Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Halálos politika
  2015-07-17 07:33:15, péntek
 
  Halálos politika

Jó lenne, ha Orbán Viktor, Balog Zoltán, Zombor Gábor és minden egyes politikából és a mi pénzünkből élő képviselő egyszer szembesülne azzal, hogy mit csinál. Ugyanis itt halálos ítéletek születnek és végre is hajtatnak. Nem egy, nem kettő. Sok.
Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Edgar | 2015. július 17. | Nincs hozzászólás

Orbán, BalogCsak tények.

Erzsébet 57 éves. Ezernyi baja van, amit felsorolni képtelenség, de úgy összességében elmondom.

Ízületi gyulladása van. Mindenhol. Járni két könyökmankóval és egy térdortrézissel képes, de még úgy is sántít. A csípőízülete, térde, bokája, válla, könyöke, csuklója és ujjai deformálódtak, mozgásuk korlátozott és fájdalmas. Ezen felül gerincferdülése van, nagyon komoly csontritkulása, 10 dioptriás szemüvege és hallókészüléke.

Az állapota nem alkoholizmus, nem kicsapongó élet következménye, hanem öröklött eredetű, nem gyógyítható és folyamatosan romlik. 1989-ben 67%-os rokkantságot állapítottak meg nála. 2010-ben a felülvizsgálaton örvendetesen gyógyulásnak indult, mert 40%-os egészségkárosodást talált a felülvizsgáló orvos. Erzsébet fellebbezett. 2013-ban a komplex felülvizsgálat 45%-os rokkantságot állapított meg és “B2″ kategóriába sorolta. Ekkor a rokkantellátása havi 48.400 forint volt, amit jó kormányunk 2015. január 1.-től ezer forinttal meg is toldott. Egészen 2015. februárig járt ez a hihetetlen összeg, mert akkor ez az ellátás megszűnt. Emeléssel együtt.

Itt most Erzsébet leveléből idézek, semmit nem változtatok az eredeti szövegen:

“Az önkormányzattól megkaptam a határozatot amelyben 2015. február 28-al a rendszeres szociális segélyre való jogosultságot megszüntetik, és aktív korúak ellátására való jogosultságot állapítanak meg. Ehhez berendeltek egy adott időpontra kb. 50 embert, és elmondták, hogy aki nem írja alá a munkaügyi kirendeltséggel való együttműködést, az nem kap semmit. Persze aláírtam, mint mindenki, később a kirendeltségen az álláskeresőként történő nyilvántartásba vételem, ami már közokirat hamisítás és csalás, mivel büntetőjogi felelősségem tudatában írtam alá, hogy “A munkaviszony létesítéséhez szükséges feltételekkel rendelkezem." Náluk ugyanúgy ott volt a felülvizsgálati papírom, amin szerepel, hogy munkaképtelen, nem rehabilitálható rokkant vagyok. Mikor kissé felemelt hangon mondtam az ügyintézőnek, hogy akkor küldjön el közmunkára, mondta, hogy nem lehet, mert alkalmatlan vagyok. Ott a pont náluk, ez a 22-es csapdája, amit a mi kormányunk olyan jól kieszelt, hogy kell megszabadulni a kolonctól. Így most álláskereső vagyok, és hamarosan hajléktalan, mert a 22.800-ból nem tudom a 30 ezer Ft rezsit fizetni, meg enni és élni."

Van ám folytatása is az ügynek! Javasoltam Erzsébetnek, hogy adjon be kérelmet “Fogyatékossági támogatás" igénylésére, mert megélni nem tud, két mankóval vonszolja magát, fizikai munkát végezni nem tud, más munkát nem kap. Számomra nyilvánvaló volt, hogy két mankóval, térdrögzítővel, gerincferdüléssel, súlyos csontritkulással és ízületi gyulladásokkal eléggé fogyatékos havi 15 000 (TIZENÖTEZER) forint támogatáshoz.

level1

level2A fentieken túl szerepel a kérelemben a háziorvos véleménye:

level3Három hónap után kapta meg a határozatot, hogy bizony nem eléggé fogyatékos.

level4level5Itt a hivatkozott jogszabály, ami szerintem nem állít olyasmit, amit a határozat. Aki ért hozzá, értelmezze.

Értjük. Értjük? Egy önmagát két mankóval vonszoló ember varázsütésre gyógyulásnak indult 2010-ben. Nem teljesen gyógyult meg, csak annyira, hogy ne járjon neki a rokkantaknak járó támogatás, csak a munkakeresési járadék. De munkát végezni nem tud, közmunkát sem, mert két mankóval vonszolja magát.

Tehát ahhoz eléggé fogyatékos, hogy ne tudjon önállóan létezni, de a fogyatékos támogatáshoz nem eléggé fogyatékos. Ezért nem kapja meg azt a TIZENÖTEZER forintot, ami a túléléshez talán elég lenne.

Most jön a demagóg rész: 600 milliós plakátkampányból 3333 hasonló helyzetben lévő embert lehetne egy évig életben tartani. Lázár János sofőrjének egy napi szállodai költségéből Erzsébet 2,5 évig kaphatná a támogatást. Aki akarja, számolja át nyugodtan gyűlöletkampányra, huszadvonalbeli politikusok utazásaira, kormánymédiára, Hende Csaba életveszélyes és mentőhelikoptert igénylő csuklósérülésére, a választáson egyéni képviselőjelölteknek járó fejenként egymillió forintra, Selmeczi Gabriella (nagy valószínűséggel, bár erre vonatkozó dokumentumot nem láttam, úgyhogy ez csak magánvélemény) plasztikai műtétére és fogsor-rekonstrukciójára. Akkor ugyanis még járt az ilyen beavatkozás a politikusoknak. Közpénzből.

A magam részéről azt tanácsoltam Erzsébetnek, fellebbezze meg a határozatot. Ez vagy sikerrel jár, vagy nem. Ellenben tudomásom szerint minimálisan 200 000 hasonló helyzetben lévő ember él ebben az országban. A 200 000 nagy szám, adatok halmaza. Erzsébet története érthető, átlátható, felfogható.

Amikor a parlamentben döntéseket hoznak, nem látják az Erzsébeteket. Az Erzsébetek nem is érdekelnek senkit. Pedig jó lenne, ha Orbán Viktor, Balog Zoltán, Zombor Gábor és minden egyes politikából és a mi pénzünkből élő képviselő egyszer szembesülne azzal, hogy mit csinál.

Ahogy a döntéseket meghozó, önmagukat orvosnak nevező illetők is belenézhetnének a tükörbe. Legalább egyszer.

Ugyanis itt halálos ítéletek születnek és végre is hajtatnak. Nem egy, nem kettő. Sok. A bírók és a hóhérok pedig vígan élik világukat és jól elvitatkoznak az Ország Házában, majd hazamennek, megvacsoráznak és nyugodtan alszanak reggelig.

Edgar Swan

http://gepnarancs.hu/2015/07/halalos-politika/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mentőhelikoptert, banánköztársaság, csontritkulással, plakátkampányból, felülvizsgálaton, csuklósérülésére, nyilvántartásba, térdortrézissel, felülvizsgálati, rehabilitálható, kirendeltséggel, belenézhetnének, rokkantellátása, önkormányzattól, huszadvonalbeli, gerincferdülése, álláskeresőként, valószínűséggel, kirendeltségen, könyökmankóval, felülvizsgálat, térdrögzítővel, együttműködést, megvacsoráznak, fogyatékossági, gyulladásokkal, politikusoknak, kormánymédiára, hallókészüléke, csontritkulása, megszabadulni, jogosultságot, deformálódtak, következménye, felülvizsgáló, összességében, térdortrézissel képes, felülvizsgálaton örvendetesen, felülvizsgáló orvos, komplex felülvizsgálat, rokkantellátása havi, hihetetlen összeg, ellátás megszűnt, eredeti szövegen, önkormányzattól megkaptam, határozatot amelyben, rendszeres szociális, adott időpontra, munkaügyi kirendeltséggel, álláskeresőként történő, munkaviszony létesítéséhez, felülvizsgálati papírom, Orbán Viktor, Balog Zoltán, Zombor Gábor, Javasoltam Erzsébetnek, Lázár János, Hende Csaba, Selmeczi Gabriella, Ország Házában, Edgar Swan,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Szívem  Kellemes délutánt kívánok  Egy maradéktalanul uralt világ  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Éretlen vers  Szép estét  Régi emberek, akikre máig büsz...  A jó emberek mindig szépek mar...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Jónás Tamás – Végtelen b...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hiányzik  s immár én is felragyogva, ért...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Idő  A Megváltó szolgálatában  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Fekete-erdő desszert  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Bertolt Brecht -től idézet  Bounty krémes  Leonardo da Vinci gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png virág  Egy lelki imádság  A jó emberek mindig szépek mar...  Radikális szeretet  Png virág  Szívem tiéd  Egy hatékony szolga  Kövesd a cowboyt!  Png lepke  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Örülök, hogy látlak!  Gonosz démon-álarc  Egy maradéktalanul uralt világ  Szívem  Szép napot kívánok  Png csokor  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Png csokor  Facebookon kaptam  Png kislány  Ágai Ágnes – Csendélet  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Png fotel  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Png fotel  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Png csokor  Szívem  Makszim Gorkij gondolata  Irgalom és ítélet  Png fotel  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
térdortrézissel képes, felülvizsgálaton örvendetesen, felülvizsgáló orvos, komplex felülvizsgálat, rokkantellátása havi, hihetetlen összeg, ellátás megszűnt, eredeti szövegen, önkormányzattól megkaptam, határozatot amelyben, rendszeres szociális, adott időpontra, munkaügyi kirendeltséggel, álláskeresőként történő, munkaviszony létesítéséhez, felülvizsgálati papírom, pont náluk, 22-es csapdája, háziorvos véleménye, hivatkozott jogszabály, rokkantaknak járó, munkakeresési járadék, fogyatékos támogatáshoz, túléléshez talán, demagóg rész, évig életben, napi szállodai, választáson egyéni, ilyen beavatkozás, magam részéről, parlamentben döntéseket, döntéseket meghozó, hóhérok pedig, mentőhelikoptert, banánköztársaság, csontritkulással, plakátkampányból, felülvizsgálaton, csuklósérülésére, nyilvántartásba, térdortrézissel, felülvizsgálati, rehabilitálható, kirendeltséggel, belenézhetnének, rokkantellátása, önkormányzattól, huszadvonalbeli, gerincferdülése, álláskeresőként, valószínűséggel, kirendeltségen, könyökmankóval, felülvizsgálat, térdrögzítővel, együttműködést, megvacsoráznak, fogyatékossági, gyulladásokkal, politikusoknak, kormánymédiára, hallókészüléke, csontritkulása, megszabadulni, jogosultságot, deformálódtak, következménye, felülvizsgáló, összességében, magánvélemény, munkakeresési, feltételekkel, létesítéséhez, életveszélyes, munkaképtelen, elvitatkoznak, alkoholizmus, munkaviszony, folyamatosan, gyógyulásnak, ügyintézőnek, csípőízülete, varázsütésre, dokumentumot, állapítottak, támogatáshoz, rokkantságot, parlamentben, rokkantaknak, fellebbezett, felelősségem, megszüntetik, örvendetesen, erzsébeteket, berendeltek, állapítanak, határozatot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 754
  • e Hét: 14984
  • e Hónap: 26095
  • e Év: 179591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.