Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy Németországban dolgozó orvosnő üzeni a világnak (fordítá
  2015-11-28 21:56:23, szombat
 
  Egy Németországban dolgozó orvosnő üzeni a világnak (fordítás egy yahoo.com-on megjelent hozzászólásról)

Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet.
A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek.

Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.
A migránsok és az orvosi személyzet között a kapcsolat a rosszból a még rosszabbra fordult.
A múlt hét óta, azokat a migránsokat, akik kórházba mennek, a K-9-es rendőrségi egység tagjai kell, hogy kísérjék.
Sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s és sok egyéb egzotikus betegsége van, úgyhogy mi, itt Európában, nem is tudjuk, hogyan kell kezelni őket. Ha egy receptet kapnak a gyógyszertárban, és megtudják, hogy azért készpénzben kell fizetni, a hihetetlen dühkitöréseket kapnak, különösen, ha a gyerekek gyógyszeréről van szó.
Ők otthagyják a gyermekeket a gyógyszertári személyzetnek ezekkel a szavakkal:
"Úgy, gyógyítsátok őket ti magatok!"
Így tehát, a rendőrség nem csak a klinikákat és kórházakat, hanem a nagy gyógyszertárakat is őrzi.
Nyíltan azt kérdezzük: hol vannak azok, akik a TV kamerák előtt és a pályaudvarokon plakátokkal üdvözölték a bevándorlókat?
Igen, a határokat már lezárták, de már itt vannak milliók és mi biztos, hogy nem tudunk tőlük megszabadulni.

Eddig a munkanélküliek száma Németországban 2,2 millió volt. Most lesz legalább 3,5 millió.
A legtöbb bevándorló egyáltalán nem foglalkoztatható. Ezek a legalapvetőbb oktatásban sem részesültek.
S mi több, a nők általában egyáltalán nem dolgoznak. Úgy saccolom, hogy minden tizedik nő közülük terhes. Több százezer közülük magával hozta a csecsemőjét és 6 éven aluli kisgyerekét, akik lesoványodottak, elhanyagoltak.
Ha ez így folytatódik, és a németek újra megnyitják határaikat, hazamegyek a Cseh Köztársaságba. Senki fog tudni engem ebben a helyzetben itt tartani, még ha kétszeres a fizetés itt, mint otthon. Én Németországba jöttem dolgozni, hogy nem Afrikába vagy a Közel-Keletre.
Még a professzor is azt mondta nekünk, aki a tanszéket vezeti, hogy mennyire elszomorítja , hogy egy takarítónő 800 euróért takarított itt minden nap évekig, majd jön egy migráns fiatal férfi a folyosón, aki mindent csak ingyen szeretne és ha nem kapja meg, akkor dührohamot kap.
Ez nekem tényleg nem kell! De attól tartok, hogy ha hazatérek, egy bizonyos ponton túl ugyanaz lesz a Cseh Köztársaságban is. Ha a precíz németek nem tudják kezelni ezt, ott Csehországban teljes lenne a káosz. Senkinek fogalma nincs róla, aki nem került velük kapcsolatba, hogy milyen állatok ezek, főleg azok, akik Afrikából jöttek, és hogy a muszlimok hogyan bánnak a mi dolgozóinkkal, munkatársainkkal, a vallásuknak megfelelő ellátást követelve.
Mostanáig a helyi kórház személyzete még nem kapta el azokat a betegségeket, amiket a sok száz, meg száz napi ellátást kapott bevándorló hurcolt be magával, de ez csak idő kérdése.
Egy Rajna közeli kórházban a migránsok késekkel támadták meg a személyzetet, azért, mert egy 8 hónapos gyereket halál közeli állapotban adtak át, akit korábban 3 hónapig fél Európán keresztül vonszoltak, és a gyermek két nap alatt meghalt. Annak ellenére, hogy top ellátást kapott az egyik legjobb gyermekgyógyászati klinikán Németországban.
Az orvost meg kellett műteni és két ápolónő az intenzív osztályon fekszik.
Senkit nem büntettek meg.
A helyi sajtóban tilos írni róla, így csak e-mailen keresztül tudunk az esetről.
Mi történt volna, hogy egy német szúrt volna meg egy orvost és az ápolókat a késsel?
Vagy ha ő öntötte volna saját szifilisszel-fertőzött vizeletét egy nővér arcába és így akarta volna őt a megfertőzni?
A minimum az lenne, hogy őt egyenesen a börtönbe vinnék, majd később a bíróság elé. Ezekkel az emberekkel - eddig semmi nem történt.

És ezért kérdezem, hogy most hol vannak mindazok, akik üdvözölték és fogadták őket a vasútállomásokon?
Otthon ülnek és várják, hogy még több vonat érkezzen és várják a pénzt a következő szereplésért, hogy statisztaként üdvözöljék a migránsokat az állomásokon.
Ha rajtam múlna, én felkérném ezeket az ujjongó fogadó üdvözlőket, hogy hozzák őket először ide, mint kísérőket, ide a kórház sürgősségi osztályára. Aztán betenném őket az egyik épületbe a bevándorlók közé, anélkül, hogy a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák vigyáznának rájuk ott, és nem lenne orvosi segítség sem.
Mert egyébként ma Bajorországban minden kórházban csak a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák tudják fenntartani a rendet.

Az eredeti forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=TAOJ2OJfEpY
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: foglalkoztatható, gyógyszertárakat, munkatársainkkal, vasútállomásokon, lesoványodottak, gyógyszertárban, hozzászólásról, dühkitöréseket, németországban, köztársaságban, munkanélküliek, bajorországban, pályaudvarokon, vészhelyzetet, csehországban, dolgozóinkkal, németországba, legalapvetőbb, köztársaságba, bevándorlókat, gyógyszertári, gyógyszeréről, megszabadulni, személyzetnek, elhanyagoltak, statisztaként, gyógyítsátok, szereplésért, személyzetet, elszomorítja, szifilisszel, betegségeket, tarthatatlan, megbeszélést, kórházunkban, részesültek, kórházunkban megbeszélést, nálunk kialakult, másik müncheni, körzeti orvosi, kialakult vészhelyzetet, kórházakba küldenek, állatok közé, orvosi személyzet, receptet kapnak, hihetetlen dühkitöréseket, gyerekek gyógyszeréről, gyógyszertári személyzetnek, nagy gyógyszertárakat, pályaudvarokon plakátokkal, munkanélküliek száma, legtöbb bevándorló, Cseh Köztársaságba, Cseh Köztársaságban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bounty krémes  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png fotel  A jó emberek mindig szépek mar...  Png virág  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Örülök, hogy látlak!  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nem számIt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Png nő  Alvó cicák  Lóhere  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Egy bizonyos határt  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Hiányzik  Png férfi  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nevem  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png virág  Adakozás  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Gonosz démon-álarc  Akarat  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 20  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Popper Péter szavai  Png virág  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  210 éve született a SZÓZAT meg...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Png cica  Makszim Gorkij gondolata  Nagyon különös  George Gordon Lord Byron: Inez...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Elköszönt  A másik dolog,  Hogy lehet megtartani  Leonardo da Vinci gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Adakozás 
Bejegyzés Címkék
kórházunkban megbeszélést, nálunk kialakult, másik müncheni, körzeti orvosi, kialakult vészhelyzetet, kórházakba küldenek, állatok közé, orvosi személyzet, receptet kapnak, hihetetlen dühkitöréseket, gyerekek gyógyszeréről, gyógyszertári személyzetnek, nagy gyógyszertárakat, pályaudvarokon plakátokkal, munkanélküliek száma, legtöbb bevándorló, legalapvetőbb oktatásban, németek újra, tanszéket vezeti, migráns fiatal, bizonyos ponton, precíz németek, muszlimok hogyan, vallásuknak megfelelő, helyi kórház, migránsok késekkel, egyik legjobb, intenzív osztályon, helyi sajtóban, német szúrt, nővér arcába, börtönbe vinnék, következő szereplésért, ujjongó fogadó, kórház sürgősségi, egyik épületbe, bevándorlók közé, fegyveres rendőrség, eredeti forrás, foglalkoztatható, gyógyszertárakat, munkatársainkkal, vasútállomásokon, lesoványodottak, gyógyszertárban, hozzászólásról, dühkitöréseket, németországban, köztársaságban, munkanélküliek, bajorországban, pályaudvarokon, vészhelyzetet, csehországban, dolgozóinkkal, németországba, legalapvetőbb, köztársaságba, bevándorlókat, gyógyszertári, gyógyszeréről, megszabadulni, személyzetnek, elhanyagoltak, statisztaként, gyógyítsátok, szereplésért, személyzetet, elszomorítja, szifilisszel, betegségeket, tarthatatlan, megbeszélést, kórházunkban, részesültek, állomásokon, személyzete, csecsemőjét, szifiliszes, folytatódik, bevándorlók, kisgyerekét, készpénzben, megfertőzni, plakátokkal, migránsokat, fenntartani, vallásuknak, kapcsolatba, gyermekeket, vigyáznának, dührohamot, helyzetről, professzor, helyzetben, rosszabbra, takarított, üdvözöljék, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 939
  • e Hét: 15169
  • e Hónap: 26280
  • e Év: 179776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.