Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ávóssukoró
  2009-09-29 19:45:19, kedd
 
  Ávóssukoró
2009-09-23 06:33:03

Nézem Jelenczki István filmjét az Echo tévében vasárnap este. Bencze Izabella beszél a valóságról. A magyar kormány újabb ármánykodásáról, arról, hogyan lehet átjátszani az országot. Azt már le sem merem írni, kinek a kezére, nehogy balról öngyűlölő zsidónak tituláljanak egyesek, a ,,túljobbról" pedig egy zsidónak, aki magyarkodni akar.

Álom Izraelből? Ez lenne a valóság? Igen, ez a valóság, a sukorói projekt, Magyarország végjátéka? Remélem, nem. Ez a jelenlegi kormány végjátéka kell hogy legyen. Mit is mondott Perez? ,,Kapcsolatainkon keresztül bármit el tudunk érni..." Persze mindehhez hathatós segítségre is szükség volt. Hogy kik voltak a segítők, azt, mint oly sok ügyben, most sem tudjuk még. Egy biztos: a magyar zsidóság vezetői 1945 óta hithűen kiszolgálták a bolsevikokat, akiknek utódai most a milliárdos vörösök, akikért Zoltai Gusztávék mindent megtesznek, ha az elvtársak úgy kívánják.

Tisztelt olvasók, gondolkozzanak el csak egy kicsit, egyáltalán megérdemeljük még ezt az országot, amely a szülőhazánk? Igen, megérdemeljük, mert sokan sokat tettünk érte, még akkor is, ha néha félresikeredett, de a szándék mindig őszinte volt. Húsz éve próbáljuk a rendszerváltást és a demokráciát, de csak nem akar sikerülni. Talán valóban bennünk van a hiba. Elhittünk mindent, amit beadtak nekünk a politikusok, vagy parancsra kellett nekik cselekedniük, és ezt egyetlenegyszer sem merték bevallani nekünk. Hol élünk egyáltalán? Ez még Magyarország? Vagy csak néhány év jutott az elmúlt két évtizedben, hogy nem Sukorónak hívták?
Milyen ország az, ahol 2009-ben megjelenhet a Népszavában az ávós múltú Hárs Istvánról, a Magyar Rádió egykori elnökéről szóló laudáció. Születésnapjára bulit szerveznek Bolgár Györgyék, afféle ,,ávósszületésnapot". Hány éves is lenne Mansfeld Péter? Mert az ávós ezredes elvtárs 85. Bolgár boldogan emlegeti fel írásában, milyen jó volt, amikor még a 168 Órában Ipper Pál volt a főnök! Mármint az ávós Ipper. Ezt ugyan nem teszi hozzá. Két pofára szélsőjobboldalizza a Magyar Hírlapot, megállapítva, milyen jó, hogy nincs a bulin ott Stefka Pista és Várkonyi Balázs. Írásából ömlik az utálat, egy megkeseredett bolsevista nyavalygása ez a múltért. Sebes György is ránk mosolyog a Népszavából, a szemközti oldalról. Hogy mit írt, teljesen mindegy. Az igazi az lenne, ha végre bocsánatot kérne egy rövid írásban Bárdi Magdától. Csak így, egyszerűen: ,,Bocsánat, mert szemtelen voltam önnel, és hogy szüleim aljaskodtak önnel és a családjával."

De menjünk tovább. Milyen ország az, ahol egy másik ávósról - Komlós Jánosról - gyűrűt neveztek el, ezt most megpucolják, és egy adócsalónak kívánják átadni jószolgálataiért. Az igazi persze az lenne, ha Sas Józsinak a Komlós-gyűrűt Zoltai (munkásőr) Gusztáv adná át, és a Mazsihisz rohamcsapatai állnának díszőrséget a Mikroszkóp Színpadon. Sas, vigyázz, nehogy Krausz, a mazsihiszes alelnök betegye a brifkóba, és elvigye! Egy ávósgyűrű mégis pótolhatatlan.

Furcsa egy hétvége volt. Úgy Sukoróstul, mindenestül. (Az már nem is lehet meglepetés, hogy Sukoró-ügyben a nyerészkedő csapat jogi képviselője egy Bárd Károly nevű ügyvéd volt. Ez csak talán nem az ávós Bárd vagy annak a fia? Lehet, hogy ezek az ávósok mindenhol ott vannak?)
A Politikai Elítéltek Közössége emlékezett. Tudják, róluk nem szeretnek emlékezni Bolgárék. Pedig Fehérvári István (Muki) sok mindent tudna nekik mesélni, például arról is, hogyan hozták őt haza 1946-ban Bécsből az elvtársak. A hét végén emlékeztek a recskiek is. Erről sem szeretnek beszélni az elvtársak, hacsak nem avval fenyegetőzve, hogy újra megnyitják a tábort. Tudják, innen szöktek nyolcan 1951-ben, de csak Michnay Jules-nak sikerült a szabad világba jutnia. Ő mesélte el a világnak, mit műveltek itt az akkori sukorózók. A hét lefogott között volt nagyatyai barátom, Stern Mendel is, aki ma Bécsben él feleségével. A recski táborról azok, akik megjárták a náci koncentrációs táborokat is, azt mondták, ugyanolyan gazemberek őrizték, és ugyanúgy nem vették emberszámba őket, mint a nácik. Ezekről a dolgokról nem dívik beszélni magyarországi zsidó körökben. Hiába, ez a sukorói ávósvilág uralkodik rajtunk, és hogy mikor szabadulunk meg tőle végleg, az egyértelműen mirajtunk múlik.

A zsidóság vezetőinek sohasem fájt, ha valaki a kommunizmus elleni küzdelméért ült, nem fáj most sem, ők erre nem akarnak emlékezni. Ha esetleg mégis, azért kitüntetés jár, mint korábban Zoltainak: a volt munkásőr '56-os emlékérmet kapott! A zsidóság elleni bűntettekért elvártuk a bocsánatkérést még a meg nem születettektől is, de egyszer már a Mazsihisz vezetői is bocsánatot kérhetnének a magyar nemzettől. Azoknak a hitsorsosaiknak a nevében, akik ávósruhába bújva, kipa nélkül követtek el bűnöket egy ország ellen. A saját hitsorsosaik ellen is.

Vámos György
magyarhirlap.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jószolgálataiért, ármánykodásáról, rendszerváltást, félresikeredett, hitsorsosaiknak, kapcsolatainkon, születésnapjára, egyetlenegyszer, születettektől, bocsánatkérést, gondolkozzanak, megkeseredett, magyarországi, rohamcsapatai, koncentrációs, megérdemeljük, pótolhatatlan, magyarország, tituláljanak, bűntettekért, bolsevikokat, hitsorsosaik, magyarhirlap, egyértelműen, megállapítva, kiszolgálták, fenyegetőzve, cselekedniük, kommunizmus, politikusok, feleségével, küzdelméért, adócsalónak, díszőrséget, népszavában, aljaskodtak, magyar kormány, sukorói projekt, jelenlegi kormány, magyar zsidóság, milliárdos vörösök, szándék mindig, ávós múltú, ávós ezredes, ávós Ipper, megkeseredett bolsevista, szemközti oldalról, rövid írásban, másik ávósról, adócsalónak kívánják, igazi persze, mazsihiszes alelnök, Nézem Jelenczki István, Bencze Izabella, Álom Izraelből, Zoltai Gusztávék, Hárs Istvánról, Magyar Rádió, Bolgár Györgyék, Mansfeld Péter, Órában Ipper Pál, Magyar Hírlapot, Stefka Pista, Várkonyi Balázs, Sebes György, Bárdi Magdától, Komlós Jánosról, Komlós-gyűrűt Zoltai, Mikroszkóp Színpadon, Bárd Károly, Politikai Elítéltek Közössége, Pedig Fehérvári István, Michnay Jules-nak, Stern Mendel, Vámos György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Szép estét  Alvó cicák  Varga János Veniam - Fontos sz...  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A sors  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Annuska bar...  Akarat  Png férfi  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szívem tiéd  Őrizkednünk kell...  Alázat  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 20  Png csokor  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Png virág  Egy maradéktalanul uralt világ  Idő  Popper Péter szavai  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Tavaszi kép  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép estét  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Nem számIt  Png virág  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Bertolt Brecht -től idézet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png csokor  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Leonardo da Vinci gondolata  Mai harmónia kártyám  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem számIt  Neked tudnod kell  Png rózsa csokor  Nagyon különös  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Popper Péter szavai  Még csak most kezdődik a nap  Egy hatékony szolga  A kételkedés kezelése  Nem számIt  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Adakozás  Popper Péter szavai  Png kutya  Egy lelki imádság  Akarat  Tavaszi kép  Hiányzik  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png férfi 
Bejegyzés Címkék
magyar kormány, sukorói projekt, jelenlegi kormány, magyar zsidóság, milliárdos vörösök, szándék mindig, ávós múltú, ávós ezredes, ávós Ipper, megkeseredett bolsevista, szemközti oldalról, rövid írásban, másik ávósról, adócsalónak kívánják, igazi persze, mazsihiszes alelnök, ávósgyűrű mégis, hétvége volt, nyerészkedő csapat, ávós Bárd, ávósok mindenhol, szabad világba, akkori sukorózók, recski táborról, náci koncentrációs, sukorói ávósvilág, egyértelműen mirajtunk, zsidóság vezetőinek, kommunizmus elleni, volt munkásőr, zsidóság elleni, magyar nemzettől, ország ellen, saját hitsorsosaik, jószolgálataiért, ármánykodásáról, rendszerváltást, félresikeredett, hitsorsosaiknak, kapcsolatainkon, születésnapjára, egyetlenegyszer, születettektől, bocsánatkérést, gondolkozzanak, megkeseredett, magyarországi, rohamcsapatai, koncentrációs, megérdemeljük, pótolhatatlan, magyarország, tituláljanak, bűntettekért, bolsevikokat, hitsorsosaik, magyarhirlap, egyértelműen, megállapítva, kiszolgálták, fenyegetőzve, cselekedniük, kommunizmus, politikusok, feleségével, küzdelméért, adócsalónak, díszőrséget, népszavában, aljaskodtak, kérhetnének, nyerészkedő, emberszámba, megjelenhet, magyarkodni, képviselője, családjával, nyavalygása, mazsihiszes, szabadulunk, népszavából, demokráciát, mindenestül, szülőhazánk, megpucolják, megtesznek, egyáltalán, emlékezett, sukoróstul, megnyitják, segítségre, gazemberek, meglepetés, bocsánatot, mikroszkóp, bolsevista, milliárdos, ávóssukoró, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.