Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Németh Szilárd beleőrült a Sorosozásba, és most messzire gu
  2018-01-17 18:19:09, szerda
 
  2018. 01. 15. 16:12

"Németh Szilárd beleőrült a Sorosozásba, és most messzire gurult a gyógyszere!"

Németh Szilárd valószínűleg elérte a politikai pályafutása legalját. Kiállt a nyilvánosság elé, mint az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke és kijelentette, hogy a testület egy másik tagja, Szél Bernadett (LMP) nem vehet részt azon az ülésen, amelyen a "Soros-tervvel" foglalkoznak. A jobbikos Mirkóczki Ádám szerint, ha a Fidesz azért tiltaná meg Szél Bernadett részvételét, mert a Soros-birodalom része, akkor Németh Szilárdnak ki kellene tiltania Orbán Viktort és Kovács Zoltánt is a kormányülésekről, mert mindketten Soros-ösztöndíjasok voltak. A világ egyik legbefolyásosabb milliárdosa fizette a tanulmányaikat.

A Fidesz szerint Szél Bernadett és pártja, az LMP Soros György érdekeit szolgálja, ezért az ellenzéki képviselő nem vehet részt egy olyan nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, amely a "Soros-tervvel" foglalkozna - jelentette ki a Németh Szilárd hétfői sajtótájékoztatóján. A testület fideszes alelnöke az MTI tudósítás szerint indoklásul azt mondta: az LMP-s politikusok összevissza hazudoztak a nemzeti konzultáció alatt, mindvégig a "Soros-tervet" támogatták, "folyamatos fúrásban voltak".

Aki pedig a "Soros-tervet" támogatja, aki a "Soros-birodalom" érdekében hoz meg döntéseket, az nem vehet részt a "Soros-terv" megakadályozásáról szóló nemzetbiztonsági bizottsági ülésen - jelentette ki.

A politikus megjegyezte azt is, hogy Szél Bernadett olyan, migránsokkal foglalkozó szervezetnél dolgozott, amelyet Soros György fizet, "tehát Soros fizette Szél Bernadettet is". Ráadásul az LMP társelnöke ezt még "le is tagadja", parlamenti önéletrajzában ugyanis nem szerepel ez a munka - fűzte hozzá.

Arra a kérdésre, hogy milyen alapon lehet "kitiltani" a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadettet - aki tagja a testületnek -, a Fidesz alelnöke úgy reagált: nincs kitiltva senki, de azon az ülésen, amelyen a "Soros-terv" téma lesz, az LMP-s tag nem vehet részt, mert "egészen mást képvisel, mint a magyar érdek".

"Ez egy agyrém! Kizárt!"

- válaszolta arra a kérdésünkre Mirkóczki Ádám, hogy ki lehet-e zárni egy bizottsági tagot egy ülésről. Közölte: Szél Bernadettet nem Németh Szilárd, nem Orbán Viktor és nem is a Fidesz, hanem a magyar választók, és általuk az LMP-frakciója delegálta a testületbe Sőt, Szél Bernadett tagságát még Németh Szilárd is megszavazta.

"Nem tudom!" - ezt pedig arra kérdésünkre reagálta a jobbikos politikus, hogy akkor mégis mi a fenének mondta ezeket Németh Szilárd a széles nyilvánosság előtt. Ilyen a Fidesz politikai kultúrája - fejtegette Mirkóczki -, aki nincs velük, az ellenük van. "Mindenkit kitiltanának, vagy betiltanának, de ez így nem működhet tovább, a 2018-as választások után nem is fog" - tette hozzá.

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint

"Németh Szilárd beleőrült a Sorosozásba, és most messzire gurult a gyógyszere!"

Mirkóczki Ádám szerint, aki ilyen kijelentést tesz, mint most Németh Szilárd, annak nincs helye sem a Nemzetbiztonsági bizottságban, sem pedig a magyar közéletben.

Ugyanakkor élt egy javaslattal is; ha tényleg az a baj Szél Bernadettel, hogy a "Soros-birodalom" tagja, akkor Németh Szilárd tiltsa ki a kormányülésekről a miniszterelnököt és a kormányszóvivőt is, hiszen mind a ketten Soros-ösztöndíjból tanultak, "tehát Soros fizette Orbán Viktort és Kovács Zoltánt is".


https://alfahir.hu/2018/01/15/nemeth_szilard_mirkoczki_adam_szel_bernadett_nemzet biztonsagi_bizottsag_soros_terv_jobbik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, kormányülésekről, legbefolyásosabb, miniszterelnököt, nemzetbiztonsagi, kormányszóvivőt, tanulmányaikat, önéletrajzában, ösztöndíjasok, országgyűlési, bizottságának, migránsokkal, országgyűlés, szervezetnél, foglalkoznak, kijelentette, kitiltanának, bizottságban, ösztöndíjból, betiltanának, valószínűleg, nyilvánosság, részvételét, konzultáció, milliárdosa, politikusok, összevissza, foglalkozna, testületnek, sorosozásba, képviselője, kijelentést, javaslattal, bernadettel, választások, kérdésünkre, politikai pályafutása, másik tagja, jobbikos Mirkóczki, világ egyik, ellenzéki képviselő, olyan nemzetbiztonsági, testület fideszes, nemzeti konzultáció, politikus megjegyezte, nemzetbiztonsági bizottság, magyar érdek, kérdésünkre Mirkóczki, bizottsági tagot, magyar választók, jobbikos politikus, fenének mondta, Németh Szilárd, Országgyűlés Nemzetbiztonsági, Szél Bernadett, Mirkóczki Ádám, Németh Szilárdnak, Orbán Viktort, Kovács Zoltánt, Soros György, Szél Bernadettet, Orbán Viktor, Szél Bernadettel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Szívem  képre írva  Png virág  Julian Brass gondolata  Irgalom és ítélet  A másik dolog,  Reggel van  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mindig jusson idő nevetni  Gonosz démon-álarc  Egy bizonyos határt  Png csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png kutya  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  képre írva  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Próbálj meg ...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Radikális szeretet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Paul David Tripp Április 20  A televizió nem a kultúrát kép...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png kislány  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Szívem tiéd  Szívem tiéd  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Nagyi telefonál  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Szép napot kívánok  Jó éjszakát  Nagyon különös  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Erdőn  Egy maradéktalanul uralt világ  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Reggel van  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nem méltó hozzád  Sose bánj semmit  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Bounty krémes  George Gordon Lord Byron: Inez...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Próbálj meg ...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Lóhere  Radikális szeretet  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Alázat  Png virág  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Akarat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép álmokat! 
Bejegyzés Címkék
politikai pályafutása, másik tagja, jobbikos Mirkóczki, világ egyik, ellenzéki képviselő, olyan nemzetbiztonsági, testület fideszes, nemzeti konzultáció, politikus megjegyezte, nemzetbiztonsági bizottság, magyar érdek, kérdésünkre Mirkóczki, bizottsági tagot, magyar választók, jobbikos politikus, fenének mondta, széles nyilvánosság, 2018-as választások, magyar közéletben, nemzetbiztonsági, kormányülésekről, legbefolyásosabb, miniszterelnököt, nemzetbiztonsagi, kormányszóvivőt, tanulmányaikat, önéletrajzában, ösztöndíjasok, országgyűlési, bizottságának, migránsokkal, országgyűlés, szervezetnél, foglalkoznak, kijelentette, kitiltanának, bizottságban, ösztöndíjból, betiltanának, valószínűleg, nyilvánosság, részvételét, konzultáció, milliárdosa, politikusok, összevissza, foglalkozna, testületnek, sorosozásba, képviselője, kijelentést, javaslattal, bernadettel, választások, kérdésünkre, bernadettet, megszavazta, megjegyezte, pályafutása, döntéseket, fejtegette, jelentette, gyógyszere, közéletben, társelnöke, ugyanakkor, indoklásul, bizottsági, válaszolta, szilárdnak, foglalkozó, testületbe, parlamenti, hazudoztak, folyamatos, támogatták, mindketten, kitiltani, ellenzéki, bernadett, delegálta, bizottság, mirkoczki, beleőrült, dolgozott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 386
  • e Hét: 14616
  • e Hónap: 25727
  • e Év: 179223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.