Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ő emel fel, és ő is tapos bele a turulszarba, ha eljön az id
  2018-05-18 20:45:42, péntek
 
  Ő emel fel, és ő is tapos bele a turulszarba, ha eljön az ideje

Molnár Bálint | Május 17, Csütörtök | 8:05

Egy kicsit nem figyelek oda, és mindjárt patetikus leszek, valamint belerévedek a múltba. Jó reggelt kívánok, csütörtök van, és van egy olyan hülye érzésem: hamarosan eljön az az idő, amikor visszasírjuk majd (najó, beszéljek a saját nevemben, hát mi vagyok én, Orbán Viktor?) a Lázár-féle kormányinfónak csúfolt, az általános népnemzeti félrevezetést szolgáló bohózatokat. Azokat a szép időket, amikor csütörtökönként ugyan egy háromnegyed országgal menetrendszerűen felmosták a NER leokádott padlóját, de az mégiscsak a vérgeciség valamiféle intellektuálisabb formája volt.

Ezt tőlem függetlenül maga Lázár is így gondolhatja (nem mintha nem szarnám le, hogy mit gondol Lázár, de azért ezen felröhögtem, ha másért nem, kínomban), aki kérdésesnek tartja, hogy a mindenkori kormány tudja-e tartani Orbán Viktor tempóját és 2030-ra Európa élén fogunk lovagolni, avagy sem. Mondjuk, ha engem is úgy kigolyóznának a krémből, ahogyan Lázárt, annak ellenére, hogy talán a legnagyobb munkabírású, a sokévi átlagnál fényévekkel intelligensebb fegyverhordozó voltam, én is ezt mondanám. Ugyanabban a gondolati egységben azzal, hogy

a politika értelmiségi műfaj, de az látszik, hogy egyre kevesebben gondolják így.

Szar lehet ilyen meghasonlott állapotban az újabb négy év elé nézni és beülni az utolsó sorba valahova, díszletnek, de gyanítom, hogy Lázárnak nem okoz gondot ennek a kognitív disszonanciának a feloldása. Sem.

És akkor itt van a másik bukott nagyember, a Seszták nevű Miklós, aki volt annyira idióta, hogy azt higgye: ha megfenyegeti Orbánt, akkor jól jár. A seggberúgott fejlesztési miniszter még egy bizottsági elnöki posztot sem kapott - pedig nagyon fente a fogát a gazdasági bizottság elnöki székére -, pedig mindent bevetett ennek érdekében. A 24.hu információi szerint Seszták annyira komoly csalódásként élte meg rendszeren belüli bukást, vagyis azt, hogy négy év miniszterség után nem lesz belőle senki, hogy lényegében megfenyegette a fényességes hadvezért: menesztése esetén lemond a parlamenti egyéni mandátumáról. A fenyegetés azonban - amihez hasonlóra meglehetősen régen lehetett példa a Fideszben, és még Lázár János sem engedte meg magának - nem jött be, sőt. Azért elgondolkodtató, hogy Seszták kolléga mégis milyen párhuzamos mátrixban ügyködött az elmúlt években, és melyik részét nem sikerült megértenie annak, hogy az egyélőisten akarata az egyetlen, ami a Fideszben mozgatja a szálakat, hogy ő emel fel és ő tapos bele a turulszarba, ha eljön az ideje.

Najó, nehogy már megsajnáljam ezt a törleszkedő, ügyeskedő senkiházit, de apropó turul 2rule. Szerintem Mészároslölö frissen levédetett sportruházati márkájának neve - 2RULE (!!!!!!!!!!) - annyira menő, hogy nyugodtan lehetne az egész NER-t is ezzel reklámozni. Anyám, 2rule, beszarok! Nemzeti sportruha, 2rule... kérek szépen egy hideg vizes borogatást, mert ilyen biztos, hogy nincs. Megdöbbentően rossz vicc. Nem csak az, hogy Lölö kartárs ehhez is ért, úgyhogy nemsokára nemzeti sportruhákkal fogja öltöztetni cégbirodalma alattvalóit, hanem ez az áporodott, nemzeti lábszag, ami ebből az elmésnek, humorosnak szánt szarból árad. Amikor a semmilyen nyelven nem beszélő félanalfabéta betör/kitör a nemzetközi piacra, a repülő turulmadarat nemzeti színekben/piros-feketében ábrázoló védjegyével. Tényleg zárjuk be az internetet, kapcsoljuk le a villanyt, és dőljünk bele a kardunkba.

Ha mégsem ezt cselekedjük, akkor is nyugodjon meg mindenki, főleg én. A Závecz Research megkutatta a köz véleményét és kiderült, hogy nem a migránsozás miatt kapott megint kétharmadot a Fidesz. Hanem hogy az van, hogy a Fidesz-szavazók leginkább azért szavaztak a Fideszre, mert nekik a Orbán-kormányok eddigi intézkedései kedvezőbbek voltak, mint a korábbi kormányoké. Aki még nem tette, nyugodtan mélyüljön el részletesebben is az adatokban, én most inkább nem vállalkozom arra, hogy belekössek az élő fába is, majd alkalomadtán.

Ellenben van itt valami sokkal érdekesebb, szintén egy szociológiai kutatás és annak eredménye. Ami összefügg a kormány által felfokozott hazugságok kíséretében tálalt migránsozással, aminek szerintem - változatlanul fenntartom -, igenis volt, van és lesz szerepe abban, hogy hova, meddig hülyül ez az ország. Csakhogy egy amerikai kutatás szerint a nettó hazugságok nem azért működnek, mert a választók kretének, hanem mert a hazugság maga teszi hitelessé azt, aki mondja. Vagyis Orbánék nem az egyértelmű hazugságaik ellenére állnak nyerésre a magyar politikai palettán, hanem éppen azért, mert hazudnak. Tehát miközben a társadalomban még mindig elfogadott norma az, hogy az idegenektől nem kötelező rettegni és nem feltétlenül kell őket gyűlölni, attól még sokan félnek, rettegnek az idegenektől, legfeljebb nem adnak hangot ennek az érzésnek, nehogy jöjjenek a politikailag korrekt, büdös hazaárulók és leugassák a fejüket. Ezért aztán, amikor jön az évtizedek óta hazugságokból élő, demagóg politikus és azt állítja, hogy minden idegen nemi erőszakot és terrorcselekményt követ el, akkor a nemkretén jóember tudja, hogy ez ebben a formában hazugság, mégis önként dalolva áll be a demagóg politikus mögé, mert ő kimondja azt, amit én, a rettegő kisember nem merek, nehogy a büdöslibsik lerúgják a fejemet. Mindenkinek ajánlom a teljes írást, nagyon érdemes elolvasni, bár a konzekvenciák ismeretében nekem leginkább felkötni lenne kedvem magam.

Én azt nem tudom, hogy Toroczkai László mentén hasad a Jobbik, vagy mi lesz, majd alkalomadtán erre is reflektálok, mindenesetre a salakmédia mossa a Jobbikot, ahol éri. Ameddig kiderül, hogy a szélsőségesnél is szélsőségesebb Toroczkainak valójában mik a céljai - amely célok a párton belüli platform alakításától a pártszakadásig vezető tengelyen helyezendők el valahol -, tegyük ide, hogy Toporzékolásügyi Petikének végre van oka a melldöngetésre. Sajtóinformációk szerint, bár a főnöke megkerülhetetlensége és nagysága még mindig nem hatotta meg a legmagasabb világi hely urát, ő maga végre találkozhat Donald külügyminiszterével. Márpedig ennek azért van hírértéke, mert igen hosszú évek óta nem tárgyaltak az amerikaiak ilyen magas szinten a magyar kormánnyal. Nem csak Orbánt nem fogadták 2001 óta a Fehér Házban, de egy 2012 őszi Martonyi János-Hillary Clinton találkozó óta külügyminiszteri szintű vizit sem volt. Úgyhogy Szijjártó örülhet, mint majom a farkának, amennyiben végén utazhat Washingtonba Mike Pompeohoz, a nemrég hivatalba lépett amerikai külügyminiszterhez.

Szerintem osztozzunk ebben az örömben mi is, én el is köszönök, remélem ezúttal a cikkem végét se viszi el a cica és tecnikai malőr, szép napot mindenkinek, jövünk vissza hamarosan!

https://kolozsvaros.com/rovidek/o-emel-fel-es-o-is-tapos-bele-a-turulszarba-ha-el jon-az-ideje/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: toporzékolásügyi, külügyminiszteri, sajtóinformációk, menetrendszerűen, csütörtökönként, disszonanciának, elgondolkodtató, intelligensebb, részletesebben, migránsozással, kormányinfónak, szélsőségesnél, szélsőségesebb, pártszakadásig, melldöngetésre, fegyverhordozó, társadalomban, kigolyóznának, félanalfabéta, megdöbbentően, konzekvenciák, félrevezetést, megfenyegette, hazugságokból, változatlanul, sportruhákkal, sportruházati, visszasírjuk, mindenesetre, cégbirodalma, megsajnáljam, megfenyegeti, politikailag, mészároslölö, mandátumáról, csalódásként, olyan hülye, saját nevemben, általános népnemzeti, szép időket, háromnegyed országgal, vérgeciség valamiféle, mindenkori kormány, legnagyobb munkabírású, sokévi átlagnál, gondolati egységben, politika értelmiségi, újabb négy, utolsó sorba, kognitív disszonanciának, másik bukott, seggberúgott fejlesztési, Molnár Bálint, Orbán Viktor, Lázár János, Szerintem Mészároslölö, Závecz Research, Vagyis Orbánék, Toroczkai László, Toporzékolásügyi Petikének, Fehér Házban, Martonyi János-Hillary Clinton, Úgyhogy Szijjártó, Washingtonba Mike Pompeohoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A Megváltó szolgálatában  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Szívem  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Paul David Tripp Április 19  Tavaszi kép  Akarat  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Adakozás  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Reménység és erő Krisztustól e...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Soha ne kedvezz...  Akarat  Rátalálsz  Lóhere  Paul David Tripp Április 21  Png virág  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png fotel  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Nagyi telefonál  Png cica  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png rózsa csokor  Akarat  Png lepke  Akarat  Adakozás  Erdőn  Próbálj meg ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  George Byron - Ahogy itt jár -...  képre írva  A másik dolog,  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Minden harmadik...  A sors  A sors  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Jónás Tamás – Végtelen b...  A jó emberek mindig szépek mar...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Nagyi telefonál  Albert Einsteinről  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A kételkedés kezelése  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hazára minden embernek szükség...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einsteinről 
Bejegyzés Címkék
olyan hülye, saját nevemben, általános népnemzeti, szép időket, háromnegyed országgal, vérgeciség valamiféle, mindenkori kormány, legnagyobb munkabírású, sokévi átlagnál, gondolati egységben, politika értelmiségi, újabb négy, utolsó sorba, kognitív disszonanciának, másik bukott, seggberúgott fejlesztési, bizottsági elnöki, gazdasági bizottság, fényességes hadvezért, parlamenti egyéni, fenyegetés azonban, elmúlt években, egyélőisten akarata, egész NER-t, hideg vizes, semmilyen nyelven, nemzetközi piacra, repülő turulmadarat, migránsozás miatt, korábbi kormányoké, szociológiai kutatás, kormány által, amerikai kutatás, nettó hazugságok, választók kretének, hazugság maga, egyértelmű hazugságaik, magyar politikai, politikailag korrekt, nemkretén jóember, formában hazugság, demagóg politikus, rettegő kisember, büdöslibsik lerúgják, teljes írást, konzekvenciák ismeretében, salakmédia mossa, céljai &#8211, párton belüli, pártszakadásig vezető, legmagasabb világi, amerikaiak ilyen, magyar kormánnyal, 2012 őszi, nemrég hivatalba, cikkem végét, toporzékolásügyi, külügyminiszteri, sajtóinformációk, menetrendszerűen, csütörtökönként, disszonanciának, elgondolkodtató, intelligensebb, részletesebben, migránsozással, kormányinfónak, szélsőségesnél, szélsőségesebb, pártszakadásig, melldöngetésre, fegyverhordozó, társadalomban, kigolyóznának, félanalfabéta, megdöbbentően, konzekvenciák, félrevezetést, megfenyegette, hazugságokból, változatlanul, sportruhákkal, sportruházati, visszasírjuk, mindenesetre, cégbirodalma, megsajnáljam, megfenyegeti, politikailag, mészároslölö, mandátumáról, csalódásként, alkalomadtán, miniszterség, meglehetősen, toroczkainak, szociológiai, alakításától, intézkedései, washingtonba, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.