Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hetvenmillióból készült könyv Matolcsy munkásságáról
  2016-04-23 20:12:14, szombat
 
  Azzal, hogy valaki bebizonyítja, hogy pontosan mennyit lopnak Orbánék még semmi sem fog történni. Orbán és bűnbandája annál sokkal súlyosabb bűncselekményt követett el. Törvénytelenül kihirdette a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot (NENYI). Törvénytelen (illegális), mert az alkotmány nem ismer ilyen fogalmat, hogy "fülkeforradalom" így arra hivatkoznia nem is lehetett volna, majd erőszakkal átírták az alkotmányt és új nevet is adtak neki. A NER (Nemzeti Együttműködési Rendszer) által szintén törvénytelenül Orbán nem csak kormánytváltott, de egyben rendszert is.

Azt az alaptörvényt SOHA nem hagyta jóvá a nép így illegális, érvénytelen. Még akkor is ha ehhez szerintük elegendő volt egy teljesen egyoldalú parlamenti többséggel történő szavazás a nép kizárásával.

Az (ál)ellenzék, akik ma bent csücsülnek a magyar parlamentben egytől-egyig felesküdtek az új alaptörvényre így onnantól kezdve már Orbán cikostársaivá züllöttek.

Tekintettel arra, hogy ezt a nép soha nem hagyta jóvá így illegitim ma mindenki, aki a magyar parlamentben ül és felesküdött Orbán kierőszakolt alaptörvényére.

Elsősorban ezzel kell támadni őket nemcsak azzal, hogy mennyit lopnak hisz egy jól működő demokráciákban is lophatnak és lopnak is.

A választásokra pedig senki ne alapozzon ugyanis azt is ártírták méghozzá úgy, hogy csalászatokra van felépítve. Aki abban hisz az naiv és/vagy bűnös ember.

A népnek nem csak joga, de kötelessége visszavezetni Magyarországot a demokrácia világába. A nép mindig erősebb bármilyen regnáló hatalomnál. Magyarországon gyökeres változásokra van szükség. Gyáva népnek nincs hazája, se igazsága, se jövője! Össze kell kapaszkodni és bátran eltaposni őket. Példát kell statuálni, hogy a leendő kormányok már féljenek a néptől!

*************************



Hetvenmillióból készült könyv Matolcsy munkásságáról

Elképesztő összegeket költöttek az MNB alapítványai, sokszor hihetetlen célokra. A péntek este nyilvánosságra hozott alapítványi támogatások részleteiből kiderül százmilliók mentek el kommunikációra, kérdéses értékű elemzésekre tanácsadásokra, beszerzésekre. És ijesztően sok esetben Matolcsy rokonai és a Fidesz barátai, üzletfelei nyertek e megbízásokon.

Kapcsolódó írásaink

Honnan volt az MNB-nek 260 milliárdja az alapítványok kistafírozására?
A Fidesz csupán a saját köreinek kíván kedvezni
Kifizetve

A nyilvánosságra került tételek között nem a legnagyobb, de valószínűleg a legarcpirítóbb tétel Matolcsy titkárnőjének, Wiederman Helgának a könyve, melynek ,,Sakk és póker" a címe. A jegybank elnökének gazdasági miniszteri tevékenységét részletező kötet 5000 példányban történő kiadása 9,2 millió forintba került , a hirdetési kampány ára 11,3 millió + Áfa, további 5000 példány kiadása még 9,2 millió +Áfa, a román fordítás: 9,7 millió + Áfa, a cseh fordítás: 9,7 millió + Áfa, az ukrán fordítás: 9,7 millió + Áfa, a lengyel fordítás: 9,7 millió + Áfa volt - írta meg a 444.hu.

További elképesztő adat, hogy MNB- alapítványok vezetésének bére valamivel több, mint félmilliárd forintba kerül évente.

Egy másik gyönygszemét jelentik az alapítványok költéseinek a Matolcsy unokatestvérével kötött szerződések. Szemerey Tamás Matolcsy György unokatestvére, akinek több cége is van köztük a Bankonzult, Növekedési Hitelbank, s mitn a 444.hu emlékeztet, hozzá kötődik a VS.hu-t és az Origo-t is kiadó New Wave is.

A New Wave tartalomért, rendezvényekért százmilliókat kapott,
a Bankonzult Kft.-től pedig a hat alapítvány mindegyike megrendelte ugyanazt a ,,Hazai és globális gazdasági és pénzügyi trendek" című elemzést nyomatott formában, egyenként havi 750 ezer forintért.

A Matolcsy unokatestvér cégei különböző elemzéseket is végezhettek az alapítványok részére, hogy magánál a Magyar Nemzeti Banknál is rengeteg elemző dolgozik, s bizonyára ők is elvégezhették volna ezt a munkát.

Az Index kiszámolta: a New Wave-hez kötődő üzleti kör összesen mintegy 630 millió forintnyi közpénzt kapott. A lap szerint milliárdos nagyságrendű építőipari szerződésük van az alapítványoknak a Magyar Építővel (Mészáros Lőrincé) és a Market Építő Zrt.-vel (Orbán barátjának, Garancsi Istvánnak azérdekeltsége).

Szintén az Index talál rá az adatokban, hogy az alapítványok rendszeresen kötöttek szerződéseket az Akció Reklámügynökséggel, amelynek tulajdonosa a Fidesz korábbi kormányszóvivőjének, Borókai Gábornak a lánya, Borókai Flóra.

(Forrás: 444.hu, Index)

http://www.168ora.hu/itthon/hetvenmilliobol-keszult-konyv-matolcsy-munkassagarol- 144954.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: unokatestvérével, rendezvényekért, fülkeforradalom, alapítványoknak, hetvenmilliobol, kormánytváltott, kistafírozására, hetvenmillióból, alaptörvényére, bűncselekményt, együttműködési, legarcpirítóbb, demokráciákban, nyilvánosságra, törvénytelenül, tanácsadásokra, magyarországot, magyarországon, kommunikációra, azérdekeltsége, elvégezhették, munkásságáról, szerződéseket, csalászatokra, választásokra, visszavezetni, beszerzésekre, titkárnőjének, nyilatkozatot, százmilliókat, unokatestvére, munkassagarol, cikostársaivá, tevékenységét, alaptörvényre, alapítványok, alaptörvényt SOHA, teljesen egyoldalú, magyar parlamentben, választásokra pedig, demokrácia világába, leendő kormányok, péntek este, alapítványok kistafírozására, saját köreinek, nyilvánosságra került, legarcpirítóbb tétel, jegybank elnökének, hirdetési kampány, román fordítás, cseh fordítás, ukrán fordítás, Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot, Nemzeti Együttműködési Rendszer, Wiederman Helgának, Szemerey Tamás Matolcsy György, Növekedési Hitelbank, Bankonzult Kft, Magyar Nemzeti Banknál, Magyar Építővel, Mészáros Lőrincé, Market Építő Zrt, Garancsi Istvánnak, Akció Reklámügynökséggel, Borókai Gábornak, Borókai Flóra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A sors  Akik bántanak téged  Szép estét  Sokan azt tartják  Esti kép  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Hiányzik  Reggel van  Idő  Jó éjszakát  Jónás Tamás – Végtelen b...  Radikális szeretet  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Az engedelmesség miért nem vál...  Minden harmadik...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Krisztinától  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Hogy lehet megtartani  Az igazi szeretetért rendszeri...  Rátalálsz  Minden harmadik...  Garai Gábor - Takarítás  Alázat  Facebookon kaptam  Png csokor  Png telefon  Elköszönt  Facebookon kaptam  Erdőn  Mi lenne ha  Png kutya  Tanuld meg ezt a versemet  Albert Einsteinről  Tanuld meg ezt a versemet  Albert Einstein gondolata  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Sokan azt tartják  Paul David Tripp Április 19  Szabolcska Mihály – Ákác...  Az igazi szeretetért rendszeri...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Julian Brass gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Lóhere  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Irgalom és ítélet  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Egy bizonyos határt  Mai harmónia kártyám  Ágai Ágnes – Csendélet  A boldog családok mind hasonló...  Idő  A másik dolog,  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogyan lehet Jézust szenvedély... 
Bejegyzés Címkék
alaptörvényt SOHA, teljesen egyoldalú, magyar parlamentben, választásokra pedig, demokrácia világába, leendő kormányok, péntek este, alapítványok kistafírozására, saját köreinek, nyilvánosságra került, legarcpirítóbb tétel, jegybank elnökének, hirdetési kampány, román fordítás, cseh fordítás, ukrán fordítás, lengyel fordítás, másik gyönygszemét, alapítványok költéseinek, alapítványok részére, alapítványok rendszeresen, unokatestvérével, rendezvényekért, fülkeforradalom, alapítványoknak, hetvenmilliobol, kormánytváltott, kistafírozására, hetvenmillióból, alaptörvényére, bűncselekményt, együttműködési, legarcpirítóbb, demokráciákban, nyilvánosságra, törvénytelenül, tanácsadásokra, magyarországot, magyarországon, kommunikációra, azérdekeltsége, elvégezhették, munkásságáról, szerződéseket, csalászatokra, választásokra, visszavezetni, beszerzésekre, titkárnőjének, nyilatkozatot, százmilliókat, unokatestvére, munkassagarol, cikostársaivá, tevékenységét, alaptörvényre, alapítványok, parlamentben, bebizonyítja, gyönygszemét, változásokra, alapítványai, részleteiből, nagyságrendű, rendszeresen, törvénytelen, valószínűleg, unokatestvér, alaptörvényt, kierőszakolt, megbízásokon, felesküdtek, kizárásával, szerződésük, felesküdött, kötelessége, érvénytelen, tekintettel, tulajdonosa, elemzésekre, szerződések, tartalomért, elemzéseket, költéseinek, hivatkoznia, vezetésének, félmilliárd, végezhettek, százmilliók, megrendelte, alapítványi, kapaszkodni, támogatások, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 754
  • e Hét: 14984
  • e Hónap: 26095
  • e Év: 179591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.