánvalóan, szövetségesei, hozzáértéssel, bölcsebbek tudják, múlt héten, egyik szemfüles, új-zélandi Auckland, debreceni televízió, világ túlsó, bulvársajtó mesterkedéseiről, stáb eddig, egész munka, legelején beszéltük, parlamenti szavazások, állítólagos “, ausztráliai Perth-be, milliósra kalkulált, legolcsóbb repülőjegyet, teljes kiadása, Sajnos Kósa Lajos, Kósa Lajost, Halász Jánost, Rolling Stones, Utazási Titokról, Debreceni Városi Tévé, Debreceni Mozgóképkultúráért Alapítvány, Egyesült Államokban, Halász János, Mick Jagger, Debreceni Városi Televízió, Örök Tavasz Szigetén“, Amikor Nagyüzem, Hrisztov Éva, Közös Biznisz, Hódmezőlázárhelyi Recept”, Mert Főnök,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Hiányzik  Leonardo da Vinci gondolata  Png fotel  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Fehér virág  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Png fotel  Png kislány  Julian Brass gondolata  Irgalom és ítélet  Kerüld el az evangélium örömén...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Adakozás  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kaffka_Margit  Elköszönt  Kellemes délutánt kívánok  Paul David Tripp Április 21  210 éve született a SZÓZAT meg...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Reménység és erő Krisztustól e...  Egy maradéktalanul uralt világ  Minden harmadik...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Irgalom és ítélet  Sose bánj semmit  Makszim Gorkij gondolata  Éretlen vers  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Adakozás  Rátalálsz  Nem tudhatod  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Albert Einstein gondolata  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Fekete István - Akác  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Akarat  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Png lepke  Sokan azt tartják  Png cica  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Albert Einsteinről  Nem számIt  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Neked tudnod kell  Egy hatékony szolga  Idő  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Irgalom és ítélet  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Makszim Gorkij gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Akarat 
Bejegyzés Címkék
bölcsebbek tudják, múlt héten, egyik szemfüles, új-zélandi Auckland, debreceni televízió, világ túlsó, bulvársajtó mesterkedéseiről, stáb eddig, egész munka, legelején beszéltük, parlamenti szavazások, állítólagos &#8220, ausztráliai Perth-be, milliósra kalkulált, legolcsóbb repülőjegyet, teljes kiadása, havi fizetésének, interneten megrendelt, legolcsóbb volt, legócskább helyre, körmükre égett, új-zélandi diaszpóra, oda-vissza 40-48, saját zsebükből, havi jövedelem, végéig hazudoztál, franc hisz, időpont megváltoztatását, fene hiszi, egész &#8220, környéken kószáló, urak annyit, időszakban zajlanak, legfontosabb parlamenti, nemtitkárnő kabinetfőnöknek, ördögöt keresett, ifjoncot annyira, kétnapos utazást, fene hisz, állandó hazudozásba, szavazótáboron belül, teljesen szétesett, utókor számára, csúnya csaj, feleséged szeme, maga életét, biztos hátteredről, debreceni döbrögiségről, veszélyérzetedet, mesterkedéseiről, alpolgármesterem, visszatelepültek, kosarosszkifogas, hatalomgyakorlás, megváltoztatását, forgatóstábjának, forgatócsoportot, néptáncbemutató, nyilatkozatodat, lisztferihegyen, országgyűlésben, kabinetfőnöknek, tulajdonképpen, szózagyvalékát, szavazótáboron, költségvetési, kabinetfőnöke, nyilatkozatod, közszolgálati, tiszteletbeli, környezetében, cívisvárosban, delikvenseket, döbrögiségről, teljesítették, meglátogatása, forgatóstábja, tevékenységük, homofóbjaitól, öltöztetetten, nyilatkozatát, nyilvánvalóan, szövetségesei, hozzáértéssel, párválasztása, elveszítetted, legfontosabb, bemagyarázni, megérkeztünk, adótörvények, közmunkásnak, magyarságról, lesámánoztad, költségvetés, diaszpórista, felvételeken, ausztráliába, előfordulhat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3391
  • e Hét: 13658
  • e Hónap: 24769
  • e Év: 178265
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.