Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fidesz kétharmados pávatánca
  2013-06-13 20:14:29, csütörtök
 
 

A Fidesz kétharmados pávatánca

Már a kezdetben kijelentem, hogy nem szeretem a pávatánc kifejezést politikai értelemben, ami szinte beépült az ellenzék szókészletébe, amivel a miniszterelnök óvatos lépéseit illetik . Orbán Viktor mint jobboldali politikus szerepel a magyar közéletben, s immár másodszor töltheti be a miniszterelnöki posztot . Sőt, felhatalmazását kétharmados többséggel szerezte, ami egyedülálló teljesítmény Európában, ahol a parlamenti demokráciát 51-49 arányban működtetik, szinte minden országban .

Jobboldalban gondolkodás még nem jelenti a nemzetben való gondolkodást, csak parlamenti felállás szerinti elhelyezkedést, hiszen kezdetben a liberális demokraták rendszerváltó pártjának ifjúsági tagozataként jött létre a ma kétharmaddal kormányzó, úgynevezett jobboldali párt . A Soros ösztöndíjjal kitaníttatott fiatal demokraták az MDF eltüntével, annak helyébe lépve ott folytatták, ahol 1990-ben abbahagyták, azzal a változtatással, hogy nemzeti köntösbe öltöztették a liberális tanokat .

Orbán Viktor kitűnő politikus . Sok embert vonz beszédkészsége, de ugyanúgy el is taszítja magától azokat, akik tisztán látnak, és rájönnek hamar arra, hogy indíttatásai mögött kevés megvalósítani akaró szándék van, mert nem engednek neki önálló politizálást a háttérhatalom láthatatlan törvényhozói . Megkérte őket előre a jó Viktor, hogy ne azt nézzék amit mond, hanem amit cselekszik, s ez valóban ellene szól szinte minden kérdésben .

A kétharmados felhatalmazás furcsa helyzetet teremtett Magyarországon, ahol e ,,jobboldali" pártnál létezik egy nálánál is ,,jobboldalibb", nemzetiesebb megoldásokat hirdető párt, akik maguk is jól szerepelnek, csupán néhány százalékkal maradtak el a korábban vezető baloldali tömörüléstől, ami megsemmisülni, szétforgácsolódni látszik ez elmúlt nyolc év következtében . A kétharmad és rá a JOBBIK nemzeti elkötelezettségű szavazatai, együttesen meg kellett volna oldják a nemzet hetvenéves kálváriáját, ami a történelmi alkotmányunk jogfolytonosságának felfüggesztése miatt adódott, de ehelyett alaptörvénymódosítások sora következett, és fenntartotta ezt az eleve képtelen helyzetet a magyar politikában, ami teljesen idegen a számára .

A JOBBIK programját részben átvették, amivel kifogták vitorlájukból a szelet, de a Szent Korona Tanra épített alkotmányunkat nem hozták vissza, nem szereztek érvényt a számára, s ezáltal elszámoltatni sem tudták a kommunista diktatúra működtetőit . A háttérhatalom nehéz helyzetben van, mert a kommunista mozgalmakat is ők pénzelték ugyanúgy, mint a liberális demokráciát, amelynek a csúcsán terpeszkednek a valódi döntéshozók, azok a nagybankárcsaládok, akiket senki sem választott erre a szerepre, tehát nem használható reájuk a demokratikus jelző, amelyre annyiszor hivatkoznak .

Korunk kettősbeszédre épített politikai váltógazdálkodása nem oldhat meg semmit . Valóban az történik, amit a gazdaként pöffeszkedő pénzhatalom urai meghatároznak számunkra . Ők csak holmi jószágot látnak bennünk, akiket már nyírni sem lehet, hasznot sem hajtunk, állandóan ellenkezünk, így feleslegesnek tűnünk a számukra . Eközben globalizálták a kereskedelmet, az etető állomásokat, a tömegtájékoztatást,az erőszakszervezeteket, mindent, ami szükséges korlátlan hatalmuk biztosítására . A tőzsde ágazatai már földrészeket ölelnek át, bekebelezve mindent körülöttünk .

Orbán úgy szeretné megetetni a demokrata kecskét, hogy a káposzta is megmaradjon . Igyekszik megfelelni páholytársainak is úgy, hogy észrevétlen maradjon a számunkra, mivel árulkodó kapcsolati rendszerét eltakarja előlünk . Korunk nyílt társadalmának alapkérdései közé tartozik az átláthatóság, de legtöbbször visszaélnek bizalmunkkal, mert minden olyan esetben ahol láthatóvá válik a háttérhatalom érdekében történő támadás, titkosítanak mindent . E titkosítások feloldása megmutathatná nekünk e kapcsolatrendszer különféle ágazatait, és a hazaárulás tényét .

Ne gondoljuk, hogy a JOBBIK meg tudná oldani ezt a képtelenséget, mert maga a rendszer hibás . Szalonképesek sem lehetünk egy olyan szalonban, ahol nem szívesen látják a magyart, mivel célkeresztben vagyunk már ezer éve, ,,ahová nem fogad be soha a béke réve" . Ötszáz éve gyarmati sorban küszködünk . 93 éve nyögjük a széttagoltságunkat, testvéreink lassan kipusztulnak szülőföldjükről, mert nekünk nem engedik a reviziót . Nem kérem ! A reviziót nem kérni, hanem ki kell harcolni minden lehetséges fegyverrel . Emiatt egységet kell mutatni ! Felszalámizták a magyar nemzetet az osztályharc fegyverével, mindent és mindenkit szembe állítottak egymással .

Legnagyobb baj mégis, hogy vezetőink idegen érdek szolgálatába szegődtek ! Hazaárulás ez a javából, de annyira polkorektté vált minden, hogy még büszkék is erre ,,nagyjaink", ami a juttatások mértéke miatti nagyságot jelenti . A közösből kivett juttatások már régen nem szolidáris alapon működnek, mert a magyar nemzet valódi képviselői kisebbségbe szorultak saját hazájukban . Patrióta vezetők ma már szinte nincsennek, csak egy szürke massza kialakításában érdekelt globális hálózat, akik koronázatlan királyuktól kapják a parancsot .

Még a vörös gyilkosok sem tudták, hogy kinek az érdekében gyilkolták az emberiség millióit . Királyok hercegek, grófok ellen indultak, de a bárókat elfelejtették lefülelni, pedig ezek a csibészek irányítják még ma is a földgolyó országait, akiket régiókba és közös valuta használatra kényszerítenek, és e régiók összecsapásával manipulálhatják kedvük szerint . Óriási összegek cserélnek gazdát a nevünkben, pedig ezek a számok nem is léteznek, mert az adósság elnyelte a valóságot ebben a játékban .

Megszünt a kommunista diktatúra, de vele együtt a szociális gondoskodó állam is nyugaton, ami jólétet biztosított számukra . A szovjetérdekeltségű kelet olcsó árúval látta el nyugatot, amit felváltott Kína és India . Korunk nagyvárosait megbénította a bevándorlók végnélküli áradata, akiket ráirányítottak szinte minden korábban jóléti államra .

Jézus idejétől kezdve rivális vallások alakultak, amelyek időről időre egymásnak estek, uralkodni akartak különféle ideológiákon, amelyek óriási emberáldozatot követeltek . Most Európa van soron megint, amit már nem tud megvédeni hazánk, mert repülőgépen érkeznek oda, elszállnak felettünk . A Kárpátmedence bástyái senkit sem érdekelnek ma már . Az ortodox kelet közel száz éve áthágta e civilizációs határt . A Duna alatti népek is beszivárogtak közénk, elorozták szántóföldjeinket, vizeinket, életterünket . Mit tehetünk ebben a helyzetben mi magyarok ? Várunk . Ki kell várni ennek a felfuvalkodott kisgömböcnek a végét .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elkötelezettségű, szülőföldjükről, felhatalmazását, miniszterelnöki, manipulálhatják, páholytársainak, összecsapásával, felfuvalkodott, felszalámizták, magyarországon, beszédkészsége, emberáldozatot, ráirányítottak, miniszterelnök, kényszerítenek, elhelyezkedést, felfüggesztése, alkotmányunkat, kialakításában, változtatással, kettősbeszédre, háttérhatalom, rendszerváltó, elfelejtették, kitaníttatott, elszámoltatni, társadalmának, feleslegesnek, globalizálták, kereskedelmet, meghatároznak, terpeszkednek, vitorlájukból, biztosítására, következtében, képtelenséget, kezdetben kijelentem, pávatánc kifejezést, ellenzék szókészletébe, miniszterelnök óvatos, magyar közéletben, miniszterelnöki posztot, parlamenti demokráciát, nemzetben való, liberális demokraták, liberális tanokat, háttérhatalom láthatatlan, kétharmados felhatalmazás, korábban vezető, nemzet hetvenéves, történelmi alkotmányunk, eleve képtelen, Orbán Viktor, Szent Korona Tanra, Most Európa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bounty krémes  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Garai Gábor - Takarítás  Kaffka_Margit  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hiányzik  Gonosz démon-álarc  Idő  Kaffka_Margit  Fekete István - Akác  Alvó cicák  Németh László tollából  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy maradéktalanul uralt világ  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  A sors  Nagyi telefonál  Szívem  Png kutya  Lóhere  s immár én is felragyogva, ért...  Adakozás  Kövesd a cowboyt!  Leonardo da Vinci gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyi telefonál  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Alázat  Hogy lehet megtartani  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Reménység és erő Krisztustól e...  Nevem  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Sose bánj semmit  Fekete István - Akác  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 19  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nem tudhatod  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  A másik dolog,  Png ház  Még csak most kezdődik a nap  Mai harmónia kártyám  Rátalálsz  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png férfi  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  Facebookon kaptam  Png fotel 
Bejegyzés Címkék
kezdetben kijelentem, pávatánc kifejezést, ellenzék szókészletébe, miniszterelnök óvatos, magyar közéletben, miniszterelnöki posztot, parlamenti demokráciát, nemzetben való, liberális demokraták, liberális tanokat, háttérhatalom láthatatlan, kétharmados felhatalmazás, korábban vezető, nemzet hetvenéves, történelmi alkotmányunk, eleve képtelen, magyar politikában, kommunista diktatúra, háttérhatalom nehéz, kommunista mozgalmakat, liberális demokráciát, csúcsán terpeszkednek, valódi döntéshozók, demokratikus jelző, gazdaként pöffeszkedő, etető állomásokat, tőzsde ágazatai, demokrata kecskét, háttérhatalom érdekében, hazaárulás tényét, rendszer hibás, olyan szalonban, béke réve&#8221, magyar nemzetet, osztályharc fegyverével, juttatások mértéke, közösből kivett, magyar nemzet, szürke massza, vörös gyilkosok, érdekében gyilkolták, emberiség millióit, bárókat elfelejtették, csibészek irányítják, földgolyó országait, adósság elnyelte, valóságot ebben, szociális gondoskodó, bevándorlók végnélküli, ortodox kelet, felfuvalkodott kisgömböcnek, elkötelezettségű, szülőföldjükről, felhatalmazását, miniszterelnöki, manipulálhatják, páholytársainak, összecsapásával, felfuvalkodott, felszalámizták, magyarországon, beszédkészsége, emberáldozatot, ráirányítottak, miniszterelnök, kényszerítenek, elhelyezkedést, felfüggesztése, alkotmányunkat, kialakításában, változtatással, kettősbeszédre, háttérhatalom, rendszerváltó, elfelejtették, kitaníttatott, elszámoltatni, társadalmának, feleslegesnek, globalizálták, kereskedelmet, meghatároznak, terpeszkednek, vitorlájukból, biztosítására, következtében, képtelenséget, szalonképesek, felhatalmazás, megmutathatná, megsemmisülni, célkeresztben, megvalósítani, beszivárogtak, szókészletébe, kárpátmedence, titkosítanak, nagyvárosait, kétharmaddal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 370
  • e Hét: 10637
  • e Hónap: 21748
  • e Év: 175244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.