Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zöld terrorizmus és az olaj ár
  2008-01-21 17:55:57, hétfő
 
 
Zöld terrorizmus és az olaj ára

Hirklub

Megalázó látvány volt az Egyesült Államok elnökét koldulni látni egy arab uralkodónál, azért hogy növelje a nekünk szánt olaj mennyiségét, miközben a demokraták - akik a probléma legfőbb okozói - egy egyeduralkodó koldus talpnyalójának gúnyolják. Az Egyesült Államok azért kerülhetett ilyen megalázó helyzetbe, mert a gazdaságát olyan külföldi olajkitermelők tartják túszul, akik akár meg is béníthatják a nemzetet azáltal, hogy csökkentik a kőolaj kitermelésüket és ezáltal az olaj ára az egekbe szökik. Ez annál is gyalázatosabb, mint hogy az úgynevezett környezetvédelmi mozgalmakat hagyjuk kibújni a problémáink alól.
hirdetés





Ne legyen kétségünk afelől, hogy a benzinkutaknál mi fizetjük az uzsora árat, azért mert a zöld terroristák és a demokrata szövetségeseik a kongresszusban mindent megtesznek azért, hogy gátolják a hazai olajkitermelést; megtagadják a hozzájárulást új lelőhelyek feltárásához és kitermeléséhez, ami létfontosságú lenne az egészséges gazdaságunkhoz.



Noha Bush elnök mellett kevesen maradtak, akik alternatívaként a szaúdiakhoz fordultak - ők egyébként köszönetet mondhatnak nekünk tehetetlenségünkért, azért hogy nem tudjuk kitermelni kiaknázatlan készleteinket - mégis dühítő, hogy ahelyett hogy megkövetelnénk, hogy Szaúd-Arábia közbenjárjon az olajkitermelés növelése érdekében, udvariasan csak olyat kérünk, amit egyébként kérés nélkül is meg kellene tenniük.



Mikor édesapám, Ronald Reagan Berlinben tárgyalt, nem finomkodott a Gorbacsovhoz intézett szavakkal, hogy mit tegyenek a Berlini Fallal. Ő nem kért: ,,Mr. Gorbacsov lenne olyan jófej és lenne szíves lerombolni a falat?". Ő követelt: ,,Mr. Gorbacsov, rombolja le a falat!".



Ahelyett hogy udvariasan kérjük a szaúdi királyt, hogy ,,Fenség, ha lehetséges volna, fontolja meg hogy a magas olajárak mit művelnek az Ön egyik legnagyobb vásárlójával", az elnöknek azt kellett volna mondania: ,,Növelje a kitermelést vagy mostantól ön egyedül van és sok szerencsét az Al-Kaida elleni harchoz!".



George Bushnak fel kellett volna mennie a díszes pulpitusára, ujjival a Capitol Hillre és Nancy Pelosira, illetve Harry Reidre mutatni és azt mondani: ,,Hogy volt bátorságotok ahhoz, hogy nem készítettetek a nemzetnek energiapolitikát? Azért, mert nem akartatok neki, és ezért nekem el kellett mennem Szaúd-Arábiába és térdreereszkedve kellett könyörögnöm, hogy adják nekünk azt, amit ti megtagadtatok - elegendő mennyiségű és megfizethető árú olajat."



George Bushnak Mrs. Pelosit és Sent kell hibáztatnia. Raid és az ő környezetvédői összeesküdtek, hogy megakadályozzák az energiapolitika törvénybe foglalását, ami szabályozta volna a furásokat az Alaszkai Sarkköri Nemzeti Parkban (ANWR) és a Floridai-öbölben - ahol egyébként a kínaiak és a kubaiak a tenger alatt rejlő olajkészlet után kutatnak. Ki kellene használni, hogy atomhatalom vagyunk és az állítólagos környezetvédelmi okok helyett kőszenet kellene bányásznunk amiből több, mint 1 millió hektár van Délnyugat-Utahban, ami legkevesebb 7 millió tonnát jelent, melyek értéke 1 trillió $ fölött van.




Csak egy ötlet, hogy a nukleáris energia mit adhat az Egyesült Államoknak, nézzük csak a Ronald Reagan anyahajót. A hajó két reaktora működése során 579 millió $ üzemanyag költséget spórolt meg az adófizetőknek, és senki sem halt meg a hajón nukleáris balesetben, mint ahogy az USA-ban sem.



Azért nem tudjuk kihasználni nukleáris technológiánkat vagy éppen nem tudjuk az olajat a felszínre hozni az ANWR-ben vagy a Floridai-öbölben, mert a demokrata képviselőket megvették az Egyesült Államok legveszélyesebb terroristái, a radikális környezetvédők.



A demokraták a tálibokból és az Al-Kaidaból Teréz Anyát csinálnak. Az USA-ban pedig olyan rombolást hajtottak végre terrorista taktikájukkal, hogy az USA elnökének olajért kell könyörögnie, és hála nekik a bőséges hazai készletek pedig elérhetetlenek az amerikai emberek számára.



Egy hatalmas viharra lenne itthon szükség, ami kisöpörné ezeket a terroristákat! A Capitol Hillben lévő demokratákkal együtt ők az amerikai emberek halálos ellenségei.



Michael Reagan



www.humanevents.com

http://hirklub.hu/?cat=story&id=5650
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: környezetvédelmi, energiapolitikát, térdreereszkedve, alternatívaként, technológiánkat, energiapolitika, megakadályozzák, olajkitermelést, legveszélyesebb, kitermelésüket, elérhetetlenek, olajkitermelők, környezetvédők, gazdaságunkhoz, olajkitermelés, környezetvédői, megkövetelnénk, talpnyalójának, szövetségeseik, kongresszusban, benzinkutaknál, kitermeléséhez, gyalázatosabb, egyeduralkodó, hozzájárulást, összeesküdtek, készleteinket, taktikájukkal, létfontosságú, készítettetek, demokratákkal, terroristákat, megtagadtatok, adófizetőknek, vásárlójával, gorbacsovhoz, arab uralkodónál, nekünk szánt, probléma legfőbb, egyeduralkodó koldus, gazdaságát olyan, nemzetet azáltal, kőolaj kitermelésüket, egekbe szökik, úgynevezett környezetvédelmi, problémáink alól, uzsora árat, zöld terroristák, demokrata szövetségeseik, kongresszusban mindent, hazai olajkitermelést, egészséges gazdaságunkhoz, Egyesült Államok, Noha Bush, Ronald Reagan Berlinben, Berlini Fallal, George Bushnak, Capitol Hillre, Nancy Pelosira, Harry Reidre, George Bushnak Mrs, Alaszkai Sarkköri Nemzeti Parkban, Egyesült Államoknak, Ronald Reagan, Al-Kaidaból Teréz Anyát, Capitol Hillben, Michael Reagan,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png férfi  Facebookon kaptam  Elköszönt  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Erdőn  Hogy lehet megtartani  képre írva  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png csokor  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Zilahy Lajos gondolata  Png nő  Facebookon kaptam  Png nő  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png cica  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alvó cicák  Mai harmónia kártyám  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Png lepke  Esti kép  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Lóhere  Az engedelmesség miért nem vál...  Szívem  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Png férfi  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Lóhere  Jó éjszakát  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Rátalálsz  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Egy lelki imádság  Őrizkednünk kell...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Tanuld meg ezt a versemet  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szívem tiéd  A kételkedés kezelése  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nevem  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Png férfi  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Leonardo da Vinci gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Akarat 
Bejegyzés Címkék
arab uralkodónál, nekünk szánt, probléma legfőbb, egyeduralkodó koldus, gazdaságát olyan, nemzetet azáltal, kőolaj kitermelésüket, egekbe szökik, úgynevezett környezetvédelmi, problémáink alól, uzsora árat, zöld terroristák, demokrata szövetségeseik, kongresszusban mindent, hazai olajkitermelést, egészséges gazdaságunkhoz, szaúdiakhoz fordultak, olajkitermelés növelése, szaúdi királyt, magas olajárak, kitermelést vagy, díszes pulpitusára, nemzetnek energiapolitikát, energiapolitika törvénybe, tenger alatt, állítólagos környezetvédelmi, nukleáris energia, hajón nukleáris, felszínre hozni, demokrata képviselőket, radikális környezetvédők, bőséges hazai, amerikai emberek, hatalmas viharra, környezetvédelmi, energiapolitikát, térdreereszkedve, alternatívaként, technológiánkat, energiapolitika, megakadályozzák, olajkitermelést, legveszélyesebb, kitermelésüket, elérhetetlenek, olajkitermelők, környezetvédők, gazdaságunkhoz, olajkitermelés, környezetvédői, megkövetelnénk, talpnyalójának, szövetségeseik, kongresszusban, benzinkutaknál, kitermeléséhez, gyalázatosabb, egyeduralkodó, hozzájárulást, összeesküdtek, készleteinket, taktikájukkal, létfontosságú, készítettetek, demokratákkal, terroristákat, megtagadtatok, adófizetőknek, vásárlójával, gorbacsovhoz, bátorságotok, közbenjárjon, kiaknázatlan, feltárásához, képviselőket, megfizethető, hibáztatnia, könyörögnöm, béníthatják, mozgalmakat, olajkészlet, terroristái, atomhatalom, úgynevezett, megtagadják, uralkodónál, könyörögnie, kihasználni, szaúdiakhoz, pulpitusára, terroristák, kitermelést, finomkodott, mennyiségét, szabályozta, humanevents, bányásznunk, állítólagos, kerülhetett, problémáink, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2635
  • e Hét: 12902
  • e Hónap: 24013
  • e Év: 177509
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.