Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zsidó kaszinóországot akarnak
  2009-11-08 11:13:52, vasárnap
 
  Zsidó kaszinóországot akarnak csinálni hazánkból - Tüntetés a Vérmezőn

2009. november 07. 20:04
HunHír.Hu

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=24371

A "Sukorói-jelenség" ellen szervezett tüntetést a Magyarok Világszövetsége a budapesti Vérmezőn. Sukoróé ugyanakkor többé nem helyi, hanem országos ügy. Azért, mert ami a kaszinó-beruházás körül történik, az összes jogellenes, bűncselekmény-gyanús tettel együtt az egész nemzet ellenére van. Tiltakoznunk kell az ellen, hogy a parlament kormánypárti többsége a kabinet javaslatára a nemzet megkérdezése nélkül hét régiós kaszinóvárossal kaszinóországot akar létrehozni hazánkból" - jelentette ki a demonstráció egyik szónoka, Bencze Izabella.

Patrubány Miklós elnök kijelentette: "Amikor pár évvel ezelőtt Simon Perez izraeli államfő egy nyilvános tanácskozáson bejelentette, hogy felvásárolják Magyarországot, Lengyelországot, Romániát és Manhattant, akkor a döbbenet pillanata érkezett el, hiszen ez nem lehetett elszólás. Ez, azok számára, akik a politikaformáláshoz valamennyire értenek, egyértelmű jelzés volt az izraeli vállalkozók tömegeinek, mivel nem lehet mindent titkosszolgálati módszerekkel lejátszani, egyszer jelzést kell adni a népnek is, hogy szabad az út, menjetek és vásároljatok! Amennyiben erre a magyar állam érdemi választ adott volna, ma nem kellene itt lennünk" - közölte a szervezet vezetője.

Bencze Izabella jogász arra emlékeztetett: ezekben a napokban jár le az a 30 napos határidő, amelyet a pénzügyminiszter arra szabott, hogy a magyar állam és a beruházók megállapodjanak egymással a jogellenes szerződés felbontásáról. Eközben azonban folyik az új helyszín keresése, mert ne legyenek kétségeink - folytatta -, hogy a kaszinót meg akarják építeni. Erre ráadásul bárhol sor kerülhet, mivel ahhoz több mint 200 település adta meg az előzetes hozzájárulását. Mindennek ellenére azonban úgy tűnik, a befektetők mégis az eredeti helyszínen kívánják megvalósítani elképzeléseiket. "Így történt hát az, hogy Sukoró mára már szimbólummá vált: az erőszakos, diktatórikus, a jogot semmibe vevő hatalomgyakorlás jelképévé. Sukoróé ugyanakkor többé nem helyi, hanem országos ügy. Azért, mert ami a kaszinó-beruházás körül történik, az összes jogellenes, bűncselekmény-gyanús tettel együtt az egész nemzet ellenére van. Tiltakoznunk kell az ellen, hogy a parlament kormánypárti többsége a kabinet javaslatára a nemzet megkérdezése nélkül hét régiós kaszinóvárossal kaszinóországot akar létrehozni hazánkból" - jelentette ki Bencze.

Pápai Szabó György velencei református lelkész pedig úgy vélekedett, nem véletlen a Kings City névválasztás sem, mivel azzal szándékosan akarták meggyalázni a néhány kilométerrel arrébb fekvő egykori királyi városunkat, Székesfehérvárt.

HunHír.Hu - stop nyomán

Hozzászólás
georg1945 - 2009.11.08. 10:02


....és még hasznot is fognak hozni az önmagukat halálra tönkretevó gójok. Minden a Talmud szerint...... ..............


georg1945 - 2009.11.08. 10:00
Kaszinó, alkohol, drog! Ezek a gojoknak! a Cion Bölcsei szerint.........


2T - 2009.11.08. 09:43
Lengyelországban kellene megcsinálni a kaszinóvárost!
1 Az odavezető utat tudják.
2 Infrastuktura kiválo!
3 A telek be van keritve, és jól őrizhető.
4 Az épületek nagy része 60 éve elkészült.



Lidércfény - 2009.11.08. 09:28
asperatus! Melyik az a program, amivel meg lehet nézni a behatolók ip címeit, esetleg blokkolni is lehet? Köszi


jobbszélsőbb - 2009.11.08. 09:02
Ja, és természetesen minden maxitörvényes.


jobbszélsőbb - 2009.11.08. 08:56
Zsidók osztogatják, zsidóknak, kreált indokokkal.


foka1 - 2009.11.08. 08:47
Közben pedig értetlenkednek, miért utálják meg őket mindenhol? Mi az, hogy még 2006-ban munkaszolgálat túlélőknek "kárpótlást osztogatnak???????????? Kinek , mire?


zowi - 2009.11.08. 08:02
Jobbszélsőbb! Szívemből lelkemből szóltál, hála Istennek nem leszek egyedül.....A lényeg.Izraelben a szerencsejáték tiltott, ott nincs egy darab kaszinó sem....De a sátán játékát ők a nyakunkra hozzák, az összes hozzá köthető bűnözési formával, életek megrontásával, a nemzetek szellemiségének rombolásával.Na ezért nincsenek náluk kaszinók, de minket, s más nem zsidó gój nemzeteket tönkre tesznek vele cion bölcseinek útmutatása szerint.Olvassátok csak , hogyan írnak, más nemzetek fiainak lélekrombolásáról??? Kísérteties az elv, és a gyakorlati megvalósítás....


eszterlánc - 2009.11.08. 07:27
Eléggé titokban tartották ezt a tüntetést...
Vagy csak én nem jártam arrafelé (pl. stop), amerre ezt meghírdették? Biztosan én nem figyeltem....


jobbszélsőbb - 2009.11.08. 07:24
http://www.youtube.com/watch?v=1TKBJKAQqhg&feature=player_embedded


jobbszélsőbb - 2009.11.08. 07:17
Ha harcolsz, meghalhatsz. Ha elfutsz, megúszhatod - legalábbis egy ideig. És majd halálos ágyadon, sok-sok év múlva, visszasírod e percet, és örömest odaadnád lopott életed minden napját ezért az egyért, ezért a lehetőségért, hogy itt legyél, és az ellen képébe vágd: Az életünket feláldozzuk, de szabadságunkat, azt soha!



jobbszélsőbb - 2009.11.08. 07:14
Nekem is volt bajság. Elfelejtett jelszó szituval megadtam a régit, és ez most megy.


asperatus - 2009.11.08. 06:29
The Insurgent!
Gyanítom, ugyanúgy, mint nálam, nem a HunHírnak van veled kifogása, csupán valakinek nagyon csípi a szemét a kommented. Ezért vagy blokkolta vagy lenyúlta a nicked. Nem tudom melyik varáció mivel nem vagyok "íti". November 4.-én valaki magas fokú támadást indított a gépem ellen (francia IP címmel), azóta pedig folyamatosan hozzá akarnak férni az adataimhoz (magyar IP címekkel). És ahogy olvasgatok, más is panaszkodik, hogy nem tud belépni a régi nickjével.


Ahazámértharcolok - 2009.11.08. 00:07
Egy érdekes hír: Mesélte valaki, hogy a new yorki Hayim Salamon idősek otthonában, egy 93 éves magyar zsidó a következőket mondta: Magyarországból nem marad semmi se!


Pista - 2009.11.07. 22:27
Bocs, igy jobb:

Indulhat a kaszinó építése a Hajógyári-szigeten is

[2008.05.27. 09:05]

Az A holland-izraeli tulajdonú Álom Sziget-Entertainment Zrt. megnyerte a Pénzügyminisztérium kaszinó alapítására és működtetésére kiírt koncessziós pályázatát, így elhárult az utolsó nagyobb akadály is a sziget fejlesztése elől, és felgyorsulhat a már évek óta húzódó projekt  tudta meg a Népszabadság. A tervek szerint 2012-re megnyithat a kaszinó, valamint számos eleme elkészül az 500 milliárd forintba kerülő fejlesztésnek.

Az Álomszigetnek elkeresztelt projekt a kaszinón kívül magába foglal egy 3500 férőhelyes konferencia-központot, 3 ezer szállodai szobát és ezer apartmant, valamint revüszínházakat, éttermeket és üzleteket is. Helyet kap egy 5500 férőhelyes mélygarázs, valamint egy 300 hajó fogadására alkalmas jachtkikötő is. A Hadrianus-palota maradványaiból a tervek szerint turisztikai látványosság, romkert lesz.

A Globes nevű izraeli gazdasági hírportál szerint a 20 éves koncessziós időszak további 10 évvel meghosszabbítható. A portál szerint a kormány garanciát vállal arra, hogy a koncessziós időszakban ilyen méretű kaszinó üzemeltetésére nem ad engedélyt Budapesten.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lengyelországban, hatalomgyakorlás, titkosszolgálati, pénzügyminiszter, magyarországból, világszövetsége, revüszínházakat, kaszinóországot, megállapodjanak, kaszinóvárossal, székesfehérvárt, elképzeléseiket, lengyelországot, szellemiségének, hozzájárulását, szerencsejáték, munkaszolgálat, szabadságunkat, magyarországot, maradványaiból, értetlenkednek, üzemeltetésére, kaszinóvárost, bűncselekmény, álomszigetnek, emlékeztetett, fejlesztésnek, felgyorsulhat, maxitörvényes, megrontásával, felbontásáról, felvásárolják, megvalósítani, természetesen, működtetésére, tanácskozáson, budapesti Vérmezőn, kaszinó-beruházás körül, összes jogellenes, egész nemzet, parlament kormánypárti, kabinet javaslatára, nemzet megkérdezése, demonstráció egyik, nyilvános tanácskozáson, döbbenet pillanata, izraeli vállalkozók, magyar állam, szervezet vezetője, pénzügyminiszter arra, beruházók megállapodjanak, jogellenes szerződés, Magyarok Világszövetsége, Bencze Izabella, Patrubány Miklós, Simon Perez, Pápai Szabó György, Kings City, Cion Bölcsei, Hayim Salamon, Álom Sziget-Entertainment Zrt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Németh László tollából  Akik bántanak téged  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Alázat  Mai harmónia kártyám  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szívem  Akarat  Nevem  Nem méltó hozzád  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  210 éve született a SZÓZAT meg...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  A kételkedés kezelése  Minden harmadik...  Ágai Ágnes – Csendélet  Mai harmónia kártyám  Popper Péter szavai  Akarat  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alázat  Akarat  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép álmokat!  Bertolt Brecht -től idézet  Jónás Tamás – Végtelen b...  képre írva  Egy bizonyos határt  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Akarat  Png férfi  Az igazi szeretetért rendszeri...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Esti kép  Tanuld meg ezt a versemet  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Albert Einstein gondolata  Akarat  Nagyon különös  Még csak most kezdődik a nap  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Png kutya  Alázat  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Ágai Ágnes – Csendélet  Hogy lehet megtartani  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png rózsa csokor  Mai harmónia kártyám  Nevem  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Png virág  Png csokor  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png kutya  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
budapesti Vérmezőn, kaszinó-beruházás körül, összes jogellenes, egész nemzet, parlament kormánypárti, kabinet javaslatára, nemzet megkérdezése, demonstráció egyik, nyilvános tanácskozáson, döbbenet pillanata, izraeli vállalkozók, magyar állam, szervezet vezetője, pénzügyminiszter arra, beruházók megállapodjanak, jogellenes szerződés, előzetes hozzájárulását, befektetők mégis, eredeti helyszínen, jogot semmibe, néhány kilométerrel, önmagukat halálra, odavezető utat, épületek nagy, szerencsejáték tiltott, darab kaszinó, sátán játékát, nyakunkra hozzák, összes hozzá, nemzetek szellemiségének, gyakorlati megvalósítás, ellen képébe, életünket feláldozzuk, gépem ellen, régi nickjével, következőket mondta, kaszinó építése, utolsó nagyobb, sziget fejlesztése, tervek szerint, kaszinón kívül, 3500 férőhelyes, 5500 férőhelyes, portál szerint, kormány garanciát, koncessziós időszakban, lengyelországban, hatalomgyakorlás, titkosszolgálati, pénzügyminiszter, magyarországból, világszövetsége, revüszínházakat, kaszinóországot, megállapodjanak, kaszinóvárossal, székesfehérvárt, elképzeléseiket, lengyelországot, szellemiségének, hozzájárulását, szerencsejáték, munkaszolgálat, szabadságunkat, magyarországot, maradványaiból, értetlenkednek, üzemeltetésére, kaszinóvárost, bűncselekmény, álomszigetnek, emlékeztetett, fejlesztésnek, felgyorsulhat, maxitörvényes, megrontásával, felbontásáról, felvásárolják, megvalósítani, természetesen, működtetésére, tanácskozáson, entertainment, infrastuktura, jobbszélsőbb, meghírdették, demonstráció, következőket, vásároljatok, módszerekkel, kormánypárti, megkérdezése, tiltakoznunk, megvalósítás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3774
  • e Hét: 14041
  • e Hónap: 25152
  • e Év: 178648
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.