Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szél Bernadett: Már azt sem mondják, hogy Magyarország jobba
  2018-02-18 10:46:37, vasárnap
 
  Szél Bernadett: Már azt sem mondják, hogy Magyarország jobban teljesít, csak annyit, hogy ,,Soros György van, veszély és felháborodás"

Herczeg Márk
politika
február 17., szombat 20:02


Szél Bernadett szerint a következő évtizedekről dönt az ország áprilisban az országgyűlési választásokon, mert a jelenlegi kormányzat a jövőt lopja el.
Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje, a párt társelnöke beszédet mond a párt országértékelő rendezvényén a Park Inn by Radisson Budapest szállodában.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Az LMP miniszterelnök-jelöltje szombati, budapesti országértékelő beszédében - Antall József volt miniszterelnököt idézve - azt mondta: 15 millió magyar miniszterelnöke kíván lenni, de nemcsak a határon túli millióké, hanem az országot elhagyó százezreké is. Szerinte ugyanakkor Orbán Viktor csak 2 millió ember miniszterelnöke, őt csak azok érdeklik, akik a Fideszre szavaznak.

Szerinte jelenleg Magyarországon nincs kormányzás, most ugyanis a propaganda mondja meg a kormánynak, hogy mit kell tennie. Azt mondta, ha ez a kormány elveszíti a bizalmat, tagjaira nem az ellenzéki lét vár, hanem a börtön.

Szél Bernadett a normális bérek biztosítását nevezte az LMP-program alapvetésének, de azt is mondta: az LMP-nek elege van mind a kormányzati, mind az ellenzéki térfélen zajló teszetoszaságból.

Az ellenzéki párt társelnöke bírálta a kormány családpolitikáját, mert az ország szerinte nem jutott ki a demográfiai krízisből, de azt is felhozta, hogy 2010 óta szerinte megduplázódott a dolgozó szegények száma. Szerinte még senki olyan messze nem távolodott el a helyes úttól, mint Orbán Viktor, aki csak akkor tudja Magyarországon tartani az embereket, ha a nyugati határra is kerítést épít.

A kormányzati propagandát nevezte a kudarc egyértelmű bizonyítékának: már azt sem mondják, hogy Magyarország jobban teljesít, csupán annyit, hogy ,,Soros György van, veszély és felháborodás".
Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje, a párt társelnöke és Gémesi György, az Új Kezdet elnöke a Lehet Más a Politika országértékelő rendezvényén.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

,,A valóság azonban mindig legyőzi a hazugságot" - mondta, és az LMP-t és az Új Kezdetet nevezte azoknak a tömörüléseknek, akik őrzik az értékeket, akiket nem tudtak megvenni, megfenyegetni, és akik nem adták fel.

,,Nem lettünk fiatal liberális rendszerváltókból idősödő demokráciagyilkos tolvajokká"

- mondta.

Az LMP nem kíván harcolni sem a Fidesz propaganda-hazugságával, de a többi ellenzéki párttal sem, mert annak is csak a Fidesz örül. Azt mondta, nem kötnek elvtelen kompromisszumokat, és nem dőlnek be a többi ellenzéki párt trükkjének, akik csak támadták őket, és rájuk akarták kényszeríteni, hogy ugyanazt tegye az LMP is, mint ők. De ha nem a választópolgárok döntenek, hanem a pártok titkos tárgyalásokon, akkor nem látszik a teljesítmény - mondta.

,,Mi foglalkozunk nőügyekkel" - mondta Szél, aki szerint véget ért a korszak, amikor politikus urak üzenik meg a nőknek, hogy hol a helyük, de beszélt arról is, hogy a büdzsé 20 százalékát az oktatásra költenék, és jelentős béremelést valósítanának meg az egészségügyben.

Hadházy Ákos, az LMP társelnöke arra mutatott rá, hogy az ország életszínvonala az elmúlt 8 évben nem közeledett Ausztriáéhoz. A fő gondnak a korrupciót nevezte. Az LMP komolyan gondolja az elszámoltatást, de nem mindenkiben látja az elszántságot.
Hadházy Ákos, az LMP társelnöke beszédet mond a párt országértékelő rendezvényén a Park Inn by Radisson Budapest szállodában 2018. február 17-én.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Bírálta Zugló polgármesterét, Karácsony Gergelyt, aki az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje, mert egyetlen korábbi visszaélést sem tárt fel a kerületében.

Szerinte a kormányoldal rengeteg pénzt lopott, amiből már 2014-ben is jelölteket vagy szavazatokat vásárolt, most pedig az ellenzéki pártokban lévő mozgásokat is befolyásolni kívánják.

Az Új Kezdet az önkormányzati tapasztalatokat apportálta az együttműködésbe - mondta Gémesi György, az LMP-vel szövetséges párt elnöke, aki szerint a 2000 fő alatti települések nagy bajban vannak. Azokban egy erős Fidesz-győzelem esetén csak elöljáróságok lesznek, vagyis kb. 2 millió emberről mond le a kormány, és olyan államstruktúrát alakít ki, ami pártpolitikai irányítás alá helyezi az egész országot.

Ábrahám Júlia, az LMP országos elnökségének tagja az egészségügyben sürgetett átfogó béremelést, míg Vágó Gábor kecskeméti képviselőjelölt az LMP feladatának azt nevezte, hogy erőt adjon a tisztességes emberek felháborodásának azért, mert szerinte a Fidesz ,,maffiacsaládokat hizlalt fel közpénzen". (MTI)


https://444.hu/2018/02/17/szel-bernadett-mar-azt-sem-mondjak-hogy-magyarorszag-jo bban-teljesit-csak-annyit-hogy-soros-gyorgy-van-veszely-es-felhaborodas

--------------------------------------------------------------------------------



Már maga a felvetés díjazandó, meg ha erősen gondolunk rá, lehet bevonzzuk...komolyra fordítva, amíg egy jelentős réteg szeret jobbágy lenni, esélytelen...

DE!!!

Berni! Ha olvasod, magyarázd már meg lécci, hogy miért indítod el bp-en a 6-8%-os jelöltjeidet, amelyek 6-8 plusz mandátumot jelentenek a maffiának, miközben ha egyeztetnél a többi ellenzéki párttal, elkérhetnél itt kb. 4 körzetet és akár mindet megnyerhetnéd a nulla helyett - a XVII kivételével minden körzet vihető - amelyet egyeztetés nélkül fogsz megnyerni? Miért jó az az lmp-nek, hogy kevesebb képviselője lesz, mint amennyi lehetne, és a fidesznek pedig annyival több? Bocsi, hogy engem nem a lózungok érdekelnek, meg az, hogy milyen virtuális pártokkal kötöttél szövetséget, meg az, hogy mit tennél miniszterelnökként a parlamenti bejutás küszöbén tántorgó pártoddal, de már csak ilyen földhözragadt gondolkodású vagyok.Már maga a felvetés díjazandó, meg ha erősen gondolunk rá, lehet bevonzzuk...komolyra fordítva, amíg egy jelentős réteg szeret jobbágy lenni, esélytelen...

DE!!!

Berni! Ha olvasod, magyarázd már meg lécci, hogy miért indítod el bp-en a 6-8%-os jelöltjeidet, amelyek 6-8 plusz mandátumot jelentenek a maffiának, miközben ha egyeztetnél a többi ellenzéki párttal, elkérhetnél itt kb. 4 körzetet és akár mindet megnyerhetnéd a nulla helyett - a XVII kivételével minden körzet vihető - amelyet egyeztetés nélkül fogsz megnyerni? Miért jó az az lmp-nek, hogy kevesebb képviselője lesz, mint amennyi lehetne, és a fidesznek pedig annyival több? Bocsi, hogy engem nem a lózungok érdekelnek, meg az, hogy milyen virtuális pártokkal kötöttél szövetséget, meg az, hogy mit tennél miniszterelnökként a parlamenti bejutás küszöbén tántorgó pártoddal, de már csak ilyen földhözragadt gondolkodású vagyok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: maffiacsaládokat, felháborodásának, miniszterelnököt, választópolgárok, teszetoszaságból, tapasztalatokat, együttműködésbe, miniszterelnöke, képviselőjelölt, államstruktúrát, bizonyítékának, országértékelő, egészségügyben, miniszterelnök, magyarországon, elszámoltatást, életszínvonala, tömörüléseknek, polgármesterét, megduplázódott, valósítanának, megfenyegetni, megnyerhetnéd, önkormányzati, választásokon, alapvetésének, földhözragadt, kényszeríteni, tárgyalásokon, országgyűlési, pártpolitikai, elöljáróságok, gondolkodású, ausztriáéhoz, rendezvényén, jelöltjeidet, következő évtizedekről, ország áprilisban, országgyűlési választásokon, jelenlegi kormányzat, jövőt lopja, párt társelnöke, párt országértékelő, határon túli, országot elhagyó, propaganda mondja, kormány elveszíti, normális bérek, ellenzéki térfélen, ellenzéki párt, kormány családpolitikáját, ország szerinte, Szél Bernadett, Soros György, Herczeg Márk, Park Inn, Radisson Budapest, Máthé Zoltán, Antall József, Orbán Viktor, Gémesi György, Lehet Más, Hadházy Ákos, Bírálta Zugló, Karácsony Gergelyt, Ábrahám Júlia, Vágó Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Bertolt Brecht -től idézet  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Nagyi telefonál  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png kutya  Png kislány  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png csokor  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Nagyi telefonál  Png nő  Az igazi szeretetért rendszeri...  Paul David Tripp Április 19  Leonardo da Vinci gondolata  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png rózsa csokor  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png rózsa csokor  képre írva  Alvó cicák  Png cica  Akarat  Akik bántanak téged  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Éretlen vers  A másik dolog,  Reggel van  Szép álmokat!  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét  Akarat  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete István - Akác  Erdőn  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Esti kép  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Erdőn  Facebookon kaptam  Adakozás  Png rózsa csokor  s immár én is felragyogva, ért...  Alázat  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Png rózsa csokor  Éretlen vers  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
következő évtizedekről, ország áprilisban, országgyűlési választásokon, jelenlegi kormányzat, jövőt lopja, párt társelnöke, párt országértékelő, határon túli, országot elhagyó, propaganda mondja, kormány elveszíti, normális bérek, ellenzéki térfélen, ellenzéki párt, kormány családpolitikáját, ország szerinte, demográfiai krízisből, dolgozó szegények, helyes úttól, nyugati határra, kormányzati propagandát, kudarc egyértelmű, valóság azonban, többi ellenzéki, választópolgárok döntenek, pártok titkos, teljesítmény &#8211, oktatásra költenék, ország életszínvonala, korrupciót nevezte, kormányoldal rengeteg, ellenzéki pártokban, önkormányzati tapasztalatokat, együttműködésbe &#8211, erős Fidesz-győzelem, egész országot, egészségügyben sürgetett, tisztességes emberek, felvetés díjazandó, jelentős réteg, 6-8%-os jelöltjeidet, nulla helyett, fidesznek pedig, lózungok érdekelnek, parlamenti bejutás, maffiacsaládokat, felháborodásának, miniszterelnököt, választópolgárok, teszetoszaságból, tapasztalatokat, együttműködésbe, miniszterelnöke, képviselőjelölt, államstruktúrát, bizonyítékának, országértékelő, egészségügyben, miniszterelnök, magyarországon, elszámoltatást, életszínvonala, tömörüléseknek, polgármesterét, megduplázódott, valósítanának, megfenyegetni, megnyerhetnéd, önkormányzati, választásokon, alapvetésének, földhözragadt, kényszeríteni, tárgyalásokon, országgyűlési, pártpolitikai, elöljáróságok, gondolkodású, ausztriáéhoz, rendezvényén, jelöltjeidet, biztosítását, felhaborodas, felháborodás, magyarország, magyarorszag, hazugságával, elszántságot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.