Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orosz felsőház elnöke: Ukrajna nem veszett el Oroszország sz
  2015-07-07 07:34:11, kedd
 
  Orosz felsőház elnöke: Ukrajna nem veszett el Oroszország számára

Posted on 2015/07/06 Szerző: Admin

Ukrajna nem veszett el Oroszország számára - jelentette ki Valentyina Matvijenko, az orosz parlamenti felsőházának elnöke a Komszomolszkaja Pravdának.

matvijenko
A terjedelmes interjú hétfőn jelent meg az orosz politikai lapban. Az orosz állami méltóságok rangsorában a harmadik legfontosabb tisztséget betöltő politikus - aki korábban Szentpétervár kormányzója és miniszterelnök-helyettes is volt - cáfolta az újságíró feltételezését, hogy a szenátorokat közelgő nyári szabadságuk alatt összehívnák olyan rendkívüli ülésre, mint amilyenre tavaly március elsején sor került.

Akkor a Szövetségi Tanács (felsőház) felhatalmazást adott az orosz elnöknek arra, hogy szükség esetén a hadsereget külföldön is bevethesse orosz állampolgárok védelmében. 2014. március 16-án “jelzés nélküli egyenruhás orosz katonák" felügyelete mellett tartottak népszavazást a Krímben a félsziget Oroszországhoz csatlakozásáról, amelye a voksolók majdnem 100 százaléka igennel szavazott.
A Komszomolszkaja Pravda munkatársa emlékeztette a felsőház elnökét arra a nemrég tett kijelentésére, hogy a szenátoroknak ezentúl rendkívüli tanácskozásokra is készen kell állniuk. “Háborúra, rendkívüli választások bejelentésére vagy arra kell számítani, hogy újabb terület csatlakozik Oroszországhoz, amint ez tavaly történt a Krím esetében?" - kérdezte az újságíró.

Valentyina Matvijenko szerint ez tipikusan az az eset, amikor az újságírók “bolhából elefántot csinálnak", és semmiféle megrázkódtatásra" nem kell készülni. A javaslata arra vonatkozott, hogy a törvényalkotási munkát “tehermentesítsék", de aztán nem volt szükség rendkívüli ülés megtartására.
Matvijenko cáfolta a Komszomolszkaja Pravdának, hogy az orosz lakosság ellenségesen viszonyulna az ukrán néphez, ugyanakkor szerinte Ukrajnában sikerült oroszellenes hangulatot “kiprovokálni". “Nyíltan hazudtak az embereknek, kéthetente ijesztgették őket, hogy Oroszország holnap valamelyik megyére rátámad, zombivá változtatták az embereket"- mondta. Úgy vélte, hogy az ukránok jórészt becsapottnak érzik magukat, az ukrán vezetés lépései gazdasági katasztrófához vezettek.

Az orosz törvényhozás felsőházának elnöke leszögezte, hogy Oroszország “természetesen nem vesztette el Ukrajnát örökre, mert a közös történelem, a kultúra, a vallás összeköti a két népet". Szerinte az emberek Ukrajnában még nem fogták fel teljesen, hogy Ukrajnát egy sor állam aprópénzre váltotta a geopolitikai kérdések megoldásában, és szerinte senki sem készül “különösebb pénzt kiguberálni Ukrajnának".
A nagy befolyással rendelkező orosz politikusnő Ukrajnából származik. Lánykori neve Valentyina Tyutyina, s a Hmelnickij (korábban Kamenec-Podolszkij) megyei Sepetyovkában született. Ennek az említésére közölte, hogy “mi mindannyian a Szovjetunióból valók vagyunk".
Matvijenko cáfolta, hogy Moszkva becsapta és magára hagyta volna a délkelet-ukrajnai szakadár területeken élőket azzal, hogy csak humanitárius segélyt biztosít számukra és nem támogatja Oroszországhoz csatlakozásukat. Azzal érvelt, hogy a régióban élők kezdetben “semmiféle elszakadást nem követeltek" Ukrajnától, és “Oroszország sem egyetlen szavával, sem egyetlen lépésével nem adott alapot arra, hogy bárki azt gondolja, Ukrajna felbomlását akarta volna".

A Komszomolszkaja Pravda utalt arra is, hogy az orosz Szövetségi Tanács elnöke nemrég szorgalmazta az élelmiszer-behozatali tilalom enyhítését Ciprus, Görögország és Magyarország esetében. Matvijenko közölte, hogy szerinte “kedvezményeket kell adni az olyan baráti országoknak, amelyekkel jók a gazdasági, politikai kapcsolatok, és amelyek nem félve Washington és Brüsszel megrovásától nyíltan beszélnek az oroszellenes szankciók szándékuktól ellentétes hatást kiváltó hatásáról".
(MTI)
Bal-Rad komm: “...semmiféle elszakadást nem követeltek" Ukrajnától, és “Oroszország sem egyetlen szavával, sem egyetlen lépésével nem adott alapot arra, hogy bárki azt gondolja, Ukrajna felbomlását akarta volna..."
-Mindezzel együtt is érdekes, hogy pénteken Moszkvában KIBŐVÍTETT, NYILVÁNOS ÜLÉST TARTOTT A Szövetségi Nemzetbiztonsági Tanács!


https://balrad.wordpress.com/2015/07/06/orosz-felsohaz-elnoke-ukrajna-nem-veszett -el-oroszorszag-szamara/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, tehermentesítsék, megrázkódtatásra, komszomolszkaja, csatlakozásukat, tanácskozásokra, törvényalkotási, csatlakozásáról, katasztrófához, szovjetunióból, felhatalmazást, oroszországhoz, feltételezését, miniszterelnök, kedvezményeket, állampolgárok, természetesen, kijelentésére, szentpétervár, sepetyovkában, szenátoroknak, bejelentésére, humanitárius, ellenségesen, szorgalmazta, becsapottnak, szándékuktól, magyarország, oroszellenes, legfontosabb, törvényhozás, felsőházának, változtatták, megtartására, emlékeztette, szenátorokat, orosz parlamenti, terjedelmes interjú, orosz politikai, orosz állami, harmadik legfontosabb, újságíró feltételezését, szenátorokat közelgő, orosz elnöknek, hadsereget külföldön, félsziget Oroszországhoz, voksolók majdnem, felsőház elnökét, nemrég tett, szenátoroknak ezentúl, újságírók “, javaslata arra, Valentyina Matvijenko, Komszomolszkaja Pravdának, Szövetségi Tanács, Komszomolszkaja Pravda, Valentyina Tyutyina, Moszkvában KIBŐVÍTETT, NYILVÁNOS ÜLÉST TARTOTT Szövetségi Nemzetbiztonsági Tanács,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
George Gordon Lord Byron: Inez...  Örülök, hogy látlak!  Alázat  Nem méltó hozzád  Png férfi  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Albert Einstein gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Egy maradéktalanul uralt világ  Albert Einsteinről  Próbálj meg ...  Éretlen vers  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  képre írva  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szívem  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png csokor  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Neked tudnod kell  Alázat  Png cica  Örülök, hogy látlak!  Nagyon különös  Még csak most kezdődik a nap  Őrizkednünk kell...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png lepke  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Png kislány  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy lelki imádság  Julian Brass gondolata  Németh László tollából  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Szép estét  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Éretlen vers  Png kutya  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  képre írva  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Png rózsa csokor  Adakozás  Ne kapaszkodj magasabbra,  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Szívem tiéd 
Bejegyzés Címkék
orosz parlamenti, terjedelmes interjú, orosz politikai, orosz állami, harmadik legfontosabb, újságíró feltételezését, szenátorokat közelgő, orosz elnöknek, hadsereget külföldön, félsziget Oroszországhoz, voksolók majdnem, felsőház elnökét, nemrég tett, szenátoroknak ezentúl, újságírók &#8220, javaslata arra, törvényalkotási munkát, orosz lakosság, ukrán néphez, ukránok jórészt, ukrán vezetés, orosz törvényhozás, közös történelem, vallás összeköti, emberek Ukrajnában, geopolitikai kérdések, nagy befolyással, említésére közölte, délkelet-ukrajnai szakadár, régióban élők, orosz Szövetségi, olyan baráti, oroszellenes szankciók, nemzetbiztonsági, tehermentesítsék, megrázkódtatásra, komszomolszkaja, csatlakozásukat, tanácskozásokra, törvényalkotási, csatlakozásáról, katasztrófához, szovjetunióból, felhatalmazást, oroszországhoz, feltételezését, miniszterelnök, kedvezményeket, állampolgárok, természetesen, kijelentésére, szentpétervár, sepetyovkában, szenátoroknak, bejelentésére, humanitárius, ellenségesen, szorgalmazta, becsapottnak, szándékuktól, magyarország, oroszellenes, legfontosabb, törvényhozás, felsőházának, változtatták, megtartására, emlékeztette, szenátorokat, kiprovokálni, népszavazást, megrovásától, geopolitikai, megoldásában, ijesztgették, területeken, országoknak, összehívnák, oroszorszag, csatlakozik, görögország, oroszország, elszakadást, kiguberálni, felügyelete, választások, befolyással, vonatkozott, politikusnő, felbomlását, mindannyian, szabadságuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.