Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor személyesen köszönte meg az ügyészeknek, hogy
  2016-06-09 21:35:54, csütörtök
 
  A nép akarata tartja hatalomban, nem az ügyészek.

*******************************

2016.jún.09.
Írta: nickgrabowszki

Orbán Viktor személyesen köszönte meg az ügyészeknek, hogy hatalomban tartják


Akinek szeme van, illetve az utóbbi 15 évben nem egy ürgelyukban élt, annak számára már tökéletesen nyilvánvaló, hogy mi az ügyészség dolga az Orbán-rezsimben.

Ha másból nem, hát abból, hogy már bírói ítélet is van arról, hogy az ügyészség nem üldözi, nem is próbálja felderíteni a Fideszhez köthető gazdasági bűncselekményeket.

Hogy a lojalitásukat továbbra is megőrizze, a miniszterelnök négy év után kénytelen volt elzarándokolni a Legfőbb Ügyészségre, ahol egészen kendőzetlen nyíltsággal beszélt.

Először is felszólította az ügyészeket, hogy

Ne törődjenek a politikai támadásokkal, ne engedjék, hogy azok befolyásolják munkájukat. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy a legfőbb ügyész személyét - Orbán példaként Györgyi Kálmánt említette - vagy konkrét ügyeket politikailag támadjanak, ám ez ma már természetes.

Elképesztő. Ezt az a politikus merte/meri mondani, akinek első miniszterelnöksége idején gyakorlatilag megzsarolták Györgyit, Polt Péter elődjét, hogy lemondjon, és a helyére megválaszthassák a Fidesz emberét.

Aztán azt is mondta, hogy

az ügyészség munkatársainak csak a törvényekre és a belső lelkiismeretükre kell támaszkodniuk, nem engedve a külső, politikai nyomásnak. Persze az nem azt jelenti, hogy minden szerv azt csinál, amit jónak lát.

A törvényekre és a lelkiismeretre való támaszkodás persze
rettenetes kamu,

amit jól mutat az is, hogy egyetlen 2010 óta történt korrupciós ügyben sem emelt vádat az ügyészség; ha egy feljelentés folytán mégis rákényszerült az eljárás megindítására, akkor gyorsan vagy lassan (ha az időt akarta húzni), de vádemelés nélkül lezárta azt.

Továbbá nem tudjuk azt sem, hogy vajon a lelkiismeretük vagy a főnökök mondta-e azt a fővárosi ügyészeknek, hogy a bírói ítélet dacra se nyomozzanak újra a Századvég amerikai kitiltási botrányában, és futni hagyják a valódi elkövetőket.

Az MTI szerint Orbán még ennél is tovább ment, és azt mondta:

Önök ma az egyik legfontosabb rendszerfenntartó pillér.

Nem is tagadta. Nem is titkolja.
Egészen nyíltan elismerte,

és gyakorlatilag megköszönte, hogy az ügyészek tartják hatalomban. (Nem is világos, hogy ha a miniszterelnök ennyire őszintén mindent bevall, akkor mi szükség van itt egyáltalán ellenzéki bloggerekre.)

Nekünk már csak annyi dolgunk van, hogy még ideillesszünk 2 hírt.

Az egyik szerint Polt Péter legfőbb ügyész egy örökpanorámás, 70 millióba kerülő balatonfüredi luxusingatlannal gazdagodott.
Valamint eközben Romániában. Megkapta a legnagyobb francia állami kitüntetést, a Becsületrendet a román korrupcióellenes ügyészség erdélyi magyar vezetője, Laura Codruţa Kövesi. Az indoklás szerint azért, mert egész Európának példát mutat a korrupció visszaszorításában. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy miniszterek, sőt még a hivatalban lévő miniszterelnök ellen is vádat emeljenek visszaélések miatt.

Viszont nincs is neki balatonfüredi luxusapartmanja.


http://b1.blog.hu/2016/06/09/orban_viktor_megkoszonte_az_ugyeszeknek_hogy_hatalom ban_tartjak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elképzelhetetlen, lelkiismeretükre, luxusingatlannal, korrupcióellenes, megválaszthassák, luxusapartmanja, lelkiismeretük, miniszterelnök, lelkiismeretre, munkatársainak, becsületrendet, elzarándokolni, nickgrabowszki, ideillesszünk, rákényszerült, örökpanorámás, balatonfüredi, gyakorlatilag, megindítására, támaszkodniuk, befolyásolják, felszólította, lojalitásukat, támadásokkal, legfontosabb, politikailag, visszaélések, megzsarolták, személyesen, megköszönte, ügyészeknek, miniszterek, feljelentés, tökéletesen, felderíteni, nyomozzanak, ügyészség dolga, lojalitásukat továbbra, miniszterelnök négy, politikai támadásokkal, legfőbb ügyész, helyére megválaszthassák, ügyészség munkatársainak, belső lelkiismeretükre, lelkiismeretre való, feljelentés folytán, eljárás megindítására, időt akarta, lelkiismeretük vagy, főnökök mondta-e, fővárosi ügyészeknek, bírói ítélet, Orbán Viktor, Legfőbb Ügyészségre, Györgyi Kálmánt, Polt Péter, Laura Codruţa Kövesi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png ház  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Albert Einsteinről  Irgalom és ítélet  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Png lepke  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Albert Einstein gondolata  Fehér virág  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívem  Kaffka_Margit  Sokan azt tartják  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hogy lehet megtartani  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Alázat  Png virág  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Akik bántanak téged  A televizió nem a kultúrát kép...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Sokan azt tartják  Png virág  Png virág  Az igazi szeretetért rendszeri...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png lepke  Png rózsa csokor  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Soha ne kedvezz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nevem  Régi emberek, akikre máig büsz...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép napot kívánok  Fehér virág  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alvó cicák  Alázat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Egy bizonyos határt  Akarat  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Lóhere 
Bejegyzés Címkék
ügyészség dolga, lojalitásukat továbbra, miniszterelnök négy, politikai támadásokkal, legfőbb ügyész, helyére megválaszthassák, ügyészség munkatársainak, belső lelkiismeretükre, lelkiismeretre való, feljelentés folytán, eljárás megindítására, időt akarta, lelkiismeretük vagy, főnökök mondta-e, fővárosi ügyészeknek, bírói ítélet, valódi elkövetőket, egyik legfontosabb, ügyészek tartják, miniszterelnök ennyire, egyik szerint, legnagyobb francia, román korrupcióellenes, indoklás szerint, hivatalban lévő, elképzelhetetlen, lelkiismeretükre, luxusingatlannal, korrupcióellenes, megválaszthassák, luxusapartmanja, lelkiismeretük, miniszterelnök, lelkiismeretre, munkatársainak, becsületrendet, elzarándokolni, nickgrabowszki, ideillesszünk, rákényszerült, örökpanorámás, balatonfüredi, gyakorlatilag, megindítására, támaszkodniuk, befolyásolják, felszólította, lojalitásukat, támadásokkal, legfontosabb, politikailag, visszaélések, megzsarolták, személyesen, megköszönte, ügyészeknek, miniszterek, feljelentés, tökéletesen, felderíteni, nyomozzanak, nyíltsággal, ügyészségre, elkövetőket, ugyeszeknek, botrányában, bloggerekre, megkoszonte, törvényekre, támaszkodás, gazdagodott, kendőzetlen, kitüntetést, ürgelyukban, természetes, nyilvánvaló, legnagyobb, törődjenek, ügyészeket, romániában, hatalomban, támadjanak, rettenetes, munkájukat, elképesztő, korrupciós, egyáltalán, hivatalban, politikus, politikai, példaként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 181
  • e Hét: 14411
  • e Hónap: 25522
  • e Év: 179018
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.