Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Eltörölte a felsőoktatást Hoffmann Rózsa - friss álhíreink
  2013-02-03 09:24:52, vasárnap
 
  Eltörölte a felsőoktatást Hoffmann Rózsa - friss álhíreink
2013, február 2 - 17:41


Kiszivárgott az LMP programja

A Demokratikus Koalíció után a Lehet Más a Politika 2014-es választási programja is kiszivárgott. A Barikád birtokába jutott dokumentumok szerint az ökopárt első lépésként Bob Marley-utalványra cserélné az Erzsébet-utalványokat. A párt természetesen nagy hangsúlyt fektet a bázisának számító fővárosra. Budapestre vonatkozó programjuk szerint a négyes metró beruházását teljes egészében leállítanák, az alagútban pedig kizárólag kerékpárral lehetne közlekedni. Változna az Országgyűlési Őrség felszerelése is, ők hátukra szerelhető összecsukható kerékpárt vagy rollert kapnának, hogy azzal eredjenek az esetleges bűnözők nyomába.

Eltörölte a felsőoktatást Hoffmann Rózsa

Megunta a diákok újabb és újabb követeléseit, ezért nemcsak a tandíjat és a ponthatárokat, hanem a teljes felsőoktatást eltörölte a Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár. A politikus ugyan nem kívánta kommentálni a döntést, minisztériumi forrásokból úgy értesültünk, hogy az utóbbi időben nehezen viselte, hogy bármit is tesz, a diákok soha nem elégedettek. "A végére már nem is értett semmit, teljesen belezavarodott az egészbe" - mondta el lapunknak informátorunk. Az egyetemek bontását márciusban kezdik meg, helyükön felcsúti stadionokat épít majd a meghívásos tenderen egyedül induló Közgép. A politikusnak nem ez az első meglepő húzása idén. Egy héttel ezelőtt, miután a TV2 reggeli műsorában kijelentette, hogy ha nincs kréta, akkor vegyen a pedagógus, bejelentette, hogy a szaktárca megvásárolja Kréta szigetét, ezzel is segítve az adósságcsapdában vergődő országot.

Új pozíciót kap a télügyi biztos

November végén érkezett a meglepő hír, hogy Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetője télügyi biztosként koordinálja a téli időszak társadalmi problémáival, így például a szociális, közegészségügyi, lakhatási és közbiztonsági feladatokkal kapcsolatos kormányzati intézkedéseket. Mint ismert a nagy mennyiségű hó országszerte fennakadásokat okozott, és bár a kormány elégedettségét fejezte ki Bakondi munkájával kapcsolatban, úgy értesültünk, hogy a jövőben mégis más szerepkört szánnak neki. A tervek szerint Bakodni márciustól tavaszügyi biztosként koordinálja majd az elolvadó csapadék, a fák rügyezése és az Afrikából visszatérő madarak logisztikai bonyodalmából fakadó problémákat.

Eltűntek a Kanadából hazatérő cigányok

Miután Kanada kiutasította az oda Magyarországról menekültként érkező cigányokat, 100 személyes repülőgépet biztosított számukra, hogy hazatérhessenek Miskolcra, a repülőgép azonban út közben eltűnt. "Az óceán közepéig még láttuk a radaron, onnantól fogva azonban megszűnt a jeladás és szem elől tévesztettük őket. Fogalmunk sincs merre lehetnek" - nyilatkozta döbbenten a kanadai légitársaság szóvivője. A sajtó rendőrségi forrásokból úgy értesült, hogy út közben a cigányok előbb feltépték a pilótafülke műszerfalát és égetni kezdték a kábeleket, míg egy másik család letörte és feldarabolta az egyik hajtóművet. "Mikor a többiek látták, hogy mi folyik, megindult a lavina. Végül az egész repülőgépet darabokra szedték és ellopták, arról azonban fogalmunk sincs, hogy mit csinálnak most a levegőben" - tájékoztatott a rendőrség.

Szakad a MIÉP

Sokan meglepődtek, mikor a sajtó múlt héten arról számolt be, hogy a két Jobbik-frakcióból idén kilépő, esküjével ellentétben mandátumát vissza nem adó politikus, Rozgonyi Ernő és Endrésik Zsolt is a Magyar Igazság és Élet Pártja színeiben politizál a jövőben. A minimális támogatottságú párt ezzel gyakorlatilag "visszakerült" a parlamentbe. Úgy tudjuk, ez az állapot azonban nem tart sokáig, mivel információink szerint három felé szakadhat a két képviselőből álló párt. Rozgonyi és Endrésik ugyanis összekülönbözött, utóbbi pedig néhány kérdésben önmagával sem képes dűlőre jutni.

0-0-ás döntetlenre számít Egervári Sándor

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága megbüntette a magyar szövetséget (MLSZ) a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók "rasszista, antiszemita és politikailag provokatív" viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a soron következő világbajnoki selejtezőt, a magyar-románt zárt kapuk mögött kell megrendezni március 22-én. A döntés felháborította Egervári Sándor szövetségi kapitányt is. "Teljesen más taktikát kell kidolgoznom a mérkőzésre, mint amit eredetileg elterveztem" - füstölgött az edző. "Ha a kapukat lezárják, akkor szinte képtelenség lesz gólt szerezni, így 0-0-ás döntetlenre számítok" - mondta el sajtótájékoztatóján. Szakemberek szerint ennek köszönhető, hogy a két kapus, Bogán Ádám és Király Gábor is kikerült a keretből, helyettük két lakatost hívott be Egervári.

Galambokkal fejleszt a Magyar Posta

Átfogó reformokat tervez a magyar kormány a Magyar Posta Zrt. átalakítása érdekében - derül ki egy lapunk birtokába jutott tervezetből. A postakocsik 65%-ától a költséghatékonyság érdekében megválna a vállalat, helyüket kezdetben lovas futárok, 2015-től pedig postagalambok vehetik át. A hírt nem cáfolták a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál sem. Elárulták: a bélyeg mostanában nem örvend nagy sikernek, mert az emberek köpni-nyelni sem tudnak, az átállás azonban hosszú időt vehet igénybe, mert a galambok kiválasztása és oktatása is bonyolult folyamat.

Nyomozás indult a Négy Mancs ellen

Nemzetközi összefogás alakult ki a Négy Mancs ellen. Már a visegrádi tagországok is közösen keresik a lehetőséget, hogy a bíróság előtt is bebizonyítsák: az állatvédő szervezet mekkora károkat okozott a gazdáknak - adta hírül nemrégiben a Kossuth Rádió. A magyar rendőrség is vizsgálódni kezdett az ügyben, ám a nyomozást vezető rendőrt két hét után menesztették, miután közleményt adott ki arról, hogy három mancsot már megtaláltak. Az ügyet ezt követően a TEK-nek adták, akik hamar Szimatot fogtak, ám bebizonyosodott, hogy az erre a névre hallgató kutya is ártatlan, így elengedték.

Nem örülnek a kisebb Parlamentnek

Mint ismert, a kormány döntése értelmében 2014-től kisebb lesz a Parlament. Az LMP közleményben hívta fel a figyelmet: attól tartanak, hogy az épület átépítését valamely Fidesz-közeli oligarcha végzi majd el. Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő jelezte: reméli, hogy az épület nem magasságát tekintve lesz kisebb, ugyanis attól tart, hogy nem tudna kényelmesen közlekedni a folyosón. Felháborodtak a szocialisták is: mint megjegyezték, "az antiszemita Jobbik" felszólalásainál rend szerint kivonulnak az ülésteremből, ilyenkor a büfében túl nagy a sor, így ők inkább ott végeznék el a szükséges átalakításokat.

Mindenki ellopott mindent

Újabb tényfeltáró riporttal jelentkezett az átlátszó.hu hírportál. A birtokukba jutott dokumentumok szerint az elmúlt 945 évben mindenki ellopott mindent, különösen igaz ez az ország vezetőire. 1222-ben az Aranybullán lévő pecsét például háromszoros áron jutott II. András magyar király birtokába, melynek hátterében Orbán Viktor felcsúti kapcsolatait sejti a portál. Úgy tudják, a tatárjárás után az országot újjáépítő IV. Béla királyközeli oligarchákkal végeztette el a beruházásokat. Az érintett személyek közül eddig senki sem cáfolta az információkat.

KD


http://barikad.hu/eltorolte_a_felsooktatast_hoffmann_rozsa_friss_alhireink-201302 02
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felszólalásainál, összekülönbözött, adósságcsapdában, minisztériumnál, közegészségügyi, magyarországról, bebizonyosodott, hazatérhessenek, fennakadásokat, intézkedéseket, átalakításokat, támogatottságú, belezavarodott, felháborította, elégedettségét, gyakorlatilag, felsőoktatást, bonyodalmából, ponthatárokat, oligarchákkal, beruházásokat, természetesen, országgyűlési, minisztériumi, tájékoztatott, információink, informátorunk, összecsukható, főigazgatóság, bebizonyítsák, postagalambok, felsooktatast, információkat, közbiztonsági, felháborodtak, országszerte, felsőoktatást Hoffmann, ökopárt első, párt természetesen, bázisának számító, négyes metró, alagútban pedig, esetleges bűnözők, diákok újabb, teljes felsőoktatást, politikus ugyan, utóbbi időben, diákok soha, egyetemek bontását, meghívásos tenderen, első meglepő, héttel ezelőtt, Hoffmann Rózsa, Demokratikus Koalíció, Lehet Más, Országgyűlési Őrség, Bakondi György, Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Miután Kanada, Rozgonyi Ernő, Endrésik Zsolt, Magyar Igazság, Élet Pártja, Egervári Sándor, Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, Bogán Ádám, Király Gábor, Magyar Posta, Magyar Posta Zrt, Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál, Négy Mancs, Kossuth Rádió, Zagyva György Gyula, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Alázat  Jó éjszakát  Bounty krémes  Png ház  Idő  Reménység és erő Krisztustól e...  Esti kép  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nem számIt  Szívem tiéd  Png rózsa csokor  Kaffka_Margit  Alázat  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Alázat  Őrizkednünk kell...  Szép estét  Gonosz démon-álarc  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép napot kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  s immár én is felragyogva, ért...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Garai Gábor - Takarítás  Julian Brass gondolata  Egy lelki imádság  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  Minden harmadik...  Szép estét kedves látogatóimna...  Idő  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Leonardo da Vinci gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Leonardo da Vinci gondolata  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Elköszönt  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Sokan azt tartják  A kételkedés kezelése  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Reménység és erő Krisztustól e...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Facebookon kaptam  Szívem  Nagyon különös  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Radikális szeretet  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata 
Bejegyzés Címkék
felsőoktatást Hoffmann, ökopárt első, párt természetesen, bázisának számító, négyes metró, alagútban pedig, esetleges bűnözők, diákok újabb, teljes felsőoktatást, politikus ugyan, utóbbi időben, diákok soha, egyetemek bontását, meghívásos tenderen, első meglepő, héttel ezelőtt, szaktárca megvásárolja, adósságcsapdában vergődő, télügyi biztos, téli időszak, nagy mennyiségű, kormány elégedettségét, jövőben mégis, tervek szerint, elolvadó csapadék, repülőgép azonban, óceán közepéig, kanadai légitársaság, sajtó rendőrségi, cigányok előbb, pilótafülke műszerfalát, másik család, egyik hajtóművet, többiek látták, egész repülőgépet, sajtó múlt, minimális támogatottságú, állapot azonban, magyar szövetséget, tavaly augusztus, novemberben hozott, soron következő, magyar-románt zárt, döntés felháborította, kapukat lezárják, magyar kormány, lapunk birtokába, postakocsik 65%-ától, bélyeg mostanában, emberek köpni-nyelni, átállás azonban, galambok kiválasztása, visegrádi tagországok, bíróság előtt, állatvédő szervezet, magyar rendőrség, nyomozást vezető, névre hallgató, kisebb Parlamentnek, kormány döntése, épület átépítését, antiszemita Jobbik, szükséges átalakításokat, birtokukba jutott, ország vezetőire, tatárjárás után, országot újjáépítő, érintett személyek, felszólalásainál, összekülönbözött, adósságcsapdában, minisztériumnál, közegészségügyi, magyarországról, bebizonyosodott, hazatérhessenek, fennakadásokat, intézkedéseket, átalakításokat, támogatottságú, belezavarodott, felháborította, elégedettségét, gyakorlatilag, felsőoktatást, bonyodalmából, ponthatárokat, oligarchákkal, beruházásokat, természetesen, országgyűlési, minisztériumi, tájékoztatott, információink, informátorunk, összecsukható, főigazgatóság, bebizonyítsák, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1370
  • e Hét: 11637
  • e Hónap: 22748
  • e Év: 176244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.