Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor szerint a várnegyed rekonstrukciója minden magy
  2015-05-23 19:07:41, szombat
 
  Orbán Viktor szerint a várnegyed rekonstrukciója minden magyar ügye

Megalakult a Hauszmann Bizottság. Kétszáz millió forintot máris kapott...

A Hauszmann Bizottság alakuló ülése. Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere, L. Simon László államtitkár a tervrajz előtt, Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: wikipedia)

Kiről nevezték el a bizottságot? Hauszmann Alajos (1847-1926) ,,a historizmus egyik legtevékenyebb és legjellegzetesebb képviselője a magyar építészetben. Korai műveiben az olasz reneszánsz, később a barokk stílus jegyeit alkalmazta, amelyeket később szecessziós elemekkel ötvözött. Számos budapesti középület, magánház és villa az ő tervei szerint készült. Ybl Miklós halála után őt hívták meg a magyar királyi vár építésének vezetésére. Tanári munkásságán keresztül jelentős hatást gyakorolt a századforduló magyar építészeire." (Forrás: wikipedia).

A róla elnevezett a bizottságról sokat fogunk hallani, mert sok milliárd adóforintunk felett fog rendelkezni. Egyelőre 200 milliárd forint alaphangon a várható bekerülési költség, de ismerve a beruházásokat is körüllengő óriási korrupciós étvágyat, a végére lesz ez 300 milliárd forint is. Orbán Viktor a Hauszmann Bizottság alakuló ülésén hangsúlyozta, a beruházás pénzügyi alapjai előteremthetőek. Valószínűleg újabb különadókkal és megszorításokkal... Az egyenlő közteherviselésbe végre a hatalmat és egyre népesebb holdudvarát is be kell vonni, mert az egykulcsos adónak és a családi adókedvezménynek köszönhetően nem, vagy alig adóznak! A kieső 500 milliárd forint bevételt erkölcstelen módon a jövedelemhez alig jutóktól vonják el.

A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra, hogy több más fontos fejlesztést is terveznek a következő években a fővárosban, példaként a nemzeti olimpiai központot, a múzeumi negyedet említette, és szavai szerint ,,megállapodásunk van a főpolgármester úrral a Margit-szigetről és a Duna-partjainak rendbetételéről, és kidolgozás alatt van egy terv a Hajógyári-szigetről is."

A miniszterelnöki hivatal (Lázár János a minisztere) és Orbán Viktor is a Várba költözik. A Nemzeti Balett Színháznak is mennie kell, a Millenárison 4,5 milliárdért új színházat építenek nekik, de költöznie kell a Széchenyi Könyvtárnak is. A miniszterelnökség költözését megelőzi Orbán Viktor parlamentben lévő irodájának felújítása 15 millió forintért.

Hasonlít ez az egész terv a Gyurcsány-kormány idején több mint 10 milliárdos költséget okozó kormányzati negyed építési terveihez. Amiből nem lett semmi, de a 10 milliárd forintunk odalett. A romokat is el kell takarítani, ami további költséget okoz. A Hauszmann Terv megvalósítása ennek sokszorosába fog kerülni... A Gyurcsány-féle ,,álomból" mi lett, arról bővebben ITT !

Több mint 20 milliárdért további stadionok épülnek jövőre. A legjelentősebb a székesfehérvári stadion a maga 9 milliárdos költségével. Kap stadiont Kisvárda is, amelynek erős embere Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter. Focicsapata NB III-as gyenge valami. De hát itt a fociról nem igazán esik szó, csak a stadion a fontos, stadionok egész sora nő ki a földből. Az Aranycsapatnak nem voltak luxus stadionjai, játékuk mégis ámulatba ejtette az egész világot. Ők rongylabdával tanultak meg játszani, nem luxus foci akadémiákon. Fizetésük alig volt. Ha a jelenlegi ,,focisták" jövedelmét megismerné a nagyérdemű, nem egy hátast dobna, hanem legalább kettőt. Jövőre már belép néhány már átadott luxus stadion jelentős fenntartási költsége is. Valaki ebben a kormányban bizony fordítva ül a lovon, még az is lehet, hogy a miniszterelnök.

Az offshore lovagok továbbra sem adóznak, és keményen működik az élelmiszer-forgalmazás minden területén a feketegazdaság, vagyis a maffia. Emiatt évente 1000 milliárd forint adóbevétel esik ki. Valószínűleg ez játszik bele az amerikai kitiltásos történetbe.

A Fidesz az ő és egyre népesebb holdudvara számára nagyon kedvező egykulcsos adót alkotmányos védelem alá helyezte, de nem védte le a magyar termőföldet, a vízbázist, a társadalombiztosítást (az egészségügyet) és a nyugdíjat! Ezért ez a társadalom és az ország számára legfontosabb négy alaptétel végveszélyben van! Az Euróstat adatai szerint 3,3 millió szegény ember van az országban, és egyre több az éhező gyermek... A devizahitelesek ,,megmentése" is furcsára sikerült, de a végtörlesztési lehetőség idején a hatalom emberei kiszabadultak a csapdából, a többiek az út szélén maradtak. Ezenközben a kormány nem feléjük fordul, hanem a fény és pompa felé.

A Hauszmann Bizottság alakuló ülésén elmondott Orbán beszéd:



Békéscsaba, 2014. november 16.



Összeállította: F. I.

Emlékeztető: ,,Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt - állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek." (Részlet Morvay Péter: Magyarország elrablása - Offshore számlákon az államadósság duplája című írásából)


http://www.sokkaljobb.hu/content/orb%C3%A1n-viktor-szerint-a-v%C3%A1rnegyed-rekon strukci%C3%B3ja-minden-magyar-%C3%BCgye
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszorításokkal, adókedvezménynek, államadósságának, rekonstrukciója, előteremthetőek, megállapodásunk, devizahitelesek, miniszterelnöki, székesfehérvári, hitelfelvételei, magyarországról, rendbetételéről, feketegazdaság, végtörlesztési, miniszterelnök, főpolgármester, összeállította, legtevékenyebb, legjelentősebb, aranycsapatnak, egészségügyet, századforduló, értelmetlenül, megvalósítása, rongylabdával, beruházásokat, megszorításai, törökországot, végveszélyben, polgármestere, kiszabadultak, hangsúlyozta, menekítettek, bizottságról, parlamentben, valószínűleg, várnegyed rekonstrukciója, tervrajz előtt, historizmus egyik, magyar építészetben, olasz reneszánsz, barokk stílus, magyar királyi, századforduló magyar, róla elnevezett, bizottságról sokat, várható bekerülési, végére lesz, beruházás pénzügyi, egyenlő közteherviselésbe, egykulcsos adónak, családi adókedvezménynek, Orbán Viktor, Hauszmann Bizottság, Nagy Gábor Tamás, Simon László, Lázár János, Hauszmann Alajos, Nemzeti Balett Színháznak, Széchenyi Könyvtárnak, Hauszmann Terv, Seszták Miklós, Focicsapata NB III-as, John Christensen, Részlet Morvay Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  A magukat nyílt és őszinte emb...  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Intelem  A halolaj és a hal még a migré...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Isten áldja  Paul David Tripp Március 15  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  A tékozló és Isten gondviselés...  Ted Engstrőm gondolata  Szeretettel  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  Facebookon kaptam  A gyász  Cicus virággal  Cicus virággal  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ne feledjük: a föld jóval több...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Törött csészék  Facebookon kaptam  Március  Szép estét  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  A nemzet csak akkor...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Atyám !  Isten áldja  Könnyáztatta asszonysorsok  Nemzeti  Facebookon kaptam  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mély, puha álom - sárga féltés  Mély, puha álom - sárga féltés  Por  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Szép estét  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Tavaszról álmodom,  Az élet  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  A gyász  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Por  A gyász  Paul David Tripp Március 15  Március 15-re emlékve  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Az agyat és a csontokat is erő...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Könnyáztatta asszonysorsok  Kokárda  Alvó baby  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam  mindent a népért...  A tékozló és Isten gondviselés...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam  Szép Álmokat  Házi botox  Facebookon kaptam  Márciusi eső  Aztán itt van egy másik szerep...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso... 
Bejegyzés Címkék
várnegyed rekonstrukciója, tervrajz előtt, historizmus egyik, magyar építészetben, olasz reneszánsz, barokk stílus, magyar királyi, századforduló magyar, róla elnevezett, bizottságról sokat, várható bekerülési, végére lesz, beruházás pénzügyi, egyenlő közteherviselésbe, egykulcsos adónak, családi adókedvezménynek, jövedelemhez alig, miniszterelnök felhívta, figyelmet arra, következő években, nemzeti olimpiai, múzeumi negyedet, főpolgármester úrral, miniszterelnöki hivatal, miniszterelnökség költözését, egész terv, székesfehérvári stadion, egész világot, jelenlegi &#8222, hátast dobna, kormányban bizony, offshore lovagok, amerikai kitiltásos, magyar termőföldet, ország számára, éhező gyermek&#8230, devizahitelesek &#8222, végtörlesztési lehetőség, hatalom emberei, nyolcvanas évek, világ különböző, nemzetközi jelentés, kutatást vezető, teljes államadósságának, megdöbbentő adatok, államadósság duplája, megszorításokkal, adókedvezménynek, államadósságának, rekonstrukciója, előteremthetőek, megállapodásunk, devizahitelesek, miniszterelnöki, székesfehérvári, hitelfelvételei, magyarországról, rendbetételéről, feketegazdaság, végtörlesztési, miniszterelnök, főpolgármester, összeállította, legtevékenyebb, legjelentősebb, aranycsapatnak, egészségügyet, századforduló, értelmetlenül, megvalósítása, rongylabdával, beruházásokat, megszorításai, törökországot, végveszélyben, polgármestere, kiszabadultak, hangsúlyozta, menekítettek, bizottságról, parlamentben, valószínűleg, rekonstrukci, legfontosabb, adóforintunk, magyarország, köszönhetően, erkölcstelen, jövedelemhez, építészetben, államadósság, millenárison, sokszorosába, különadókkal, építészeire, szecessziós, emlékeztető, munkásságán, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 73
  • e Hét: 406
  • e Hónap: 14598
  • e Év: 147515
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.