Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szeva Viktorom!
  2012-01-20 22:52:27, péntek
 
  Hát IGEN !!
-------------------------
Szeva Viktorom!

Most olvasom,hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat,mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék,hogy ez megszorítás,meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok!
... Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem!
Mert ugye manapság minden autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! Ennyi,bazdmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja,nem?!
Aztán, arra is gondoltam,hogy mi lenne,ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sőt!,ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra,az még nagyobb kasza!
Ezt figyeld:TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő,úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM!
Na és ugye, ha valakinek utasa van?? Személyszállítási hozzájárulás!!!
Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat,hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy fidesz transzparenst,az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek,minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee!
Aztán még gondoltam olyanra is,hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!!
És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni,hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak!! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől,és a bánattól,hogy nem ő találta ki! Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda?
JÁRDAADÓ baszdmeg!!! Mekkora ötlet, mááár?!! J Á R D A A D Ó ! Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye! Faszom! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó - persze borsos áron - kártyát,amit mindenkinek kötelezően kellene hordania,és ha a rendőrök(vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség!)meglátják,hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik,annak teljes vagyonelkobzás!!!
Lesz itt rend!
Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám.. ;)
Ölellek és kívánok sok erőt és kitartást!
P.S.: Édesanyádat üdvözlöm! Sokat gondolok rá mostanában!
 
 
4 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tetőcsomagtartót, akutyaúristenit, vagyonelkobzás, narancssárgára, megspóroljátok, transzparenst, hozzájárulás, felemelnétek, bevezetnétek, ugyehogyugye, transzparens, kitaláltátok, rendszámokat, cseréltetni, vidékieknek, mindenkinek, tankolásnál, felállított, megszorítás, pszichotróp, édesanyádat, fillérbaszó, kedvezményt, átfényezést, kapcsolási, kiváltandó, kötelezően, következik, járdaőrség, választási, telefonnál, javasolnék, kötelezővé, magyarázni, mostanában, használja, köcsög ellenzék, kocsiban zenét, kötelező átfényezést, festékek adóját, fidesz transzparenst, választási kampányt, kifogást keresi, könnye ettől, hazafias ötlettől, kötelezően kiváltandó, külön erre, célra felállított, Szeva Viktorom, TANKOLÁSI DÍJ,
Maria (#1)   2012-01-23 23:46:02
Nagggggyon jófej vagy!!!!!!! :))))))))))
Zsuzsa (#2)   2012-02-02 16:35:16
Sírtam a röhögéstől, bár kínomban is sírhattam volna.
Béla (#3)   2014-05-24 16:27:37
Kedves Blog Író!
Még nem jártál vidéki szegény községekben, ott ugyanis nincs mindenhol járda. Ha támadjuk Viktort, akkor próbáljuk azt percízen csinálni, mert a kérdéses párt hívei kinevetnek bennünket. A rádió után fizetett adó pedig, ha nem is rádióra, hanem tv üzemeletetési díj formájában létezett. Na ezt az adót mindenki elcsalta, vagy ha nem egy tv után fizette, de több tv-je is üzemelt. A kötelező átfényezést taxikra már bevezették. Bár matricával is szabad végezni. Az üzemanyagok minden literében rengeteg adótartalom van. Nincs szükség tankolásonkénti plusz adóra, ha emelkedik az üzemanyag ára az adó szépen nő! Ha kötelező BKV bérlet akkor fővárosiaknak is kötelező legyen egy szabadon választott vidéki városban busz bérlet váltása! A transzparenst úgy kell bevezetni, hogy ne legyen előírva a FIDESZ plakát, de az engedélyező hatóság csak a FIDESZ plakátot engedélyezi majd. Egyébként tényleg nevetésre fakasztó a blog!
exFityusz (#4)   2015-01-07 10:56:18
Azé má\' mekkora durvaság, hogy a focibuzi alkalmazottunk (mi fizetjük az Ő fizetését!!!) sajátjaként kezeli a MI pénzünket. Ezt véletlenül nem úgy hívják, hogy "hűtlen kezelés" ill. "sikkasztás" Ezek meg sztem BTK által büntetendő cselekmények... Tehát van egy köztörvényesekből álló bűnbanda, mint vezetői réteg.
Kell-e ez nekünk?
Jóreggelt.
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Hazára minden embernek szükség...  Alázat  Png csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Tavaszi kép  Alvó cicák  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Sose bánj semmit  Akarat  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem tudhatod  Png rózsa csokor  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Png kutya  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png csokor  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Bounty krémes  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Németh László tollából  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Alázat  Paul David Tripp Április 20  Régi emberek, akikre máig büsz...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Adakozás  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Alázat  Nevem  Szép estét  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Akarat  Fekete-erdő desszert  Ne kapaszkodj magasabbra,  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png férfi  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png férfi  Minden harmadik...  Próbálj meg ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Hazára minden embernek szükség...  Png virág  Png lepke  Png ház  Leonardo da Vinci gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívem tiéd  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Akik bántanak téged  Png kislány  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Neked tudnod kell  Paul David Tripp Április 20  Szabolcska Mihály – Ákác... 
Bejegyzés Címkék
köcsög ellenzék, kocsiban zenét, kötelező átfényezést, festékek adóját, fidesz transzparenst, választási kampányt, kifogást keresi, könnye ettől, hazafias ötlettől, kötelezően kiváltandó, külön erre, célra felállított, tetőcsomagtartót, akutyaúristenit, vagyonelkobzás, narancssárgára, megspóroljátok, transzparenst, hozzájárulás, felemelnétek, bevezetnétek, ugyehogyugye, transzparens, kitaláltátok, rendszámokat, cseréltetni, vidékieknek, mindenkinek, tankolásnál, felállított, megszorítás, pszichotróp, édesanyádat, fillérbaszó, kedvezményt, átfényezést, kapcsolási, kiváltandó, kötelezően, következik, járdaőrség, választási, telefonnál, javasolnék, kötelezővé, magyarázni, mostanában, használja, akarjátok, tankolási, meglátják, hallgatja, szerintem, mondhatja, gondoltam, keresztbe, komolyabb, kitartást, kapcsolni, járdaadót, nyugodtan, fizetendő, valakinek, ötleteim, kötelező, viktorom, kifogást, bánattól, ötlettől, hazafias, kampányt, huncutok, kimondom, baszdmeg, festékek, gyurinak, járdaadó, kaszálni, manapság, rendőrök, hordania, artisjus, üdvözlöm, járdázik, ellenzék, hívjatok, hatalmas, komolyan, gondolok, kocsiban, gondolod, fizessen, jogdíjat, autóban, vagytok, ötletem, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.