Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Foszlik a puritánságból szőtt gúnya!
  2014-12-01 16:43:12, hétfő
 
  Foszlik a puritánságból szőtt gúnya!

Posted on 2014/12/01 Szerző: Admin
Pokorni Zoltán nyíltan bírálta Kósa Lajos új-zélandi utazását, a luxuskarórák hordását, párttársai urizálását. ,,A páncélunkon ütött egy rést az Egyesült Államok, egy kis lyukat, de a lyukon folyik be a víz" - fogalmazott a Fidesz alelnöke. Szerinte a kitiltási ügyben rossz a kormánykommunikáció.
Kormánypárti politikusok is ingerülten reagáltak a színfalak mögött egyes kormánytagok vagy párttársuk részéről megnyilvánuló ,,rongyrázásra", sőt, a Fidesz népszerűségének a zuhanását is részben arra vezették vissza, hogy a társadalmat irritálja a miniszterek, államtitkárok, fideszes politikusok látványos gazdagodása.
Pokorni Zoltán azonban szombaton nyíltan is figyelmeztette párttársait és a kormánytagokat a Hír TV P8 című műsorában: az amerikai kitiltási ügy, illetve a korrupciós vádak miatt már nem engedheti meg magának egy vezető politikus azt a fajta urizálást, ami lehet, hogy korábban még elment.
A Fidesz alelnöke szerint az olyan kisebb-nagyobb ügyek, mint hogy ki milyen órát hord, ki hova jár nyaralni, vagy hogy kinek mekkora a háza, régebben nem kötődtek össze a korrupció vádjával, de a kitiltási botrány miatt ,,egy ilyen metszetbe rendeződik újra ez a sok apró, egyébként korábban csak bosszantónak gondolt tény". Pokorni úgy fogalmazott: ,,A páncélunkon ütött egy rést az Egyesült Államok, egy kis lyukat, de azon a lyukon folyik be a víz. És ezt a vizet kell most megszüntetni".
A politikus azt is hangsúlyozta: bár az amerikai kitiltási ügy mögött nincsenek bizonyítékok, a vádak miatt nagyobb önmérsékletet kellene tanúsítania párttársainak. ,,Itt egy sommás ítélet fogalmazódik meg, ami mögött egyetlen hitelesítő elem van, ez pedig az Amerikai Egyesült Államok tekintélye". A hegyvidéki polgármester helyzetértékelése szerint sem a Fidesz, sem a kormány kommunikációja nem teljesített jól az ügyben.
Hozzátette: ,,olvasom a Fidesz-kommunikáció erre vonatkozó mondatait, hogy Gyurcsány Ferenc... Szerintem nem Gyurcsány Ferenc mozgatja az Amerikai Egyesült Államok külpolitikáját, sokkal inkább a saját érdekei meg a félelmei". A politikus a korrupciós vádak miatt visszafogottságot várna el párttársaitól.
,,Az, ami belefért, nem tudom én milyen kirándulás Ausztráliába két évvel ezelőtt, az nem fér bele, és nem kellene akkora házat venni, amekkorát tudsz, akkor sem, ha egyébként a fizetésedből megtehetnéd, mert a kétmillió forintos fizetés az egy jó fizetés. Önkorlátozás és polgári erények, nincs urizálás, nem járunk vadászni, nem hordunk milliós karórát, és így tovább" - sorolta.
hirdetés
Pokorni Zoltán nem mondott neveket, de egyértelmű, hogy párttársaira, köztük Kósa Lajosra gondolt, aki saját bevallása szerint havi fizetése kétharmadát elköltve utazott Új-Zélandra egy Rolling Stones-koncertre, valamint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterre a vadászat és a Rolex karóra kapcsán.
Ami a vagyonosodást illeti: a választások előtt Rogán Antal vagyonnyilatkozatával kapcsolatos információk szivárogtak ki, de kiderült Szijjártó Péter külügyminiszter 167 milliós házvásárlása is, illetve legutóbb Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kényszerült cáfolni, hogy akkor már tulajdonosa lett volna a belvárosi Dorottya utcai ingatlant tulajdonló cégnek, amikor azt - sajtóhírek szerint áron alul - megvették a belvárosi önkormányzattól, hogy aztán hotelt építsenek.
Hogy Pokorni Zoltán véleménye mennyire hat, nem tudni. Munkatársunk azt tapasztalta az elmúlt hetekben kormánypárti politikusokkal beszélgetve, hogy általában nem érzékelik, milyen súlyosan rombolja népszerűségüket egy-egy gazdagodási-puccparádés ügy. Akadt olyan kormányzati szereplő, aki azt mondta, jogi úton szerez érvényt az igazának, és akkor ,,minden rendben lesz".
Egy másik kormánypolitikus pedig - mint egy tábornok a katonai sátorban egy térkép fölött - ,,szociológiailag" vezette le, hány százalékot hoz-visz egy-egy kellemetlen vagyonosodási botrány vagy rossz mondat. A valóságtól elszakadva, politológia-tankönyvszerű érveléssel nem lehet visszahozni az elveszített választókat - mondta lapunknak a Fidesz egyik ismert politikusa. Súlyosbító körülmény, hogy a kellemetlen ügyek kiszivárgását a lapunk által megkérdezettek szinte valamennyien a belső hatalmi harcoknak tulajdonítják.
(Nol)
Bal-Rad komm: A narancshorda páncélján az amerikaiak puritánság buzogánya ütött nem kis lyukat! - elég hatalmas rést! Amit aztán El Qro igyekszik is kibővíteni. Van - lesz is hozzá szerszámja! Kiváló, amerikai. Ami csak a narancsbőr ellen hat! (Már elő is vették a svájci Orbán - túra felmelegítésével!)
Eredményes is lesz ez a hatékony szerszám! Eredményes lesz, mert a “zembereket" valójában nem az bőszíti, hogy a “puritánoknak" jól megy. A “zembereket" az bőszíti, hogy nekik nagyon rosszul megy soruk! És egyre rosszabbul megy soruk.
Kádár vadászatának hírére legföljebb káromkodott a magyar a betonkeverő megpakolásakor. “Kádár vadászik! - én meg keverem a betont a...házamhoz!" Most meg azon morfondírozik, hogy ha nekem CSAK annyi jutott volna mint Lázár karórájának az értéke, nem venné el a bank a házamat!
A másik meg eltéved asszonyostul a vadonban, mert nincs pénze buszra, miközben a NER - nagyság koncertezni utazik milliókért a föld éppen ellentétes fertályára! Mert megteheti! És ezt olyan emberek csinálják, akiknek munkaviszonyuk egy percnyi nem volt soha! - a politizáláson kívül!
Tévedés ne essék! EZ A MEGÁLLAPITÁS IGAZ MINDEGYIK POLITIKAI MAFFIACSALÁDUNKRA!
Az Orbán - horda semmivel sem lop többet, mint az ellenmaffiák! Csak Orbán más táncrendet talált ki. A pávatáncot! Emiatt van nagy szakadás a narancsszinű gúnyán! Ez az ő valódi bűne Amerika szemében!
A “puritánok" vagyona meg szépen kitudódik! Egymásra borogatják a szennyeseket.
Nem árt, ha figyelemmel kísérjük a balhéikat! JÓL JÖN AZ AZ ELSZÁMOLTATÁSNÁL! AMIKOR MI - A NÉP - KÉRDEZŐSKÖDIK MAJD !

https://balrad.wordpress.com/2014/12/01/foszlik-a-puritansagbol-szott-gunya/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elszámoltatásnál, kormánypolitikus, felmelegítésével, önkormányzattól, külügyminiszter, szociológiailag, népszerűségüket, kommunikációért, népszerűségének, megpakolásakor, figyelmeztette, kommunikációja, külpolitikáját, munkaviszonyuk, megkérdezettek, politikusokkal, kormánytagokat, megnyilvánuló, államtitkárok, kérdezősködik, kiszivárgását, politizáláson, párttársaitól, morfondírozik, puritansagbol, vagyonosodást, vagyonosodási, tulajdonítják, puritánságból, tankönyvszerű, párttársainak, önmérsékletet, polgármester, bosszantónak, megállapitás, asszonyostul, puritánságból szőtt, luxuskarórák hordását, páncélunkon ütött, lyukon folyik, kitiltási ügyben, színfalak mögött, társadalmat irritálja, amerikai kitiltási, korrupciós vádak, vezető politikus, fajta urizálást, olyan kisebb-nagyobb, korrupció vádjával, kitiltási botrány, ilyen metszetbe, vizet kell, Pokorni Zoltán, Kósa Lajos, Egyesült Államok, Amerikai Egyesült Államok, Gyurcsány Ferenc…, Gyurcsány Ferenc, Kósa Lajosra, Rolling Stones-koncertre, Lázár János Miniszterelnökséget, Rogán Antal, Szijjártó Péter, Giró-Szász András, Hogy Pokorni Zoltán, MEGÁLLAPITÁS IGAZ MINDEGYIK POLITIKAI MAFFIACSALÁDUNKRA, Csak Orbán, AMIKOR MI, KÉRDEZŐSKÖDIK MAJD,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Nem méltó hozzád  Egy hatékony szolga  Ne kapaszkodj magasabbra,  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Krisztinától  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nagyi telefonál  Png telefon  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png fotel  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png férfi  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nagyi telefonál  Png lepke  Julian Brass gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Nagyon különös  Kövesd a cowboyt!  Szép estét  Szép napot kívánok  Mindig jusson idő nevetni  Png ház  Fekete István - Akác  Alázat  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nevem  Elköszönt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Akik bántanak téged  Kellemes délutánt kívánok  Garai Gábor - Takarítás  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Akarat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Szívem  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Radikális szeretet  Png kislány  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png virág  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Reggel van  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png virág  Alázat  Fekete István - Akác  Kerüld el az evangélium örömén...  Akik bántanak téged  Hazára minden embernek szükség...  képre írva  Adakozás  Egy hatékony szolga  Örülök, hogy látlak!  Nem tudhatod  Jó éjszakát  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Weöres Sándor - A hársfa mind ... 
Bejegyzés Címkék
puritánságból szőtt, luxuskarórák hordását, páncélunkon ütött, lyukon folyik, kitiltási ügyben, színfalak mögött, társadalmat irritálja, amerikai kitiltási, korrupciós vádak, vezető politikus, fajta urizálást, olyan kisebb-nagyobb, korrupció vádjával, kitiltási botrány, ilyen metszetbe, vizet kell, vádak miatt, sommás ítélet, hegyvidéki polgármester, kormány kommunikációja, saját érdekei, fizetésedből megtehetnéd, kétmillió forintos, vagyonosodást illeti, választások előtt, belvárosi Dorottya, belvárosi önkormányzattól, elmúlt hetekben, másik kormánypolitikus, katonai sátorban, térkép fölött, valóságtól elszakadva, elveszített választókat, kellemetlen ügyek, lapunk által, belső hatalmi, narancshorda páncélján, amerikaiak puritánság, narancsbőr ellen, svájci Orbán, hatékony szerszám, betonkeverő megpakolásakor, betont a&#8230, föld éppen, politizáláson kívül, narancsszinű gúnyán, elszámoltatásnál, kormánypolitikus, felmelegítésével, önkormányzattól, külügyminiszter, szociológiailag, népszerűségüket, kommunikációért, népszerűségének, megpakolásakor, figyelmeztette, kommunikációja, külpolitikáját, munkaviszonyuk, megkérdezettek, politikusokkal, kormánytagokat, megnyilvánuló, államtitkárok, kérdezősködik, kiszivárgását, politizáláson, párttársaitól, morfondírozik, puritansagbol, vagyonosodást, vagyonosodási, tulajdonítják, puritánságból, tankönyvszerű, párttársainak, önmérsékletet, polgármester, bosszantónak, megállapitás, asszonyostul, hangsúlyozta, megszüntetni, bizonyítékok, rongyrázásra, kormánytagok, fogalmazódik, kormánypárti, ausztráliába, valamennyien, házvásárlása, narancshorda, szennyeseket, fizetésedből, puritánoknak, párttársaira, önkorlátozás, narancsszinű, luxuskarórák, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1542
  • e Hét: 11809
  • e Hónap: 22920
  • e Év: 176416
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.