Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amikor csőlátású szavazók és kőg*ci politikusok segédletével
  2016-07-08 23:14:16, péntek
 
 
H. A. 2016-07-06


Amikor csőlátású szavazók és kőg*ci politikusok segédletével zsírosodnak a Vajna-féle kalandorok


Vajna Ansrás nemzeti nagytőkés és Rogán Antal ingatlanos (Fotó: stop.hu)

Ismételjük át, amit eddig is tudtunk: Vajna András parókakészítő producer és kaszinómilliárdos gazdasági visszavándorló az Eximbank nagylelkű hiteléből vásárolt magának tévét. Arról az állami bankról beszélünk, amelynek elvileg az lenne a nemes küldetése, hogy a külföldre termelő magyar cégeket kedvezményesen hitelezze.

Ehelyett mások mellett az egyébként is kénye-kedve szerint adózó Andrew G.-t pénzeli. Akit dicsőséges nemzetközi pályafutása után, az amerikai adócsalás gyanújának árnyékából evett haza a fene és miután a daliás testére igazított törvénynek köszönhetően felzabálta a kaszinópiacot, médiát vásárolt magának. Vagy nem magának, de az most mindegy. Tegnap derült ki, hogy három meglévő és öt tervezett tévéadója a jövőben Romániából fog sugározni, miután a román médiahatóság is áldását adta erre.

A mellékállásban filmügyi kormánybiztos még decemberben lepte meg magát karácsonyi ajádékként egy tévétársasággal, a TV2-csoport nyolc csatornájáról pedig most vált világossá: ezeket Romániában jegyeztetik be. Izaurától a Chili-ig és a Kiwi-ig. Szögezzük le a félreértések elkerülése végett: Vajna lépése nem egyedi, nem példátlan és előzmények nélkül való, ezt a cikket nem az álságos szemforgatás íratja. A több mint száz magyar adó többsége pillanatnyilag külföldön van bejegyezve.

Akkor mégis miért hurcolja el a tévéjét a földi paradicsomból Vajna András egy olyan országba, ahol a tartalmi szabályozás sokkal szigorúbb, mint Magyarországon? Igen egyszerű. Mert bár egyedül a reklámadó megfizetését nem kerülheti el,

egyrészt Romániában gyakorlatilag nincs, vagy minimális a műsorszolgáltatási díj, tehát Vajna ezzel a lépéssel spórolni fog;
másrészt a román médiahatóság elsősorban az ott fogható csatornákat vizsgálja, a Magyarországra exportált adást csak akkor, ha a magyar médiahatóság kérvényezi a jogsértés kivizsgálását. Valaki mutassa meg nekem azt a nemzeti Médiatanácsot, amely azért fog panaszt tenni András bá adóival kapcsolatban, hogy napi 16 órában nyomatja a Fidesz kampány-klipjeit.

Persze, a TV2 még ezeknél is pofáraejtőbb-kijózanítóbb magyarázattal állt elő:

,,a Brexit, illetve a bővülő csatornaportfólió kapcsán a hatékonyabb működés érdekében több alternatívát is megvizsgáltunk, végül a román joghatóság mellett döntöttünk."

Kezdjük a végéről. Mivel azt is tudjuk, hogy Vajna médiacégének eddig is csak a főcsatornája volt Magyarországon bejegyezve és például a Super TV2, a Pro4 és a Fem3 formálisan még Londonból sugározza a műsorát, megértem ezt a gátlástalan gecit. Hülye lenne egy olyan nyomorúságos országban bejegyeztetni a vállalkozását, amelyik - legmagasabb szinteken üzeni -, hogy követni szándékszik a brit példát. Senki nem olyan kretén, főleg egy minden hájjal megkent ügyeskedő nem az, hogy újabb hurcolkodásnak tegye ki magát. Ez az egyik.

Aztán gondolom nem szorul külön magyarázatra ez a nyílt beismerés: a hatékonyabb működés mindenhol máshol inkább elképzelhető, mint Magyarországon. Üzeni ezt a döntésével Vajna András, aki egyébként a kormány háza táján sertepertél. Ez a nemzeti kormány ars poeticája, feleim. A nyúlós, mócsingos népi-keresztény rizsával nyakonönteni a moslékot, azzal etetni a csicskákat, miközben ők, a nemzetiek, polgáriak és keresztények öklendezve fordulnak el a vályútól. Lefordítom: azért kell az Andy Vajna-féle magyar vállalkozókat támogatni, mert tudjuk, hogy a rohadt, gaz multik kitalicskázzák az országból az extraprofitot. Bezzeg ezek.

Úgyhogy szerintem minden elvakult, hithű keresztény fideszes szavazó nyugodtan felköphet és aláállhat. Mindenki, aki azzal óvta magát a tudathasadástól, hogy félrefordította a fejét, miközben pontosan tudta: mióta Vajna kezére játszották a nemzeti kaszinókat, azóta az államkasszába a töredéke folyik be annak, ami korábban. Mert amikor arról van szó, hogy az egyik napról a másikra élő, tisztességes polgárnak kötelező adót fizetni, akkor az közérdek, amikor az állami bank hitelével kitömött Andy Vajna kötelezettségeiről van szó, az magánérdek. A kibaszott nagy hazafiságot csak a külföldre kényszerült magyarokon szokás számonkérni, amikor Vajna telhetetlen profitéhsége írja felül a hazafiságot, akkor kuss van.

Nem az a baj ezzel, hogy törvénytelen, mert nem az. Mégcsak nem is precedens nélküli, soha nem látott nagy disznóság. Az sem baj, hogy valaki nem Magyarországon jelenti be tetszőleges gazdasági tevékenységét, amennyiben a környező országokban bárhol, mindenhol kedvezőbbek az adózási feltételek, mert minden más jótétemény mellett, ezt köszönhetjük a Fidesz kormányzásának. A kurva nagy baj, az erkölcstelen, undorító aljasság ebben az, hogy hat éve szabadságharcolnak a gonosz multik ellen, akik lehúzzák a bőrt a magyarok hátáról, és védik a nemzeti tőkésosztályt, aki meg nem. Hát itt van, ennél jobb példa nincs a nemzeti köpönyegforgatásra.

Tehát magyar állami pénzből gründolt tévécsatornái után a magyar-amerikai oligarcha Romániában fizet adót. Továbbá zsebre rakja a közpénzmilliárdokat, amik a kormány agymosó hirdetéseinek sugárzása fejében járnak neki és - a megkerülhetetlen reklámadón kívül - egy huncut vasat nem fizet be a költségvetésbe. Az állami pénzzel hitelezett, közpénzzel kitömött tévétulajdonos minden nyereséget kivesz és semmit nem forgat vissza. Illetve de, csak nem az államkasszába.

Hát ezért ilyen gyomorforgatóan gusztustalan ez az egész. Ez van, amikor idióta, csőlátású szavazók és kőgeci politikusok segédletével Vajna-féle kalandorok betegre, zsírosra és degeszre keresik magukat. Hát íme, a bizonyíték: a nemzeti-polgári nagytőkések ugyanúgy kiviszik a pénzt az országból, de mivel visszacsorgatják a pénzt a főgecinek, ezért ők a jófiúk. Ez a közpénzből generált magán extraprofit kitalicskázásanak képlete. Innen már csak egy lépés, úgyhogy ezennel javaslatot teszek erre: foglalják törvénybe, hogy Vajna Andrásnak a büdös életben ne kelljen adót fizetnie semmilyen érdekeltsége után, így legalább megkíméljük egymást ezektől a fölösleges köröktől.

Remélem a hívők ezt is megmagyarázzák maguknak. Hogy ez miért szolgálja a nemzet felemelkedését. És miért van rendben, hogy ennek a dörzsölt gazembernek a világ pénze nem elég. És remélem akkor is éltetni fogják ezeket a nemzetileg együttlopó, harácsoló szarháziakat, amikor a szemük láttára viszik ki az országból az utolsó mozdítható darabokat is. Rögtön a pénzzel telitömködött, páncélozott konvoj után.

http://kolozsvaros.com/2016/07/06/amikor-csolatasu-szavazok-es-kogci-politikusok- segedletevel-zsirosodnak-a-vajna-fele-kalandorok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: visszacsorgatják, megkerülhetetlen, tudathasadástól, gyomorforgatóan, tévétársasággal, félrefordította, hurcolkodásnak, tévétulajdonos, felemelkedését, megvizsgáltunk, magyarországra, költségvetésbe, mellékállásban, pillanatnyilag, magyarországon, kitalicskázzák, megmagyarázzák, visszavándorló, kormányzásának, kedvezményesen, vállalkozókat, extraprofitot, államkasszába, médiatanácsot, kivizsgálását, kaszinópiacot, magyarázattal, parókakészítő, tévécsatornái, gyakorlatilag, csatornájáról, telitömködött, paradicsomból, tőkésosztályt, bejegyeztetni, vállalkozását, állami bankról, nemes küldetése, külföldre termelő, amerikai adócsalás, daliás testére, most mindegy, jövőben Romániából, román médiahatóság, mellékállásban filmügyi, félreértések elkerülése, álságos szemforgatás, több mint, földi paradicsomból, olyan országba, tartalmi szabályozás, reklámadó megfizetését, Vajna Ansrás, Rogán Antal, Vajna András, Andrew, Super TV2, Andy Vajna-féle, Andy Vajna, Vajna Andrásnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  A másik dolog,  Egy lelki imádság  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Fehér virág  Nem méltó hozzád  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Ne kapaszkodj magasabbra,  George Byron - Ahogy itt jár -...  Tanuld meg ezt a versemet  Tavaszi kép  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Kellemes délutánt kívánok  Gonosz démon-álarc  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Tavaszi kép  Png virág  George Gordon Lord Byron: Inez...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nevem  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png férfi  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 19  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Próbálj meg ...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Png ház  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  Fehér virág  Png kutya  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Rátalálsz  Esti kép  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Fehér virág  Png kutya  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png csokor  Sose bánj semmit  Elköszönt 
Bejegyzés Címkék
állami bankról, nemes küldetése, külföldre termelő, amerikai adócsalás, daliás testére, most mindegy, jövőben Romániából, román médiahatóság, mellékállásban filmügyi, félreértések elkerülése, álságos szemforgatás, több mint, földi paradicsomból, olyan országba, tartalmi szabályozás, reklámadó megfizetését, lépéssel spórolni, magyar médiahatóság, jogsértés kivizsgálását, nemzeti Médiatanácsot, bővülő csatornaportfólió, hatékonyabb működés, román joghatóság, főcsatornája volt, gátlástalan gecit, olyan nyomorúságos, brit példát, minden hájjal, nyílt beismerés, döntésével Vajna, kormány háza, nemzeti kormány, nemzeti kaszinókat, töredéke folyik, egyik napról, állami bank, kibaszott nagy, külföldre kényszerült, környező országokban, adózási feltételek, kurva nagy, gonosz multik, magyarok hátáról, nemzeti tőkésosztályt, magyar-amerikai oligarcha, kormány agymosó, megkerülhetetlen reklámadón, huncut vasat, állami pénzzel, nemzeti-polgári nagytőkések, közpénzből generált, büdös életben, fölösleges köröktől, nemzet felemelkedését, dörzsölt gazembernek, világ pénze, nemzetileg együttlopó, szemük láttára, utolsó mozdítható, pénzzel telitömködött, visszacsorgatják, megkerülhetetlen, tudathasadástól, gyomorforgatóan, tévétársasággal, félrefordította, hurcolkodásnak, tévétulajdonos, felemelkedését, megvizsgáltunk, magyarországra, költségvetésbe, mellékállásban, pillanatnyilag, magyarországon, kitalicskázzák, megmagyarázzák, visszavándorló, kormányzásának, kedvezményesen, vállalkozókat, extraprofitot, államkasszába, médiatanácsot, kivizsgálását, kaszinópiacot, magyarázattal, parókakészítő, tévécsatornái, gyakorlatilag, csatornájáról, telitömködött, paradicsomból, tőkésosztályt, bejegyeztetni, vállalkozását, hirdetéseinek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 181
  • e Hét: 14411
  • e Hónap: 25522
  • e Év: 179018
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.