Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kitiltották az USA-ból a gödöllői Teva-gyár gyógyszereit
  2016-06-07 07:54:18, kedd
 
  Tetszenek emlékezni, ez az a zsidó cég, ahova Orbán vitya első megválasztásakor azonnal adott az adófizetők pénzéből 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő "támogatást"!
(2010. 05. 24.:"Másfél milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kap az izraeli tulajdonosi hátterű Teva Gyógyszergyár Zrt. a gödöllői 65 millió eurós beruházásához a beruházás-ösztönzési célelőirányzatból.Az izraeli tulajdonosi hátterű Teva vállalatcsoport a világ több mint 60 országában mintegy 38 ezer embert foglalkoztat. Magyarországon 1995 óta tevékenykedik és a gödöllői mellett Debrecenben is van gyártóbázisa. A céget többen vádolják azzal, hogy generikus (utángyártott) gyógyszereinek egy részét lényegében licenclopás eredményeképpen fejlesztette ki."/vg.bar.)

Kóser Lajos városában Debrecenben tevékenykedik a cég központja.
2013. márciusában Kaszás Mihály egy kóser vacsorán a TEVA Gyógyszergyár Zrt. képviseletében 1 millió forintot ajánlott fel a zsinagóga felújítására, de pénzadománnyal járult hozzá az építkezéshez a Rotary Klub is.

Szép számban szerepelnek a listán a magyar emberek pénzéből támogatott német és amerikai cégek, többször kapott támogatást az izraeli Teva cég, és a francia vállalatokat is előszeretettel jutalmazzák a központi költségvetés forrásaiból. A BP-nek, az Opelnek, az Audinak az autóipari alkatrészgyártással foglalkozó Continentalnakis ítéltek meg nagyobb összegeket.

alább a cikk:




Kitiltották az USA-ból a gödöllői Teva-gyár gyógyszereit
Stubnya Bence

2016.06.03. 14:23

Az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerbiztonsági hivatala (FDA) megtiltotta a gödöllői Teva-gyárban készült gyógyszerek importját. A tilalom két gyógyszerre nem vonatkozik. Az FDA honlapján olvasható tájékoztatás szerint a gyártási előírások megszegése miatt sújtották importtilalommal a gyárat, írja az MTI.

A rendelkezés alól két antibiotikum, az Amikacin és a Bleomycin képez kivételt. A Teva szóvivője a Raps.orgnak azt nyilatkozta, hogy az antibiotikumokkal azért kivételeznek, mert az USA-ban hiány van belőlük. Az FDA nem indokolta a kitiltásról szóló döntését.

A magyar hatóság tájékoztatása szerint az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet (FDA) január 21. és január 29. között tartott rutin hatósági ellenőrzést a Teva Gyógyszergyár Zrt. gödöllői telephelyén, és észrevételeinek nyomán a gyógyszergyár önként, elővigyázatosságból minden gyártási tevékenységet felfüggesztett Gödöllőn. Az OGYÉI egyben közölte, folyamatosan ellenőrzi a Teva gödöllői üzemét.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) Jeremy Levin a Teva globális vezérigazgatója (k) és Kaszás Mihály a Teva Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója (j) átvágják a nemzetiszínû szalagot a Teva Magyarország Zrt. új központjának átadásán Gödöllőn 2012. október 2-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) Jeremy Levin a Teva globális vezérigazgatója (k) és Kaszás Mihály a Teva Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója (j) átvágják a nemzetiszínû szalagot a Teva Magyarország Zrt. új központjának átadásán Gödöllőn 2012. október 2-án.
Fotó: Bruzák Noémi / MTI

A gödöllői gyártóüzem leállása több mint 200 magyarországi terméket érintett, így az OGYÉI heti jelentést kért a Teva-tól, mit tesz a gyógyszerhiány elkerülése érdekében. Az OGYÉI emlékeztet, a Teva nagy beszállítója a kórházaknak, és a központosított gyógyszertendereken több készítmény esetében is érintett a cég, így kiemelt figyelmet fordított a hatóság ezen termékcsoportok folyamatos monitorozására.

Pozsgay Csilla, az OGYÉI főigazgatója a gyártóüzem bezárása kapcsán felhívta a figyelmet, hogy a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a piacon levő termékek biztonságosak,
az FDA elsősorban a gyártási körülményeket kifogásolta.

A Teva infúziós szereket és vakcinákat gyártó új gödöllői központját 2012 októberében adták át. A sterilcentrumot a legmodernebb technológiával szerelték fel, a 22 milliárd forintos beruházással 15 ezer négyzetméter alapterületű gyáregység épült fel. Ez a világ egyik legnagyobb és legfejlettebb gyógyszergyára, amelyben évente 160-200 millió egységnyi sterilkészítményt állítanak elő hat gyártósoron. Az itt készült gyógyszereket Európa, Észak-Amerika és a Közel-Kelet 70 országába exportálják.

A Teva Magyarország Zrt. az izraeli Teva gyógyszeripari csoportnak, a világ vezető generikus gyógyszergyártójának tagja és a cégcsoport európai központja. A Teva 1993-ban kezdte meg magyarországi működését, kezdetben gyógyszerforgalmazóként. A debreceni Biogal gyógyszergyárat 1995-ben, a gödöllői Humán cégcsoportot pedig 2000-ben vásárolta meg.


http://index.hu/gazdasag/2016/06/03/kitiltottak_az_usa-bol_a_godolloi_teva-gyar_g yogyszereit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: importtilalommal, continentalnakis, megválasztásakor, vállalatcsoport, sterilcentrumot, észrevételeinek, gyógyszergyárat, vezérigazgatója, termékcsoportok, eredményeképpen, központosított, gyógyszeripari, képviseletében, miniszterelnök, pénzadománnyal, magyarországon, gyógyszereinek, gyógyszergyára, felfüggesztett, technológiával, előszeretettel, monitorozására, gyógyszerhiány, tevékenykedik, gyógyszergyár, magyarországi, legfejlettebb, gyógyszereket, rendelkezésre, biztonságosak, körülményeket, tájékoztatása, beruházásához, tevékenységet, építkezéshez, magyarország, adófizetők pénzéből, izraeli tulajdonosi, világ több, gödöllői mellett, céget többen, részét lényegében, kóser vacsorán, zsinagóga felújítására, magyar emberek, izraeli Teva, francia vállalatokat, központi költségvetés, gödöllői Teva-gyár, gödöllői Teva-gyárban, gyártási előírások, rendelkezés alól, Teva Gyógyszergyár Zrt, Kóser Lajos, Kaszás Mihály, TEVA Gyógyszergyár Zrt, Rotary Klub, Stubnya Bence, Egyesült Államok, Amerikai Élelmiszer-, Gyógyszerbiztonsági Felügyelet, Orbán Viktor, Jeremy Levin, Teva Magyarország Zrt, Bruzák Noémi, Pozsgay Csilla,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyon különös  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png cica  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A boldog családok mind hasonló...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Sokan azt tartják  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szép estét kedves látogatóimna...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Neked tudnod kell  Fehér virág  A jó emberek mindig szépek mar...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép napot kívánok  Irgalom és ítélet  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kövesd a cowboyt!  Soha ne kedvezz...  Png nő  Örülök, hogy látlak!  Png csokor  Nagyi telefonál  Adakozás  Szabolcska Mihály – Ákác...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Boldog születésnapot a ma ünne...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Egy maradéktalanul uralt világ  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Png ház  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png lepke  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Elköszönt  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Az engedelmesség miért nem vál...  Lóhere  Nagyi telefonál  Akarat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Png virág  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép álmokat!  A televizió nem a kultúrát kép...  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Akik bántanak téged  Segítsük barátainkat, hogy meg... 
Bejegyzés Címkék
adófizetők pénzéből, izraeli tulajdonosi, világ több, gödöllői mellett, céget többen, részét lényegében, kóser vacsorán, zsinagóga felújítására, magyar emberek, izraeli Teva, francia vállalatokat, központi költségvetés, gödöllői Teva-gyár, gödöllői Teva-gyárban, gyártási előírások, rendelkezés alól, antibiotikumokkal azért, kitiltásról szóló, magyar hatóság, gyógyszergyár önként, gödöllői gyártóüzem, gyógyszerhiány elkerülése, hatóság ezen, gyártóüzem bezárása, jelenleg rendelkezésre, piacon levő, gyártási körülményeket, legmodernebb technológiával, világ egyik, világ vezető, cégcsoport európai, debreceni Biogal, gödöllői Humán, importtilalommal, continentalnakis, megválasztásakor, vállalatcsoport, sterilcentrumot, észrevételeinek, gyógyszergyárat, vezérigazgatója, termékcsoportok, eredményeképpen, központosított, gyógyszeripari, képviseletében, miniszterelnök, pénzadománnyal, magyarországon, gyógyszereinek, gyógyszergyára, felfüggesztett, technológiával, előszeretettel, monitorozására, gyógyszerhiány, tevékenykedik, gyógyszergyár, magyarországi, legfejlettebb, gyógyszereket, rendelkezésre, biztonságosak, körülményeket, tájékoztatása, beruházásához, tevékenységet, építkezéshez, magyarország, fejlesztette, négyzetméter, beruházással, utángyártott, tájékoztatás, gyógyszereit, költségvetés, cégcsoportot, vállalatokat, felújítására, antibiotikum, kivételeznek, folyamatosan, alapterületű, központjának, gyogyszereit, foglalkoztat, legmodernebb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3010
  • e Hét: 13277
  • e Hónap: 24388
  • e Év: 177884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.