Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gomperz: Lázár menni Vienna
  2018-03-10 22:36:14, szombat
 
 
2018. március. 08. 10:55 2018. március. 08. 11:40 Itthon

Gomperz: Lázár menni Vienna

szerző:
Gomperz Tamás


Inkább röhögjék ki, csak ne beszéljünk a lényegről.

Lázár János, a közismert haditudósító egyenesen a frontról jelentkezett be, ahol szörnyű pusztulással találkozott. Nyögi a migránsok bús hadát Bécsnek büszke vára - mondá legott sápadtan. Valójában nem egészen ezekkel a szavakkal mondá, de a szerkesztőségi irányelvek nem engedélyezik a rasszista tartalmak terjesztését, ezért a pontos idézéstől eltekintünk.

Az ostrom alatt álló Bécs a második lett a világ legélhetőbb városainak listáján tavaly. Akárcsak tavalyelőtt. Legutóbb az elérhető 100 pontból 97,4-et szerzett meg abban a versenyben, amelyben a stabilitás, az egészségügyi ellátás, az oktatás, a kultúra, a környezet és az infrastruktúra színvonalát vizsgálva állapítják meg a sorrendet. A tökéleteshez szükséges 2,6 pontot valószínűleg csupán azért nem kapta meg, mert időnként megjelennek a Ring környékén magyar politikusok is, ami átmeneti visszaesést idéz elő a kulturális és civilizációs területen. A rangsor élére Melbourne került immár a hetedik alkalommal, ami kizárólag azért fordulhat elő, mert olyan rohadt messze van, hogy oda nem jár az üzleti ügyekkel nem foglalkozó magyar miniszterelnök adócsalásért elítélt üzletemberekkel korrupciós indexet rontani.

A 140 várost összehasonlító listán Budapest a 36. helyen végzett. Amiből elsőként azt a következtetést lehet levonni, hogy a pontozók biztosan nem repülőgépen érkeztek és balesetet sem szenvedtek el az itt tartózkodásuk alatt, ezért a gyorsforgalminak becézett út mellett a János kórházat is szerencsésen elkerülték, így végül is hízelgő az eredmény.

A második következtetés, hogy még így is van a két főváros között 34 helyezésnyi különbség. A 36. helyről öntudatosan belemondani a kamerába, hogy ott fenn a lista élén egy élhetetlen övezet található - ez a húzás tipikusan olyan, amelyik az ország egyik felét kiborítja, a megszeppent tábort viszont hitében megerősíti: nyugi, az élcsapat nem fáradt el, lám, még ennyi idő után is képesek szintet lépni a gátlástalanságban.

Merthogy Lázár János, amikor éppen nem a lövészárokból tudósít, akkor a Magyarország nevű kivándorlási zóna miniszterelnökséget vezető minisztereként tevékenykedik. A NER nyolcadik évében már semmin, de tényleg semmin sem lepődik meg senki, de ha valaki szerint elég barátságtalan megnyilvánulás lenne, ha az ukrán kancelláriaminiszter Budapesten posztolna arról, hogy a magyar főváros milyen egy fos hely, akkor jobb, ha tudja, hogy Lázár akciója éppen olyan volt, mintha az ukrán kancelláriaminiszter Budapesten posztolna arról, hogy a magyar főváros milyen egy fos hely.

Kérdés persze, hogy miért tette ezt. Nem az ukrán, hanem a másik. Nem azért kérdés, mert a Bécsben élő migránsok közül a hetedik legnépesebb csoport a magyaroké, hiszen az ilyen szempontok mérlegelése a realitással, az ellentmondás-mentességre való törekvéssel és a józan ésszel függ össze, ők pedig nem ebben a ligában játszanak, hanem azért kérdés, mert Bécsről a magyar választók többségének nem a migránsapokalipszis jut eszébe, hanem a kocsi tetején behozott fridzsider és az a vágyott életszínvonal, amely Lázárék kormányzása alatt még távolabbra került az ittenitől.

Ezért mennek a magyar migránsok oda, és ezért nem jönnek az osztrák migránsok ide. Ahogy mások se.

Na, de akkor mi a bánatos merverstajerért mond ez az ember ilyen nyilvánvaló baromságokat, amitől pontosan annyira látszik szánalmasak, mint amennyire visszataszítónak?

Azért, mert ez működik. Már csak ez működik. Ha bedob egy nyilvánvaló baromságot, akkor napokig azzal foglalkozik mindenki. Minél nagyobb a baromság és minél nyilvánvalóbb, annál tovább tart a hatása. Cikkek születnek róla, kitölti a felületeket előbb a hülyeség ismertetése, azután a hülyeség megcáfolása, előkerül például, hogy pár hónapja még az osztrák közbiztonságot dicsérte; de őt nem érdekli, ha idiótának tartja az ország kétharmada. Az a lényeg, hogy a migráció legyen újra a téma. Bármi áron. Ezért jelentik be, hogy az ellenzék csepeli lakásokba akarja betelepíteni a menekülteket. Vagy azt, hogy bogarakat fogunk enni a minaretek árnyékában, ha az ellenzék győz. Ők is tudják, hogy ezeket nagyon kevesen hiszik el. De az nem érdekes. Nem akarnak már meggyőzni senkit, a kormányzásukról sem tudnak mondani semmit, viszont minden egyes napot győzelemként élnek meg, amikor nem a lopásról esik szó.

Nem alaptalanul. Ha visszanézzük az elmúlt napok termését, az történt, amire számítottak. Két héten át másról sem lehetett hallani, mint az első családot érintő csalási vádakról. Lassan kezdte betemetni őket a saját szennyük. Három napja azonban eltűnt az Elios a hírekből és a közösségi oldalakról, helyette a nyilvánvaló baromságokat tárgyaljuk. - Hű, de ütős ez a mém/poszt/publi a migránsozó Lázárról, na ez most megrendíti őket - mondjuk mi. - Még, még, még, írjatok minél több ilyet és küldözgessétek egymásnak - mondják ők.

Azért ment Lázár Bécsbe hülyét csinálni magából, mert a pocakos tábornok némileg bepánikolt Hódmezővásárhely után. Feltehetően Németh Szilárd sem akkora tufa, mint amilyennek rendszeresen mutatja magát. Ő is a testével fedezi a felettesét. Ott állnak a téren letolt gatyával, nem számít, ha röhögnek rajtuk, már csak abban bíznak, hogy a látvány kitakarja Orbán vagyonát.

A legjobb, amit tehetünk, hogy a következő hónapban átnézünk rajtuk. Nem kell ugrani minden provokációra. Ha az ellenzék nyer, akkor megszavazzák a migránsoknak az első éjszaka jogát? Oké haver, lapozzunk. Karácsony Gergely valójában szír embercsempész, aki bűnös viszonyt folytat egy tevével? Persze, bubu, de hol a zsé. Szél Bernadett a Bazilikát mecsetté fogja átépíteni? Jól van, de beszélgessünk inkább arról, hogyan adjátok vissza, amit elloptatok.

Értik? A kormány második legfontosabb embere elment személyesen Bécsbe azért, hogy bemutassa mennyire borzasztó olyan körülmények között élni, amilyenre az összes magyar polgár vágyik.

Ezek tényleg félnek.






http://hvg.hu/itthon/20180308_gomperz_lazar_menni_vienna
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hódmezővásárhely, gyorsforgalminak, visszataszítónak, üzletemberekkel, kormányzásukról, merverstajerért, megnyilvánulás, összehasonlító, szerkesztőségi, következtetést, küldözgessétek, közbiztonságot, miniszterelnök, infrastruktúra, minisztereként, életszínvonal, barátságtalan, embercsempész, nyilvánvalóbb, beszélgessünk, tartózkodásuk, lövészárokból, következtetés, tevékenykedik, szerencsésen, tökéleteshez, győzelemként, terjesztését, visszanézzük, rendszeresen, megszavazzák, baromságokat, provokációra, civilizációs, adócsalásért, egészségügyi, közismert haditudósító, frontról jelentkezett, szavakkal mondá, szerkesztőségi irányelvek, rasszista tartalmak, pontos idézéstől, ostrom alatt, második lett, világ legélhetőbb, egészségügyi ellátás, infrastruktúra színvonalát, tökéleteshez szükséges, rangsor élére, hetedik alkalommal, üzleti ügyekkel, következtetést lehet, Gomperz Tamás, Lázár János, Merthogy Lázár János, Lázár Bécsbe, Feltehetően Németh Szilárd, Karácsony Gergely, Szél Bernadett,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Png férfi  Akik bántanak téged  Gonosz démon-álarc  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Akarat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Csak a fogyatkozás látható  Png virág  Alázat  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Png virág  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Varga János Veniam - Fontos sz...  A jó emberek mindig szépek mar...  Jó éjszakát  Éretlen vers  Kellemes délutánt kívánok  Őrizkednünk kell...  Mi lenne ha  Őrizkednünk kell...  Akarat  Akarat  Erdőn  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Reggel van  Nem számIt  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Alázat  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 20  Sokan azt tartják  Lóhere  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Lóhere  Jó éjszakát  Png csokor  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Adakozás  Próbálj meg ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Png ház  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Png ház  Reggel van  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Éretlen vers 
Bejegyzés Címkék
közismert haditudósító, frontról jelentkezett, szavakkal mondá, szerkesztőségi irányelvek, rasszista tartalmak, pontos idézéstől, ostrom alatt, második lett, világ legélhetőbb, egészségügyi ellátás, infrastruktúra színvonalát, tökéleteshez szükséges, rangsor élére, hetedik alkalommal, üzleti ügyekkel, következtetést lehet, pontozók biztosan, gyorsforgalminak becézett, második következtetés, lista élén, élhetetlen övezet, húzás tipikusan, ország egyik, megszeppent tábort, lövészárokból tudósít, magyar főváros, hetedik legnépesebb, ilyen szempontok, józan ésszel, ligában játszanak, magyar választók, kocsi tetején, magyar migránsok, osztrák migránsok, bánatos merverstajerért, ember ilyen, nyilvánvaló baromságot, felületeket előbb, hülyeség ismertetése, hülyeség megcáfolása, osztrák közbiztonságot, ország kétharmada, migráció legyen, ellenzék csepeli, minaretek árnyékában, ellenzék győz, lopásról esik, elmúlt napok, első családot, saját szennyük, közösségi oldalakról, nyilvánvaló baromságokat, migránsozó Lázárról, pocakos tábornok, testével fedezi, téren letolt, látvány kitakarja, következő hónapban, ellenzék nyer, első éjszaka, kormány második, összes magyar, hódmezővásárhely, gyorsforgalminak, visszataszítónak, üzletemberekkel, kormányzásukról, merverstajerért, megnyilvánulás, összehasonlító, szerkesztőségi, következtetést, küldözgessétek, közbiztonságot, miniszterelnök, infrastruktúra, minisztereként, életszínvonal, barátságtalan, embercsempész, nyilvánvalóbb, beszélgessünk, tartózkodásuk, lövészárokból, következtetés, tevékenykedik, szerencsésen, tökéleteshez, győzelemként, terjesztését, visszanézzük, rendszeresen, megszavazzák, baromságokat, provokációra, civilizációs, adócsalásért, egészségügyi, migránsoknak, valószínűleg, engedélyezik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 589
  • e Hét: 10856
  • e Hónap: 21967
  • e Év: 175463
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.