Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bayerzsoltizmus
  2013-01-12 17:36:50, szombat
 
 

Bayerzsoltizmus

Érdekes viharfelhők lepték el mostanában Magyarországot kimondott szavak kapcsán, amelyek immár sokadszorra, a szabadszájú Bayer Zsolt írása nyomán keletkeztek, a művilág baloldali hemiszférája jóvoltából . Zsóca kifejezetten remek tollat forgat, bár időnként politikai tabukat döntöget megrendelésre, amikor tényleg úgy írja le a dolgokat, ahogyan vannak . Nincs szándékomban dicsérni őt, de ami igaz, az igaz . Jó tolla van . Sokan szemére hányják a Népszabadságnál eltöltött időt, ami megalapozta írói pályafutását, úgymond kenyeret adott neki még az átkosban .

Televízió műsorait az ECHOTV sugározza a Korrektúra és a Háttérkép címen . Jó irányban érdeklődik . Mindent meglát, de a lehetősége határain belűl marad Ő is, mint mindenki más, aki ezzel a témával foglalkozik . Nem véletlen az sem, hogy Boros Imre, és a jó Bogár professzor sem lépheti át ezt a küszöböt, amiről rengeteget tud a számítógépek világában mindenki, csak az agymosás tudatosításának fokától függ, mit és mennyit hiszünk el abból, amiről halvány tudomásunk sem lehetett sokáig, sőt napjainkban sem jöttek ki ezekkel nyíltan, a fősodratú médiabirodalom működtetői .

Bayer uram most cigányozott egyet ! Így, ahogyan mondom ! Ki merte mondani, le merte írni a szót, amit már évszázadok óta használnak bűnügyi nyelvezetben, mint a bűnelkövető módszerek sajátos végrehajtóit, de polkorekt világunkban, a zsidó szó mellett Tabuvá változhatott, a liberalizáció következtében . Szép liberalizmus az, ahol csak azt engedi kimondatni a többség számára, amit szabad, s az ő elgondolásaival egyezik . Szóval, a Zsóti fiú kimondta a kimondhatatlant . Ezért támadják szerte a ,,világon", mert valahogy összetartozik, ami összenőtt korábban . Megszünt a kommunizmus, de a kommunisták vígan élnek ma is, mástól lopott palotákban élnek .

Bár íróemberünk bestiális gyilkosokról beszélt első felindulásában, akiket nem menthet fel semmiféle normális ember a büntetésük alól, mégis azonosultak a kettősbeszéd hívei a bűnelkövetőkkel . Szögi tanár úr esetét, (Isten nyugosztalja), nem lehet feldni . A romániai élsportolót sem, akit lemészárolt egy bűnözőkből álló sötét társaság, akik véletlenül valamennyien cigányok voltak . Madarat tolláról, embert barátjáról . Valóban, még soha sem szórakoztam együtt magukat ,,embernek" tartó sötétbőrű alakokkal, akik Mátyás király uralkodásának az idejétől élnek velünk egy országban, akik bár feledték identitásukat, de helyébe nem leltek semmit .

Zsolttal kapcsolatosan meglep engem az is, hogy időnként mintha jobbikos lenne, felkarolja azok programjának a részleteit . Kiemel belőlük egyet, s mást, amit odacsattint az olvasó orrára, mintha valóban érdekelnék Őt ezek a dolgok, majd közvetlen a választások előtt szájára, illetve tollára veszi a nemzeti radikálosok táborát, akiket szokásos jelzőivel látja el a baloldal . A világháború óta eltelt időben a hazaszerető patrióta embereket, akik ragaszkodnak nemzeti identitásukhoz legalább annyira, mint Izrael műállam népe az övéhez 1948 óta . Mindenkinek lehetett hazája egészen addig, de innentől fogva már csak nekik adatott meg . Még saját színesebb bőrű fajtestvéreiket sem tekintik embernek . Sőt a sémi fajú palesztínokat, az ország őslakóit, állati szinten terelgetik már vagy hatvanöt éve . Megtagadják tőlük az emberi jogokat, amelyeknek egyébként hangos szószólói ők . Valamilyen mély elgondolásból tabu téma a muzulmánok rettentő tömege Európában ugyanúgy, mint hazánkban és máshol, a szapora cigányok léte .

Magyarország választási rendszerét megváltoztatták . A parlamenti férőhelyeket is megnyirbálták most, ami lássuk be időszerű volt, a kétkamarás Nagymagyarország 383 képviselőjét, kétszázra csökkentették a csonka ország méreteihez viszonyítva . Ennek kapcsán Zsolti és társai azon gondolkodnak, hogy vajjon összeáll majd a JOBBIK a baloldali választási alakulatokkal a FIDESZ ellenében a jövőben, ha egyáltalán bejuthatnak majd a szűkre szabott helyekre . A média egyenetlen elosztása miatt, sok esélyük nem marad bekerülni az ország házába . Inkább tartok a FIDESZ és a baloldali pártok demokratikus nagykoaliciójától, a magyar újjászületéssel szemben .

Nem hiszem, hogy a JOBBIK-osok elfogadnák az elszámoltatás helyett az ellenzék baráti balját, amikor célkeresztjükben állnak ezek az államosító, majd privatizáló gazemberek . Elgondolkodtató viszont, hogy a kétharmados FIDESZ bagázsnak csak egy ilyen silány alaptörvény létrehozására tellett, ami lássuk be nem sokkal különbözik a korábbi Sólyom László féle mis-másolástól, szemben a Zétényi-Takács féle ősi alkotmány jogrendbe helyezésével . 1944 óta felfüggesztetett helyzetében várakozik ezeréves alkotmányunk, amit megszüntetni nem lehet, így jobb lenne minél előbb visszahelyezni méltó környezetében . Törvénytelenség törvényt nem alkot !

Bayer Zsolt írása mellett kiáll minden magát magyarnak valló ember, pártállástól függetlenül . Az EU képtelen megoldani ennél kisebb problémákat . Székelyföld autonómiáját sem, akik idegen környezetben is fennmaradtak Trianon óta . Az utóbbi évszázad elvándorlásának egyik legfőbb okai, az igazságtalan békediktátumok, amiket reánk kényszerítettek a győztes nagyhatalmak farvizén megjelenő globalista erők . Ők voltak a valódi nyertesei Európa véres háborúinak, amit kiterjesztettek később az egész világra . Most gazdasági vonalon folytatódik a harc, ami békeidőbeli aratás a magánbankrendszernek . Ez a pénzmonopólium húzogatta kedvére új határainkat, az ellenséges Kisantant gyűrűjében, sőt egy fejjel lefelé álló disznó képére változtatták . Jól tudjuk kik nem esznek disznóhúst, akik még ekkora szemtelenségtől sem riadtak vissza, mert akkor nekik állt a játszma . Ők támadják most is ezt az újságírót, akit német vére kötelez némi igazság kinyilatkoztatására .

Bármilyen apró, nemvárt esemény megszüntetheti ezt a rozoga világrendet, amit a bankárok egyesítésével hoztak létre, a világ proletárjai nevében ezek az ügyeskedők . Nekik állnak még a palotáik, miközben határokat húzogathattak kedvükre . Viszont ahogyan nagy költőnk mondja : ,,elfut a víz, és csak a kő marad ! De a kő marad !" Vannak olyanok, akik tovább élnek haláluk után is, mert olyan életművet teremtettek, ami örökérvényű . Az igazság szavai soha sem vesznek el, miközben a lopott pénzből kialkudott birodalmak az enyészet martalékául esnek . Hol van ma már Athén ? Róma ? Vagy a tatárok ? Az Oszmán Birodalomnak is bealkonyodott az előző évszázad kezdetén, amikor az Új Világrend határait húzogatták .

Azóta nem találjuk mi sem a helyünket . Forradalmak jönnek, majd elvonulnak, de helyükben ott marad a pusztulás, az erkölcstelenség maradványa . Hiába egyesítették a két Németországot, a keleti lelkület mélyen beidegződött a volt NDK-sok szívébe . Pedig ők voltak a demokratikusok . S most ? A világ demokráciáért küzd a keleti régió muzulmán többségű államaiban, amiért menekültek áradata özönli el Európát, teljes jogot biztosítva minden tájidegen vallásnak, s azok követőinek . Elégséges törvények kellenének ott is, de képtelenség meghozni azokat, idegen vezetés alatt .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: célkeresztjükben, nagymagyarország, felfüggesztetett, erkölcstelenség, fajtestvéreiket, népszabadságnál, elgondolásaival, kényszerítettek, törvénytelenség, újjászületéssel, szemtelenségtől, bűnelkövetőkkel, kimondhatatlant, tudatosításának, elvándorlásának, bayerzsoltizmus, megváltoztatták, kiterjesztettek, elgondolkodtató, demokratikusok, identitásukhoz, megszüntetheti, magyarországot, pénzmonopólium, visszahelyezni, felindulásában, békediktátumok, médiabirodalom, bealkonyodott, liberalizáció, egyesítésével, elszámoltatás, létrehozására, elgondolásból, alakulatokkal, húzogathattak, szabadszájú Bayer, művilág baloldali, lehetősége határain, témával foglalkozik, számítógépek világában, agymosás tudatosításának, fősodratú médiabirodalom, bűnelkövető módszerek, liberalizáció következtében, többség számára, kommunisták vígan, büntetésük alól, kettősbeszéd hívei, romániai élsportolót, bűnözőkből álló, idejétől élnek, Bayer Zsolt, Boros Imre, Sólyom László, Oszmán Birodalomnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Reggel van  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png rózsa csokor  Png ház  Rátalálsz  Irgalom és ítélet  Paul David Tripp Április 21  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Bounty krémes  Hiányzik  Lóhere  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Próbálj meg ...  Rátalálsz  Reggel van  Még csak most kezdődik a nap  Jó éjszakát  Png csokor  Sokan azt tartják  Png csokor  Facebookon kaptam  Elköszönt  Hiányzik  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  A másik dolog,  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Png kutya  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nem tudhatod  Kövesd a cowboyt!  Nem tudhatod  Őrizkednünk kell...  Makszim Gorkij gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Nem számIt  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  képre írva  Egy lelki imádság  Szívem  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Ami embereknek lehetetlen, az...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép estét kedves látogatóimna...  Németh László tollából  A másik dolog, 
Bejegyzés Címkék
szabadszájú Bayer, művilág baloldali, lehetősége határain, témával foglalkozik, számítógépek világában, agymosás tudatosításának, fősodratú médiabirodalom, bűnelkövető módszerek, liberalizáció következtében, többség számára, kommunisták vígan, büntetésük alól, kettősbeszéd hívei, romániai élsportolót, bűnözőkből álló, idejétől élnek, olvasó orrára, választások előtt, nemzeti radikálosok, hazaszerető patrióta, övéhez 1948, sémi fajú, ország őslakóit, emberi jogokat, muzulmánok rettentő, szapora cigányok, parlamenti férőhelyeket, kétkamarás Nagymagyarország, csonka ország, baloldali választási, szűkre szabott, média egyenetlen, ország házába, baloldali pártok, magyar újjászületéssel, elszámoltatás helyett, ellenzék baráti, kétharmados FIDESZ, ilyen silány, korábbi Sólyom, utóbbi évszázad, igazságtalan békediktátumok, győztes nagyhatalmak, valódi nyertesei, egész világra, pénzmonopólium húzogatta, ellenséges Kisantant, fejjel lefelé, rozoga világrendet, bankárok egyesítésével, világ proletárjai, igazság szavai, lopott pénzből, enyészet martalékául, előző évszázad, erkölcstelenség maradványa, keleti lelkület, volt NDK-sok, világ demokráciáért, keleti régió, célkeresztjükben, nagymagyarország, felfüggesztetett, erkölcstelenség, fajtestvéreiket, népszabadságnál, elgondolásaival, kényszerítettek, törvénytelenség, újjászületéssel, szemtelenségtől, bűnelkövetőkkel, kimondhatatlant, tudatosításának, elvándorlásának, bayerzsoltizmus, megváltoztatták, kiterjesztettek, elgondolkodtató, demokratikusok, identitásukhoz, megszüntetheti, magyarországot, pénzmonopólium, visszahelyezni, felindulásában, békediktátumok, médiabirodalom, bealkonyodott, liberalizáció, egyesítésével, elszámoltatás, létrehozására, elgondolásból, alakulatokkal, húzogathattak, csökkentették, megnyirbálták, következtében, identitásukat, kapcsolatosan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2247
  • e Hét: 12514
  • e Hónap: 23625
  • e Év: 177121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.