Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kiskunmajsai nagykoalició
  2011-02-24 21:51:13, csütörtök
 
  Kiskunmajsai nagykoalició

Nem szeretek személyeskedni, neveket mutogatni, fölösleges reklámokat írogatni bizonyos jelenségekkel kapcsolatban, csak egyszerűen az emberi tűrőképesség határait súroló esetek kapcsán veszem kezembe a véleményem fegyverét . Jász vagyok . Különös szeretettel viseltetek minden magyar testvérem felé, de a kunokat sokszor együtt emlegetik velünk jászokkal, így közelebb állnak hozzám, mint a többiek . Persze ez is talán az összemosás technikáján alapuló modern történelemszemlélet, nem tudom, de nem is fontos . Szeretem őket .

Szeretek én minden magyar embert, már akinek fontos az, hogy ő magyar . Legyen az székely, palóc, ruszin, tót, vagy bunyevác, ha ő azt gondolja magáról, hogy magyar, s ezt méltósággal teszi, átölelem szeretettel . Felvidék, Délvidék, Kárpátalja, vagy Erdély magyarjai ők, a csonka-magyariak mellett .

Szomorúan látom viszont azt, hogy a kommunizmus utórezgéseiben, a nagy halak épp a jászságban lubickolnak, sőt a kunok leszármazottai közt is megtalálhatóak ezek a hazaáruló polgártársaink . ,,Kinek lelke tiszta" mondja a nóta, de ezeknek a tisztaság bizony mást jelent . Mélymagyar Zsolti főleg a cigánysággal szokott foglalkozni ebben a műsorban, de most valahogyan a politikai boszorkánykonyha forró üstjében kotorászott egy ideig, a nemzeti oldal koalíciójának volt polgármesterének a személyében . Érdekes beszélgetés volt mondhatom . Jól esett látni ezt az indulatoktól mentes arcot, aki a súlyos helyzet ellenére is megőrizte emberi mivoltját .

Mindig tudtam, hogy a politikus furcsa szerzet, de amikor ilyen tisztán megnyilatkozik előttem gyengesége, gerinctelensége annak a helyi kiskirálynak, aki bár a KDNP-t vezeti, de a FIDESZ színeiben nyert mandátumot . Öten nyertek az MSZP-SZDSZ csapatból, s ugyanennyien, a nemzeti értékek koalíciójának tagjaiként . Tizenegy helyet kellett betölteni, így a FIDESZ színeiben kampányoló KDNP-s, listán bejutó helyi képviselő, személyi okokból a nagykoalíciót választotta, ami már csak így nevében nagy, mert országos szinten eltűnt a rendszerváltó SZDSZ, és az MSZP támogatottsága is erősen lecsökkent a legutóbbi választások óta .

Helyi szinten a beágyazódott tőke hatalma érzékelhető maradt, sőt mint jelen példánkból is látható, amint egy oktondi percemberke történelmet csinál . Mennyire féltünk mindannyian attól a választások előtt, hogy mi lesz akkor ha... Mert a kétharmad, sőt háromnegyed könnyen elérhető, bármelyik oldallal szövetkezik a domináns párt . Ugyanúgy lehet radikális nemzeti építő kormányunk, mint szélsőségesen liberális-globalista irányzatokat követő, nemzetellenes összefogás . Mint már az előző kormány működésekor láthattuk, mindegy mit tesznek ezek a hivatásos, jól helyezkedő emberek : visszahívhatatlanok !

Láthattuk azt a pösze embert, aki a JOBBIk-tól rabolt mandátumot úgy, hogy még esküt is tett a Szent Korona előtt a többiekkel együtt, akiket az első súrlódás okozta sértődés után magukra hagyott . Sőt a megbokrosodott csomagját is kint felejtette a Herényi Dávid csapat ,,Európában". Most ébredeznek csak a rászedett MDF-esek, hogy egyetlen mandátumukat más bitorolja . Fölszalámizták ezt a reményteljes gyülekezetet a pártállami katonák beépített hadosztályai, akik az NBH segítségével láthatatlanok maradtak mind a mai napig . Időnként koncként odavetnek elénk egy-egy ügynököt, a rendszer működtetői .

Ez a kiskunmajsai eset is csak annyiban megbotránkoztató, hogy a KDNP-től valahogyan többet vártunk . Olyan embereket, akikben a keresztény erkölcs kívülről is látható, jó példát mutatva ennek a tönkre tett társadalomnak, kiket magára hagyott a saját képviselete . Uralkodnak rajtuk szolgálat helyett ezek a ficsúrok ! Amikor az ember lemond saját mandátumáról a demokrácia játékszabályai szerint, s aki ezt megkapja, szolgálhatja legjobb tudása szerint azt a közösséget, amelyik kiválasztja őt magának . Szolgálat ! Nem hatalom... Ez a baj ma a politikában, hogy ezek a hivatásos politikusok nem saját választóikat szolgálják, hanem azt a láthatatlan erőt, amelyik erre a munkára kitanította őket .

Itt Majsán ez a középiskolai tanár, aki mellesleg egy másik iskolában is igazgató alpolgármesteri teendői mellett, sőt a FIDESZ-t képviselve a helyi KDNP vezetője is . Egy fenékkel ennyi lovat megülni képtelenség szerintem . Látszik is abból, ahogyan diákjaival értekezik, ..banckáimnak nevezve őket . No itt nem labancokról volt szó hanem serdülésben lévő lányokról . Még akkor sem szívesen hallanék ilyenekről, ha netán LMP-s, másságot képviselő képviselőkről volna szó, akik ugye nyíltan vállalják SZDSZ-es örökségüket . Kereszténydemokrata embertől ilyen beszéd elfogadhatatlan! Most próbáljuk visszatéríteni a szabadosság zsákutcájába került fiataljainkat a helyes útra, a magyar nyelv csodálatos gazdagságát életre hívni ezekben a félresiklatott lelkekben .
Mielőtt eltűnhetett volna szégyenében a Bajnai kormány, a most kétharmados győzelmet arató FIDESZ, megszavazta a gyűlölettörvény szólásszabadságot korlátozó rendeleteit, és titkosította az eddigi szélhámoskodásokat is hosszú időre . Nincs helye egy nyílt társadalomban titkosításokra ! Ezek a politikusok bennünket képviselnek, nevünkben cselekednek, így tudni akarjuk milyen egyezségeket kötnek a színfalak mögött . Mindenkinek vállalnia kell cselekedeteinek következményeit, hiszen mi is vállaljuk akkor, amikor velünk fizettetik vissza, az általuk felvett hatalmas hiteleket ! Mindenféle nagykoalició elfogadhatatlan azokkal a nemzetellenes pártokkal, akik zátonyra vitték Magyarország zászlóshajóját
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: boszorkánykonyha, polgármesterének, megbotránkoztató, elfogadhatatlan, cselekedeteinek, alpolgármesteri, gyűlölettörvény, következményeit, gerinctelensége, titkosításokra, félresiklatott, polgártársaink, támogatottsága, megtalálhatóak, visszatéríteni, személyeskedni, megbokrosodott, utórezgéseiben, leszármazottai, fölszalámizták, zászlóshajóját, játékszabályai, megnyilatkozik, szélsőségesen, nemzetellenes, fiataljainkat, képviselőkről, láthatatlanok, társadalomban, jelenségekkel, nagykoalíciót, rendszerváltó, társadalomnak, koalíciójának, tűrőképesség, kapcsolatban, emberi tűrőképesség, véleményem fegyverét, kunokat sokszor, összemosás technikáján, csonka-magyariak mellett, kommunizmus utórezgéseiben, nagy halak, jászságban lubickolnak, kunok leszármazottai, hazaáruló polgártársaink, tisztaság bizony, cigánysággal szokott, politikai boszorkánykonyha, nemzeti oldal, indulatoktól mentes, súlyos helyzet, Mélymagyar Zsolti, Szent Korona, Herényi Dávid,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  képre írva  Varga János Veniam - Fontos sz...  Fekete-erdő desszert  A Megváltó szolgálatában  Próbálj meg ...  Egy lelki imádság  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Nevem  Adakozás  Gonosz démon-álarc  Rátalálsz  Tanuld meg ezt a versemet  Régi emberek, akikre máig büsz...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  képre írva  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png férfi  George Gordon Lord Byron: Inez...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Png csokor  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Őrizkednünk kell...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png lepke  Elköszönt  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Hazára minden embernek szükség...  Neked tudnod kell  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Png kislány  Lóhere  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Akik bántanak téged  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png rózsa csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Krisztinától  Ágai Ágnes – Csendélet  Minden harmadik...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png ház  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Png virág  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
emberi tűrőképesség, véleményem fegyverét, kunokat sokszor, összemosás technikáján, csonka-magyariak mellett, kommunizmus utórezgéseiben, nagy halak, jászságban lubickolnak, kunok leszármazottai, hazaáruló polgártársaink, tisztaság bizony, cigánysággal szokott, politikai boszorkánykonyha, nemzeti oldal, indulatoktól mentes, súlyos helyzet, politikus furcsa, helyi kiskirálynak, nemzeti értékek, nagykoalíciót választotta, rendszerváltó SZDSZ, legutóbbi választások, beágyazódott tőke, oktondi percemberke, választások előtt, domináns párt, előző kormány, pösze embert, többiekkel együtt, első súrlódás, megbokrosodott csomagját, rászedett MDF-esek, reményteljes gyülekezetet, pártállami katonák, rendszer működtetői, kiskunmajsai eset, keresztény erkölcs, tönkre tett, saját képviselete, ember lemond, demokrácia játékszabályai, hivatásos politikusok, láthatatlan erőt, munkára kitanította, középiskolai tanár, másik iskolában, helyi KDNP, fenékkel ennyi, szabadosság zsákutcájába, helyes útra, magyar nyelv, félresiklatott lelkekben, most kétharmados, gyűlölettörvény szólásszabadságot, nyílt társadalomban, politikusok bennünket, színfalak mögött, általuk felvett, nemzetellenes pártokkal, boszorkánykonyha, polgármesterének, megbotránkoztató, elfogadhatatlan, cselekedeteinek, alpolgármesteri, gyűlölettörvény, következményeit, gerinctelensége, titkosításokra, félresiklatott, polgártársaink, támogatottsága, megtalálhatóak, visszatéríteni, személyeskedni, megbokrosodott, utórezgéseiben, leszármazottai, fölszalámizták, zászlóshajóját, játékszabályai, megnyilatkozik, szélsőségesen, nemzetellenes, fiataljainkat, képviselőkről, láthatatlanok, társadalomban, jelenségekkel, nagykoalíciót, rendszerváltó, társadalomnak, koalíciójának, tűrőképesség, kapcsolatban, szolgálhatja, nagykoalició, kiskunmajsai, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.