Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rettegjetek csak, mi meg majd lopunk tovább
  2018-02-25 19:04:45, vasárnap
 
  Rettegjetek csak, mi meg majd lopunk tovább
Molnár Bálint | Ma | 8:02

Hellobello, emberek! Az Úr megpihenésének napján jelentkezem, ami - kereszténység ide vagy oda, höhh - azzal jár, hogy földhözragadt választásokat is tartanak. Még tartanak, úgy értem. Nem hiszem, hogy van ma fontosabb esemény annál, ami Hódmezővásárhelyen történni fog.

Zárójel: a kormány jól tartott kifizetőhelyein futószalagon kutatják a közvéleményt, és azt sulykolják néhány naponta ötvenszer, hogy gyakorlatilag felesleges itt bárki másra szavazni (csakaFidesz!), hiszen immár kőbe lehet vésni, hogy senkinek semmi esélye. A legújabb véres számok szerint például állítólag másfélszer többen szimpatizálnak a kormánypártokkal (a teljes felnőtt népesség körében 40 százalék), mint az ellenzékkel együtt. Ez itt például a Mráz-féle Nézőpont Intézet legfrissebb, a Magyar Idők számára készült kutatásának tanulsága, amelynek részleteit szombaton közölték az MTI-vel. Nehogy elfelejtsem: ez az a neves tudományos műhely, amelynek egyik munkatársa a minap azt találta mondani - a Tiborcz nevű pereputtyra éppen rápörkölődő bűnszövetkezetben elkövetett csalás részleteinek megállíthatatlan szivárgása közben -, hogy Orbán Viktor azért szakított Simicska Lajossal ama bizonyos G-napont, mert rájött, hogy a legokosabb Lajos korrupt. Jól van akkor. És ötös is volt a lottón. Na, még ez is.


Szóval Hódmezővásárhely. Senki nem mondhatja, hogy Lázár János nem állt bele szügyig Hegedűs kolléga kampányába, mert de. Nem is csoda, hiszen itt az ő bőrére megy a játék. Szerintem sokkal inkább, mint a fideszes jelöltére. Szerintem ennek az ocsmány kampánynak nem az a legnagyobb tanulsága, hogy a teljhatalom birtokosai az utóbbi hetekben milyen látványosan ígérgettek és nyomták a pénzt a településre (5,2 milliárd forintból újulhat meg a hódmezővásárhelyi laktanya 2020-ig; Balog és Lázár átadta a 3,243 milliárd forintból megújult hódmezővásárhelyi és makói kórházat, stb.), talán nem is az egyház nyílt kampánya Márki-Zay Péter ellen, de még csak nem is az állampárt ócska lejáratási kísérletei. Ebben az egész méltatlan, undorító kontextusban az ocsmánynál is ocsmányabb az, ahogyan egy bevallottan ex-fideszes, jobboldali, konzervatív értékeket valló emberbe álltak bele. Az, hogy egy ilyen embert mocskoltak be Soros-bérencezéssel, a mindenkori ellenzéknek szánt ragacsos, bűzös hazugságokkal és címkékkel. Igen, a legnagyobb tanulság az, hogy a legyőzés, megtaposás, rágalmazás nagymesterei egy kiábrándult fideszes embert hurcoltak meg. Ez pedig újra megmagyarázza, miért nem egy pártról beszélünk, hanem egy szekta jelleget hordozó maffiaszervezetről. Amelyet nem lehet bírálni, kritizálni, nem lehet kiábrándulni belőle, mert annak eltaposás a vége. Úgyhogy egyetértek Márki-Zay Péter jobboldali-keresztény-konzervatív értékeket valló jelölttel:

ha csak 49 százalékot szereznénk, az is győzelem, mert a Fidesz a 49 százaléktól is fél.

Bár sokak szerint elképzelhetetlen a Fidesz ellenjelöltjének győzelme, az egészen biztos, hogy ennek a választásnak a kimenetele hatással lesz arra, ami április 8-án várható.

Az megvolt, hogy a nagy fennforgásban és kampányolásban egy pécsi fideszes aktivista elhagyta a pártközpontban kiadott érvelési kiskátéját? Vicces pedig. Vagy inkább nagyon szomorúságos. Szóval a szerencsétlen ember elhagyta a fecnijét, amire fel voltak írva az ,,érvek", hogy ,,miért kell április 8-án a Fideszre szavazni". Aszongyák a habonyista fekete kampány kútfejei:

Egy napon évtizedek múlhatnak; Ha Brüsszel vagy az ellenzék beengedné a bevándorlókat, akkor a gazdasági növekedést a migránsokra kellene fordítani. Ha Magyarország bevándorlóország lesz, akkor nem lesznek új munkahelyek, nem lesznek béremelések, nem lesz nyugdíjemelés, de nagyobb családtámogatások sem.

Ez még a folytatjuknál is gyengébb eresztés. Ennyi maradt a fegyvertárban, tényleg csak ennyi maradt. Ha nem ránk szavaztok, nem lesz nyugdíjemelés, baszki. Rettegjetek, féljetek, fossatok, mi meg majd lopunk tovább.

És azt hallottuk már, hogy Lázár János - akinek ma nagy napja lesz - feljelenti a HírTV-t meg az Indexet? Jó. Miért? A HírTV pénteki Célpont című adásában a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választással kapcsolatban elhangzott és az Index által is híresztelt, a minisztert érintő rágalmak miatt.

A HírTv Célpont című műsorának pénteki adásában, és ezt követően az Indexen is hazug és aljas rágalmak hangzottak el, illetve jelentek meg, amelyek szerint a Csongrád megyei Fidesz és Lázár János személyesen alkut kötött volna büntetőeljárás hatálya alatt álló romákkal a cigány szavazatok megszerzéséért

- ez áll a Miniszterelnökség Sajtóirodájának közleményében. A Fidesz és Lázár János aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás bűncselekménye miatt azonnal feljelentést tesz. Haladéktalanul személyiségi jogi pert is indítanak a teljességgel megalapozatlan, valótlan és súlyosan sértő tényállításokkal szemben, és kérni fogják a bíróságtól, hogy a rágalmak valótlanságának megállapítása mellett kötelezzék a hazugságokat közlő sajtószerveket megfelelő elégtételadásra és nyilvános bocsánatkérésre, tiltsák el őket hazugságaik terjesztésétől, valamint milliós nagyságrendű sérelemdíj iránti igényüknek is érvényt fogunk szerezni. Helyes. Vegyük tudomásul: megalapozatlanul, valótlanul, sértő módon hazudozni, rágalmazni csak a Fidesznek és revolvermédiájának van joga. Ja, és a milliók is kellenek az elvtársaknak, természetesen. Nem kell ehhez nagy ész, de azért elmondom: ha megnyerik a választást, sem Index, sem HírTV nem lesz.

Egyébiránt a világszínvonalú magyar egészségügy állapotát tükröző sátoraljaújhelyi helyzetnek a legalja nem az, hogy a személyi feltételek hiánya (nincs orvos, basszátok meg) miatt szünetel a betegellátás a csecsemő és gyermekosztályán, valamint az ambuláns gyermekszakrendelésen. Különben is azóta kiderült, hogy a kórház szerint néhány napon belül, várhatóan jövő héten újra lesz ellátás. Hanem az, hogy az utolsó orvos felmondását a patológiai és kórszövettani osztályt vezető főorvos úgy kommentálta a kórház közösségi oldalán:

Migráncshiszti!

Tudniillik a gyerekosztályon több külföldi származású orvos is dolgozott, a megbízott osztályvezető dr. Abdul Gafor Faris volt. Vagyis a patológus nagy magyar doktor szerint migráncs volt, a felmondása pedig hisztinek minősül. Pedig mekkora hősiesség lett volna maradni. Beszarás. Lassan világossá válik, hogy többek miért rohad ez az egész rendszer. Mert az ilyen szittya főorvosok nem azért pofáznak, hogy milyen állapotok uralkodnak az egészségügyben, hanem migránsozással vannak elfoglalva. Szégyen, rohadt nagy szégyen.

A végére tartogattam azt a hírt, ami Orbán dicsőséges brüsszeli szereplése után nyilvánosságra került, miszerint Emmanuel Macron francia államfő egy sajtótájékozatón kiröhögte Magyarországot. Ugyanis Magyarország az egyetlen uniós tagállam, amelynek konzultációból élő nemzeti kormánya nem fog részt venni a francia elnök európai konzultációjában. Macron még a választási kampányában megígérte, hogy szorosabbra fűzi a kapcsolatot az európai nép és az európai politika között, ezért konzultációt indít, ahol mindenki elmondhatná a véleményét Európa jövőjéről. Nos, szerintem Macron nem Magyarországot röhögte ki, legfeljebb a magyar kormányt, bár röhögésre semmi ok. Ide teszem Szijjártó röffentését, amiből világossá válik, mennyire szar a helyzetünk. A párhuzamos, elszigetelődő, korrupt univerzum ezt üzente: ha van kormány Európában, amely büszke lehet arra, hogy kikéri az emberek véleményét, akkor az a magyar kormány. A francia államfő által felvázolt konzultációról nem lehet tudni semmi konkrétat, hogy milyen formában valósul meg, milyen kérdésekkel és hogyan.

Az nagyon helyes, ha Emmanuel Macron kikéri a francia emberek véleményét, tegye meg, a magyar emberek véleményét mi eddig is kikértük, és ezután is ki fogjuk kérni.

Erre már nem tudok, mit mondani, úgyhogy felfüggesztem a jóreggelt posztot, gyertek később is, csapjunk bele!


https://kolozsvaros.com/rovidek/rettegjetek-csak-mi-meg-majd-lopunk-tovabb/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kormánypártokkal, tényállításokkal, megállíthatatlan, konzultációjában, sátoraljaújhelyi, bevándorlóország, sajtótájékozatón, elképzelhetetlen, ellenjelöltjének, gyermekosztályán, megalapozatlanul, hódmezővásárhely, világszínvonalú, bocsánatkérésre, gyerekosztályon, valótlanságának, elégtételadásra, sajtóirodájának, kifizetőhelyein, nyilvánosságra, magyarországot, terjesztésétől, konzultációból, sajtószerveket, megszerzéséért, megpihenésének, egészségügyben, pártközpontban, kampányolásban, migráncshiszti, konzultációról, megalapozatlan, migránsozással, bűncselekménye, haladéktalanul, szimpatizálnak, legújabb véres, teljes felnőtt, ellenzékkel együtt, legokosabb Lajos, fideszes jelöltére, ocsmány kampánynak, teljhatalom birtokosai, utóbbi hetekben, hódmezővásárhelyi laktanya, egyház nyílt, állampárt ócska, egész méltatlan, bevallottan ex-fideszes, ilyen embert, mindenkori ellenzéknek, legnagyobb tanulság, Molnár Bálint, Mráz-féle Nézőpont Intézet, Magyar Idők, Orbán Viktor, Simicska Lajossal, Szóval Hódmezővásárhely, Lázár János, Márki-Zay Péter, HírTv Célpont, Miniszterelnökség Sajtóirodájának, Abdul Gafor Faris, Emmanuel Macron, Ugyanis Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Adakozás  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Julian Brass gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 21  Hiányzik  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Fekete-erdő desszert  Jónás Tamás – Végtelen b...  Sose bánj semmit  Gonosz démon-álarc  Hiányzik  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Png csokor  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Örülök, hogy látlak!  Soha ne kedvezz...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Őrizkednünk kell...  Albert Einsteinről  Lóhere  Nem méltó hozzád  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Png lepke  Sokan azt tartják  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png telefon  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png fotel  Png telefon  Egy hatékony szolga  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Neked tudnod kell  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Szép napot kívánok  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  A sors  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Png fotel  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Miért nem menti meg Jézus a jó...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Paul David Tripp Április 20  Szép estét  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Reggel van  Éretlen vers 
Bejegyzés Címkék
legújabb véres, teljes felnőtt, ellenzékkel együtt, legokosabb Lajos, fideszes jelöltére, ocsmány kampánynak, teljhatalom birtokosai, utóbbi hetekben, hódmezővásárhelyi laktanya, egyház nyílt, állampárt ócska, egész méltatlan, bevallottan ex-fideszes, ilyen embert, mindenkori ellenzéknek, legnagyobb tanulság, kiábrándult fideszes, pártról beszélünk, szekta jelleget, egészen biztos, kimenetele hatással, nagy fennforgásban, pécsi fideszes, pártközpontban kiadott, szerencsétlen ember, habonyista fekete, napon évtizedek, ellenzék beengedné, gazdasági növekedést, migránsokra kellene, hódmezővásárhelyi időközi, minisztert érintő, cigány szavazatok, teljességgel megalapozatlan, rágalmak valótlanságának, hazugságokat közlő, világszínvonalú magyar, személyi feltételek, kórház szerint, utolsó orvos, kórház közösségi, gyerekosztályon több, megbízott osztályvezető, patológus nagy, felmondása pedig, egész rendszer, ilyen szittya, végére tartogattam, sajtótájékozatón kiröhögte, egyetlen uniós, francia elnök, választási kampányában, európai politika, véleményét Európa, magyar kormányt, emberek véleményét, francia államfő, nagyon helyes, francia emberek, magyar emberek, jóreggelt posztot, kormánypártokkal, tényállításokkal, megállíthatatlan, konzultációjában, sátoraljaújhelyi, bevándorlóország, sajtótájékozatón, elképzelhetetlen, ellenjelöltjének, gyermekosztályán, megalapozatlanul, hódmezővásárhely, világszínvonalú, bocsánatkérésre, gyerekosztályon, valótlanságának, elégtételadásra, sajtóirodájának, kifizetőhelyein, nyilvánosságra, magyarországot, terjesztésétől, konzultációból, sajtószerveket, megszerzéséért, megpihenésének, egészségügyben, pártközpontban, kampányolásban, migráncshiszti, konzultációról, megalapozatlan, migránsozással, bűncselekménye, haladéktalanul, szimpatizálnak, büntetőeljárás, kórszövettani, természetesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 370
  • e Hét: 10637
  • e Hónap: 21748
  • e Év: 175244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.