Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Liberálfasiszták közpénzen
  2013-01-15 19:48:07, kedd
 
 

Liberálfasiszták közpénzen

Korunk jellemzője nácit és fasisztát kiáltani, amikor valaki védeni próbálja az övét, miközben ezek a hangoskodók képviselik az Új Világ valódi arculatát, a Nemzetközi Pénzoligarchia által fizetett túlzásokba eső liberálisok, és demokraták fasizmusát, egy újfajta nácizmust, ami nemzetek feletti egységesülést kiván a liberalizmus eszmeisége, s annak minden bornírtsága alatt .

Az amerikai vezetés, e cionista érdekközösség hatása alatt vergődik, miközben felszámolta országának a szabadságjogait, amelyeket alkotmánya biztosított neki már megalakulása óta . Demokrata párti politikusokat egyazon erő támogatja, működteti, sőt élteti, mint a Republikánus Pártot, akik úgy viselkednek a világpolitikában, mint az elefánt egy porcelánkereskedésben .

Vannak fontosabb tennivalóink, mint a túlhasznált holokauszt mítosz zsarolására épülő dogmarendszer sulykolása, ami bűnös nemzetet kreál, amerre megnyilvánulhat, miközben azt korbácsolja megnyilvánulásaival, aki élteti, erőt ad neki és fegyveres szolgálatot teljesít számára . Izrael meghosszabított keze messzire elér a mai túlmédiatizált világba, ahol az elhallgatás fegyverével nemlétezővé tesznek olyan ideológiai megnyilvánulásokat, amelyek ártani tudnának nekik .

Ezek a liberálnáci aberáltak észre sem veszik, hogy mennyire gyűlölik őket ismeretlenül, sőt életük balratolódását is tőlük eredeztetik, miközben a másirányú propagandagépezet teljes sebességgel munkálkodik ennek az ellenkezőjét közölni, az emberiség halálraitélt tagjai felé . Több mint hétmilliárd ember felesleges ezen a számunkra egyedüli, kékszínű bolygón, amelyet kisajátítottak maguknak, felvásárolt játékpénzen egy ideológiailag egységes embercsoport, kik földünk minden országában vezetésközelbe kerültek, az adott ország képviseletében .

Pedig Hitler Németországa figyelmeztetés lehetne számunkra, ahol a szocializmus eszmeiségét felhasználva, egy nemzet fajtársait igyekezett helyzetbe hozni, a közibük férkőzött idegenekkel szemben . Olaszország is megtisztulást hirdetett az első nagy háborút követő nyomás ellenhatásaként, amelyet csak a második világégés után lehetett úgy ahogy felszámolni . Az emberek szívéből nem lehet száműzni a szabadság valódi eszmeiségét .

Ma mindannyian mintha a saját magunk ellenségei volnánk, igyekszünk elpusztulni egy idegen kultúra médiahatalmának szirénhangjait hallva, ami szennyezi a tiszta gondolkodás rejtélyes módozatait, de befolyásolja eközben az egyént magát, ami az individualizmus eszmeiségével a tarsolyában, képtelen megtalálni helyét egy társadalomban . Izrael fajgyűlölő műállama egyedüli az egész világon, akiknek elhallgatják cselekedeteiket, amit az általuk elnyomott kisebbségeikkel tesznek .

Érdekes eseményt tartanak mozgásban már augusztus óta sportberkekben . Az MLSZ barátságos mérkőzésre invitálta Izrael futballistáit . Persze ez a megosztó műállam már létezésével is indulatokat korbácsol szinte pillanatok alatt, nem beszélve egy adott felvásárlás alatt álló ország nevében tevékenykedő, idegen zászlók mögött megbúvó bajkeverők, most is lehetőséget láttak abban, hogy ártsanak hazánknak az elkövetkező világbajnoki selejtező mérközés keretében Románia ellen .

Kik voltak ezek a bekiabálók ? Kik fordítottak hátat a zsidó himnusz hallatán ? Nem tudni ! Nem is akarja megtudni senki, csak a gyűlöletbeszédet törvénybeiktató elemek hangja hallatszik, akik minden bizonyíték nélkül hoztak döntést hazánk ellen . Üres lelátók előtt kell lejátszuk ezt a fontos mérkőzést egy, a Trianon palotában jutalmazott ország csapata ellen . Micsoda őrület ! Felszalámizott világunk egyik konfliktust okozó lehetősége, a sport kereteiben feltüzelt lakosság egymás ellen fordítása . Nem véletlen a ?libások? ellen csúfolódó fradisták ellenérzése sem, ami jóval messzebbre nyúlik vissza, mint magának a futballnak a feltalálása .

Polkorrekt lózunggal operáló sportadminisztráció alapos tévedése ez a sokakat megmozgató döntés, amit a Rágalmazás Ellenes Liga feljelentésére kezdeményeztek . Miért nem foglalkozik a FIFA sportvezetése rendezvények lebonyolításával a szólásszabadság elbírálása helyett ? Adott egy közelkeleti kis műország, akiket Európába rangsorolt be egy földrajzból elégtelenre vizsgázó, politikailag elkötelezett bizottság, akik globális megmérettetéseket szerveznek, a kettős beszéd figyelembe vételével . Nem kellene . A sport sajátos természete miatt az indulatok háborúk híján, sportmérkőzéseken szabadulnak el . Kicsiny, háborúszerű érzelmeket szítanak, majd lenyugodva, mindenki elfogadja az eredményt .

Világunk rozoga intézményrendszere csetlik-botlik saját törvényeinek a labirintusában . Minden lépésünkre jogszabályok ezreit hozzák, amelyeknek részalkalmazása is ellehetetlenítheti egy társadalom zavartalan működését . Régebben a mózesi tízparancsolat is elegendő volt az erkölcsi értékelés alpjainak, de ma egy sokezeroldalas jogmeghatározás sem engedi révbe jutni az egyszeri szemlélőt . Valaminek változnia kell ebben a zátonyra futott, s ott himbálódzó világnak, amelyet eltérítettek száz évvel ezelőtt Amerikában, Jekill szigetén .

Ez a pénznyomtatáson alapuló művilág, időszakos válsághelyzeteket erőltet reánk, ahol valódi vagyon kerülhet idegen kézre, egy megbeszélt gombnyomás, mesterkélt célirányba tartásának a következtében . Sokan tárgyalják ezt a témakört, de felnőtt emberek képtelenek meghallani ezt a figyelmeztetést . Ott folytatják mind, ahová a kor eseményei a partra vetetik őket . Sokan ragaszkodnak a konchoz, amit árulásukért kaptak, egy politikai rendszerrel korábban, miközben az okosabbak átugrottak a már süllyedő hajóról, a mellettük elszáguldó gyorsnaszádra .

Ezek a Vörös-tengerészek mindig célirányba állítják iránytűjüket, amely valami októl fogva nem északra lett kalibrálva, hanem a Kárpátmedence, sokezer év óta magyaroklakta őshazája felé, amit szóban már kisajátítottak maguknak, sőt zsebszerződések útján fel is vásárolták városonként . Isten nekünk adta ezt a csodálatos országot, s nekünk kötelességünk megvédeni azt idegen hódítóinkkal szemben, akik szivesen beleülnek a más által létrehozott paradicsomba . Bábel tornya ez a javából kérem . Csak emlékeztetőül szeretném megjegyezni, hogy a magyarok nem 896-ban jöttek ide, átverve a morva törzseket, akik még mindig ugyanott élnek, Morávia területén, ahová őseik telepedtek, hanem amióta a székely-magyar rovásírás először megjelent a kőkorszaki ember idejében . Jézus után 125-ben például Jazig-es (jászok) éltek a Duna-Tisza folyók által elzárt területen a rómaiak szerint, akiket nem sikerült meghódítani e nagy birodalomnak soha . Ma jászokként ismerik ezt a népcsoportot, akiknek néptáncegyüttese nyerte egy hónappal korábban a Fölszállott a páva népzenei vetélkedőt !

Szóval ideje lenne felűlvizsgálni az ellenünk működő, közpénzen tartott akadémia tagjainak elkötelezettségét az országgyűlési képviselők mellett, akiknek az izraeli-magyar kettős állampolgársága bizony, nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet egy konfliktus esetén . Történelmünket ellenségeink írják ! Azok, kik már kétszer is legyőztek minket, mások által kirobbantott világméretű háborúk következtében . Az igazi okokról Benjámin Friedman már korábban beszámolt a világnak, de aki nem ismerné, érdemes meghallgatni magyar nyelven, mik voltak a kiváltó okai ennek, a soktízmillió ember halálát követelő aljasságnak .

Adópénzből fizetjük azokat, akik ellenünk dolgoznak, sőt világméretű össeesküvést szítanak mindenki ellen, aki nem tartozik közéjük . Liberálfasizmus ez a javából, kik láthatóan világuralomra törnek . Nem is olyan régen felelősségre vontak bennünket a nemzetünk gyilkosai, hogy miért nem léptünk fel a Harmadik Birodalommal szemben . Nos, jelenleg sem könnyebb a helyzetünk, mert ezt is egy legalább ennyire alapos előkészítés után hozták létre azok, akik a korábbi világméretű válságokat is kirobbantották .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: világpolitikában, gyűlöletbeszédet, lebonyolításával, liberálfasiszták, nemzetbiztonsági, néptáncegyüttese, individualizmus, cselekedeteiket, törvénybeiktató, médiahatalmának, állampolgársága, liberálfasizmus, megnyilvánulhat, meghosszabított, ellenhatásaként, kisebbségeikkel, részalkalmazása, figyelmeztetést, pénznyomtatáson, szólásszabadság, zsebszerződések, szabadságjogait, jogmeghatározás, labirintusában, balratolódását, kirobbantották, túlmédiatizált, kisajátítottak, tízparancsolat, történelmünket, figyelmeztetés, sportberkekben, felűlvizsgálni, felszalámizott, sokezeroldalas, szirénhangjait, hangoskodók képviselik, újfajta nácizmust, liberalizmus eszmeisége, amerikai vezetés, túlhasznált holokauszt, elhallgatás fegyverével, liberálnáci aberáltak, másirányú propagandagépezet, ellenkezőjét közölni, emberiség halálraitélt, számunkra egyedüli, ideológiailag egységes, adott ország, szocializmus eszmeiségét, nemzet fajtársait, közibük férkőzött, Nemzetközi Pénzoligarchia, Republikánus Pártot, Pedig Hitler Németországa, Rágalmazás Ellenes Liga, Benjámin Friedman, Harmadik Birodalommal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nem tudhatod  képre írva  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Lóhere  Png virág  Makszim Gorkij gondolata  Fehér virág  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Még csak most kezdődik a nap  Reménység és erő Krisztustól e...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Idő  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Mindig jusson idő nevetni  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hazára minden embernek szükség...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Fekete István - Akác  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Adakozás  Hiányzik  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Sokan azt tartják  Png férfi  Reggel van  Egy maradéktalanul uralt világ  Még csak most kezdődik a nap  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png kutya  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Popper Péter szavai  Albert Einsteinről  Paul David Tripp Április 19  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Sose bánj semmit  Ágai Ágnes – Csendélet  Kaffka_Margit  Erdőn  Sokan azt tartják  képre írva  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Idő  Alázat  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Png férfi  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Albert Einstein gondolata  Szabolcska Mihály – Ákác...  Adakozás  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png kislány  Egy maradéktalanul uralt világ  Ne kapaszkodj magasabbra,  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png kutya  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás 
Bejegyzés Címkék
hangoskodók képviselik, újfajta nácizmust, liberalizmus eszmeisége, amerikai vezetés, túlhasznált holokauszt, elhallgatás fegyverével, liberálnáci aberáltak, másirányú propagandagépezet, ellenkezőjét közölni, emberiség halálraitélt, számunkra egyedüli, ideológiailag egységes, adott ország, szocializmus eszmeiségét, nemzet fajtársait, közibük férkőzött, első nagy, második világégés, emberek szívéből, szabadság valódi, saját magunk, idegen kultúra, tiszta gondolkodás, egyént magát, individualizmus eszmeiségével, egész világon, általuk elnyomott, megosztó műállam, adott felvásárlás, elkövetkező világbajnoki, zsidó himnusz, gyűlöletbeszédet törvénybeiktató, fontos mérkőzést, sport kereteiben, sokakat megmozgató, szólásszabadság elbírálása, földrajzból elégtelenre, kettős beszéd, sport sajátos, indulatok háborúk, társadalom zavartalan, mózesi tízparancsolat, erkölcsi értékelés, sokezeroldalas jogmeghatározás, egyszeri szemlélőt, zátonyra futott, pénznyomtatáson alapuló, megbeszélt gombnyomás, partra vetetik, politikai rendszerrel, okosabbak átugrottak, mellettük elszáguldó, csodálatos országot, javából kérem, morva törzseket, székely-magyar rovásírás, kőkorszaki ember, rómaiak szerint, hónappal korábban, páva népzenei, ellenünk működő, országgyűlési képviselők, izraeli-magyar kettős, konfliktus esetén, igazi okokról, kiváltó okai, soktízmillió ember, nemzetünk gyilkosai, legalább ennyire, korábbi világméretű, világpolitikában, gyűlöletbeszédet, lebonyolításával, liberálfasiszták, nemzetbiztonsági, néptáncegyüttese, individualizmus, cselekedeteiket, törvénybeiktató, médiahatalmának, állampolgársága, liberálfasizmus, megnyilvánulhat, meghosszabított, ellenhatásaként, kisebbségeikkel, részalkalmazása, figyelmeztetést, pénznyomtatáson, szólásszabadság, zsebszerződések, szabadságjogait, jogmeghatározás, labirintusában, balratolódását, kirobbantották, túlmédiatizált, kisajátítottak, tízparancsolat, történelmünket, figyelmeztetés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2444
  • e Hét: 12711
  • e Hónap: 23822
  • e Év: 177318
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.