Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szívás
  2016-05-13 17:27:25, péntek
 
  2016. május 12., csütörtök


SZÍVÁS


Hálistennek, több, mint tizenöt éve szüneteltetem a dohányzást, pedig láncdohányos voltam, napi három csomag Multifilter volt az adag, az a csoda, hogy túléltem.
Ismerem hát a dohányos lét borzalmait, az örömeit nem, mert örömöm akkör se sok volt benne, mikor bagóztam.
Viszont saját elhatározásomból mondtam le róla, és mindig viszolyogtatott az a szent buzgalom, mellyel az antinikotinisták rákényszerítették a társadalomra elmebeteg elképzeléseiket, viszont nagyokat röhögtem, amikor meghozták a rendeletet a buszmegállóban dohányzás tilalmáról, mely előtt ott szennyezte a környezetét a busz, a rengeteg gépkocsi, az épületek fűtése.
Nem vagyok én a saját egészségem ellensége, de amikor megnézem a nagyvárost havazás után két nappal, hát nem tudok nem röhögni azon, hogy a buszmegállótól öt méterre szívható a bagó, öt méteren belül pedig nem.
A cégektől is kitiltották a dohányosokat, így aztán most a cigaretta mellé a kormot is szívják a cégek kapui előtt, dörzsölgetve a tenyerüket, telente a tüdőgyulladás rémével küzdve - de hát valamiben végtére is meg kell halni...


Mikor divatba jött az elektromos cigaretta - bár engem már nem érintett a dolog - jóleső érzéssel nyugtáztam, hogy van kulturált megoldás, a környezetet sem szennyezik, embertársaikat is kímélik a másodlagos dohányzás ártalmaitól.
Korai volt az öröm, menet közben világra jöttek a Nemzeti Dohányboltok, azokat megkapták a haverok, és azóta a dohányzás elleni harc elcsendesedett.
Azóta nálunk bagózni becsület és dicsőség dolga, a profit is jó helyre kerül, szóval épül-szépül hazánk, Viktor és NER győzelemre visz.
Azaz csak vinne, mer az ellenség keze mindenhová beteszi a lábát, az ország időnként elgyurcsányosodva kijátssza az atyai gondokodású hatalmat és ellopja a jogos profitot a profitálásra feljogosított trafikosok, - végsősoron a dohány-nagykereskedelmet kézben tartó maffia elől.
Méghogy vízgőz, ki hallott még ilyet, hiszen abban nincsenek is rákkeltő korom-részecskék, nem is ér az semmit!
És legfőképpen az emberek nem a Nemzeti Dohányboltokban vásárolják a nikotint tartalmazó kapszulákat, sőt - van olyan, amelyikben nikiotin sincs!


A NER persze nem hagyja cserben híveit, megállapította, hogy a nikotin egészségkárosodást okozhat, ezt pedig nem tűrheti a Nemzet Atyja, Viki Atatürk, így aztán vissza az akolba, elkóborolt báránykák!
Igaz, hogy kutatások igazolják azt, hogy az elektromos cigaretta nem egészségkárosító hatású, de ez minket nem aggaszt, hiszen a kutatások a trafikosok közérzetére nem terjedtek ki, márpedig az ő körükben kimutatható az elektromos cigaretta káros hatása az idegrendszerre, különösen, ha még jobban elterjed ez az eléggé el nem ítélhető rossz szokás.
De sebaj, majd úgy megvéd mindenkit a kormány, mint Selmeczi a nyugdíjakat, az ellenőrzésre pedig nem kell egy fillért se fordítani, hiszen a temetés után lelkes aktivisták ezrei szabadulnak fel a terrorizálás céljára, a kormánynak elég, ha a betiltásról rendelkezik.
Az vitathatatlan, hogy a vízgőzben oldott nikotin belélegzésének is vannak veszélyei, de aki például a százhalombattai kémények mellett szélirányban él, annak ez smafu, hiszen vannak települések, ahol ha kint hagyják éjszakára a kerti asztalokat, reggelre olyanok lesznek,mint egy szürkére dizájnolt leopárd.
Nappal jobb a helyzet, hiszen a pernyét belélegzi a hálás lakosság.
Addig, ameddig nem lesz kötelező fizetni a tüdőszűrésért, azért ez a rendelet megoldja az egészségügyi gondokat.


A bolsevik legszebb tulajdonsága, hogy boldoggá tesz téged, ha beledöglesz is, és hogy mitől leszel te boldog, azt ő mondja meg.
Sok esetben olyan jól sikerül ez, hogy nemzedékek rokkannak bele, de a lényeg a boldogságban rejlik.
Ha liba lennél, akkor zöldre festenének, hogy beleolvadj a természetbe, csak az a baj, hogy télen nem biztos, hogy visszajönnél átfestésre.
Majd azért persze előállítanának,mert rendnek muszáj lenni, és lesz is.
Mert a NER társadalmának két alappillére a rend és a tisztelet, a harmedik pedig a kamion, mely a lopott holmit szállítja Felcsútra...


Ez a dolog szívás része, a szopási fázis első eleme meg az, hogy szeretett kormányunk takarékossági intézkedésekre utalt a költségvetés tervezetében.
Nem, nem, nem a stadionokon spórolnak, hanem a nyuggereken, a rokkantakon meg az árvákon, rájuk kevesebb pénz jut, míg a stadionok épülnek-szépülnek.
A Vezér is úgy tollasodik, hogy lassan olyan lesz, mint egy új-zélandi dodo-madár, csak ő még nem halt ki...
Ez a hír olyan a nyuggereknek, mint bölcsiseknek a szoktatás, de láthatólag jól bírják a gyűrődést, hiszen van min töprengeniük aktuálisan.
Majd ha sikerül megölniük a problémát, akkor esetleg rájönnek, hogy már megint hülyét csináltak belőlük, de persze ezt a Sors rendelésének fogják tekinteni, és hangos rezsicsökkentés! rezsicsökkentés! kiáltásokkal fogják ünnepelni Viktort, aki néhány termékre normális ÁFA-kulcsot engedett alkalmazni.
Például a tejre, de persze ez nem a kiskereskedelmi árra vonatkozik, hanem arra a tejre, mely Csányi tehenészetéből tartálykocsikban megy a feldolgozókba.
A nyuggerek meg túrót kapnak, esetleg...


Meg kettőt a szemük alá, ha el nem ugranak.
Pedig ez már választási költségvetés lesz, mert a magyar közélet úgy üzemel, hogy három évig fosztogatunk, egy évig meg osztogatunk, meg igérgetünk gátlástalanul.
Merhogy a magyar politikus olyan, mint a szabadságos frontharcos, gátlástalanul hazudozgat.
Viszont az ígéretek után legalább a lelkünk rendben lesz, ami nem is lenne baj talán, mert ez a társadalom nagybeteg.


De a szó eleji "n" opcionálisan el is hagyható...

http://www.pupublogja.hu/2016/05/szivas.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: egészségkárosító, tartálykocsikban, antinikotinisták, elhatározásomból, kiskereskedelmi, dohányboltokban, elképzeléseiket, százhalombattai, viszolyogtatott, rezsicsökkentés, idegrendszerre, buszmegállóban, megállapította, elcsendesedett, belélegzésének, intézkedésekre, embertársaikat, tehenészetéből, buszmegállótól, előállítanának, tüdőgyulladás, szüneteltetem, gátlástalanul, feldolgozókba, feljogosított, társadalmának, vitathatatlan, tüdőszűrésért, takarékossági, dohányboltok, társadalomra, terrorizálás, költségvetés, opcionálisan, visszajönnél, szélirányban, antinikotinisták rákényszerítették, társadalomra elmebeteg, buszmegállóban dohányzás, rengeteg gépkocsi, épületek fűtése, saját egészségem, nagyvárost havazás, cigaretta mellé, cégek kapui, tüdőgyulladás rémével, elektromos cigaretta, másodlagos dohányzás, dohányzás elleni, ellenség keze, ország időnként, atyai gondokodású, Nemzeti Dohányboltok, Nemzeti Dohányboltokban, Nemzet Atyja, Viki Atatürk,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akarat  Png férfi  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 20  Egy maradéktalanul uralt világ  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Sokan azt tartják  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akarat  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Nagyi telefonál  Próbálj meg ...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Krisztinától  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Png telefon  Facebookon kaptam  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Png fotel  Lóhere  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Próbálj meg ...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Gonosz démon-álarc  Bounty krémes  Png csokor  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Szép álmokat!  Kaffka_Margit  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A Megváltó szolgálatában  Erdőn  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Éretlen vers  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png kislány  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Popper Péter szavai  Png fotel  Facebookon kaptam  Png fotel  Az engedelmesség miért nem vál...  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nevem  Nem méltó hozzád  Kellemes délutánt kívánok  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
antinikotinisták rákényszerítették, társadalomra elmebeteg, buszmegállóban dohányzás, rengeteg gépkocsi, épületek fűtése, saját egészségem, nagyvárost havazás, cigaretta mellé, cégek kapui, tüdőgyulladás rémével, elektromos cigaretta, másodlagos dohányzás, dohányzás elleni, ellenség keze, ország időnként, atyai gondokodású, jogos profitot, profitálásra feljogosított, nikotint tartalmazó, trafikosok közérzetére, ellenőrzésre pedig, temetés után, terrorizálás céljára, kormánynak elég, betiltásról rendelkezik, vízgőzben oldott, százhalombattai kémények, kerti asztalokat, szürkére dizájnolt, pernyét belélegzi, hálás lakosság, rendelet megoldja, egészségügyi gondokat, bolsevik legszebb, boldogságban rejlik, harmedik pedig, lopott holmit, dolog szívás, szopási fázis, költségvetés tervezetében, stadionokon spórolnak, stadionok épülnek-szépülnek, új-zélandi dodo-madár, kiskereskedelmi árra, magyar közélet, magyar politikus, szabadságos frontharcos, ígéretek után, lelkünk rendben, társadalom nagybeteg, egészségkárosító, tartálykocsikban, antinikotinisták, elhatározásomból, kiskereskedelmi, dohányboltokban, elképzeléseiket, százhalombattai, viszolyogtatott, rezsicsökkentés, idegrendszerre, buszmegállóban, megállapította, elcsendesedett, belélegzésének, intézkedésekre, embertársaikat, tehenészetéből, buszmegállótól, előállítanának, tüdőgyulladás, szüneteltetem, gátlástalanul, feldolgozókba, feljogosított, társadalmának, vitathatatlan, tüdőszűrésért, takarékossági, dohányboltok, társadalomra, terrorizálás, költségvetés, opcionálisan, visszajönnél, szélirányban, tervezetében, fosztogatunk, ellenőrzésre, rendelésének, boldogságban, kiáltásokkal, dohányosokat, dörzsölgetve, nyuggereknek, profitálásra, egészségügyi, bölcsiseknek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.