Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szisztematikus népirtás minden ellenállás nélkül. Az ellenzé
  2015-05-28 20:39:39, csütörtök
 
  Kedves ellenzéki politikusok! Önök mennyivel különbek, mint a kormányon lévők?

Szisztematikus népirtás minden ellenállás nélkül. Az ellenzéknek miért nincs hangja?

Fotó: Lázár Gergő/lazarg.com


Írtam már megnyomorított sorsokról, segítségre szoruló emberekről. Hála a blogom olvasóinak, több esetben tudtunk segíteni. Emberségből példát mutattak a civilek, de a példa mintha nem jutott volna el oda, ahová kellene. Minden esetben írtam vezető ellenzéki politikusoknak is. Válasz egyetlen egy alkalommal sem érkezett. Senkitől.

A kormánytól csodát várni nem érdemes. Csoda alatt nem azt értem persze, hogy osszák szét a szegények között a vagyonukat, esetleg holnaptól kevésbé mohón tömjék a zsebüket. Már az is csoda lett volna, ha igyekeznek jobbá tenni a szociális ellátórendszert. Vagy legalább szót emelnek annak tarthatatlan, embertelen és már életekben is mérhető gyilkos kegyetlensége ellen. Nem hallottam ilyen tiltakozást. A kormánypárt soraiból nem. Most nem is hozzájuk szólok, mert nincs (soha nem is volt) értelme bármit várni tőlük.

De az ellenzék mit csinál? A parlamenti pártok képviselői mivel foglalkoznak naphosszat? Mit csinálnak hétfő reggeltől péntek estig? Tudom, feljelentenek ezt-azt, felháborodnak, demonstrálnak. Nem tudom, másnak feltűnt-e, de minden ellenzéki megszólalás így kezdődik: "Sajtóértesülések szerint...az XY újságban megjelent információk alapján" Elképzelhető az, hogy az ellenzéki politikusok a médiára építik fel a teljes ténykedésüket? Ha megjelenik valami az Indexen, a 444-en, az Átlátszón, vagy bárhol, akkor felhördülnek és feljelentést tesznek? Ők miért nem tudnak ezekről az esetekről?

Komolyan gondolják, hogy a jelenlegi sajtótörvények alapján egy újságíró több információhoz juthat, mint egy parlamenti képviselő? A minden irányból mocskolt, fenyegetett, korlátozott és alulfizetett sajtómunkás több adathoz hozzáfér, mint a képviselő hölgyek és urak? Ez hogy lehet?

Vagy önöknek elegendő a képviselői fizetésük, a lakhatási támogatás, utiköltségtérítés, bizottsági részvételért járó plusz juttatás, a mentelmi jog és egyéb előjogok? Ezért érdemes asszisztálni mindenhez és lehetőleg semmiről semmit nem tudni? Vagy vakarózni kényelmesen és megvárni, ameddig egy újságíró kiássa a gesztenyét önöknek? Miért nem mennek az emberek közé? Önök mennyivel különbeg, mint a kormányon lévők? Különbek? Mernek kockáztatni? Merik veszélyeztetni a kényelmes állásukat?

Egyáltalán: tudják, mi történik ebben az országban? Most nem az unásig szajkózott dolgokra gondolok, hanem a száraz tényekre. Jártak már olyan családban, ahol hatvanaezer forintból kell két embernek megélni? Olyan családban voltak már, ahol ennek a fele jut csak? Belegondoltak valaha is abba, hogy egy öregségi nyugdíjkorhatárt még el nem ért rokkant 28500 forintot kap? Akkor is, ha 30 évig fizette az adókat és járulékokat. Tudják, mennyi 28500 forint? Bele tudnak gondolni? Önök nagyjából ennyit keresnek kétnaponta. Persze, csak a legalacsonyabb fzetési kategóriában lévők, a magasabb fizetésű képviselők naponta kerenek ennyit, vagy többet. Egy napi keresetükből önök meg tudnának élni egy hónapig? Rezsit fizetni, enni, kiváltani a gyógyszereket?

Nem próbálnák meg egyszer, milyen az? Mert szerintem önök sem tudják jobban, mint Lázár, Szijjártó vagy a többi léhűtő. Komolyan elég az, ha egy megrázó történetet felraknak a közösségi oldalukra és elé írják, hogy "hú, de szörnyű"? Elég a sajtó híreire támaszkodva felháborodni?

A napokban Kunhalmi Ágnes nyilatkozott a tévében a Magyar Paralimpiai Bizottság körül kirobbant botrányról. Fel volt háborodva. Előtte meghallgatta Gömöri Zsolt beszámolóját és abban minden rendben volt. Kunhalmi Ágnesnek nincs joga betekinteni az MPB irataiba? Nincs lehetősége megkeresni néhány sportolót és elbeszélgetni vele, hogy minden rendben van-e? Csak bólogatni lehet és utólag meglepődni?

Hol vannak az ellenzéki pártok megoldási javaslatai a bajokra? Hol van az alternatíva, amit kínálni tudnak? Hol vannak a kidolgozott programok a problémák felszámolására? Hol van az ismeretük arról, mi történik az országban, hogyan élnek az emberek?

Sehol? Nem érdekes? Nem feladatuk?

A kérdés már csak az: önök mennyivel különbek a kormánypárti politikusoknál?


http://hu.blastingnews.com/hir/2015/05/kedves-ellenzeki-politikusok-onok-mennyive l-kulonbek-mint-a-kormanyon-levok-00413321.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sajtóértesülések, nyugdíjkorhatárt, ellátórendszert, megnyomorított, szisztematikus, legalacsonyabb, sajtótörvények, politikusoknak, veszélyeztetni, felszámolására, politikusoknál, információhoz, elbeszélgetni, belegondoltak, kegyetlensége, gyógyszereket, felháborodnak, demonstrálnak, feljelentenek, ténykedésüket, tarthatatlan, alulfizetett, feljelentést, elképzelhető, keresetükből, meghallgatta, beszámolóját, kategóriában, felhördülnek, blastingnews, foglalkoznak, nyilatkozott, asszisztálni, felháborodni, részvételért, kormánypárti, kormányon lévők, ellenzéknek miért, blogom olvasóinak, példa mintha, kormánytól csodát, szegények között, szociális ellátórendszert, kormánypárt soraiból, parlamenti pártok, ellenzéki politikusok, médiára építik, teljes ténykedésüket, jelenlegi sajtótörvények, újságíró több, parlamenti képviselő, minden irányból, Lázár Gergő, Kunhalmi Ágnes, Magyar Paralimpiai Bizottság, Gömöri Zsolt, Kunhalmi Ágnesnek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Akarat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Hogy lehet megtartani  Lóhere  Leonardo da Vinci gondolata  Png cica  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Png nő  Alázat  Erdőn  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Png kutya  Elköszönt  Albert Einsteinről  Mai harmónia kártyám  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét  Alázat  Idő  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szívem  Reménység és erő Krisztustól e...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Örülök, hogy látlak!  Idő  Éretlen vers  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Albert Einsteinről  Png lepke  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einstein gondolata  Nagyi telefonál  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Egy bizonyos határt  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Krisztinától  Szabolcska Mihály – Ákác...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szívem  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Ne kapaszkodj magasabbra,  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kormányon lévők, ellenzéknek miért, blogom olvasóinak, példa mintha, kormánytól csodát, szegények között, szociális ellátórendszert, kormánypárt soraiból, parlamenti pártok, ellenzéki politikusok, médiára építik, teljes ténykedésüket, jelenlegi sajtótörvények, újságíró több, parlamenti képviselő, minden irányból, képviselő hölgyek, képviselői fizetésük, lakhatási támogatás, újságíró kiássa, gesztenyét önöknek, emberek közé, kényelmes állásukat, unásig szajkózott, száraz tényekre, öregségi nyugdíjkorhatárt, legalacsonyabb fzetési, magasabb fizetésű, napi keresetükből, többi léhűtő, megrázó történetet, közösségi oldalukra, sajtó híreire, napokban Kunhalmi, ellenzéki pártok, kidolgozott programok, problémák felszámolására, ismeretük arról, kormánypárti politikusoknál, sajtóértesülések, nyugdíjkorhatárt, ellátórendszert, megnyomorított, szisztematikus, legalacsonyabb, sajtótörvények, politikusoknak, veszélyeztetni, felszámolására, politikusoknál, információhoz, elbeszélgetni, belegondoltak, kegyetlensége, gyógyszereket, felháborodnak, demonstrálnak, feljelentenek, ténykedésüket, tarthatatlan, alulfizetett, feljelentést, elképzelhető, keresetükből, meghallgatta, beszámolóját, kategóriában, felhördülnek, blastingnews, foglalkoznak, nyilatkozott, asszisztálni, felháborodni, részvételért, kormánypárti, kényelmesen, támaszkodva, kockáztatni, paralimpiai, megszólalás, hatvanaezer, fenyegetett, kidolgozott, alternatíva, ellenzéknek, politikusok, betekinteni, korlátozott, emberségből, tiltakozást, kormánypárt, járulékokat, sajtómunkás, információk, kétnaponta, képviselők, bizottsági, parlamenti, képviselői, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3391
  • e Hét: 13658
  • e Hónap: 24769
  • e Év: 178265
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.