Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A kérdések helye: a Népbíróság tárgyalóterme
  2015-05-24 20:24:46, vasárnap
 
  A kérdések helye: a Népbíróság tárgyalóterme


Posted on 2015/05/24 Szerző: Admin


Olvasom, hogy az RTL Klub munkatársai nagyon elpofátlanodtak mostanában. Április végén beszabadultak a parlamentbe, és kérdéseket akartak feltenni Orbán Viktornak bizonyos Fazekas Sándor miniszter távozásáról. Szentségtörés. Kitiltották őket, mert ott, azon a folyosón nem szabad kérdezni. Nem mellékes információ: az úgynevezett tiltott folyosón több stáb is ott volt, szankciót viszont csak az RTL kapott. Logikus, nem? De.
Háttér-információ: Mióta 2004-ben a TV2 illegális helyen dohányzó képviselőket örökített meg, csak a piros és kék társalgóban, valamint a sajtóteremben lehet(ne) forgatni. Nem színtévesztő, nem színvak sajtós legyen a talpán, aki dolgozni is akar, és az előírást is próbálja betartani. (2004-ben Szili Azótatudjukhovakerült Katalin volt a házelnök, és még nem volt sokkoló.)
Mi jut eszembe? Hogy itt van a magyar emberek adójeleiből fenntartott országnak háza. Ahol a magyar nép adójeleiből származó javadalmazásból élő, és alkotó politikusok tanyáznak. Akiket a magyar nép azért küldött oda, hogy dolgozzanak: miniszterelnököstől, házelnököstől, a legutolsó mezei gombnyomogatóig mindenestől. Namármost, ezeket az embereket nem lehet bárhol, bármikor, bármiről kérdezni, mert azzal nyilvánvalóan megzavarnánk módfelett hasznos munkájukat. Mert a magyar népet esetleg érdeklő kérdéseket akárhol feltenni nem lehet.
Mert azokon a tiltott helyeken, ahol a média munkatársai azzal a céllal vannak jelen, hogy munkájukat végezve tájékoztassák a közvéleményt, ott kizárólag lopni, csalni, hazudni, illegálisan dohányozni, és hereverézni szabad. Abban az épületben, ahol a többi mellett munkanélküli milliárdosoknak van szabad grasszálási engedélyük, a sajtó nem annyira tolerált biodíszlet.
Emlékeztek két napja, hogy verte a mellét valaki Európa reflektorfényében, hogy mekkora nagyra becsült alapérték a nyilvánosság, a vita, és milyen szánalmas, hogy a halálbüntetésről nem lehet szabadon kérdezni, válaszolni, merengeni? Addig a pár másodpercig tartott, amíg kiejtette a száján. Mert itt, ezen a 93030 négyzetkilométeren sehol, úgy értem, SEHOL nem szabad Orbán Viktort kérdezni. Kivéve az Echo Tv stúdióját és azokat a helyeket, ahol nincs jelen. Vagy némely kivételesen esetben, ahogy Kósa Laja mondaná: olyat lehet kérdezni, amire pozitívan lehet válaszolni. Most pont nem ez történt, hát ne csodálkozzanak. Örüljenek, hogy ilyen könnyen megúszták. Szóbeli megrovás, majd kitiltás. Még az is lehetett volna, hogy miután gondosan lesokkolják őket, a Kossuth-téren közönség előtt főbe lövik az értetlen parasztjait.
Olyan nehéz lett volna valami normális dolgot kérdezni? Például: mi a titka annak, hogy ennyire tökéletes, stadionokkal díszített világot sikerült ide felépíteni egész Európa irigységére? Miért van ennyi hálás közmunkás, aki csókolgatja még a lábnyomait is? Hogyan köszönhetné meg a nép ezt a rengeteg jótéteményt, ami az elmúlt nyolc év okozta sebeket képes volt begyógyítani?
Hát ez a baj az RTL Klub újságíróival, hogy nem tudnak (jól)kérdezni. Egyáltalán miért kérdezgetnek és zaklatnak keményen dolgozó közszereplőket? Nem volt elég, hogy a verejtékes cigarettázásban megzavarták őket, most egyenesen az Istenkirályt akarják szóra bírni tiltott folyósokon?
A betarthatatlan, ostoba, életidegen szabályon innen és túl, vérfagyasztó ami ebben az országban történik, és nem csupán olyan dolgokkal kapcsolatban, amikor mozdítható, ellopható, lenyúlható, elvehető, kisajátítható javakról van szó. A sajtóval való ilyetén bánásmód az egyre inkább magába forduló, a közvéleményt és a valóságot teljesen zárójelbe tévő, elefántcsonttoronyba zárt rendszer leképezése. Amelynek főszereplői súlyos szereptévesztésben vergődnek: meggyőződésük, hogy a nép van értük, és nem nekik kell szolgálniuk azokat, akiknek köszönhetően az ország házában kedvükre dohányozhatnak. Ha mással nem, hát azzal, hogy a média munkáját nem ellehetetlenítve, a feltett kérdésekre válaszolnak. Akkor is, ha azok nem éppen szájuk íze szerint valóak.
Hiszik, hogy az idők végezetéig fenntartható: ha mondanivalójuk van, a nemzeti televízió majd mindent nagydobra ver és szájba rág. Vallják, hogy a jobban teljesítés mátrixába csúszott egyre ordasabb hibák néhány milliárdból ,,megnemzetikonzultálhatóak", hogy fölösleges, rosszul feltett kérdések kiiktatásával, finom, előregyártott válaszokkal jól lehet lakatni a birkákat. Valamiért azt gondolják, hogy ha a sajtó azt meri tenni, ami a dolga, maradéktalanul rá kell lépni a nyakára.
Meggyőződésem, hogy ez az állapot nem tartható fenn az idők végezetéig, akkor sem, ha az RTL Klub sürgősségi eljárásban elfogadott törvényjavaslat révén a szolgáltatók csatornalistájában csak a kilencvenhetedik helyre kerül. Mert közeleg az idő, amikor ezek a sérthetetlen nagyurak hálásak lesznek azért is, ha egyáltalán megkérdezi őket a sajtó. Hiszem, hogy eljön az idő, amikor eltűnnek a piros és kék termek, ahol szabályosan kérdezni lehet, és marad az az egy hely, ahol nem lehet kitérni a válaszadás elől, ahol nem lehet tiltott folyosókra hivatkozni. Kitaláltad, Viktor, a vádlottak padja lesz az! Jó hosszú lesz az!
(kím.)


https://balrad.wordpress.com/2015/05/24/a-kerdesek-helye-a-nepbirosag-targyaloter me/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: halálbüntetésről, kilencvenhetedik, ellehetetlenítve, milliárdosoknak, cigarettázásban, javadalmazásból, gombnyomogatóig, elpofátlanodtak, törvényjavaslat, dohányozhatnak, mondanivalójuk, csodálkozzanak, maradéktalanul, közszereplőket, betarthatatlan, targyaloterme, házelnököstől, tájékoztassák, kisajátítható, tárgyalóterme, kiiktatásával, nyilvánvalóan, előregyártott, sajtóteremben, szentségtörés, meggyőződésem, beszabadultak, meggyőződésük, kapcsolatban, nyilvánosság, színtévesztő, szolgáltatók, istenkirályt, fenntartható, begyógyítani, közvéleményt, kérdések helye, úgynevezett tiltott, sajtóteremben lehet, magyar emberek, legutolsó mezei, magyar népet, tiltott helyeken, média munkatársai, céllal vannak, többi mellett, mellét valaki, értetlen parasztjait, titka annak, rengeteg jótéteményt, elmúlt nyolc, verejtékes cigarettázásban, Orbán Viktornak, Fazekas Sándor, Szili Azótatudjukhovakerült Katalin, Orbán Viktort, Echo Tv, Kósa Laja,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Lóhere  Paul David Tripp Április 20  Nagyi telefonál  Hiányzik  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Jó éjszakát  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Png lepke  Mai harmónia kártyám  George Byron - Ahogy itt jár -...  s immár én is felragyogva, ért...  Png férfi  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  s immár én is felragyogva, ért...  Örülök, hogy látlak!  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Png virág  Mai harmónia kártyám  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Nagyi telefonál  Hiányzik  Tóth Ágnes - Szervusz pad  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Esti kép  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Egy bizonyos határt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Nevem  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Egy bizonyos határt  Neked tudnod kell  Tóth Ágnes - Szervusz pad  George Gordon Lord Byron: Inez...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Erdőn  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Idő  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Próbálj meg ...  A Megváltó szolgálatában  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Adakozás  Kaffka_Margit  Hiányzik  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Tavaszi kép  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A sors  Facebookon kaptam  Png csokor  Régi emberek, akikre máig büsz...  Akik bántanak téged  Hogy lehet megtartani  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok 
Bejegyzés Címkék
kérdések helye, úgynevezett tiltott, sajtóteremben lehet, magyar emberek, legutolsó mezei, magyar népet, tiltott helyeken, média munkatársai, céllal vannak, többi mellett, mellét valaki, értetlen parasztjait, titka annak, rengeteg jótéteményt, elmúlt nyolc, verejtékes cigarettázásban, országban történik, sajtóval való, egyre inkább, valóságot teljesen, ország házában, média munkáját, feltett kérdésekre, idők végezetéig, nemzeti televízió, jobban teljesítés, kilencvenhetedik helyre, sérthetetlen nagyurak, válaszadás elől, vádlottak padja, halálbüntetésről, kilencvenhetedik, ellehetetlenítve, milliárdosoknak, cigarettázásban, javadalmazásból, gombnyomogatóig, elpofátlanodtak, törvényjavaslat, dohányozhatnak, mondanivalójuk, csodálkozzanak, maradéktalanul, közszereplőket, betarthatatlan, targyaloterme, házelnököstől, tájékoztassák, kisajátítható, tárgyalóterme, kiiktatásával, nyilvánvalóan, előregyártott, sajtóteremben, szentségtörés, meggyőződésem, beszabadultak, meggyőződésük, kapcsolatban, nyilvánosság, színtévesztő, szolgáltatók, istenkirályt, fenntartható, begyógyítani, közvéleményt, megzavarnánk, kérdezgetnek, vérfagyasztó, képviselőket, munkanélküli, stadionokkal, újságíróival, köszönhetően, sérthetetlen, társalgóban, dolgozzanak, milliárdból, megzavarták, mindenestől, politikusok, parasztjait, válaszolnak, kivételesen, szolgálniuk, lesokkolják, válaszokkal, irigységére, parlamentbe, csókolgatja, másodpercig, munkatársai, főszereplői, grasszálási, távozásáról, úgynevezett, szabályosan, jótéteményt, köszönhetné, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.