Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Észak-Korea se tart itt a todományban – Gyűlöletfélorá
  2015-10-04 08:32:26, vasárnap
 
  2015-10-01
Észak-Korea se tart itt a todományban - Gyűlöletfélorák a svédeknél

,,Helló Orbán Viktor, XY vagyok, 12 éves. Úgy gondolom, helytelenül cselekszel, képzeld el, hogy menekült vagy az 1940-es években, amikor Oroszország megtámadott benneteket. Akkor millióknak kellett más országba menekülniük, és be is engedték őket. De Ti most egy hosszú kerítést építetek, hogy ne lehessen átmenni az országotokon, és ez szerintem nagyon rossz" - állítólag ezt a levelet egy 6-12 éves svéd gyerek írta a Herr Diktátornak; mostanában szokás lett a svéd iskolákban, hogy megbeszélik a világ fontos dolgait, és Viktor most fontos dolog.

Bernard Gui

Mi leborulunk a svéd iskolarendszer sikeressége előtt. Egy 6-12 éves gyerek ennyire jól tudja, mi történt a negyvenes években Közép-Európában, az mindenképpen dicséretes; nem tudom, ott mikor tanulnak huszadik századot az általános iskolások, mindenesetre Nyugat-Európában nem szokás világtörténelmet tanítani - vagy csak nagyon-nagyon vázlatosan. Úgy látszik, a köztudottan képesség-fejlesztés-központú svéd oktatásnak még a poroszos tényanyag bemagoltatására is van energiája, emellett a PISA-teszteken elfoglalt kitűnő pozíciójuk mellett árnyalt történelmi párhuzamokat is képesek levonni.

Minden tanár álma az ilyen gyerek.

Arról nem is beszélve, hogy ezek szerint közéleti kisszemináriumokat is tartanak a 6-12 éveseknek, akiket eme gyűlöletfélórákon arra okítják, hogy ők nyugodtan megmondhatják egy másik ország miniszterelnökének, hogy mit kellene csinálnia. Nem olyan ördöngös dolog a politika, 6-12 évesen már simán lehet hozzá érteni, simán el lehet küldeni egy másik országot és annak miniszterelnökét a picsába, mert nem felel meg a 21. században állítólag kötelező idegenszerelem közelebbről meg nem határozott kritériumrendszerének.

A gyermekkorban elkezdett ideológiai trenírozásnak nagy hagyományai vannak Észak-Európában, hálát adhatnak a sorsnak, hogy ismét találtak egy célcsoportot, akiken még nincs rajta az #érinthetetlen tag, mivel a távolság, mint üveggolyó miatt a közelmúltban nem tömeggyilkoltak meg vagy tettek nemzőképtelenné közülük számosat.

Üzenhetnének esetleg a svéd kisgyerekek az ENSZ-főtitkár bácsinak is. Vagy Putyin bácsinak: “Helló Vlagyimir Putyin, XY vagyok, 6-12 éves svéd tanuló. Úgy gondolom, helytelenül cselekszel. Képzeld el, hogy ukrán vagy a harmincas években... blabla, blabla, folyt.: te itt most háborúzol Ukrajnában, és szerintem ez rossz". Vagy lehetne levelet írni Asszád bácsinak Szíriába, esetleg Abu Bakr al-Baghdadi bácsinak aktuális tartózkodási helyére: “kedves Baghdadi bácsi, svéd diák vagyok Malmöből, és azt gondolom, csúnya dolgot csinálsz, képzeld el, milyen rossz lenne neked, ha téged fejeznének le".

Persze a migránsokat nem szabad gyűlölni, mert az rasszizmus. A svédek a múltban nem voltak túl barátságosak a zsidókkal meg a buzikkal vagy a cigányokkal, ezért ők védett státuszt kaptak. Sőt, a göteborgi sajnálatos események óta tudjuk, ők kiemelt csoportok, akiket meg a gyűlöletfélóra aktuális célcsoportja piszkál. Akkor is ha nem. A valóságot, mint zavaró tényezőt érdemes ezek szerint kint tartani a svéd oktatási rendszerből a hideghez és hóhoz hasonlóan. A norvégokkal meg a dánokkal is újra örihari, pedig az egykori hódítások miatti sértődéseket már éppen készültek átadni a múltnak, de az egyoldalú migránsátpasszok miatt ismét előkerültek a régi történelmi sértődések, óvatosan kell róluk is beszélni.

Úgyhogy maradtak a magyarik.

Esetleg a mi is írathatnánk leveleket a svéd történelem fordulataiban alapvetően magától értetődő módon járatos magyar, hatodikos diákokkal a svéd kormánynak: “Helló, Stefan Löfven, XY vagyok, 12 éves. Úgy gondolom, helytelenül cselekszel, amikor nem fogadod be a magyar lányt, viszont sok muszlimot igen. Bár lehet, hogy így a magyar lány jobban jár, mert nem fogják a bevándorlók megerőszakolni. Úgy gondolom, rosszul cselekszel, amikor tárt karokkal vársz mindenkit. Baj lesz még ebből, hidd el, itt a szomszédban is hangoskodtak a menekülttáborban!"

Az agymosott svédek szocdem kormányfője bizonyára annyira meghatódna, hogy idejönne, fényképezkedne a gyermekekkel, majd szarna rá, mit mondtak.

Inkább kinevezhetné a Viktornak levelet író gyerekeket valami politikai pozícióba. Ha már úgyis olyan okosak. Vagy elküldhetné Brüsszelbe, ott még egy 6-12 éves is kiemelkedne intellektusával a sok ápolt közül.

http://tutiblog.com/eszak-korea-se-tart-itt-a-todomanyban-gyuloletfelorak-a-svede knel/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: migránsátpasszok, menekülttáborban, miniszterelnökét, világtörténelmet, gyűlöletfélorák, gyuloletfelorak, intellektusával, tömeggyilkoltak, nemzőképtelenné, bemagoltatására, gyűlöletfélóra, idegenszerelem, megerőszakolni, fényképezkedne, iskolarendszer, fordulataiban, érinthetetlen, megmondhatják, trenírozásnak, gyermekkorban, tartózkodási, célcsoportja, sértődéseket, üzenhetnének, párhuzamokat, közelmúltban, mindenképpen, célcsoportot, országotokon, mindenesetre, barátságosak, gyermekekkel, hangoskodtak, kinevezhetné, hagyományai, bevándorlók, todományban –, 1940-es években, hosszú kerítést, 6-12 éves, svéd iskolákban, világ fontos, svéd iskolarendszer, negyvenes években, mindenképpen dicséretes, általános iskolások, poroszos tényanyag, ilyen gyerek, 6-12 éveseknek, másik ország, másik országot, gyermekkorban elkezdett, Helló Orbán Viktor, Herr Diktátornak, Bernard Gui, Vagy Putyin, Helló Vlagyimir Putyin, Stefan Löfven,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Png telefon  Még csak most kezdődik a nap  Egy maradéktalanul uralt világ  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Lóhere  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Tanuld meg ezt a versemet  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Reggel van  Facebookon kaptam  Png telefon  Png fotel  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Akarat  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 21  Nem számIt  Facebookon kaptam  Png virág  George Gordon Lord Byron: Inez...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Csak a fogyatkozás látható  Png férfi  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Krisztinától  Albert Einstein gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Sose bánj semmit  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Facebookon kaptam  Idő  A sors  A jó emberek mindig szépek mar...  Hogy lehet megtartani  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mindig jusson idő nevetni  Albert Einsteinről  Mi lenne ha  Paul David Tripp Április 21  Png virág  Sose bánj semmit  Éretlen vers  Fekete-erdő desszert  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság 
Bejegyzés Címkék
todományban &#8211, 1940-es években, hosszú kerítést, 6-12 éves, svéd iskolákban, világ fontos, svéd iskolarendszer, negyvenes években, mindenképpen dicséretes, általános iskolások, poroszos tényanyag, ilyen gyerek, 6-12 éveseknek, másik ország, másik országot, gyermekkorban elkezdett, svéd kisgyerekek, harmincas években&#8230, buzikkal vagy, göteborgi sajnálatos, gyűlöletfélóra aktuális, svéd oktatási, egykori hódítások, egyoldalú migránsátpasszok, régi történelmi, svéd történelem, svéd kormánynak, magyar lányt, magyar lány, bevándorlók megerőszakolni, agymosott svédek, migránsátpasszok, menekülttáborban, miniszterelnökét, világtörténelmet, gyűlöletfélorák, gyuloletfelorak, intellektusával, tömeggyilkoltak, nemzőképtelenné, bemagoltatására, gyűlöletfélóra, idegenszerelem, megerőszakolni, fényképezkedne, iskolarendszer, fordulataiban, érinthetetlen, megmondhatják, trenírozásnak, gyermekkorban, tartózkodási, célcsoportja, sértődéseket, üzenhetnének, párhuzamokat, közelmúltban, mindenképpen, célcsoportot, országotokon, mindenesetre, barátságosak, gyermekekkel, hangoskodtak, kinevezhetné, hagyományai, bevándorlók, helytelenül, köztudottan, diktátornak, előkerültek, kormányfője, szomszédban, közelebbről, oroszország, elküldhetné, írathatnánk, kisgyerekek, migránsokat, rendszerből, cigányokkal, todomanyban, todományban, sikeressége, norvégokkal, megbeszélik, menekülniük, megtámadott, kiemelkedne, történelmi, brüsszelbe, vázlatosan, fejlesztés, oktatásnak, dicséretes, pozíciójuk, ideológiai, rasszizmus, fejeznének, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2635
  • e Hét: 12902
  • e Hónap: 24013
  • e Év: 177509
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.