Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lám-lám, mégis csak egyenlőek a törvény előtt a politikusok
  2016-12-09 09:07:29, péntek
 
  És mekkora szorzóval tették meg felajánlásukat? Mert ugye ilyen jövedelmek alapján a 10000 ...?



Harrach Péter több mint 1 milliós fizetése mellé 228 ezer forintos nyugdíjat kap. A közszférában dolgozóknak nem jár fizetés és nyugdíj egyszerre. Harrach Péter ezt nyilatkozta ezzel kapcsolatban:
"- Most ez van, ránk nem vonatkozik a törvény. Nem tudok olyan képviselőről, aki lemondott volna a nyugdíjáról - tette hozzá a frakcióvezető, aki kérdésünkre, hogy ő egyénileg miért nem lépett, azt mondta: egyedül nem lett volna eredménye az akciónak, egységes döntés kellett volna. "
Én biztos, hogy valahol "huztam volna" egy határt... vagyis mondjuk 180 eFt feletti nyugdijjal (de lehetne kisebb is ez összeg) rendelkezők ne kapjanak, viszont az alatta lévők esetleg a dupláját. Ahogy egy törvény, ugy ez sem lehet "igazságos"... max. körültekintőbb! A nyugdij %-os emelésénél nem kapnak egyforma összegeket, igy legalább ebből az utalványból kaptak volna többet a kis nyugdijjal rendelkezők!
Kivánom a 2 keresztény komcsi elvtársnak( harrach-rubovszki dédapáknak )
hogy az egyik lepusztult külvárosi kórház intenzív osztályán költsék el
ezt a tízezer forintos " ajándékot " ha még lesz rá idejük !!!



Ők is kapnak: Tarlós ételt vesz, Harrach adományoz a nyugdíjas utalványból

2016. dec. 1. 03:10

Harrach Péter a rászorulók között osztja szét /Fotó: RAS ARCHIV

Vajta Zoltán
újságíró
Magyarország — Lám-lám, mégis csak egyenlőek a törvény előtt a politikusok és a hétköznapi emberek.

Legalábbis nyugdíjas korú képviselőknek is ugyanúgy jár a karácsonyi 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány, amivel a Orbán Viktor kormánya ajándékozza meg a nyugdíjasokat. A kormányfő jelentette be a napokban, hogy 10 ezer forint értékű utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok. Köztük azonban találunk nem egy parlamenti politikust is.

Egy tucatnál is több honatya és honanya dolgozik a nyugdíjkorhatár után, Hoffmann Rózsa, Harrach Péter, Túri-Kovács Béla, Lezsák Sándor, Fónagy János vagy épp az MSZP-s Horváth Imre. Nekik képviselői fizetésükön felül jár a nyugdíj is. Akárcsak Tarlós István főpolgármesternek.


Megszólal az utca embere/Fo­tók: Grnák László
- Tarlós felesége remekül főz, és az ő főztjét a főpolgármester bármilyen kifőzde, étterem kínálatánál jobban szereti. Egyelőre nem tudni biztosan, hogy a jelenleg szabadságát töltő főpolgármester mit kezd az ajándékutalvánnyal, de alighanem élelmiszert vásárol majd belőle - mondta a sajtós.


Tarlós István a felesége kedvére vásárol, az ő főztjéért rajong /Fotó: MTI-NKovács Tamás
- Keresztényként jótékonykodom a szeretet ünnepe előtt ezzel az utalvánnyal - avatta be a Blikket Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője.

Frakciótársa, Rubovszky György sem tesz másként: - Valaki rászorulónak ajándékozom - ennyit árult el a tervezett jótéteményről.

Horváth Imre MSZP-s nyugdíjas képviselő eddig is elajándékozta a hasonló adományokat. - Adakozni szoktam jótékonysági szervezeteknek. Ezt az utalványt vagy odaadom egy szegény családnak, vagy átadom az MSZP segélyezéssel foglalkozó munkatársainak, juttassák a legjobb helyre - mondta el az ellenzéki honatya.


A térképen az emelés előtti átlagnyugdíjat és alatta az 1,6 százalékkal megemelt összeget jelöltük. Pirossal a legszegényebb megyéket, sárgával a jól fizetőket mutatjuk
A nyugdíjasok egyébként nem csak a 10 ezres Erzsébet -utalványnak örvendezhetnek, hanem vár még rájuk egy 1,6 százalékos nyugdíjemelés is januártól. Persze az ország különböző részein viszont már nem egyforma lesz az emelkedés. A fővárosban bő kétezer forinttal is ugorhatnak a járandóságok, Szabolcs megyében az 1500-at is alig éri el az átlag.

Mire elég Orbán ajándéka?

Az Erzsébet-utalványból élelmiszert lehet vásárolni boltokban vagy kifőzdékben, éttermekben is fizethetünk vele. Kínai büfében akár 10-15 édes-savanyú vagy csípős szecsuáni csirkére is futja belőle tojásos rizzsel. Ám az utalványból nem tudnak visszajárót adni. Érdemes boltba is menni vele. Kapni érte 10 kiló akciós combot vagy 50 liter tartós tejet, esetleg 10 kiló parizert is. Egész biztosan kitelik belőle egy ünnepi családi ebéd is.


http://www.blikk.hu/aktualis/politika/tarlos-etelt-vesz-harrach-adomanyoz-a-nyugd ijas-utalvanybol/0kcddq4
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: frakcióvezetője, nyugdíjkorhatár, örvendezhetnek, szervezeteknek, munkatársainak, körültekintőbb, átlagnyugdíjat, főpolgármester, keresztényként, felajánlásukat, frakcióvezető, jótékonykodom, legszegényebb, segélyezéssel, elajándékozta, jótéteményről, nyugdíjasokat, képviselőknek, nyugdíjemelés, közszférában, járandóságok, jótékonysági, rászorulónak, képviselőről, kapcsolatban, magyarország, frakciótársa, karácsonyra, ajándékozza, nyugdíjáról, fizetésükön, ajándékozom, szabadságát, utalvánnyal, rendelkezők, kínálatánál, közszférában dolgozóknak, nyugdíjáról –, alatta lévők, nyugdij %-os, utalványból kaptak, egyik lepusztult, tízezer forintos, nyugdíjas utalványból, rászorulók között, törvény előtt, hétköznapi emberek, kormányfő jelentette, parlamenti politikust, nyugdíjkorhatár után, utca embere, főpolgármester bármilyen, Harrach Péter, Vajta Zoltán, Orbán Viktor, Hoffmann Rózsa, Túri-Kovács Béla, Lezsák Sándor, Fónagy János, MSZP-s Horváth Imre, Akárcsak Tarlós István, Grnák László, Tarlós István, MTI-NKovács Tamás, Blikket Harrach Péter, Rubovszky György, Horváth Imre MSZP-s,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Nagyi telefonál  Alázat  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Popper Péter szavai  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Akik bántanak téged  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A kételkedés kezelése  Elköszönt  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogy lehet megtartani  Egy hatékony szolga  Nem méltó hozzád  Szívem tiéd  Png csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Minden harmadik...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Fekete István - Akác  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  A Megváltó szolgálatában  Csak a fogyatkozás látható  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Próbálj meg ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Németh László tollából  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Png kutya  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Leonardo da Vinci gondolata  Egy lelki imádság  Boldog születésnapot a ma ünne...  Gonosz démon-álarc  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Kellemes délutánt kívánok  Szabolcska Mihály – Ákác...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png csokor  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Akarat  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Rátalálsz  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Lóhere  Albert Einstein gondolata  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Fehér virág  George Byron - Ahogy itt jár -...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
közszférában dolgozóknak, nyugdíjáról &#8211, alatta lévők, nyugdij %-os, utalványból kaptak, egyik lepusztult, tízezer forintos, nyugdíjas utalványból, rászorulók között, törvény előtt, hétköznapi emberek, kormányfő jelentette, parlamenti politikust, nyugdíjkorhatár után, utca embere, főpolgármester bármilyen, jelenleg szabadságát, felesége kedvére, szeretet ünnepe, utalvánnyal &#8211, tervezett jótéteményről, hasonló adományokat, utalványt vagy, szegény családnak, legjobb helyre, ellenzéki honatya, emelés előtti, legszegényebb megyéket, nyugdíjasok egyébként, ország különböző, ünnepi családi, frakcióvezetője, nyugdíjkorhatár, örvendezhetnek, szervezeteknek, munkatársainak, körültekintőbb, átlagnyugdíjat, főpolgármester, keresztényként, felajánlásukat, frakcióvezető, jótékonykodom, legszegényebb, segélyezéssel, elajándékozta, jótéteményről, nyugdíjasokat, képviselőknek, nyugdíjemelés, közszférában, járandóságok, jótékonysági, rászorulónak, képviselőről, kapcsolatban, magyarország, frakciótársa, karácsonyra, ajándékozza, nyugdíjáról, fizetésükön, ajándékozom, szabadságát, utalvánnyal, rendelkezők, kínálatánál, adományokat, kérdésünkre, százalékkal, élelmiszert, utalványból, nyugdíjasok, politikusok, kifőzdékben, utalványnak, éttermekben, fizethetünk, utalvanybol, visszajárót, nyilatkozta, dolgozóknak, összegeket, fővárosban, hétköznapi, jelentette, nyugdijjal, lepusztult, vonatkozik, rászorulók, jövedelmek, százalékos, dédapáknak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1023
  • e Hét: 11290
  • e Hónap: 22401
  • e Év: 175897
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.