Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Celldömölkön a trafikmutyizás terén is összeborult a Fidesz
  2013-05-25 12:23:43, szombat
 
  2013-05-24. 21:10
Celldömölkön a trafikmutyizás terén is összeborult a Fidesz és az MSZP

Celldömölk azon nagyobb települések egyike, ahol 2010-ben a Fidesz nem volt képes tarolni a helyhatósági választásokon. A hatalomba ismét visszaszavazott MSZP megváltoztatta a választási nevét, ám a kemenesaljai várost korábban is irányító posztkommunisták, köztük a nemzeti vagyon lenyúlói, mostanában példásan összefognak az ellenzéki fideszes káderekkel. A trafikmutyizásban Celldömölkön ezúttal a Fidesz hívei hasítottak ki nagyobbat: a város leendő hat trafikja közül öt lesz az övék. A gazdasági élet más terén viszont a posztkommunisták a nyerők.

Horváth Melinda (balról) és Kovács Ferenc
A Vas megyei Celldömölkön is egyre többen bizonyosodnak meg arról, hogy a városvezetést uraló posztkommunisták és a településen ellenzéki Fidesz hogyan osztja el egymás között a zsíros falatokat. Az országos trafikpályázatok terén például az elmúlt napokban egyre több fény derül arra, hogy miként osztotta le a dohánytermékek árusításának engedélyeit Kovács Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke a hozzá közelállóknak. Kovács Ferenc, a sitkei illetőségű kastélytulajdonos a leosztás keretében Horváth Melinda fideszes celldömölki önkormányzati képviselő öccsének, Horváth Krisztiánnak három trafikot, míg a választók által legutóbb kibuktatott helyi fideszes önkormányzati képviselőnek, Végh Szilárdnak fájdalomdíjként két trafikot juttatott.
Zoom
Leendő trafik (jobbról) a Rezgőnyárfával átellenben
Kovács Ferenc jóvoltából végül két trafikot kapott Végh Szilárd és édesapja, Végh Ferenc. A Végh család még 2013 elején az egyértelmű nyerészkedés céljával fölvásárolt egy több helyiségből álló épületcsoportot Celldömölk legfrekventáltabb, legforgalmasabb helyén, a vasútállomással szemben, a Kossuth Lajos utca kiindulásánál, a Rezgőnyárfa étteremmel átellenben. Apa és fia ugyanis már akkor tudták, hogy nyertesek lesznek a Fidesz-kormány által kiírt trafikpályázaton. A fölvásárolt, korábban vegyes boltként, még korábban tanácsi irodaként működő sarki ingatlanon a pályázati eredmény ismertté válása óta éjjel-nappal mesteremberek dolgoznak, serény munkával alakítják ki a nemsokára megnyíló trafikboltot.
Hogy teljesebb legyen a celldömölki trafikmutyizás képe, el kell mondanunk, hogy a fentebb említett, vasútállomással szembeni, a Kossuth Lajos utca sarkán megnyíló trafik mellett a Végh család Sági út 43. szám alatti másik, több mindennel foglalkozó vállalkozása irodájának tőszomszédságában, szintén forgalmas helyen, most épül a másik trafiknak helyet adó épület. A Sági úti lerakat helyiségét az önkormányzati képviselő-testületből 2010-ben szintén kibukott, ám a Városfejlesztési és Költségvetési Bizottságban még javában élősködő fideszes Kiniczky István biztosítja majd a Végh család számára.
Zoom
Végh Szilárd, Kiniczky István és Végh Ferenc
A fentebb már említett Horváth Melinda fideszes önkormányzati képviselő, a második nekifutásra három trafikhoz juttatott Horváth Krisztián nővére, Kovács Ferenc kedvese, korábban a Vas Megyei Közgyűlésben a fideszes politikus kabinetfőnöke, irtózatos haragra gerjedt, amikor az első trafikleosztási döntés eredményeként 3:2 arányban nem az öccse, hanem Végh Szilárd és a papája lett a nyertes ebben a nemes harácsolási versengésben. Kovács Ferenc a hölgy hisztizése és rosszallása nyomán azonban jobb belátásra tért, és végül a fideszes önkormányzati képviselőnő testvérét, Horváth Szilárdot "segítette" három trafikpályázat elnyeréséhez Celldömölkön. Ennek következtében a Végh család végül "csak" két trafik üzemeltetője lehet. (Kovács Ferenc, aki több fideszes politikus bűnözőtársával együtt két évvel ezelőtt közpénzekből az Azori-szigeteken pihente ki az állás- és a vagyonhalmozás okozta fáradságát, az eset kitudódása után álszent módon azzal védekezett, hogy másokkal ellentétben ő nem a szeretőjével, hanem a kedves nejével költötte adóforintjainkat az atlanti-óceáni szigetcsoporton - A. G.)
A kemenesaljai városban a trafikbotrány ezzel még nem ér véget, mert van egy harmadik nyertes, Budai Zsolt helybeli vállalkozó, a Korzó Kávézó üzemeltetője személyében. A celldömölki dr. Gréfin Lajos téren üzemelő kávézót a trafikpályázat harmadik nyertese, Budai Zsolt nem mástól, mint Baranyai Attilától, a volt celldömölki jegyzőnő férjétől bérli. Magyarán, Budai Zsolt ebben a játszmában csupán bábfigura, mert a trafikpályázat igazi haszonélvezője a Baranyai házaspár. Baranyai Attiláné, volt celldömölki jegyzőnő - a fideszes Kovács Ferenccel és a vörös Fehér László celldömölki polgármesterrel meglevő kiváló kapcsolatát latba vetve - családjával együtt most vígan beszáll a narancsos trafikügyletbe, s ezáltal kiegészíti a valószínűleg nem alacsony közalkalmazotti nyugdíját.
Zoom
A Sági úton nemsokára elkészül a trafik lerakatnak is helyet adó épület
Celldömölkön és a környező településeken a legutóbbi trafik- és egyéb pályázatok nyertesei kilétének megismerése után a mutyizásokban nem érintett polgárok egyszerűen föl vannak háborodva, mert lassan mindenki számára világossá válik, hogy miképpen osztják föl egymás között a javakat az országot kormányzó Fidesz hívei és az önkormányzati választásokat ebben a városban 2010-ben megnyert Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület (CsÖCE) fantázianév mögé bujt posztkommunisták. Más szóval, Celldömölkön is egyértelművé vált, hogy a valójában egy fészekaljából kikerült MSZP-sek és fideszesek gátlástalan családi, szeretői és ideológiai összefonódás eredményeként osztozkodnak a koncon, és ezzel háttérbe szorítanak tisztességes, esetleg egyik politikai párthoz sem tartozó pályázókat. Kemenesalján joggal vannak felháborodva az emberek, amikor azt látják, hogy a több értelemben is "csókos" rokonok, szeretők és a narancsos haverok hozzátartozói a nyertesek. Hasonló a helyzet egyes helyi vállalkozók esetében is (egyikük szédületes sikertörténetéről majd később beszámolunk - A. G.), akik a komcsik uralta Celldömölki Önkormányzat képviselő-testületének tagjaival, vezetőivel ápolnak gyümölcsöző kapcsolatokat.

Összenő, ami összetartozik: Baranyai Attiláné, Kovács Ferenc és Fehér László
Kemenesalja népe egyre inkább megérti, hogy a MÁV vagyonát (tehát mindannyiunk vagyonát - A. G.) bagóért lenyúló, majd hatalmas pénzért továbbadó Söptei Józsefné elvtársnő, Celldömölk jelenlegi régi-új MSZP-s alpolgármestere, amióta megvetette lábát az önkormányzat üléstermében, "cselekvően összefog Celldömölkön" a nemzeti húrokat pengető fideszes Horváth Melinda, felsőbb szinten a vidékünkön csak "sitkei fogadósnak" mondott Kovács Ferenc a gyilkosok, padláslesöprők és egyházüldözők ivadékait egy zászló alá tömörítő MSZP-s bagázzsal, köztük a Celldömölkön született, s gyakori látogatásával városunk levegőjét szennyező Kiss Péterrel.
Alsósági Gyula - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/53/112672/#ixzz2UIa28bii
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: trafikpályázatok, posztkommunisták, adóforintjainkat, trafikpályázaton, városfejlesztési, fájdalomdíjként, alpolgármestere, polgármesterrel, trafikleosztási, vasútállomással, visszaszavazott, szigetcsoporton, legforgalmasabb, épületcsoportot, közalkalmazotti, bűnözőtársával, dohánytermékek, padláslesöprők, trafikpályázat, trafikügyletbe, rezgőnyárfával, trafikmutyizás, haszonélvezője, vagyonhalmozás, megváltoztatta, mutyizásokban, kapcsolatokat, önkormányzati, hozzátartozói, következtében, összetartozik, fészekaljából, eredményeként, költségvetési, országgyűlési, kiindulásánál, trafikmutyizás terén, helyhatósági választásokon, hatalomba ismét, választási nevét, kemenesaljai várost, nemzeti vagyon, ellenzéki fideszes, trafikmutyizásban Celldömölkön, város leendő, gazdasági élet, városvezetést uraló, településen ellenzéki, zsíros falatokat, országos trafikpályázatok, elmúlt napokban, dohánytermékek árusításának, Horváth Melinda, Kovács Ferenc, Megyei Közgyűlés, Horváth Krisztiánnak, Végh Szilárdnak, Végh Szilárd, Végh Ferenc, Kossuth Lajos, Költségvetési Bizottságban, Kiniczky István, Horváth Krisztián, Megyei Közgyűlésben, Horváth Szilárdot, Budai Zsolt, Korzó Kávézó, Gréfin Lajos, Baranyai Attilától, Baranyai Attiláné, Kovács Ferenccel, Fehér László, Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület, Celldömölki Önkormányzat, Söptei Józsefné, Kiss Péterrel, Alsósági Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem tudhatod  Jó éjszakát  Png kislány  Szívem tiéd  Jónás Tamás – Végtelen b...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Hiányzik  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Reggel van  Őrizkednünk kell...  Erdőn  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Zilahy Lajos gondolata  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png csokor  Nagyi telefonál  Nem méltó hozzád  Png telefon  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Ágai Ágnes – Csendélet  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png férfi  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png virág  A sors  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Mindig jusson idő nevetni  Paul David Tripp Április 20  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nagyon különös  Nem méltó hozzád  Lóhere  Paul David Tripp Április 19  Irgalom és ítélet  Akarat  Akarat  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Minden harmadik...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Leonardo da Vinci gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Png férfi  Fekete-erdő desszert 
Bejegyzés Címkék
trafikmutyizás terén, helyhatósági választásokon, hatalomba ismét, választási nevét, kemenesaljai várost, nemzeti vagyon, ellenzéki fideszes, trafikmutyizásban Celldömölkön, város leendő, gazdasági élet, városvezetést uraló, településen ellenzéki, zsíros falatokat, országos trafikpályázatok, elmúlt napokban, dohánytermékek árusításának, hozzá közelállóknak, sitkei illetőségű, leosztás keretében, választók által, egyértelmű nyerészkedés, több helyiségből, vasútállomással szemben, pályázati eredmény, nemsokára megnyíló, celldömölki trafikmutyizás, fentebb említett, másik trafiknak, második nekifutásra, fideszes politikus, első trafikleosztási, papája lett, nyertes ebben, nemes harácsolási, hölgy hisztizése, fideszes önkormányzati, vagyonhalmozás okozta, eset kitudódása, kedves nejével, atlanti-óceáni szigetcsoporton, kemenesaljai városban, trafikbotrány ezzel, harmadik nyertes, trafikpályázat harmadik, volt celldömölki, játszmában csupán, trafikpályázat igazi, fideszes Kovács, vörös Fehér, narancsos trafikügyletbe, trafik lerakatnak, környező településeken, legutóbbi trafik-, országot kormányzó, önkormányzati választásokat, városban 2010-ben, fészekaljából kikerült, több értelemben, narancsos haverok, helyzet egyes, komcsik uralta, önkormányzat üléstermében, nemzeti húrokat, vidékünkön csak, trafikpályázatok, posztkommunisták, adóforintjainkat, trafikpályázaton, városfejlesztési, fájdalomdíjként, alpolgármestere, polgármesterrel, trafikleosztási, vasútállomással, visszaszavazott, szigetcsoporton, legforgalmasabb, épületcsoportot, közalkalmazotti, bűnözőtársával, dohánytermékek, padláslesöprők, trafikpályázat, trafikügyletbe, rezgőnyárfával, trafikmutyizás, haszonélvezője, vagyonhalmozás, megváltoztatta, mutyizásokban, kapcsolatokat, önkormányzati, hozzátartozói, következtében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1023
  • e Hét: 11290
  • e Hónap: 22401
  • e Év: 175897
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.