Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Minden politikusra kiterjedő e
  2011-02-16 17:05:24, szerda
 
  Olvasó: Minden politikusra kiterjedő elszámoltatást!
2011. február 16. 13:54
Hunhír.info

,,Többször hallom azt, hogy az úgymond gazdagokat, meg sikeres embereket többször támadják és szembeállítják bizonyos osztályharcos megközelítésben a szegényebbekkel. Szeretném világossá tenni, ahhoz, hogy a gazdaság működjön, sikeres legyen, ahhoz sokat dolgozó, sikeres, az adórendszerek által is támogatott emberekre van szükségünk, meg vállalkozásokra" - nyilatkozta ezt Orbán az általa igazságosnak tartott, egyforma mértékben fizessen szegény és gazdag, adóval kapcsolatos ellenvéleményekre.

A baj csak az kedves Orbán úr, hogy az önök által életre hívott adócsökkentés pontosan azokat az embereket bünteti, akik sokat dolgoznak! Azokat, akik két meg három munkahelyen, vagy ,,csak" egy munkahelyen, de rengeteg túlórát is vállalva kénytelenek dolgozni, pusztán azért, hogy ne haljanak éhen.

Közel azonos mértékű fizetésből lehet egyforma mértékű adót vonni, de amíg egyesek a napi 12 órai, havi 27 napi munkáért járó éhbérből éppen csak éhen nem halnak (a nyugdíjalapról már nem is beszélek) és mások pedig a napi 4-8 órai és havi 15-20 napi ,,munkájukért" kapnak több millió forintnyi fizetést + jutalmat+ titoktartási pénzt, addig nem igazságos az Ön által, az EU-ban a legmodernebb adórendszernek tartott, általam pedig a hazánkban élő termelő munkásembert nyúzó új adónak tartott, gazdagokat ért jutalmazás!!! Ez az azonos mértékű adózás, csak akkor lenne igazságos is, ha a ledolgozott órák száma is és a különféle pénzbeli juttatások mértéke is legalább közel azonos lenne a társadalom minden rétegében!

Azzal a gondolatával maximálisan egyetértek, hogy: ,,ahhoz, hogy a gazdaság működjön, sikeres legyen, ahhoz sokat dolgozó, sikeres, az adórendszerek által is támogatott emberekre van szükségünk", de sajnos nem egyformán értelmezzük a siker fogalmát, így a kedvezményezettek körét is más-más társadalmi rétegekben, ha úgy tetszik osztályokban látjuk! Ön szerint az a sikeres ember, akinek jó keresete, és/vagy hatalmas vagyona van, ráadásul őket még támogatni is kell. Szerintem a gazdagok ,,osztályának" egy igen nagy része ma csak és kizárólag pénzzel rendelkezik, de tehetséggel nem. Anyagi tekintetben véve ők valóban sikeresek, de a kérdés az, hogy megérdemlik-e a támogatást, hasznára voltak-e, vannak-e a társadalmunknak, vagy csak és kizárólag a vizet saját malmuk felé terelve élősködnek azon?

A ,,rendszerváltás" óta, az élet szinte minden területén a jól fizető állásokat betöltő személyeket és vállalkozásokat politikai hovatartozás alapján, ismeretség alapján és rokoni alapon választják ki, függetlenül attól, hogy a betöltendő pozíciókhoz és az elvégzendő munkákhoz megvan-e a megfelelő szaktudásuk. A mögöttünk lévő 22 év a legjobb bizonyíték arra, hogy a legtöbb esetben a szaktudás teljes hiánya állt fenn. Ezeknek az országot tönkretevő embereknek, ahhoz hogy milliomossá, vagy milliárdossá törzsfejlődjenek, elég volt csupán annyi, hogy jó helyre születtek, erkölcstelenek, ismerősök, jókor voltak jó helyen, korruptak és a méter hosszú nyelveikkel hatalmas csapásokra voltak képesek a megfelelő ülep irányába. Tehát a ,,sikerük" mögött nem a tehetség állt, hanem az erkölcstelenség és a gátlástalanság. Nos, Ön ezeket az embereket kívánja támogatni, Ön ezen emberek adócsökkentésétől várja a Magyar gazdaság felvirágozását. Én erre azt mondom, hogy amíg nem szakítanak azzal a hagyománnyal, hogy az éppen aktuális kormányokat támogató csoportosulások érdekeit ki kell szolgálni, (mert ugye a szívesség szívességet szül) és a Kubatov listához hasonló jegyzetek alapján döntenek arról, hogy ki mi lehet ebben az országban, vagy hogy kinek mi jár, valamint nem karolják föl a tényleges tudással rendelkezőket, a tehetségeseket, mert azok mondjuk nem Fidesz szimpatizánsok, és ezzel párhuzamosan még mélyebbre taszítják a termelői réteget, akkor Önök nem támogatják, hanem éppen ellenkezőleg, akadályozzák a valódi siker kibontakozását mind egyéni, mind gazdasági értelemben is!!!

Önnel ellentétben, számomra az a kiskeresetű ember a sikeres, aki az Önök által megteremtett mocskos, korrupt, erkölcstelen, pénzközpontú, elnyomó világban is becsületes tud maradni! Az az ember is sikeres, aki a saját erejéből, tudásából tudja magát felküzdeni a saját szakterületén egy magasabb szintre anélkül, hogy mindeközben egy politikai seggnyaló válna belőle! És azok az emberek szintén mind-mind sikeresek, akik ma, az Önök kormányzása idején, mindenféle külön támogatottság nélkül képesek eltartani a gyermekeiket. Bár ezeknek az embereknek vagyonuk nincs és még Ön és kormánya is csak bünteti őket, mégis a sok nehézségeik ellenére is sikeresen veszik az Önök által évről-évre eléjük görgetett akadályokat. És ne zavarja, hogy ezek az emberek nem tudnak felmutatni szinte semmit sem amit Ön a siker zálogaként értékel, (vagyon, Audi, palota) higgye el, hatalmas bravúr kell itt lenn az alsó osztályban már ahhoz is, hogy egyes régiókban valaki munkát találjon, aki pedig el tud tartani egy családot (munkából), legyen az bármilyen szegényes körülmények között is, az egyenesen sikeresnek érezheti magát!!! Én őket támogatnám!!! A sikeres ember még a jég hátán is megél szokták mondani. Ma Magyarországon, a kiskeresetű emberek számára pontosan olyan sivár az élet mint egy jégmező. Ők/mi mégis megélünk rajta. Innentől kezdve nem lehet kérdés, hogy kik az igazi sikeres emberek ebben az országban, kik azok, akiknél az a híres Magyar leleményesség a mindennapjaik szerves részét képezi. A kérdés inkább az, hogy Ön miért nem őket akarja támogatni, akik építői az országnak? A Fidesz miért csak az ország és a társadalom élősködőit hajlandó támogatni? (gazdagok, cigányok, külföldi tőkések)

Mi kényszerítette Önt arra, hogy a gazdagokat érintő adót lecsökkentse és az ebből fakadó költségvetési hiányt a dolgozó szegényekre hárítsa? Semmi sem indokolta ezt a lépésüket, semmi, hacsak nem egy újabb ellentét szítása. Osztályharcról beszél amelyet Önök gerjesztenek és közben etnikai harc is fenyeget bennünket, amely ellen szintén Önök azok akik nem tesznek semmit sem. Adót csökkentenek azoknak, akiknek nincsenek anyagi problémái és adóval sújtják azokat, akiknek megélhetési, fűtési és/vagy lakhatási problémáik vannak, különösen azok után, hogy önök a közműdíjakat-rezsidíjakat és a helyi adókat is gusztustalanul megemelték. Mégis, hogy képzelik ezt? Ezek után amikor a tükörbe néznek remélem büszkén mondogatják maguknak: Igen megcsináltuk! Ilyen egy felelős nemzeti kormány! Csak a Fidesz! (de szó szerint)

Az Ön álma teljesült, meglett a kétharmad és újra ,,királykodhat". Remélem, hogy az én álmom is teljesül hamarosan! Én nem akarok gazdag lenni, csak sikeres! Nem akarok uralkodni, csak szépen és békében élni a családommal Magyarországon! De van egy dolog amit nagyon akarok: A minden politikusra kiterjedő elszámoltatást!


B. Károly

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=37771
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törzsfejlődjenek, szegényebbekkel, erkölcstelenség, vállalkozásokat, csoportosulások, vállalkozásokra, társadalmunknak, megközelítésben, magyarországon, osztályharcról, gusztustalanul, felvirágozását, rendszerváltás, kibontakozását, szimpatizánsok, elszámoltatást, tehetségeseket, gátlástalanság, kényszerítette, szembeállítják, nyugdíjalapról, erkölcstelenek, adórendszernek, rendelkezőket, költségvetési, mindennapjaik, osztályharcos, adórendszerek, szakterületén, támogatottság, adócsökkentés, leleményesség, ellenkezőleg, párhuzamosan, közműdíjakat, milliárdossá, úgymond gazdagokat, gazdaság működjön, adórendszerek által, általa igazságosnak, kedves Orbán, önök által, embereket bünteti, legmodernebb adórendszernek, azonos mértékű, ledolgozott órák, különféle pénzbeli, társadalom minden, gondolatával maximálisan, siker fogalmát, kedvezményezettek körét, gazdagok „,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Albert Einstein gondolata  Alázat  Mindig jusson idő nevetni  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Png ház  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Kerüld el az evangélium örömén...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png férfi  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Hiányzik  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Reménység és erő Krisztustól e...  Leonardo da Vinci gondolata  Png cica  Szívem tiéd  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  s immár én is felragyogva, ért...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  képre írva  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png férfi  Még csak most kezdődik a nap  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  A televizió nem a kultúrát kép...  képre írva  Soha ne kedvezz...  A sors  Szép estét kedves látogatóimna...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Erdőn  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Mai harmónia kártyám  Gonosz démon-álarc  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kövesd a cowboyt!  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Png cica  Egy hatékony szolga  Adakozás  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  A televizió nem a kultúrát kép...  Nem tudhatod  Png virág  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam  Reggel van  Mai harmónia kártyám  Egy lelki imádság  Fekete István - Akác  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Erdőn  Sose bánj semmit  Akarat  Akarat  A Megváltó szolgálatában 
Bejegyzés Címkék
úgymond gazdagokat, gazdaság működjön, adórendszerek által, általa igazságosnak, kedves Orbán, önök által, embereket bünteti, legmodernebb adórendszernek, azonos mértékű, ledolgozott órák, különféle pénzbeli, társadalom minden, gondolatával maximálisan, siker fogalmát, kedvezményezettek körét, gazdagok &#8222, igen nagy, vizet saját, élet szinte, betöltendő pozíciókhoz, elvégzendő munkákhoz, megfelelő szaktudásuk, mögöttünk lévő, legjobb bizonyíték, legtöbb esetben, szaktudás teljes, országot tönkretevő, méter hosszú, megfelelő ülep, tehetség állt, embereket kívánja, éppen aktuális, szívesség szívességet, tényleges tudással, termelői réteget, valódi siker, saját erejéből, saját szakterületén, magasabb szintre, politikai seggnyaló, emberek szintén, embereknek vagyonuk, siker zálogaként, alsó osztályban, bármilyen szegényes, egyenesen sikeresnek, sikeres ember, kiskeresetű emberek, élet mint, igazi sikeres, mindennapjaik szerves, kérdés inkább, társadalom élősködőit, gazdagokat érintő, ebből fakadó, dolgozó szegényekre, újabb ellentét, helyi adókat, tükörbe néznek, felelős nemzeti, családommal Magyarországon, dolog amit, minden politikusra, törzsfejlődjenek, szegényebbekkel, erkölcstelenség, vállalkozásokat, csoportosulások, vállalkozásokra, társadalmunknak, megközelítésben, magyarországon, osztályharcról, gusztustalanul, felvirágozását, rendszerváltás, kibontakozását, szimpatizánsok, elszámoltatást, tehetségeseket, gátlástalanság, kényszerítette, szembeállítják, nyugdíjalapról, erkölcstelenek, adórendszernek, rendelkezőket, költségvetési, mindennapjaik, osztályharcos, adórendszerek, szakterületén, támogatottság, adócsökkentés, leleményesség, ellenkezőleg, párhuzamosan, közműdíjakat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1023
  • e Hét: 11290
  • e Hónap: 22401
  • e Év: 175897
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.