Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor: nincs igazuk a kétkedőknek
  2014-12-15 16:15:34, hétfő
 
  Orbán Viktor: nincs igazuk a kétkedőknek

Posted on 2014/12/15 Szerző: Admin

A magyar gazdasági modell bizonyította, hogy a kétkedőknek nincs igazuk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Bloomberg amerikai hírügynökségnek adott interjújában, amelyben arról is beszélt, hogy a kormány azt tervezi: legkésőbb 2017-ben csökkenti a bankadó mértékét.
A kormányfő úgy fogalmazott, hogy a gazdasági növekedés 3 százalékot meghaladó mértéke és az, hogy a költségvetési hiány az Európai Unió által meghatározott korlát alatt van, igazolta, hogy gazdaságpolitikája működőik. “Ezt magyar modellnek nevezzük, és olyan mint egy dongó. A tudósok szerint súlya, mérete és szárny-fesztávolsága miatt a dongó nem lenne képes repülni, de mégis repül" - mondta a hétfőn ismertetett interjúban. Kiemelte a gazdasági bővülést, a csökkenő munkanélküliséget és a szilárd költségvetést, nem értett egyet viszont azokkal a statisztikákkal, amelyek szerint az országban nőtt a szegénység és csökkentek a közvetlen külföldi befektetések.
Orbán Viktor elmondta, hogy a kormány vissza akarja szerezni Magyarország befektetői besorolását, és azt tervezi, hogy legkésőbb 2017-ben csökkenti a bankadó mértékét és már jövőre felülvizsgálhat más adókat is. Szavai szerint a bankadóról azt követően születik majd döntés, hogy fokozatosan kivezetik a devizaalapú jelzálogot, és függ a hitelezők bővülő hitelkínálatától is. “Tárgyalásban állunk a bankszektorral a bankadó mértékének normalizálásáról, mert az rendkívül magas Magyarországon" - mondta a miniszterelnök. “Ez 2016 vagy 2017 körül válik lehetővé, ha jó megállapodást kötünk, amire nagyobb az esély, mint bármikor a 2010-es hatalomra kerülésünk óta" - tette hozzá.
A több milliárd dollárnyi devizahitel 2015 közepéig való forintra való átváltása és a külföldi fizetőeszközök részarányának csökkenése az államadósságban Orbán Viktor szerint csökkenteni fogja a külső sebezhetőséget és növelni fogja “a monetáris politika manőverezési terét". “Meg kell néznünk a közvetlen külföldi beruházások dinamikáját, és az minden évben javul. Senkit sem akarunk kiszorítani, az ágazati adókat azért vezettük be, hogy nagyobbak legyenek az állami bevételek, nem azért, hogy kisebbek" - fogalmazott.
A miniszterelnök szerint a kormány “keresi" azt a pillanatot, amikor csökkentheti majd az adókat. Mint mondta, arról folyik a vita, hogy ezt a jövő év közepén vagy 2016-ban kell-e megtenni.
Orbán Viktor elmondta, hogy a kormány a Budapest Bank és az MKB Bank idei megvásárlása után is további banktulajdon megvásárlására törekszik. A cél az, hogy bankszektorban a magyar tulajdon 50 százalék fölé emelkedjen, aminek a kormány szerint fel kell lendítenie a hitelezést.
A szolgáltatók akvizícójával, így az E.ON gáztározó létesítményeinek felvásárlásával ellentétben a kormány azt tervezi, hogy a két bankot három éven belül el fogja adni, mert Orbán Viktor szerint a kormány tudatában van Szlovénia példájának, amely 3,2 milliárd dollárt fordított a rosszul vezetett állami tulajdonú bankok megmentésére. “A szlovén példa értékes és veszélyes tapasztalat. Ezért vagyunk óvatosak" - mondta.
A kormányfő védelmébe vette a “jólétiről a munkaalapúvá" való átalakulás programját, rámutatva, hogy a közmunka csökkentette a munkanélküliséget és az abban részvevők bére több mint a duplája lehet a segélynek. Úgy vélte, a szegénységgel kapcsolatos nemzetközi statisztikák félrevezetők lehetnek, mert azok nem veszik figyelemben az olyan, nem pénzalapú támogatást, mint az ingyenes tankönyvek és iskolai étkeztetés biztosítása. “Nem értünk egyet a szegénység tendenciájának alakulására vonatkozó megállapításokkal. A tendencia nagyon jó. Senki sem elégedett a jelenlegi helyzettel. És annak megvitatása, hogy mit lehetne jobban csinálni, hasznos vita" - nyilatkozott.
Orbán Viktor kijelentette, hogy a jövőbeni kormányzati lépések tovább csökkenthetik majd a Fidesz népszerűségét. A miniszterelnök kitért a külföldi fenyegetettségre is: mint mondta a Kremlnek az Ukrajna miatti EU-szankciókért való megtorlása az oroszországi export 17 százalékába kerül Magyarországnak. A kormányfő nem zárja ki a forint elleni spekulatív támadásokat, mint amilyet 2011-ben sikerült túlélnie. “A közgazdászok azt mondják, be tudják bizonyítni, hogy annak alapján, amit teszünk nem tudunk ilyen sok célt megvalósítani, hogy nem tudunk egy virágzó, növekvő, munkahely-teremtő gazdaságot létrehozni. A valóság az, hogy tudunk" - mondta Orbán Viktor.
(Híradó)
Bal-Rad komm: “...A kormányfő védelmébe vette a “jólétiről a munkaalapúvá" való átalakulás programját", rámutatva, hogy a közmunka..." - Nagy napja van ma Orbánnak! Ontja magából a hülyeséget számolatlanul, és követhetetlenül.
Aki pedig azt állítja, “...hogy nem tudunk egy virágzó, növekvő, munkahely-teremtő gazdaságot..." - értsd: rabszolgatartó társadalmat kiépíteni, az bizony valóban téved! Ki tudnak építeni egy ilyet! Szándékaik és SZÁMÍTÁSAIK szerint ÖVÉK lesz a VIRÁG! - miénk a meló! A rabszolgasors!
“Nincs igazuk a kétkedőknek"!
Persze hogy nincs! Viszont nem is kételkedik senki!
“... a kormány “keresi" azt a pillanatot, amikor..." - No itt már vannak kétségeink annak a pillanatnak a megtalálását illetően! Lesz az a pillanat perzse! De azt se kormány! - se ellenmaffiái nem keresik! Sőt! Nagyon nem keresik! Mégis lesz!
Amúgy pedig fölvilágosítanánk Orbán Viktort: AZ Ő SZAVAIBAN CSAK KÉTELKEDNI LEHET!
Mint ahogyan az ellenmaffiák által hirdetett igékben is!
ŐK MÁR MIND BIZONYÍTOTTAK! HITELTELEN RABLÓBANDÁK MIND!


https://balrad.wordpress.com/2014/12/15/orban-viktor-nincs-igazuk-a-ketkedoknek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hitelkínálatától, normalizálásáról, létesítményeinek, fenyegetettségre, követhetetlenül, felvásárlásával, államadósságban, magyarországnak, hírügynökségnek, statisztikákkal, felülvizsgálhat, miniszterelnök, fizetőeszközök, rabszolgatartó, tendenciájának, sebezhetőséget, magyarországon, bankszektorban, megvásárlására, bankszektorral, bizonyítottak, meghatározott, fesztávolsága, akvizícójával, szegénységgel, költségvetési, csökkenthetik, megállapodást, megvalósítani, rabszolgasors, népszerűségét, részarányának, számolatlanul, költségvetést, tárgyalásban, magyarország, magyar gazdasági, kétkedőknek nincs, bankadó mértékét, gazdasági növekedés, költségvetési hiány, tudósok szerint, hétfőn ismertetett, gazdasági bővülést, csökkenő munkanélküliséget, szilárd költségvetést, országban nőtt, közvetlen külföldi, kormány vissza, devizaalapú jelzálogot, hitelezők bővülő, bankadó mértékének, Orbán Viktor, Európai Unió, Budapest Bank, Orbán Viktort, SZAVAIBAN CSAK KÉTELKEDNI LEHET, MIND BIZONYÍTOTTAK, HITELTELEN RABLÓBANDÁK MIND,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ne kapaszkodj magasabbra,  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png telefon  Rátalálsz  69 éve hunyt el Albert Einstei...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nagyi telefonál  Hazára minden embernek szükség...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Örülök, hogy látlak!  Sose bánj semmit  Png csokor  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép napot kívánok  Albert Einstein gondolata  Reggel van  210 éve született a SZÓZAT meg...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szívem  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Png fotel  Sose bánj semmit  Reggel van  Png virág  Fehér virág  Paul David Tripp Április 20  Soha ne kedvezz...  Png ház  Egy bizonyos határt  Png virág  Kerüld el az evangélium örömén...  Akarat  Idő  Leonardo da Vinci gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Bounty krémes  Akarat  Facebookon kaptam  Png fotel  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogy lehet megtartani  Akarat  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Akarat  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az igazi szeretetért rendszeri...  képre írva  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Tavaszi kép 
Bejegyzés Címkék
magyar gazdasági, kétkedőknek nincs, bankadó mértékét, gazdasági növekedés, költségvetési hiány, tudósok szerint, hétfőn ismertetett, gazdasági bővülést, csökkenő munkanélküliséget, szilárd költségvetést, országban nőtt, közvetlen külföldi, kormány vissza, devizaalapú jelzálogot, hitelezők bővülő, bankadó mértékének, rendkívül magas, 2010-es hatalomra, több milliárd, külföldi fizetőeszközök, államadósságban Orbán, külső sebezhetőséget, monetáris politika, minden évben, ágazati adókat, állami bevételek, miniszterelnök szerint, kormány &#8220, magyar tulajdon, kormány szerint, szolgáltatók akvizícójával, kormány tudatában, rosszul vezetett, szlovén példa, kormányfő védelmébe, közmunka csökkentette, abban részvevők, duplája lehet, szegénységgel kapcsolatos, ingyenes tankönyvek, szegénység tendenciájának, tendencia nagyon, jelenlegi helyzettel, jövőbeni kormányzati, miniszterelnök kitért, külföldi fenyegetettségre, oroszországi export, forint elleni, hülyeséget számolatlanul, bizony valóban, megtalálását illetően, ellenmaffiák által, hitelkínálatától, normalizálásáról, létesítményeinek, fenyegetettségre, követhetetlenül, felvásárlásával, államadósságban, magyarországnak, hírügynökségnek, statisztikákkal, felülvizsgálhat, miniszterelnök, fizetőeszközök, rabszolgatartó, tendenciájának, sebezhetőséget, magyarországon, bankszektorban, megvásárlására, bankszektorral, bizonyítottak, meghatározott, fesztávolsága, akvizícójával, szegénységgel, költségvetési, csökkenthetik, megállapodást, megvalósítani, rabszolgasors, népszerűségét, részarányának, számolatlanul, költségvetést, tárgyalásban, magyarország, szolgáltatók, megvásárlása, manőverezési, befektetések, csökkentheti, banktulajdon, munkaalapúvá, interjújában, közgazdászok, megmentésére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3774
  • e Hét: 14041
  • e Hónap: 25152
  • e Év: 178648
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.