Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Meztelenkedők
  2009-12-19 08:55:49, szombat
 
  Meztelenkedők


Újabb őrültségnek lehetünk szemtanúi [katt a fotóra].


http://newangle.hu/projectshtmlswf/html/rar.html


Ez is annak az agymosásnak a része, amely az egész világon körbefut és megpróbálja az emberiséget saját önbecsülésének maradékaitól is megfosztani.

Kezdjük ott, hogy az undor egy teljesen normális emberi funkció, mely megvéd bennünket olyan dolgoktól, amelyek nem jók nekünk. Például egy romlott ételnek már a szagától is elmegy az étvágyunk, ezért nem esszük meg, elkerülve ezáltal a szalmonellafertőzést, vagy még rosszabbat. Ugyanebbe a jelenségkörbe tartozik a bizalmatlanság, félelem, undor bármilyen egyéb furcsa tüneménnyel, emberrel szemben is.

A fenti projektben művészek? vetkőznek le a rasszista gyűlölet ellen. Mint az előbb említettem, az ember nem azért bizalmatlan bizonyos dolgokkal, vagy emberekkel szemben, mert azoknak esetleg más színű a bőrük, vagy a hajuk, hanem teljesen természetes emberi önvédelemből.

Az úgynevezett magyarországi "rasszizmus" sem azért nyert ilyen formát, amilyet, mert mi bunkó primitív emberek vagyunk, hanem, mert mi éltünk mindig is más nemzetiségekkel együtt, méghozzá részünkről a lehető legjobb viszonyban (ízlésem szerint túl jóban is), jól kiismertük, megtapasztaltuk őket és teljesen egészséges emberi ösztönünk int óvatosságra bennünket bizonyos esetekben. A tökéletesen normális emberi bizalmatlanság jelenségével állunk szemben.

Európa legnagyobb része nemzetállamokkal van tele, nagyon kevés kivétellel. Azon országokban, ahol élnek más nemzetiségek is, a legtöbb esetben a gyűlölet valós, kőkemény méreteket ölt. Egyedül a történelmi Magyarországon fordult elő, hogy tíz-húsz, vagy ki tudja, hány nemzetiség élt együtt. Békében. Egészen addig, amíg meg nem jelentek az okoskodók, akik a magyarokat folyton okítani akarják. Természetesen, tudjuk, kik ezek az okoskodók és azt is tudjuk, hogy rafinált machinációikkal csakis a saját érdekeikért harcolnak.

Ez ellen is egészséges ellenszenvünk alakult ki, hogy egyesek felhatalmazva érzik magukat, a minket folyton okítani akarásra. Sőt, mondhatnánk, ettől már fizikai undort érzünk. Mindenki foglalkozzon a saját gondjaival, hiszen már Jézus is megmondta, hogy sokkal könnyebb a más szemében a szálkát megtalálni, mint a sajátunkban a gerendát. Egyébként is: a Rózsadombról könnyű okoskodni!

A mai megcsonkított Magyarország területén is él számtalan nemzetiség, egyedülállóan a világon mi rendelkezünk 10 százaléknyi zsidó és ugyancsak 10 százaléknyi cigány lakossággal, amely rohamléptekkel szaporodik. Mi, magyarok nem szaporodunk ily mértékben, mert mi tudatában vagyunk annak, hogy egy gyereket nem elég a világra hozni, aztán utánunk az özönvíz. Annak a gyereknek egy rendes jövőt kell biztosítani. Mint lentebb látni fogjuk, nem csak anyagi értelemben.

Okítóink, más országok közvéleményét is megpróbálják belekeverni a mi rasszistázásunkba, olyanokét, akiknek fogalmuk sincs a sok nemzetiséggel való együttélésről. De azért együtt vonyítanak a magyarországi libsikkel, mint farkascsorda teliholdkor. Ez a divat.

Visszatérve a fönt említett jelenségre, egyszer régen elmentem egy ismerős házaspárral a nudista strandra, mert ők csak oda járnak. Ha velük akartam strandra menni, kénytelen voltam végignézni a röplabdázás közben röpködő hím nemi szerveket és betegre röhögni magam rajtuk. Na, már ez is a nudisták sokat emlegetett liberális "toleranciájához" tartozik, hogy ők nem hajlandóak máshol strandolni, még a barát kedviért sem. Arról nem beszélve, hogy én magamon hagytam a fürdőruhámat, emiatt pedig nem csak többen, hanem majdnem mindenki megfenyegetett, aki ott a strandon jelen volt.

A kulcsot végül is az adta be, hogy a szomszéd takarón egy család két kisgyerekkel tanyázott, nem épp békésen. A szülők már anyaszült pucéran, a fiú még nagyon kicsi volt, őt gond nélkül le tudták vetkőztetni, a kislány pedig már három éves lehetett, alakulni kezdő szemérmességgel. Az anyja megpróbálta levetkőztetni, erre iszonyatos hisztériás rohamban tört ki, nem is sikerült levenni róla mindent. A nap hátralévő részét a strandon szülei iszonyatos szemrehányásai és lelki terrorja közepette volt kénytelen "élvezni". A háromévesek még nem vesztették el szilárd jellemüket és a világról alkotott képüket.

Ebből számomra az a tanulság, hogy a szemérem egy alapvető emberi tulajdonság, amely egy egészséges ember egyik legfontosabb védőpajzsa, ami, mint az imént láthattuk, a tökéletesen nudista szülők ellenére is, akik nyilván otthon is tök pucéran rohangálnak naphosszat (úristen, mekkora fűtésszámlájuk lehet télen!) kialakul egy normális gyerekben. Az intimszféra az ember sajátja. Az nem tartozik másra. Ha valaki EGY másik emberrel megosztja az intimszféráját, az egy óriási kitüntetés kell, hogy legyen.

Ezen okból vált ki undort minden egészséges, normális emberből fönti tiltakozási módszer is, aki még nem vesztette el teljesen önmagát a liberálagymosásban. Nem vagyunk kíváncsiak Soma és a Padödö idomaira. De még a Rúzsa Magdiéira sem! Tartsák meg maguknak. Ugyanígy nem vagyunk kíváncsiak az évi rendszerességgel ránk zúdított buzifesztiválok perverzitására sem. Aki perverz akar lenni, az legyen perverz otthon, a négy fal között, ha talál hozzá egy másik perverzet társnak. De ne botránkoztasson meg másokat ezzel. A liberalizmus lassan elfeledteti velünk, hogy a megbotránkoztatás is bűn. Ma, úgy látszik, Jézus-trip-en vagyok, de itt fel kell hívnom a figyelmet a Hegyi beszéd ide vonatkozó részére.

A homoszexualitás pedig perverz, méghozzá egyetlen okból: a szexualitás pur az állatvilág sajátja. Az ember attól ember, hogy számára ez nem lehet pusztán a pillanatnyi fizikai öröm forrása. Hosszú távú felelősség a partnerért, a kapcsolatból születő utódokért, stb. A homoszexuálisok részére pedig nem lehet más a szexualitás, mint a kóbor kutyák nemi életéhez hasonló jelenség. Hiszen még potenciálisan sem születhet gyermekük. A kutyát a Jóisten így teremtette, az embert pedig úgy, hogy egy társa legyen, és csak vele ossza meg a legbensőbb tulajdonságait.

De azért nézzünk magunkba, mi heterók is a fönti szálka-gerenda-elmélet szellemében: Nem devalváltuk-e az utóbbi évtizedekben mi is a saját szexuális életünket sok esetben ilyen mélyre? Lehetőséget adva ezzel a perverzitások híveinek is a terjeszkedésre? Hiszen mostanra azt mondhatják: "ti sem vagytok különbek egymással, hát akkor mit prédikáltok nekünk!".

Amikor a család büszke arra, hogy leánygyermeke szennyes lapok címoldalán kelleti magát pucéran, ahelyett, hogy szégyellné magát emiatt, akkor persze nem kell csodálkozni, ha már nincsenek határok.

Tisztelt Uraim! Ha Önök egy kicsit kevesebb pénzt adnának ki az iménti lapok vásárlására, már jobban járnánk mindnyájan.

Elárulom kedves liberális agymosóinknak, hogy bizony a magyar lakosság cigányok elleni idegenkedésében ez a jelenség is nagy súllyal szerepel. Mert vannak még elvétve bizony olyan magyar emberek is, akik megőrizték normális szégyenérzetüket ebben a szégyentelen világban. Ezek az emberek pedig nem szeretnék, ha a gyerekeik olyanokkal járnának egy óvodába, akik az előző este otthon látott közösülési jeleneteket ismétlik meg másnap az oviban a többi gyerek előtt, vagy rosszabb esetben őket is belerángatva. Ezek többsége pedig sajnos egy bizonyos kisebbség tagja. Az óvónőknek már reszket a keze a dühtől, tenni nem tudnak semmit.

Ez az a világ, amit kedves liberális kortársaink elképzeltek maguknak, mint földi Paradicsomot? Tudják mit? Nem is érdemelnek ők mást! Mi igen.

Egyáltalán, hogy jut egy gyerek olyan helyzetbe, hogy szülei intim életét végignézhesse?

Miközben ezeket a sorokat írom, elfog a tökéletesen normális hányinger. Nem én fogok emiatt orvoshoz menni, aki majd elmondja nekem, hogy én vagyok az intoleráns elmebeteg. Azoknak kell orvoshoz fordulniuk, akik beteges kényszert éreznek mások megbotránkoztatására. Reméljük, találunk még olyan orvost is ebben az etikától, moráltól szinte teljesen megszabadított világban, aki még a mi oldalunkon áll. Aki végre azt nevezi lelki sérültnek, aki valóban lelki sérült.

A fönti pucér tiltakozók pedig két legyet ütöttek egy csapásra: nem elég, hogy az általuk pellengérre állított állítólagos "rasszizmus" ellen nem tettek semmit, még őket is jobban megutálja minden egészséges lelkületű ember.

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2009/12/meztelenkedok.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetállamokkal, rendszerességgel, szégyenérzetüket, szemérmességgel, buzifesztiválok, botránkoztasson, megtapasztaltuk, idegenkedésében, machinációikkal, toleranciájához, homoszexualitás, homoszexuálisok, nemzetiségekkel, projectshtmlswf, szemrehányásai, önbecsülésének, megfenyegetett, magyarországon, bizalmatlanság, perverzitására, tulajdonságait, rohamléptekkel, fűtésszámlájuk, intimszféráját, megszabadított, terjeszkedésre, egyedülállóan, leánygyermeke, nemzetiséggel, radicalpuzzle, felhatalmazva, végignézhesse, közvéleményét, perverzitások, jelenségkörbe, meztelenkedők, egész világon, emberiséget saját, teljesen normális, romlott ételnek, jelenségkörbe tartozik, fenti projektben, rasszista gyűlölet, előbb említettem, úgynevezett magyarországi, lehető legjobb, tökéletesen normális, legtöbb esetben, gyűlölet valós, történelmi Magyarországon, magyarokat folyton, saját érdekeikért, Rúzsa Magdiéira, Tisztelt Uraim,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Alázat  A televizió nem a kultúrát kép...  Leonardo da Vinci gondolata  Nem számIt  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép napot kívánok  Reménység és erő Krisztustól e...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Akarat  Png lepke  Hiányzik  Png férfi  Ágai Ágnes – Csendélet  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png férfi  Png cica  Esti kép  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Adakozás  Jó éjszakát  Png férfi  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Szép estét  Albert Einsteinről  Esti kép  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Hiányzik  Adakozás  Egy lelki imádság  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png cica  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Hiányzik  Png nő  A másik dolog,  Mai harmónia kártyám  A másik dolog,  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Png kutya  Egy hatékony szolga  Tanuld meg ezt a versemet  Fekete István - Akác  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Csak a fogyatkozás látható  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Alázat  Mai harmónia kártyám  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  képre írva  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Reggel van  A kételkedés kezelése  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Paul David Tripp Április 20  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Tanuld meg ezt a versemet  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Esti kép  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egész világon, emberiséget saját, teljesen normális, romlott ételnek, jelenségkörbe tartozik, fenti projektben, rasszista gyűlölet, előbb említettem, úgynevezett magyarországi, lehető legjobb, tökéletesen normális, legtöbb esetben, gyűlölet valós, történelmi Magyarországon, magyarokat folyton, saját érdekeikért, minket folyton, saját gondjaival, szálkát megtalálni, világra hozni, rendes jövőt, magyarországi libsikkel, fönt említett, ismerős házaspárral, nudista strandra, röplabdázás közben, nudisták sokat, barát kedviért, strandon jelen, kulcsot végül, szomszéd takarón, kislány pedig, anyja megpróbálta, strandon szülei, világról alkotott, alapvető emberi, egészséges ember, imént láthattuk, tökéletesen nudista, normális gyerekben, ember sajátja, legyen perverz, másik perverzet, liberalizmus lassan, homoszexualitás pedig, állatvilág sajátja, ember attól, pillanatnyi fizikai, kapcsolatból születő, homoszexuálisok részére, kóbor kutyák, embert pedig, társa legyen, legbensőbb tulajdonságait, utóbbi évtizedekben, saját szexuális, perverzitások híveinek, család büszke, kicsit kevesebb, iménti lapok, magyar lakosság, szégyentelen világban, emberek pedig, gyerekeik olyanokkal, előző este, többi gyerek, bizonyos kisebbség, gyerek olyan, sorokat írom, intoleráns elmebeteg, fönti pucér, általuk pellengérre, nemzetállamokkal, rendszerességgel, szégyenérzetüket, szemérmességgel, buzifesztiválok, botránkoztasson, megtapasztaltuk, idegenkedésében, machinációikkal, toleranciájához, homoszexualitás, homoszexuálisok, nemzetiségekkel, projectshtmlswf, szemrehányásai, önbecsülésének, megfenyegetett, magyarországon, bizalmatlanság, perverzitására, tulajdonságait, rohamléptekkel, fűtésszámlájuk, intimszféráját, megszabadított, terjeszkedésre, egyedülállóan, leánygyermeke, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.