Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vona: a Fidesz mindkét esetben besétált a Dohány utcába (per
  2013-05-05 20:25:35, vasárnap
 
 



Vona: a Fidesz mindkét esetben besétált a Dohány utcába (percről percre a Jobbik anticionista rendezvényéről + képtár + videók)
2013. május 04. 07:52
Hunhír.info (Tudósítónktól)

A Jobbik és a párthoz csatlakozott civilek teljes erkölcsi győzelmével zajlott le a párt és szimpatizánsai antibolsevista és anticionista kegyeleti megemlékezése. Noha Orbán Viktor miniszterelnök utasította a rendőrséget, hogy minden törvényes eszközzel akadályozza meg a rendezvény megtartását, és maga a hatóság is távolmaradásra szólította fel az embereket, a méltóságteljes megemlékezést sikerült megtartani több száz fős tömeg részvételével. A hangsúly az Orbán által is jelzett törvényességen van, hiszen a tömeg hozzáállása, viselkedése semmilyen okot nem szolgáltatott arra, hogy a rendőrség valamilyen szinten is beavatkozni tudjon. A jelenlévők ezzel adták a legnagyobb pofont a Magyarországot folytonosan becsmérlő, alázó és gyalázó hazai és nemzetközi hitközségeknek, páholyoknak, chartáknak, hálózatoknak és köröknek, hogy határozottan, törvényesen és mindenféle szélsőséges megnyilvánulás nélkül fejezték ki azt az egyetemes magyar szándékot, hogy Magyarország nem akar idegen gyarmat és idegen hatalmak rabszolgája lenni.
Anticionista gyűlés - Budapest, Vértanúk tere, 2013. 05. 04.
Tekintse meg képtárunkat!

11:11 - Szózat.

11:10 - Vona összefoglalja: harcában nincs egyedül, mert itt vannak a magyarok, itt vannak a testvérei, itt vannak Atilla unokái, akik meg fogják védeni a magyar földet minden idegen erőtől.

11:08 - Vona kijelenti: a magyar zsidóság kérjen bocsánatot a tanácsköztársaság és a bolsevik uralom alatt elkövetett magyarellenes bűncselekményekért. Vona nyomatékosítja: magyar emberként egy feladata van, hogy visszaadja hazánkat a magyaroknak.

11:06 - Vona szerint akkor lehetett volna megakadályozni ezt a tüntetést, ha Simon Peresz bocsánatot kér a magyaroktól és az izraeli kufárok és befektetők elmennek hazánkból.

11:05 - Vona elfogadhatatlannak tartja, hogy a magyar országgyűlés mindenben meg akar felelni a cionistáknak. Konkrét példaként említi Szögi Lajos tanár meglincselésének helyszínén létesítendő zsidó siratófalat. Vona szerint a méltóságsértésre hivatkozva akarják elfojtani a nemzeti ellenállást, de a fagyi vissza fog nyalni.

11:03 - Vona szerint mi más vagyunk, minta többi nép, mert a magyarok soha nem fogják Izrael lábait nyaldosni.

11:02 - Vona szerint a cionisták provokálnak folyamatosan, hiszen ő nem kel és fekszik a holokauszttal, mint mások teszik. Vona szerint a hatalmon lévő elit hallgat, és eltűri a provokációt. Amikor MSZP-s képviselők izraeli kitűzővel jönnek a parlamentbe, vagy egy másik állam nagykövete mondja meg a magyaroknak, hogy mit lehet tenni és mit nem - ez a provokáció, nyomatékosítja Vona. Az a provokáció, hogy 23 évig a politikai elit nem tudott összefogni Magyarországért, de Izraelért két nap alatt összefognak.

11:00 - Vona Gábor, a Jobbik elnöke beszéde elején feltette a kérdést. Mi a hasonlóság a zsidó világkongresszus és a trafikbotrány között? Egyből meg is válaszolva leszögezte, a Fidesz mindkét esetben besétált a Dohány utcába. A politikus figyelmeztette hallgatóságát, lehet, hogy együtt megyünk a Gyorskocsi utcába, de mindenképpen együtt a Magyar utcába. Vona egy kis iróniát is belevisz beszédébe, utalva a nagy német filmszínész körüli botrányra beszól: reméljük, senki sem jött Derrick-pólóba, mert kiemeli a rendőrség. utalva arra, hogy a színész a dicsőséges Waffen SS tagja volt.

Videó http://www.youtube.com/watch?v=Pz0GvKFPAus&feature=player_embedded
Vona Gábor: Győztünk, mert nem félünk!




10:52 - Morvai Krisztina üzenetet olvassák fel, a politikus nem tud részt venni személyesen a rendezvényen. Morvai két kérdést fogalmazott meg hallgatóságának: miért nem szabad a sukorói ingatlanmutyit leleplező Budaházy György, illetve miért vannak még mindig szabadlábon a 2006-os szemkilövetők?

10:46 - Murányi Levente 56-os szabadságharcos, az Előre pesti srácok című dal elhangzása után történelmi összesítést ad az illuminátusok színre lépése óta elvaduló világról. Murányi szerint az elmúlt évtizedekben továbbra is ezek az eszmék uralkodtak, amelyek végül a Rákosi-korszakban torkolltak. Szól azokról a bűntettekről, amelyeket a magyarság ellen elkövettek a bolsevik vörös csillag égisze alatt.

Videó http://www.youtube.com/watch?v=2Z7JuNfJhE8&feature=player_embedded
Murányi Levente beszéde az Anticionista tüntetésen 2013.05.04.



10:34 - Gyöngyösi szerint a cionizmus imádatában és elfogadásában nincs különbség Orbán Viktor miniszterelnök és Steiner Pál között. Figyelmeztet arra, hogy a magyar vezetés meghunyászkodása és feladása azokat az idegen erőket szolgálja, amelyek gyarmattá teszik Magyarországot.

10:30 - Gyöngyösi Márton, az igazság hangja az elmúlt évtizedek bolsevik rémtetteiről beszél. Felteszi a kérdést: hogy lehet, hogy még mindig köztünk élnek azok szellemi örökösei, akik ezt előidézték? Gyöngyösi szerint azért kell az egész holokauszt-kultusz, és a cionista propaganda, hogy ezek a bűnök ne ivódjanak bele az emberek tudatába. Ezek a folyamatok mind a cionizmus térnyerését szolgálják, amelynek sajnálatos módon részese volt a magyarországi zsidóság egy rétege is - fogalmaz Gyöngyösi. Bírálja Izraelt, hogy felrúgja a nemzetközi jogot, és a török miniszterelnökre hivatkozva leszögezi: a cionizmus emberellenes bűntett. Népet és nemzetet úgy nem aláztak meg saját vezetőik, mint a magát nemzeti ügyek kormányának kikiáltó, a cionizmus szolgálatába állt jelenlegi kormányzat tagjai, akik kizárólag retorikájukban különböznek a nyíltan internacionalista és cionista szociálliberális elődeiktől - fogalmaz Gyöngyösi.

Videó http://www.youtube.com/watch?v=lPzGzLT12dM&feature=player_embedded
Gyöngyösi Márton beszéde az Anticionista tüntetésen 2013.05.04.



10:20 - Ifj. Hegedűsné két célt fogalmaz meg a jelenlévőknek, megvédeni a végvárakat az idegen befektetőktől és folyamatosan emlékezni a magyar hősökre, a cionizmus áldozataira. Ismerteti a hallgatóságával, hogy pártja milyen korrupcióellenes feljelentéseket tett, és leszögezi: hatalomra kerülésük esetén minden gazdasági és köztörvényes bűnözőt elszámoltatnak.

10:15 - Ifj. Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője a Simon Peresz-féle országhódításról beszél, és felszólítja a Zsidó Világkongresszust, hogy határolódjon el a magyarság ellen bűnöket elkövetőktől.

10:12 - Hangfelvételről szól ifj. Hegedűs Loránt református lelkész, aki az egyház tiltása miatt nem lehet hivatalos felszólaló. Megismétli egy régi beszédének azon részét, amelyben Petőfit idézve üzent a "Magyarországot megszereztük" cionisták vezérének.

10:09 - Egyperces néma főhajtással emlékeznek a II. világháború minden magyar áldozatára.

10:02 - A helyszínre érkezett a Tégy a magyargyűlölet ellen! mozgalom is. Pólójukon hirdetik: Nem vagyok bűnös, nem kérek bocsánatot, nem fizetek kártérítést. Gárdaszervezetek, civilek jönnek folyamatosan. A tömeg már több százas nagyságrendű. Szabó Gábor jobbikos pártigazgató bejelenti, a Himnusszal hivatalosan is megkezdődik a rendezvény.

9:52 - A Garibaldi utcában a rendőrség lezárta az autók bejutási lehetőségét a Vértanúk terére. Időközben többen érkeztek motoron, egy kisebb feketébe öltözött társaságot igazoltattak a rendőrök, és ruhájukat is átvizsgálták kábítószert keresve. A rendezvényre megérkezett már Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója és több szakemberrel képviselteti magát a Jobbik Jogsegélyszolgálata. A médiajelenlét is rendkívül erős, az újságírók figyelme megoszlik a jobbikos rendezvény és a TV-székház környékén szerveződő ellenrendezvény között.

Videó http://www.youtube.com/watch?v=k4u0CsJ9DjI&feature=player_embedded
Kommentár nélkül: Ildikó, tudod énekelni a Himnuszt?




9:43 - A nagy vészmadárkodás ellenére folyamatosan gyűlik a tömeg a Jobbik kegyeleti megemlékezésén, ahol fekete ruhában érkezett fiatalok és idősebbek is megjelentek. Itt van a székely zászló, a színpadot felállították, és a rendőrök távolról figyelik az eseményeket.

9:05 - Vélelmezhetően hasonló a helyzet, mint 2006-ban, amikor még a börtönőröket is felvezényelték Budapestre, hiszen ilyen jellegű rendőri készültséget ritkán láthat a főváros népe. A Zsidó Világkongresszusra érkezők miatt a Duna-korzó szinte teljesen le van zárva, esernyős, öltönyös izomemberek tucatjai fogadják a gépkocsikaravánnal érkező kipásokat és kalaposokat. A Jobbik tervezett kegyeleti megemlékezése környékén pedig rendőrautók tucatjai, előállító- és kamerás kocsik és teljes harci díszbe öltözött rendőrök százai várják a belügyminiszter, illetve a budapesti rendőrfőkapitány tegnap este nyilvánosságra hozott, de rejtélyes és kétértelmű parancsának megvalósítását.

Korábban írtuk:

Hiába próbálják egyes zsidó szervezetek összemosni a cionizmust, e a gyilkos, gyarmatosító ideológiát a zsidósággal, és hiába partner ebben még a magyar miniszterelnök is, a Jobbik kegyeleti megemlékezését semmiképpen sem lehet antiszemita megmozdulásnak minősíteni. Egyrészt az anticionista zsidó rabbik, másrészt a nemzsidó keresztény cionisták léte miatt. A mai nap, annak eseményei sorsdöntőek lesznek nemcsak hazánk, de a világpolitika szempontjából is, mert az események kezelése, a hazai és a világsajtó reagálása vagy elhallgatása közelebb hozza napjaik egy fő kérdésének megvilágosítását és egyértelművé tevését, hogy mit jellemezhetünk a zsidó fogalommal, és mit nem. A Jobbik a cionizmus és a bolsevizmus több száz millió áldozatára emlékezik, és ennek a kegyeleti eseménynek bármilyen akadályozása éket verhet a cionista és az anticionista zsidók közé is. Az 1100 éves Magyarországnak, az alapítása óta toleráns, befogadó, az idegeneket segítő államnak pedig nem lehet érdeke, hogy az egyik nemzeti kisebbsége belső polgárháborúban él egymással. Hírportálunk percről percre beszámol a Vértanúk terén történtekről.

Budapest rendőrfőkapitánya az alaptörvényre hivatkozva megtiltotta a budapesti Vértanúk terére szombatra bejelentett, egyértelműen antiszemita és rasszista rendezvény megtartását - közölte a Belügyminisztérium pénteken este. A közlemény szerint a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a gyülekezési jogról szóló 1989. évi III. törvény - az Alaptörvénynél alacsonyabb szintű jogszabály - rendelkezéseinek alkalmazásával hatályon kívül helyezte a tiltó határozatot.

A belügyminisztérium közleménye szerint a tárca - a jogállami normáknak megfelelően - tudomásul veszi és betartja a bíróság döntését. Ugyanakkor, álláspontját fenntartva, minden rendelkezésére álló törvényes eszközzel akadályozza a rendezvény megtartását.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64433
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: miniszterelnökre, rendelkezéseinek, meglincselésének, rendőrfőkapitány, meghunyászkodása, megvilágosítását, méltóságsértésre, országhódításról, korrupcióellenes, gárdaszervezetek, világkongresszus, szociálliberális, hallgatóságának, ellenrendezvény, hallgatóságával, belügyminiszter, feljelentéseket, magyarországért, hangfelvételről, polgárháborúban, szabadságharcos, magyarországnak, megnyilvánulás, magyarországot, jellemezhetünk, méltóságteljes, miniszterelnök, figyelmeztette, ingatlanmutyit, törvényességen, hitközségeknek, megvalósítását, retorikájukban, vélelmezhetően, pártigazgatója, elszámoltatnak, párthoz csatlakozott, rendezvény megtartását, méltóságteljes megemlékezést, tömeg hozzáállása, rendőrség valamilyen, jelenlévők ezzel, legnagyobb pofont, egyetemes magyar, magyar földet, magyar zsidóság, bolsevik uralom, izraeli kufárok, magyar országgyűlés, méltóságsértésre hivatkozva, nemzeti ellenállást, fagyi vissza, Noha Orbán Viktor, Simon Peresz, Szögi Lajos, Amikor MSZP-s, Vona Gábor, Waffen SS, Morvai Krisztina, Budaházy György, Murányi Levente, Orbán Viktor, Steiner Pál, Gyöngyösi Márton, Bírálja Izraelt, Hegedűs Lorántné, Simon Peresz-féle, Zsidó Világkongresszust, Hegedűs Loránt, Szabó Gábor, Jobbik Jogsegélyszolgálata, Zsidó Világkongresszusra, Fővárosi Közigazgatási, Munkaügyi Bíróság,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reménység és erő Krisztustól e...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Alázat  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Adakozás  Albert Einstein gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Éretlen vers  Popper Péter szavai  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png csokor  A boldog családok mind hasonló...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Rátalálsz  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Adakozás  s immár én is felragyogva, ért...  Garai Gábor - Takarítás  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  képre írva  Erdőn  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Hazára minden embernek szükség...  Hazára minden embernek szükség...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  képre írva  Facebookon kaptam  Png nő  Nevem  Irgalom és ítélet  Png csokor  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 20  Idő  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png nő  Nem számIt  Az engedelmesség miért nem vál...  Sose bánj semmit  Png telefon  Egy maradéktalanul uralt világ  Őrizkednünk kell...  képre írva  Szép álmokat!  Hiányzik  Facebookon kaptam Annuska bar...  Németh László tollából  210 éve született a SZÓZAT meg...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  Facebookon kaptam  Reggel van 
Bejegyzés Címkék
párthoz csatlakozott, rendezvény megtartását, méltóságteljes megemlékezést, tömeg hozzáállása, rendőrség valamilyen, jelenlévők ezzel, legnagyobb pofont, egyetemes magyar, magyar földet, magyar zsidóság, bolsevik uralom, izraeli kufárok, magyar országgyűlés, méltóságsértésre hivatkozva, nemzeti ellenállást, fagyi vissza, magyarok soha, cionisták provokálnak, hatalmon lévő, másik állam, politikai elit, zsidó világkongresszus, trafikbotrány között, politikus figyelmeztette, nagy német, dicsőséges Waffen, sukorói ingatlanmutyit, 2006-os szemkilövetők, illuminátusok színre, elmúlt évtizedekben, eszmék uralkodtak, magyarság ellen, bolsevik vörös, cionizmus imádatában, magyar vezetés, idegen erőket, igazság hangja, elmúlt évtizedek, cionista propaganda, emberek tudatába, folyamatok mind, cionizmus térnyerését, magyarországi zsidóság, nemzetközi jogot, török miniszterelnökre, cionizmus emberellenes, magát nemzeti, cionizmus szolgálatába, nyíltan internacionalista, idegen befektetőktől, magyar hősökre, cionizmus áldozataira, egyház tiltása, régi beszédének, helyszínre érkezett, magyargyűlölet ellen, rendőrség lezárta, autók bejutási, kisebb feketébe, rendezvényre megérkezett, újságírók figyelme, jobbikos rendezvény, nagy vészmadárkodás, székely zászló, színpadot felállították, rendőrök távolról, főváros népe, budapesti rendőrfőkapitány, magyar miniszterelnök, anticionista zsidó, nemzsidó keresztény, világpolitika szempontjából, események kezelése, világsajtó reagálása, zsidó fogalommal, bolsevizmus több, kegyeleti eseménynek, anticionista zsidók, 1100 éves, idegeneket segítő, egyik nemzeti, alaptörvényre hivatkozva, budapesti Vértanúk, közlemény szerint, gyülekezési jogról, tiltó határozatot, jogállami normáknak, bíróság döntését, miniszterelnökre, rendelkezéseinek, meglincselésének, rendőrfőkapitány, meghunyászkodása, megvilágosítását, méltóságsértésre, országhódításról, korrupcióellenes, gárdaszervezetek, világkongresszus, szociálliberális, hallgatóságának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3391
  • e Hét: 13658
  • e Hónap: 24769
  • e Év: 178265
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.